Vigtigste > Tour De France > BBQ tour de france - besvare spørgsmålene

BBQ tour de france - besvare spørgsmålene

Er Cavendish i Tour de France 2021?

Tour de Francecykling2021- Trin 10 - MarkCavendishsikrer 33. pladsTuretape sejr for at komme tættere på rekorden.4

Stor scene med successive angreb inden for favoritgruppen og en krig erklæret af bjergklassificeringen. Vind og højde er til stede for at gøre det vanskeligt for cyklister at handle. Og en vinder, der efter 10 år uden sejre i løbet bringer sejren tilbage til sit land.

Alle er velkomne til denne korte opsummering af den femtende etape af denne tur i 2021. Bauke Mollema tog sejren dagen før efter at have deltaget i dagens pause og lanceret et endeligt angreb på 43 af målstregen ved at gøre nedstigningen i den næstsidste havn udnyttede. I går opgav Nairo Quintana og Michael Woods førstepladsen i bjergklassifikationen.

Mark Cavendish var stadig iført den grønne pointtrøje, og Tadej Pogacar så på alle fra toppen af ​​placeringen og førte 4:04 foran Guillaume Martin, der gled på podiet efter at have deltaget i breakoutet. Rigoberto Urán, Jonas Vingegaard og Richard Carapaz holdt den samme forskel i næsten fem minutter. I dag vender det høje bjerg tilbage med en rute på 191 kilometer vej og 4560 meter ujævnheder, der starter i byen Ceret i Frankrig og når Andorra.En sprint på kilometer 67 tjener point for den grønne trøje og lidt senere den første af de fire placeringer. Når de er demonteret, står de over for flere på hinanden følgende forfremmelser. Den anden af ​​dem er over 2.400 meter over havets overflade og er også det højeste punkt i løbet.

Derefter kommer du ind i området Andorra, og vejen fører igen på jagt efter 'col de beixalis', som også tilbyder en tidsbonus. Og så destinationen i Andorra la Vieja i en stejl nedkørsel på 15 kilometer. Han tager ikke spillet Nacer Bouhanni fra ArkeaSamsic og efterlader sit hold med kun 3 af de 8 kørere, der startede løbet i Brest.

Kun Nairo, Connor Swift og Elie Gesbert er tilbage i konkurrencen om den franske liste. Et vækkekald til colombianeren, der, hvis han ønsker at have ambitioner inden for professionel sport, skal tænke på et holdskifte i den kommende sæson, da Arkea naturligvis ikke har den nødvendige støtte til at ledsage ham. Faktisk blev rygter om en mulig ankomst af Nairo til AG2R aktiveret, men de blev ikke officielle, før turen var slut.Talrige forsøg på at kompensere for pausen på de første par kilometer af ruten. Først var det Michael Woods, ChristopherJuul Jensen, Mark Donovan og flugtens mester Thomas De Gendt, der var alene i minutter. Efter at konsolideringen mislykkedes, blev det nye forsøg foretaget af seks andre chauffører, herunder Imanol Erviti, Pierre Latour og Dylan Van Baarle.

Asfalten blev brugt op mellem angreb og modangreb, indtil der endelig ved kilometer 25 var en pause, der indeholdt 32 løbere. Som forventet var de interesserede i bjergene de første til at snige sig ind for at få point. Der var de, Van Aert, Michael Woods, Wout Poels og Nairo Quintana.

Og med dem vigtige navne som Ion Izaguirre, Sergio Luis Henao, Dan Martin, hajen Vincenzo Nibali og veteranen Alejandro Valverde. Passagen gennem den specielle sprint bestemmes af Michael Matthews, De Gendt og Ballerini i den rækkefølge. Tre af groupamaen, der ankommer til flugten, sætter rytmen og følges af tre andre fra Segafredo Trek.Arbejdet blev belønnet med en indkomst, der oversteg fem minutter på det tidspunkt. Tilbage i marken tog De Forenede Arabiske Emirater det let og holdt et behageligt tempo for frontløber Pogacar. En rytme, som Mark Cavendish ikke kunne følge, som begyndte at lide, så snart han tog den første af de fire kampagner.

