Vigtigste > Tour De France > Chris Froome Tour de France 2016 - hvordan man beslutter

Chris Froome Tour de France 2016 - hvordan man beslutter

Hvor gammel er froome

Chris Froome/AlderBritiske stednavne kan være vanskelige at udtale. Tag dette sted. Ser simpelt ud, men hvad hvis vi fortalte dig, at det blev udtalt Grrrrrrrrrrr-immeeeeeee-SSSS-zzzzzz-P? Vi lyver, det er Grimsby.

Men andre steder kan være virkelig fiddly for udlændinge. Og turister, der får det forkert, risikerer at blive fængslet eller dræbt. I dagens udsendelse vil vi spørge, hvorfor britiske stedsnavne er så vanskelige at udtale - Nej, jeg er færdig.

Velkommen til Map Men. - Vi er mændene - Og her er kortet. ♫ Kort mænd, kort mænd ♫ kort, kort, kort, kort mænd, mænd Der er vanskelige at udtale stednavne over hele verden.Californien har Zzyzx, Slovenien har Ptuj, Grønland har

Qeqertarsuatsiaat Selv waliserne kæmper med det

Og i aften kan vi forvente, at kraftige byger spreder sig fra vest tilWales. Men bevidst svære at udtale navne, der består til salgsfremmende formål, som Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch til side-Showoff. - Britiske stedsnavne skaber mere problemer end de fleste, fordi de ofte ser enkle ud, men indeholder meningsløse fonetiske fælder, som ikke kan forudsiges.

Prøv her. Sig det højt, på dit værelse eller på dit tog - Ha! Ha! Ha! Ha! - Ha! Ha! Ha! Ha! Ikke korrekt! Det er ikke 'froam'! F-R-O-M-E, det skal være latterligt indlysende, udtales 'Froom'. Men hvis du er 'froam'. har sagt

Hvem vandt Tour de France 2016?

Tour de France 2016/vinderJeg er meget glad for at være her med Guillermo Ochoa, målmandslegenden fra Club America og Manuel Neuer, en legende om FC Bayern og det tyske landshold. Tak fordi du er sammen med os, det er en meget god tid i dag at være sammen med to af de bedste målmænd. Hvordan har I det? Notat? Hej Moi, hej Manuel, jeg er glad for at være her, for at se dig igen, selvfølgelig er jeg glad for at være sammen med alle de mennesker, der har mulighed for at se denne artikel, dette interview, Manuel, hvordan har du det? Hvordan er alting? Hej Notat, dejligt at se dig igen, at se dig, og jeg er meget begejstret for denne lille chat og artikel om at tale om alt, og jeg er meget godt, vi forbereder os på det næste skridt i mestre før ligaen og jeg har det godt.

De har 201 hætter imellem. Jeg mener, du tilføjer op til 201 landsholdsspil. Syv verdensmesterskaber.

Det er meget. Du har 17 pokaltitler sammen, og en af ​​jer har allerede vundet et verdensmesterskab. Lad os starte med et par spørgsmål, jeg har til dig i dag.

Jeg vil spørge jer begge. Lad os starte med Manuel. Hvad er efter din mening de vigtigste kvaliteter, som en målmand skal have for at få succes? Det vigtigste er, at du nyder det, du laver.

Hvis du vil være målmand, skal du øve, du skal gøre en indsats hver dag. Hvis du har det sjovt og kan lide at afslutte, bliver du bedre, og det er det vigtigste. Hvis du kan træne med dine venner, med dine holdkammerater hver dag, bliver du bedre.

Ville du altid være målmand, Manuel, eller spillede du en anden position? Nej, i første omgang ville jeg være udespiller, men da jeg var fire, havde de ikke en målmand ved Schalke 04, og træneren fik mig i mål, og du ved, det var en hård overflade, vi spillede ikke på græs eller pæne baner, og det gjorde ikke så meget sjov, men jeg gjorde mit bedste i mål og gik aldrig ud som en udmarksspiller, så jeg blev i mål og var tilfreds med denne position. Hvad med dig, memo Spillede du i en anden position, før du blev målmand? Ja, jeg startede som en angriber her i Amerika, da jeg var ti år gammel. Så sårede holdets målmand sig, og så spurgte træneren os, 'hvem vil fortsætte? 'Mål?' og jeg sagde 'mig, mig, mig' og det er det.