Varmen og anstrengelsen har udfordret ham, og han bliver nødt til at regulere sin styrke for ikke at løbe tør for tid. Den første af kampene mellem pegerne begynder. Wout Poels, Michael Woods og Wout Van Aert fører an og springer til toppen af ​​'Mont Louis'.

Det er den belgiske jumbo, der får de bedste udbytter ved at fortsætte. På dette tidspunkt var forskellen i hovedspillet næsten 9 minutter, og på grund af pelotonens ro var det praktisk talt umuligt, at scenen blev spillet blandt outliers. De høje temperaturer tvinger bilisterne til konstant at bede om væske til bilerne, når det sociale i dag har haft en meget travl dag.

Anden runde mellem de samme hovedpersoner i den tidligere havn. Van Aert er en del af den store gruppe efterfulgt af Poels and Woods. Nairo ønsker ikke at blande sig i denne kamp og reducerer positioner.

Igen fortsætter jumbojet og får 5 point. Opstigningen til 'Port de Envalira' er ved at begynde. Turens højeste punkt i 2.400 meter over havets overflade.

Den hårde stigning kombineret med iltmangel betød, at flere mænd fra gruppen på 32 faldt ud. Nairo drager fordel af sin højdeydelse og ændrer rækkefølgen til et første angreb, der kan besvares. Den bevæger sig igen nær toppen af ​​havnen, og denne gang er forsøget vellykket.

cykeldæk tpi

Det hjælper dig med at gå forbi havnen og tilføje de 10 point, den tilbyder. Det er tredje gang i træk, at en colombianer har været den første til at gå gennem tagets tag. Efter Superman López i 'col de la loze' i det foregående år og Egan Bernalin i 'Iseran' i 2019.

Guillaume Martin var nummer to indtil dette punkt, kunne ikke følge med og styrtede ned. Han forsøger at støtte nedstigningen til at genoprette forbindelse og er ude af stand til at gøre det. Ineos og Movistar bemærker dette og giver endnu mere fart for at få Martin af podiet.

På stigningen til den sidste havn angriber Nairo Quintana et par gange til, og de to udgange kan trolles frem. Sepp Kuss fra jumbojet og Alejandro Valverde ramte stedet med en føring på næsten tredive sekunder. Amerikaneren ser stærk ud og formår at skilles med bolden.

Gå først gennem havnen og tag nedkørslen med en rimelig fordel, der giver dig mulighed for let at manøvrere. Der er spændingsmomenter i pelotonet. Over blot 4 kilometer har favoritterne dedikeret sig til gensidig ild, som om det var verdens ende.

Først flyttede Carapaz gruppen med et angreb, som Pogacar selv lukkede. Derefter forsøgte Vingegaard to gange for at skabe afstand, men kunne ikke overvinde styrken hos sine modstandere. Ben O'Connor gjorde det samme to gange.

Og selv Rigoberto Urán rystede sig selv og forsøgte at køre væk. I spidsen klatrede Sepp Kuss de sidste par meter og cyklede roligt mod sætlinjen, krydsede målstregen og sikrede sin første sejr på en turné og de anden store omgange efter 2019 2019-turen fra Spanien. En kæmpe Valverde ankommer til andenpladsen, og gruppen, hvor Nairo, Izaguirre, Poels og DanMartin kørte kl. 1:15, kørte op.

Kl. 4:50 ankom gruppen med alle favoritter, og Guillaume Martin klarede det i næsten ni minutter og tabte samlet andenpladsen. Cavendish ankommer inden for tidsfristen og fortsætter med at føre pointene. Wout Poels vinder bjergtrøjen tilbage, og Tadej Pogacar fortsætter med at føre generalen med den samme 5:18 fordel over Urán, som nu er nummer to. tredje Vingegaard kl. 05:32

Richard Carapaz fjerde klokken 05:33 og Ben O'Connor femte klokken 05:58

Så kommer Kelderman, Lutsenko, Enric Mas, Guillaume Martin og Pello Bilbao. I morgen hviledag og tirsdag halv bjergdag med fire passerer. Vi ses snart med runde op på trin 16.

derhjemme hiit træning

Et stort knus til alle

Hvem har forladt Tour de France 2021?

Peter Sagan

Hvorfor deltager Mark Cavendish ikke i Tour de France?

Det har været to års fravær iCavendishpå grund af sundhedsmæssige problemer, underperformance og vanskeligheder med at sikre en verdenturkontrakt. Den britiske sprinter fik overraskelsesopkaldet, efter at hans holdkammerat og sprinter Sam Bennett blev droppet fra listen.06.29.2021

(upbeate electronic music) - Hej folkens, hvad en kæmpe dag på Tour de France i dag. Du ved, trin fire, 2017, Cavendish og Sagan kolliderer. Cavendish er fra Tour de France, muligvis med en albue skade, og Sagan blev desværre også diskvalificeret.

Men de allerbedste nyheder er, at Sagan nu har appelleret. Sagan har nu appelleret til diskvalifikationen, og på grund af denne hårde nyhed vil vi kort se nærmere på denne optagelse i Fast Fitness opmærksom på detaljer her, hvis vi ser på denne optagelse mellem Cavendish og Sagan for at se, hvad der skete, tror du, fordi regler her er faktisk lidt vage. Der er kun to regler.

En voldelig eller uordenlig opførsel af en chauffør over for en anden og i sprinten, denne regel, 2.3.036, er det strengt forbudt for en chauffør at afvige fra den valgte bane, når man starter sprinten og derved bringe andre i dig selvfølgelig mere end andre og truede han Cavendish? Lad os se på dette, vi oprettede optagelserne i vores artikelanalyse, og det er ret interessant.

Lad os se det i fuld fart; dette er den fulde hastighedsoptagelse af de bilister, der kører med. Demare starter sit angreb, alle chauffører skubber på deres højre side, mens vi ser, venstre side af vejen. Cavendish går ned, du ved, det er et rod.

Det er et helvede rod. Det ser dårligt ud. Hvis du ser på helikopteroptagelserne ovenfra i realtid i realtid, kan du se Sagan køre derovre, alle chauffører er krydset over.

Går Sagan mere end andre? Jeg vil ikke slowmotion nu.

Hvad viser slowmotion i vores analyse? Der er en lille bevægelse, og Sagans albue kommer helt sikkert ud, og det samme gælder hans venstre knæ. Sagans højre albue kommer ud, det samme gør hans venstre knæ. Cavendish har meget lidt plads, og nu er Cavendish afskåret, hans højre ben er kommet af pedalen, han falder, så et instinktivt svar for at holde det ordentligt.

Lad os nu se på det ovenfra i slowmotion. Det er mere oplysende nu. Start nu med Demare her, Demare starter sit angreb, og han vil grundlæggende ende med etapevindet.

Han går forbi Sagan, Sagan og Cavendishand, hvor de fleste chauffører undgår hændelsen her i midten. Nu er alle chauffører faktisk flyttet sikkert til højre. Ingen chauffør er specielt afviget mere end den anden.

Ingen chauffør forårsager især denne effekt på dette tidspunkt. Hændelsen vil forekomme. Og så desværre let skjult af det træ, men Cavendish falder bestemt på dette tidspunkt.

Du kan se, at Sagans albue er ude. Jeg tror ikke, Sagan nogensinde har haft kontakt med Cavendish. Var det modbydeligt for ham? Jeg ved det ikke, det afhænger af, om det var involveret. Hvis du sætter dig selv i Sagans sko, vil du faktisk se, at han er ude af hul, men han gør, hvad Sagan gør bedst, han holder sin balance, han er desperat med banken.

Han kan ikke tage hænderne fra styret, ellers ville han falde, hans hofter er ude af linjen, hvilket er usædvanligt for en sprinter. Efter min mening stak han albuen ud for at holde balancen. Og på dette tidspunkt falder Cavendish allerede.

Bare gå en ramme eller to tilbage her. Som du kan se, er det lidt skjult af træet. Du ved, hvad der sker i den øverste linje, er skjult af træet.

Demare er væk herfra, Cavendish er allerede ved at falde på dette tidspunkt, og se på Sagans albuer på dette tidspunkt, når de kommer ud under baldakinen. Hans albuer er ikke gode

træne om morgenen før din hjerne

Jeg ved ikke, om der er meget, meget lidt plads. Han afviger heller ikke fra vejen. Bemærk, at cykelbanerne på de to cykler vender fremad.