Træneren regnede med mig, og jeg troede på det. Selvfølgelig er jeg enig med Manuel. Du skal elske at stå i målet, det er ikke let at stå der.

Som målmand har du brug for mental styrke. Du skal have meget selvtillid. For nogle gange er du alene det meste af spillet.

Jeg ser, at vi tre har meget til fælles, og at mange målmænd i verden starter som udespillere og derefter til sidst går tilbage til målet, hvilket er en meget vigtig position. Jeg synes, det er den vigtigste position i fodbold. Notat, i den moderne målmand er det meget vigtigt at kunne lege meget godt med dine fødder.

Er der noget, du gerne vil sige om det? Tror du det samme Er det vigtigt for nutidens målmænd at kunne lege med dine fødder? Ja, jeg tror i øjeblikket at du skal være god med dine fødder i fodbold. Du har brug for godt fodarbejde. Måske var det lettere for målmanden for 15, 20 år siden, de brugte kun deres hænder, men nu vil alle trænere have bolden i besiddelse for at starte angrebet med målmanden.

Manuel gør disse ting meget godt. Han er meget god med fødderne, han kan spille korte bolde, lange bolde, og det tror jeg unge målmænd skal lære så hurtigt som muligt. Jeg var der faktisk med Manuel.

Vi så, at du gjorde en masse gode ting i marken. Har du nogen form for uddannelse? Hvordan forbereder du dig på at være meget god med dine fødder? Først og fremmest tak Memo, men du klarer dig også godt. Jeg har set det flere gange, og ja, det er de ting, trænere forventer under træning.

Du kan involvere målmændene i besiddelsesspillet. Du påvirker disse ting under træning. Spillerne foran dig stoler på dig, når du er en del af byggespillet i hver træning, så de har en god fornemmelse i spillet var målmand for deres respektive landshold ved verdensmesterskaberne i 2014 og 2018.

Hvad var de bedste oplevelser, du har gjort 2014 og 2018? Ja, selvfølgelig kan jeg godt lide at tale om 2014. Ja, bestemt den første kamp mod Mexico (2018). Det har været en dårlig start for os og en meget god start for Mexico.

De gjorde et godt stykke arbejde mod os, de overraskede os med deres angrebsspil og deres kontraangreb. Hvis du ikke tager det første skridt, kan du ikke gå til knockout-spil. Det var en ny oplevelse for os alle i g position, det var første gang, at Tyskland ikke kom til næste runde.

Det var en ny oplevelse for os hver. Vi vandt verdensmesterskabet i 2014, og det var en stor konkurrence for os. En meget god oplevelse.

Jeg vil aldrig glemme dette øjeblik. Det er en af ​​de bedste ting, der skete i mit liv. Under alle omstændigheder.

Hvad med dig, memo? Har du nogle specielle oplevelser fra 2014? Du havde et meget godt spil mod Brasilien i første etape i 2014 og gjorde også et godt stykke arbejde i 2018. Hvad var de bedste oplevelser, du havde ved begge verdensmesterskaber? Ja, selvfølgelig noget særligt for mig i 2014 i Brasilien, fordi det var min tredje verdensmesterskab, men den første oplevelse på banen. Det var specielt, fordi vi vandt det spil 1-0 i min første kamp mod Cameroun.

Efter at vi spillede mod Kroatien nej, mod Brasilien, og det var 0-0.

Det var selvfølgelig noget specielt for mig at spille mod Brasilien og også noget specielt for Manuel. Jeg husker semifinalen, det utrolige resultat. Dette verdensmesterskab var noget specielt for os begge.