Alle cykler vender fremad. Det er ikke variansen, der forårsagede problemer her. Det er virkelig pladsmangel, mens de alle holdt den højre hånd nede, fortsætter Cavendish.

Han er nede. Sagan prøver stadig at holde sig lige. Og så er hændelsen forbi på ingen tid.

Nu er Cavendish kommet ud og sagt, 'Jeg er forvirret over albuen', men det er faktisk linieafvigelsen. Det er linjeafvigelsen, der forårsager problemet i sprints, medmindre Sagan blev set som et link til aggressiv opførsel over for Cavendish. Og ironisk nok taler Cavendish ikke rigtig om linjeafvigelse.

Hvem husker deres linjeafvigelse i OL i 2016? De havde en massiv linieafvigelse og kom helt væk med det. Du ved, Cavendish er ikke ligefrem nogen, der taler om linjeafvigelser efter et par af hans sprints. Så efter Fast Fitness Tips, og dette er bare vores opfattelse, opførte Sagan sig ikke voldsomt eller aggressivt over for Cavendish, og albuen var efter vores mening et forsøg på at holde sig selv på cyklen.

Og hvis noget, afviste ingen chauffører især fra andre og selve afvigelsen, så det ikke forårsager farligt eller uregelmæssigt spil. Med andre ord skadede det ikke en anden chauffør. Så personligt synes jeg, at Sagans appel burde opretholdes.

Hvad tror du fyre Dette er et kort indlæg på Fast Fitness Tips bare på grund af dagens utrolige begivenheder. Okay, jeg er sikker på at du vil fortælle mig det i dine kommentarer nedenfor folkens. Pas på.

Hav en god tur. (Omgivende musik)

Hvad er den grønne trøje i Tour de France?

Oprettet i 1953 i anledning afTour de France's50-års jubilæumgrøn trøje, som er sponsoreret af Skoda, belønner den rytter, der fører pointklassificeringen hver dag. Point tildeles ved etapeafslutning og ved mellemsprints i linjetrin.

Kort sagt er Tour de France sæsonens største cykelbegivenhed, traditionelt afholdt i juli. I Touren konkurrerer de bedste kørere i verden i 21 etaper i hele Frankrig for den ultimative pris i cykling. Den gule trøje nu, hvis du ikke har set cykelløb før Touren, kan det være ret forvirrende tre ugers løb hver dag forskellige vindere og mange forskellige farvede trøjer Det er svært at holde styr på, så vi nedbryder det i denne nybegynderguide til Tour de Frost Hvad er turen? Tour de France er en af ​​tre store cykelture, og er det? det største prestigefyldte løb i kalenderen ingen spørgsmål, da vinderen tour de france består af 21 individuelle etaper fordelt på tre uger, nu er hvert trin tidsindstillet, løbslederen og den endelige samlede vinder bestemmes, den samlede rulletid henvises nu til i ud over den samlede placering som den samlede rangering eller generelle klassificering er gcas, som det generelt henvises til, at være den første til at krydse målstregen på hver etape er kronet til scenevinder Turen inkluderer normalt to hviledage uden racing, selvom rytterne går ud og laver et skød for at holde benene i bevægelse, men de tager disse dage fri for at sikre, at rytterne kan komme sig, så de kan ride så hårdt som muligt i de kommende dage for at gøre løbet så spændende som muligt nu turné har kørt siden 1903 med de eneste pauser fra første og anden verdenskrig start i et naboland som Belgien, Holland, Storbritannien og andre steder, nu er de første etaper i løbet normalt afholdt i dette land, men så tager de vej til Frankrig til start kendt som Grand Departall, hvilket gør Tour de France etaper til en af ​​fem forskellige etaper falder i kategorier første flade etaper disse etaper har normalt minimale stigninger og bruges til at flytte løbet mellem bjergkæder på tværs af det franske landskab, nu bliver de typisk vundet af specialister, vi kalder sprintere, der har hastigheder på over 70 kilometer i timen, hvis du kører mod målstregen i en superhurtig destination, så har vi bjergrige etaper nu er bjergetaperne på turen hovedbegivenheden, og den del af løbet, som alle ønsker at være en del af tilskuere og racere, disse etaper er spredt mellem de franske alper og pyrenæerne, og disse etaper er placeret i de tre uger på tusinder af klatringmålere kan du enten ende på et kæmpe bjerg som topdestination eller nogle gange efter en stor nedkørsel efter en stor op ad bakke, disse etaper er altid meget spændende ing og de er typisk store afgørende faktorer i den generelle tidsprøve, hvis du vil vinde rundvisningen i Frankrig, skal du være god tidskørsel. Det betyder at køre mod uret, fordi det er en individuel indsats i en tidsfase, hvor hver chauffør i korte intervaller på et minut efter hinanden bruger chauffører normalt specielle aerodynamiske cykler og udstyr, så de kan køre så hurtigt som muligt i deres eget tempo. Tidsforsøg kan finde sted på ethvert terræn, fra superflade spor til kuperet terræn og selv rene bjergbestigninger giver en god mulighed for den samlede stilling til at investere meget tid i rivaler. Holdtidsforsøg afholdes i samme format som individuelle tidsforsøg da, men de drives af hele holdet, nu ruller hvert hold ud og kører i en basisliniedannelse forestil dig, at fugle vandrer i dette store V-format, dette hjælper med at bryde vinden og holde tempoet super hurtig så hurtigt som et besætning til målstregen som muligt.

Nu starter hele holdet sammen, og den sidste gang, der gives, er den femte rytter, der krydser målstregen, men de starter normalt med otte ryttere. Så når de har otte chauffører minus tre, er det fem, så de har normalt tre chauffører, der gør hvad de kan. Vi plejede at vende Calla rundt og brænde godt, de går så dybt, hvis de måske forlader tæt på målstregen, for at lade resten af ​​holdet fortsætte uden dem, disse ryttere vil ofte rulle i deres eget tempo, ofte som et offer for deres holdleder, nu ser holdtidsforsøget rigtigt ud som en velsmurt maskine har store fordele i forhold til andre kadrer, der bruger denne type begivenhed, den samlede vinder af Tour de France er en enkelt rytter med den laveste samlede tid i slutningen af ​​den 21. etape, der er afsluttet på de ikoniske Champs-Elysees i Paris siden 1975, er den enorme gruppe ryttere på turen kendt som peloton thepelotonis består af 22 hold på otte kørere hver med 176 kørere hver ved begyndelsen.

Hvert hold består af de bedste ryttere, der hvert år udgør hvem der er hvem. Disse 22 hold inkluderer hvert eneste Top Tier World Tour-hold samt en håndfuld pro-kontinentale hold i anden klasse med pro-kontinentale hold med jokertegn ider, og de betragtes som mindre, selvom superbig-hold nu har en god chance for de hold, der kontinentale hold til at fremvise deres sponsorer ved det største løb i sæsonen, konkurrere mod Bigworld Tour-holdene og potentielt tiltrække de talentspejdere, der vil søge at underskrive dem til verdensrundturen i den kommende sæson, vil være pro-kontinentale chauffører animere løbet i udbrud for at give meget mere opmærksomhed til deres sponsorer, så meget som muligt, vil nu hold normalt fokusere omkring en eller to chauffører, der er udpeget som holdets lederhold, vil sigte mod individuelle At vinde etaper eller en samlet klassifikationskandidat, hvis mål er at vinde Tour de France samlet set samt lederen for resten Holdet består af husstande, hvilket bogstaveligt talt betyder for tjenere, der nu er hjemmesteder til støtte for deres te er ledere, ofrer deres egne ledelsesmuligheder og hjælper holdet med at nå deres Toredomestiq-folk kører ofte i spidsen for gruppen for at bremse tempoet. Angreb reducerer lederen fra vinden, i det væsentlige for fuldt ud at bevare lederens energireserver vejen, hvor deres bil ikke kan nå dem, bogstaveligt talt give dem en cykel eller deres egen cykel for at få dem tilbage på vejen så hurtigt som muligt At bringe løb, mens hver etape har kun en vinder, og turen er kun vundet af en chauffør i alt disse sejre skyldes det upåklagelige teamwork af alle otte holdkammerater simpelthen sagt, ingen kan vinde tour de france alene det er simpelthen ikke muligt det gamle ordsprog teamwork gør drømmen til en succes turen er et smukt dynamisk kalejdoskop af farver, der ruller gennem Frankrig. Denne blanding af teenagetrøjer lavet af livlige sponsorlogoer spændende mønstre i dristige farver er virkelig et blik blandt alle de almindelige holdtrøjer, du kan finde nu og forstå deres beklædning Du finder fire særligt vigtige trøjer, der ender i hver enkelt. Le Mayo Jean-gule trøje er den vigtigste og mest prestigefyldte ikoniske trøje fra Tour de France-rytterne. med den laveste akkumulerede tid i løbet af hidtil, er trøjen gul takket være det franske magasin Auto, der annoncerede løbet i det tidlige 20. århundrede, den blev trykt på umiskendeligt gult papir; Den, der bærer denne trøje i slutningen af ​​fase 21, vinder nu Tour de France i en levetid med respekt fra deres jævnaldrende og fans, og med præmiepenge på 500.000 euro betegner den hvide trøje le Mile Block den hvide trøje den bedste unge driver løbet dette er den bedst placerede kører i den samlede stilling under 25. januar først i det respektive racerår 'muligt at beholde den gule trøje og den hvide trøje i dette tilfælde er nu den gule trøje vil derefter blive prioriteret på andenpladsen for unge ryttere den samlede stilling bærer den hvide trøje i slutningen af ​​turen, den bedste unge kører tager hjem 20.000 euro. Den grønne trøje kaldet Lumaio ver er sprintertrøjen i løbet af løbet. Point tildeles den første kører, der krydser målstregen hver dag den tilgængelige point tildeles Afhængigt af dagens etape udover disse point er hver dags rute dog krydret med såkaldte mellemliggende sprints, der kommer før målstregen, så løb forbliver spændende.