Og det sidste verdensmesterskab, for Mexico, for mig, der spillede mod verdensmestrene. Det er aldrig let at starte et verdensmesterskab som dette. Det var selvfølgelig meget vanskeligt for os, men vi troede, at vi havde kvaliteten til at slå det tyske hold.

Det var et lykkeligt øjeblik for os, ikke for Manuel. Jeg tror, ​​Mexico kan spille sådan oftere, og vi vil prøve at gøre det i fremtiden. Notat, hvis Manuel Neuer kom til Mexico, hvilken mexicansk tradition ville du introducere ham for? Det er nemt.

Lyt tacos på stranden i Tulum.

senior cykelryttere

En god, kold øl, som på Oktoberfesten. Med mariachi i ryggen. Det er en god plan.

Tacos på stranden med noget øl og mariachi i baggrunden. Hvad med dig, manuel? Hvilken tradition i Tyskland vil du vise Memo, hvis han kom til din by? Til min by? Det er vigtigt at gå til Oktoberfest. Det er i München.

Måske ved Memo, at de nogle steder i Amerika har denne tradition. De bygger et telt overalt, det er en stor festival. Jeg tror, ​​han skal være her engang, hvis han har mulighed eller chance for at besøge München.

rygsæk eller messenger taske

Det bedste tidspunkt at rejse til Oktoberfest. Det er en god tradition. Perfekt, disse er meget gode traditioner.

Hvis du nogensinde mødes, så lad mig det vide, så følger jeg gerne med dig. Det ville være dejligt at være på stranden med jer to og tage taco eller besøge Oktoberfest. Tak for dette interview.

Det var en meget god samtale. En Charla entre los Grandes, det er det, vi kalder denne samtale. Tak for dine svar.

Tak for din tid, bestemt. Og for alle, der ser dette, håber vi snart snart at se dig igen. Mange tak! Manuel, tillykke med din sidste titel i Bundesliga og held og lykke til det næste spil i Champions League.

Notat, og jeg ønsker dig alt det bedste og håber, at du spiller et par år mere, så vi kan spille mod hinanden. Forhåbentlig mødes de ved næste verdensmesterskab. Jeg giver jer begge tommelfingre, ja det håber vi, mange tak for alt.

Tak for din tid.

Hvor meget tjener du som professionel cyklist?

Der kan ikke gøres meget i cyklingat tjene, især for kvinder. De almindelige chauffører fra de store hold modtager op til 45.000 euro i årsløn med undtagelse af stjernerne. Det er helt nok for livet.

Hvem vinder Tour de France mest sandsynligt?

Record scene vinder afTour de Franceer 'kannibal' Eddy Merckx (Belgien) med 34 daglige sejre, kom sprintstjernen Mark Cavendish (Storbritannien) et skridt nærmere ham med 33 triumfer.

Hej alle sammen, jeg er Arnaud Jouffroy, jeg er medlem af Orbea Factory Team. I dag mødes vi med Victor Koretzky, en Orbea-atlet, der deler min passion for motorcykler. Du vågnede hele kvarteret med din cykel.

Hvordan har du det? -Fint, og dig? Jeg har det godt. - Du har nogle gode cykler her. -Ja, her er min lille - Ja. -Min lille S1000R.

Jeg kører på kredsløb nu og da. Vi skulle gøre det sammen på et eller andet tidspunkt, det ville være sejt. Sikker på, vi prøver at ramme jorden med vores knæ.

Jeg kan ikke, men jeg ved, du kan. Den lille mos, du brugte, mens du forberedte dig til verdensmesterskabet. - Et par år siden. -Når vi laver motorstimulering. - Vi lavede motorstimulering med denne. -Ja, det er ret godt.

Du har ikke brug for en stærk cykel til motorstimulering. Helt bestemt. Og så cyklerne. -Hele Orbea-serien. -Ja.