Start-finish sprintpoint tildeles for både mellemsprint og målsprints, og føreren med flest point i slutningen af ​​løbet iført den grønne trøje, nu bliver denne trøje normalt vundet eller båret af en sprinter, der samler point, når han vinder etaper og kommer regelmæssigt i top 15, på etaper vinder han ikke og kæmper i de høje bjerge. For outliers kan du sikre de mellemliggende sprints selv på dage, hvor du ikke gør Prisen på den grønne trøje er 25.000 euro, den prikkede trøje la moi poirous på samme måde som vennerne i de mellemste etaper øverst på hvert større opstigningspunkt for de første par ryttere, der når toppen, antallet af tilgængelige point varierer afhængigt af Ifølge klassificeringen af ​​opstigningen jo sværere opstigningen er, jo flere point tilbydes nu. Rytteren med flest bjergpunkter bærer den prikkede trøje og tager 25.000 euro hjem med sig i slutningen af ​​turen. Lad os tale om sprintere Sprintere sigter normalt mod at vinde flade etaper og beskytter sig mod vinden bag deres holdkammerater hele dagen og prøver at holde sig tæt på toppen af ​​marken for at undgå problemer, undgå splittelser forårsaget af tekniske sektioner, kursændringer, vindstyrker alle mulige tingSprinter bogstaveligt talt, men når de fortryder det, rører de aldrig vinden, og de lurer altid helt foran pelotonet de sidste hundrede meter, hvor de bryder ud bag deres holdkammerater, der gav dem et stort forspring til at bryde sejren. meget magt selv i en kort periode, og du er super hurtig At være en sprinter er et meget unikt og farligt job. Chauffører, der vinder sprints, har svært ved at passere i de høje bjerge Du lytter normalt ikke fra en sprinter, der er i samme bes slutningen af ​​turen sprinterne er ofte timer bag de samlede vindere i den samlede stilling, de har muligvis vundet flere etaper langs turen Bjergetaper er vundet af ren klatring pecialister Disse ryttere gør en karriere inden for klatring, og de gør hurtige klatrere ofte ryttere, der sigter mod at opnå Touren for at vinde samlet, men der er også klatrere i løbet, der ikke er interesserede i den gule trøje. De har kun ét mål, ankomst til topmødet og at vinde etaper i bjergene.

cykeltrøjer

Nu skal en rytter, der ønsker at vinde turen som helhed, klatre meget godt i bjergene, og kan have potentialet til at skabe massive huller i ligaen og få deres konkurrenter til at miste meget tid i den samlede stilling på én gang. Individuelle tidskørsler er særligt vigtige i etapeløb, der vil normalt være mindst en gang pr. Udgave af tour de france, men nogle tilføjes to eller tre endnu mere, de fleste af teamlederne De, der ønsker at vinde Tourens samlede stilling, skal være i stand til at producere en god tidsprøve. En tidsprøve varer typisk alt fra 30 minutter til en time, og ryttere har potentialet til at vinde deres konkurrenter i minutter, hvis de gør det rigtig godt til at vinde en samlet deltager med tidsforsøgsfærdighederne, vil have en kæmpe fordel i forhold til en agc-deltager, der bare er afhængig af hurtig bjergbestigning for at købe tid nu sammen med tidsforsøget.Daglige tidsbonuser for de første tre kørere over målstregen indtager seks og fire sekunder for første, anden og tredje plads, Ladasla Tour de franceam, dernæst kommer kvindens pelotonA tre uger lang tur finder sted ved girorosa, et 10-dages etapeløb, der normalt starter i starten, finder også sted i juli, det firma, der organiserer turdefraktionen, arrangerer også løbet af le tour defrance en kvindes endagsløb, der har været holdt på samme rute som en etape af mænds løb i flere år.

Dette var en flad bane omkring Champs-Élyséesin Paris, der normalt blev besluttet af en stor gruppe sprintere, tror vi alle er enige om, at en ægte kvinder-la-tour de france ville ændre kvindernes ansigt for evigt og være et kæmpe skridt mod en virkelig retfærdig sport, og jeg personligt ved, at det ville være en utrolig ting at kunne se dette og komme til liv ok jeg har fejlen, hvordan kan jeg se dette - vores yndlingssted at se turisterne selvfølgelig på gcn race passere for at se men måske er vi en smule forudindtaget, men udover turen har vi mange andre store løb hele året rundt, men gcn er nyt? Race Pass har alt, hvad du kunne ønske dig, det har alle mulige funktioner som sceneprofiler, startliste, daglige højdepunkter efter løbeanalysen og en masse andre gode ting, det har stort set alt hvad du har brug for, uanset om du er en erfaren tilskuer eller en første gang fanatiker et cykelløb er så det er det tour de francet det store show den største begivenhed bogstaveligt talt årets største begivenhed i cykelverdenen turen er en god start, hvis du aldrig har set cykelløb før, hvis du kunne lide denne artikel, giv os ånde, og hvis du kender nogen, der i øjeblikket er interesseret i cykling og måske er nysgerrig efter cykelløb og ture. Send dem denne artikel for at få dem begejstrede, tak for at se dem, og vi ses næste gang

Hvem forårsagede Tour de France-nedbruddet?

Men forTurFor at blive en succes skal du respektere sikkerhedenafrytterne! Detnedbrud forårsagetved tilskuerens tegn var bare den førsteafåbnings dag. Den tyske cyklist Jasha Suetterlin var den første rytter, der forlod løbet efterkrakog et sekundulykkebragt flere andre ned, rapporterer Reuters.29. 2021.

Hvor langt er Tour de France 2021?

Denne etape på 183,7 km fører de 151 ryttere tilbageiløbetfraCarcassonne til de nedre Pyrenæske toppeafAude-regionen i det nordøstlige hjørneafbjergkæden, der deler sigFrankrig fraSpanien. Med fem kategoriserede stigninger er det ingen let dag, men det indeholder ingenafde uhyrlige stigninger, vi ser i næste uge.19

Rider Mark Cavendish stadig?

Mark Cavendisher tilbage på Tour de France. I betragtning af de kampe, han har været igennem i de senere år, er det en utrolig bedrift - og en, der havde virket omtrent lige så usandsynlig som en dreng fra Isle of Man, der vandt 30 etaper i cykelens største løb.06.26.2021

Rider Mark Cavendish stadig?

Mark Cavendishgår ikke på pension bareendnu. Faktisk, hvis det er op til Manxman, kører han hele sæsonen 2021. 30-tidenTurde France-scenevinder havde givet et følelsesladet interview efter Gent-Wevelgem sidste søndag, hvor han hævdede 'det er måske det sidste løb i min karriere'.

Har nogen vundet alle trøjer i Frankrig?