Jeg har den elektriske, den vilde FS. -Ja-jeg tror du vil gå med denne. -Ja, hvis vi går sammen. -Okej, hvorfor siger du det? Tror du, jeg er for langsom, bare så jeg kan bruge Rallon. - Og vi kan tage store spring. -Ja-Så kan vi ændre, hvis du vil. -Vi prøver. -Okej. -Jeg har også den nye Oiz OMX. -Den jeg bruger til racing. -Ja.

Det er den, du bruger mest. Det er det, jeg bruger mest. Vi bruger stadig Alma, men ikke så ofte som vi plejede. -Ret.

Hvorfor det? Er det på grund af stienes udvikling? Har du brug for bedre støddæmpere? -Ja, stierne er mere tekniske. -Ja-Og Oiz er så let-- -Du kan gå hvor som helst med den. Ja, vi prøver ikke at gøre det for kompliceret - og bruger den samme cykel så ofte som muligt. -Ja, det er fantastisk. - Jeg kender denne, Terra. -Du har det samme, ikke? Ja nøjagtigt, den lille grus.

Denne er i grus-tilstand, men jeg brugte den også i cyclocross-tilstand til det franske mesterskab sidste år. Ja. En dejlig og stærk lille cykel, der kan gå hvor som helst. - Det er meget alsidigt. - Det er fantastisk.

Det er rart at køre grus nogle gange for en forandring. Det giver mig mulighed for at gå lidt længere og køre på ruter, som jeg normalt ikke kører. Det er bedre til daglig brug. - Og så racercyklen. -Og luften.

Jeg har haft Aero i et år, men bliver snart Orca Ltd.-switch. -Ja, han er lidt mere alsidig. -Nemlig.

Du bruger Aero oftest i træningsugen. Ja, stort set. Ting har udviklet sig lidt, vi prøver også at bruge mountainbikes til intens træning. -Ja. -Også på vej nogle gange, så vi har den rigtige position og er en med cyklen.

Ja, når vi kører lange afstande, bruger vi det meget. Det er det, vi bruger mest på lange afstande. Sejt, dejligt udstyr.

Jeg tager min frakke af. Hvad med denne cykel, der ikke har hjul? Jeg har brugt det for nylig. Jeg er også lidt prøvecykling og enduro.

Men dækkene er døde, så jeg er nødt til at skifte dem. Ok, fantastisk. - Skal vi drikke en kop kaffe? -Lad os gå.

Lad os gå. Jeg går først. Det er okay.

Tak fordi du har os, Victor. Det er min fornøjelse. -Med dig.

Det er pænt dekoreret. Hvem tog sig af det? - Léa, selvfølgelig. -Tillykke til Léa, det er smukt og det føles meget hyggeligt.

Jeg generer dig med et par spørgsmål, så folk lærer dig bedre at kende, selvom du allerede er ret berømt. Så fortæl mig, hvordan kom du ind i cykling startet takket være min ældre bror, han motiverede mig meget. Han var større, og jeg kunne se ham lave seje ting på sin cykel. - Hvor gammel var du? -Jeg var fem eller seks.

Det motiverede mig virkelig. Jeg begyndte at lave en masse landevejs- og mountainbike-løb. Til sidst besluttede jeg at dedikere mig helt til mountainbike efter mit junior-verdensmesterskab i 2011.

Da du blev verdensmester, skrev du mountainbike-historie. Hvorfor skrev det historie? Det er fordi jeg var den første verdensmester med en 29'-cykel. Der var en reel debat dengang, om 29'-hjulet er så godt? Overgangen fra 27,5 'hjulet skete efter det, men det var begyndelsen på 29' cyklen, så jeg skrev historie. - Temmelig sej, første verdensmester i 29 '. - Nemlig.

Sig mig Vic, hvad hader du ved at cykle? Det er sket et par gange, det er når jeg skal ud, når det er meget koldt, regn eller sne. Du ender med frosne hænder og fødder, du vil bare gå hjem, tage et bad og spise noget, fordi du sulter. Især når du er ung, og du ikke har den bedste diæt til at udøve, er det en begynderfejl. -Og-- -Du fryser bare.

Ja, du fryser, hvilket kan føre til hypotermi. Det er sket med mig før, og alt det, du kan forestille dig, er et dejligt måltid, din yndlingsmad. Du vil bare gå hjem og spise.

Så hvad beder du om, når du er hypotermisk? Min yndlingsdessert synes jeg, en dejlig flan. Ja, fortæl mig om din bedste sejr i cykling. Jeg tror, ​​at min lykkeligste hukommelse er det franske juniormesterskab i 2011, så blev jeg verdensmester, men det er min bedste hukommelse. - Jeg vandt løbet under de værste forhold. -Jeg var der. -Vi havde lige vundet stafetløbet før. -Ja, det er en god hukommelse. -Hvor var det igen? -I Méribel Ja, Méribel.

Du vandt i mudderet, men vi vandt off-road stafetløb. Ja. Jeg var på andenpladsen hele tiden og nåede førstepladsen i sidste omgang.

sveder forbrænder kalorier

Jeg sluttede med en lille margin, men det var nok til at vinde. Hvad er dit bedste sted at tage på mountainbike? Hvor kan du lide at køre Vi har gode pladser her, men jeg vil sige et eller andet sted nær Montarnaud eller Clapiers. Der er gode steder med gode springpletter.

Hvad er dit foretrukne kredsløb? Jeg vil sige Mont-Sainte-Anne i Canada. Det er verdensmesterskabsbanen det er fantastisk, det er i naturen. - Den mest komplette? -Det er komplet og meget teknisk.

Og de har afholdt et verdensmesterskabsløb hvert år i årevis. Du skal opleve det, det er det smukkeste spor for mig. Okay.

Er dette den konkurrence, der har bragt dig længst? Nej, jeg var længst i Australien og Japan. - Ja. -I Japan som forberedelse til de Olympiske lege med testbegivenheden. -Du kom på andenpladsen. -Ja på andenpladsen for sprinten med Nino, og vi har lavet to eller tre verdensmesterskaber i Australien, Cairns og verdensmesterskabet, det er den længste afstand, jeg nogensinde har rejst hjemmefra, jeg husker dig, da du var yngre med briller og langt hår, lignede en chauffør, da jeg kørte med din storebror.

Du var der også og red en masse scootere. Hvad er dit yndlings trick med en scooter? Jeg har ofte støttet dig fra siden med min scooter. Jeg kan godt lide at lave tailwhips og barspins. -Ja. -Ting, jeg stadig kan gøre, hvad er dit ultimative mål? Hvad drømmer du om Hvad får dig til at træne hver dag? - En olympisk medalje. -Virkelig? Ja, dette er enhver mountainbikers drøm.

Men da det er hvert fjerde år, er det svært. Det er svært selv at kvalificere sig til løbet. Især i Frankrig er jeg der for en medalje.

Dette er min ultimative drøm. Så dit mål i år er De Olympiske Lege, du er nummer to på verdensranglisten i dag, du har stadig to verdensmesterskabsrunder før De Olympiske Lege. Hvor mange chauffører kan det gøre der? Hvor mange franske mener jeg.

Der vil kun være to franske. Rangordningen har været på plads siden 2019, landeplaceringen for de Olympiske lege - okay. -Det springer ikke ud.

Vi er for langt bag Italien, som er det andet, til at tage føringen. For at komme på andenpladsen mener jeg, så der vil kun være to af os, så det er meget svært at få dig selv til at kvalificere dig til en af ​​de to. Når det kommer til drevet, hvilken kædehjul har du på din cykel? Jeg har brugt en 36-tandkæde. - Næsten meget hele året. -Okej, vi laver nogle gange 38 i korte løb. -Ja. - Så det går rigtig hurtigt.

Hvilke dæk bruger du på din cykel? Med Michelin er vi heldige at have et meget komplet sortiment. I løbet af året kører jeg mest med 2,25 'dæk.