Ingen anden cyklisthar vundetde tretrøjeri enTurfraFrankrig, og kun Tony Romingerin 1993 og Laurent Jalabert i 1995 har været i stand til at matche denne bedrift i enhver GrandTur(cykling). Eddy Merkx var den første belgier, der vandtTurfraFrankrigsiden Sylv? re Maes i 1939. Merckx blev en nationalhelt.

Hvad er den hvide trøje i cykling?

Dethvid trøje, eller maillot blanc, går til lederen af ​​den generelle klassifikation, der er 25 år eller derunder (1. januar i det givne løbår). Enkelt sagt går det til den bedste unge rytter med den laveste samlede tid. For unge, ambitiøse allroundere i løbet, der vinderhvid trøjeer som at vinde gul.enogtyve . 2021.

Hvordan ser man Tour de France på NBC?

Med NBC Sports-appen kan brugere spore alle aspekter af Tour de France, inklusive holdinformation, sceneeksempler, kort, højdeprofiler samt komplette etaperesultater og samlet stilling for hver klassificering. Bare tryk på Tour de France-ikonet i bunden af ​​enhedens skærm for at følge pelotonet på vej til Paris.

Hvor mange dage er der i Tour de France?

[9] [10] De moderne udgaver af Tour de France består af 21 dages lange segmenter (etaper) over en 23-dages periode og dækker omkring 3.500 kilometer (2.200 & nbsp; mi). [11] Løbet skifter mellem med og mod urets kredsløb i Frankrig. [12]

Hvad er anden etape af Tour de France?

2. etape af Tour de France 2020 er en 187 kilometer bjergetape, der igen starter og slutter i Nice. En ukarakteristisk anden etape i bjergene kunne give aggressive angreb på at hævde den gule trøje. Efter en mellemsprint på 16 km vil ryttere bestige to kategori 1-stigninger og en kategori 2-stigning.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fordele ved elektriske cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvad er fordelene ved en elektrisk cykel? E-cykler bruger genopladelige batterier, der kan køre op til 25 til 45 km / t, meget hurtigere end de fleste mennesker ville cykle, hvilket får dig til din destination hurtigere og i bedre form. Kort sagt tilbyder de billige, energieffektive og emissionsfri transport, som også har fysiske og sundhedsmæssige fordele.

Victorian cykel - handlingsorienterede løsninger

Hvornår blev cyklen opfundet i viktoriansk tid? Cyklen blev opfundet i 1880'erne. Den originale cykel havde det store hjul foran og det mindre hjul bagpå. Efter et par års debat besluttede de, at kvinder skulle køre på trehjulede cykler i stedet for den almindelige tohjulede cykel.

Sådan gør du et cykelsæde mere behageligt - hvordan man håndterer det

Hvorfor er cykelsæder så ubehagelige? Sadelproblemer er af to forskellige typer: Ubehag som følge af pres på sitzbenene. Af disse cyklister med rumpesmerter skyldtes ca. 70% af ubehaget tryk på vævet på siddebenene. Over tid kan trykket resultere i et øm, der ligner et sengesår.

Kæmpe cykelhjul - hvordan beslutter du dig?

Hvad er den største cykelhjulstørrelse? De fleste voksne mountainbikes bruger 26 tommer hjul. Mindre mountainbikes for unge bruger 24 tommer hjul. De større 700C (29 tommer) hjul har nydt en vis popularitet blandt off-road cykelfabrikanter.

Cykler farve - brugbare løsninger

Hvad er den bedste farve til en cykel? En af de bedste måder at være sikker på din cykel er at bære en lys farve, der skiller sig ud mod det sorte og grå på vejen. Måske er cykler og hjelme sorte, så du kan virkelig blande dig, hvis du vælger det forkerte tøj. Når man leder efter de lyseste muligheder, sætter mange mennesker sig på orange. 2019.

Jenson USA cykler - Komplet manual

Hvilket mærke af cykler fremstilles i USA? TopanbefalingerBedste cyklerBedste for: Chumba USA URSA Major Titanium 1.0Fedt dækcykelIntense cyklerDownhill Racing BikeTurner Cyclosis 2.0Cyclocross Racer BikeRock Hummer Team TIG Singlespeed CykelSingle Speed ​​Bike