Med en meget lav og mobil profil. Og mellem 1.3 og 1.4.-Okay, så lavt tryk. -Ja.

Lad os fortsætte med at tale om cyklen, jeg tror, ​​at mange mennesker vil vide, hvor meget dine racercykler vejer? Dette er også et vigtigt emne for mig. Vi prøver at være så lette som muligt, og vi prøver at have en pålidelig cykel, det er det vigtigste. En af de letteste opsætninger for mig er den affjedrede tilstand på omkring 9,5 kg. -Ja, og på min halvstive cykel går den temmelig let under 9 kg. -Det er nemt. -Ja, 8,8 kg.

Det er let, når du fjerner støddæmpere og forbindelsesstænger, vægten falder hurtigt på en semi-stiv cykel. Er der andre lidenskaber end cykling? Ja, der er mange ting, jeg kan lide at gøre. Jeg har nydt at lave gør-det-selv omkring huset for nylig; selv i min garage kan jeg godt lide at innovere - og skabe nye stykker. -Okay cool.

Lad os nu gå videre til Koretzky-quizzen. -Hvad er din yndlingsfarve? -Gult. -Du var klar! -Jeg ved det ikke engang.

Din yndlingsret? Hun er sådan en god kok, jeg elsker alt! Hvad er din favorit film? Dikkenek. -Det er forfærdeligt! - Store! Det skulle gøres. Hvad er din yndlings musikstil? Elektronisk og chill out musik.

Kaffe eller te? Kaffe, øl eller vin? -Vin. -Rødvin eller hvidvin? -Rødvin. - Mørk eller blond? -Taler vi om øl? Ja.

Blond derefter - De andre ting? -Mørk. -Varmt eller koldt? -Hot. -Sødt eller salig? -Smag.

Op ad bakke eller ned ad bakke? Ned ad bakke. Snavs eller enduro? -Enduro. -Bil eller motorcykel? Begge.

Instagram eller Facebook? -Instagram. -Video eller foto? Video. Jeg ønsker dig og os alle, at du kommer til OL og giver os en god tid, men mest af alt har det sjovt.

Du skal være i god form til det. Vi skal tage et skød, jeg prøver at holde trit med dig. -Nu sker det. -Fantastisk, vi tilbragte dagen på dine yndlingssteder, du træner.

Vi havde en god tur og masser af sjov, og det er næsten mørkt nu. Tak fordi du har os. Og held og lykke for den kommende sæson.

Glad for, at jeg var i stand til at bringe dig til dette fantastiske sted, vi lavede nogle tekniske spring. Men vi glemte ikke fitness, vi sørgede for at gå op ad bakke, jeg fortsætter med at træne resten af ​​sæsonen og prøver at kvalificere mig til OL, jeg prøver at få min plads, det er målet.

Hvor meget tjener en Tour de France-chauffør?

Den samlede vinder modtager € 20.000, den fjerde € 5.000. Mest fighterchauffør: Dagens vinder (undtagen tidsprøve og sidste etape) modtager 2000 euro.

Hvor meget tjener du som cyklist?

De almindelige chauffører fra de store hold modtager op til 45.000 euro i årsløn. Med bonuspenge får en gennemsnitlig professionel måske 70.000 om året, så en rimelig løn.MasserChauffører, der ikke har succes, eller som er ansat hos mindre hold, får betydeligt mindre.14. 2017.

Hvem er den yngste vinder af Tour de France siden 1945?

Egan Bernal erj? ngster Tour-fra-Frankrig-Vinder i 110 år - Blick.07.08.2019

Hvor meget tjener en professionel cyklist?

Samlet set er det næsten umuligt for de fleste professionelle cyklister at tjene en årsløn på en million euro uden at skulle vise en stor gevinst på en klassiker som Paris-Roubaix.5. Den gennemsnitlige årsløn for WorldTour-chauffører er anslået til 270.000 euro om året.19. 2019.

Hvor meget tjener en cykelmekaniker pr. Måned?

Startlønnen for en cykelmontør er 1.800 til 2.100 euro bruttomåned. Efterhånden som din erhvervserfaring øges, øges dinlønfortsæt videre. Du har også mulighed for at fortsætte din uddannelse. Som en tohjulet mekatronik-tekniker kan du få op til 2.500 euro og som mester endda op til 4.000 euro!

Hvem var den yngste vinder af Tour de France?

Den yngste etapevinder nogensindeerFabio Battesini (Italien), der vandt et dagsegment i 1931 i en alder af 19 år.

Hvem er favoritterne til Tour de France 2016?

I opløbet til Tour de France 2016 blev Chris Froome (Team Sky) af mange set som den øverste favorit før løbet for den generelle klassifikation. Hans nærmeste rivaler blev anset for at være Nairo Quintana (Movistar Team) og Alberto Contador (Tinkoff).

Hvornår starter og slutter Tour de France?

Tour de France 2016 var den 103. udgave af Tour de France, en af ​​cykelens Grand Tours. Det 3.529 km lange løb bestod af 21 etaper, der startede den 2. juli i Mont Saint-Michel, Normandiet og afsluttede den 24. juli med Champs-Élysées-etappen i Paris.

Hvor mange hold er der i Tour de France?

22 hold deltog i 2016-udgaven af ​​Tour de France. Løbet var den 18. af de 28 begivenheder i UCI World Tour, og alle dets atten UCI WorldTeams blev automatisk inviteret og forpligtet til at deltage i løbet.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bedste cykelsolbriller - listede spørgsmål og svar

Er polariserede solbriller gode til cykling? Polariserede linser anbefales til vandaktiviteter og kørsel, men er ikke ideelle til landevejscykling, da der er situationer, hvor blænding faktisk kan være en fordel. 18.05.2021

Racercykelløb - brugbare løsninger

Hvad kalder du et cykelløb? Racercykelracing er cykelsportdisciplinen for landevejscykling, der holdes på asfalterede veje. Scenevæddeløb eller 'ture' tager flere dage og består af flere massestart- eller tidsforsøgsfaser kørt fortløbende.

Cykelben - handlingsorienterede løsninger

Kan du få store ben ved at cykle? Det korte svar på, om cykling vil gøre dine ben enorme, er - nej. Selvfølgelig forbedrer cykling dine benmuskler, men som en aerob træning fungerer det dine udholdenhedsmuskelfibre, hvilket gør dem mere modstandsdygtige over for træthed under træning, men ikke får dem til at vokse. 21. juni 2018

Mountainbike-greb - hvordan man beslutter

Hvad er de bedste greb til mountainbiking? Dette er de bedste mountainbike-greb BEDSTE SAMLET: PNW Loam Grips. BEDSTE FOR STORE HÆNDER: OURY Enkeltsidet Lock-On V2. BEDSTE TACKY GRIP: Race Face Half Nelson. BEDSTE ENDURO GRIPS: Ergon GE1 Evo Factory. ESI Racer's Edge. BEDSTE BUDGET: Bontrager XR Trail Comp. BEDSTE TIL HELDAGSTUR: Ergon GA3.28 maj 2021 г.

Mountainbikesko - handlingsorienterede løsninger

Hvilken type sko er bedst til mountainbiking? Bedste flade MTB-sko Fem Ten Freerider Pro. En stilfuld, holdbar mountainbikesko med fremragende greb. Specialiseret 2FO Flat Roost. Giro Riddance. Pearl Izumi X-Alp Flow. Bontrager Flatline. Ride Concepts Livewire. Giro Code Techlace. Scott MTB Team Boa.

Cykelpulsmåler - omfattende reference

Er en pulsmåler det værd at cykle? Selvom effektmålere stadig er for dyre for mange ryttere, er pulsmåler overkommelige og bør betragtes som en væsentlig del af udstyret. Det er naturligvis muligt at træne på at føle og bruge de forskellige skalaer for opfattet anstrengelse, og cyklister klarede sig perfekt i dagene før pulsmålere.