Vigtigste > Tour De France > Pinot Tour de France - hvordan man opnår

Pinot Tour de France - hvordan man opnår

Hvem vandt Tour de France i dag?

Tour de France 2021 - Samlet vurdering efter 13 ud af 21 etaper
RgNavnHold
1Tadej PogacarUAE Team Emirates (UAD)
toRigoberto Uran UranEF Education-Nippo (EFN)
3Jonas Vingegaard RasmussenJumbo-Visma (TJV)
4Richard Carapaz MontenegroIneos Grenadiers (IGD)

Tillykke, forresten, tak! Ved 119, dvs. 100 kilometer fra mål, er Tour de Tietema Super Sprint hvor meget? * Gør penge gestus * En meget tyk konvolut Jasper, 100 kilometer fra mål er Tour de Tietema 100k mål- Hvor meget skal der tjene? En masse pengeShirt Skal du angribe? Måske til trøjen Det er første gang, jeg bruger en trøje Stefan går også Hvilken spænding i pelotonet, alle ved, at de skal være i pausen i dag Dylan, jeg har et spørgsmål - Sig mig, hvad er chancen for at du er på flugt i dag? - 0% 0%? Ikke flere spørgsmål, Matej, målstregen er ved kilometer 119

Det er 100 kilometer fra mål. Du får en meget speciel pris, hvis du kommer først - Hvad er det? En meget speciel pris - Okay, jeg ser dig gøre dit bedste, ikke? Okay, held og lykke! Chaufførerne ved, hvad de kan forvente 100.000 meter fra mål. Vi sætter alt op, skilte, målstregen.

Nysgerrig, hvem der bliver første målstregen! Bas, hvor er vi? Vi er selvfølgelig 100.000 meter fra mål i Carcasonne Vi laver den rigtige fisk her Vi kommer til målstregen her, en hvid linje over gaden - Og se, hvem der først krydser målstregen Alle markeret med skilte Hvor langt er det? Fans er der allerede, vi måtte sende mange mennesker væk for at holde tingene i sikkerhed. Nu er vi nødt til at forberede de sidste ting, for de kommer hurtigt! Vi er nødt til at gøre det meget hurtigt, det skal være meget hurtigt. Kan jeg? Kan jeg stadig gå Er målstregen lige? - Ja næsten Jeg synes det er bedst at sprint til venstre Ja, det synes jeg også Hvem slutter billedet? Det er en vigtig opgave, i de seneste løb har det nogle gange vist sig, at det kan være spændende, endsige fordi for denne sprint. Men også skilte, hundrede meter sådan? Skal vi sætte skiltene op? Der er en stor organisation bag det, jeg er glad for, at den er solid.Alle kender deres rolle. Her har vi et problem Devin, der er en pol her, men der er hundrede der. Hvordan gør vi det? 90 meter er også godt.

Er det tydeligt synligt? Hvordan skal jeg løse dette? Hvor meget længere har vi? Nej - er det okay? Nej, træet klæber ikke fast At dømme efter bilerne har vi ikke meget lang tid. Synlig? Nå, ikke rigtig. Hvad nu? Måske skulle vi lægge en praktikant her med et tegn Ah ja, god plan Du er den bedste praktikant, så du kan lave det vigtigste tegn Hvor er de hundrede meter? Cirka hundrede meter fra målet Opsæt godt Så? - Ja, hvem er faktisk i topgruppen - Lad os se, passende navn, Goldstein.

Sean Bennett og Pierre Latour Det er en fransk, amerikansk eller israelsk TDT, 100.000 Super Finish Alt er klar, målstregen, tegnene viser. Chaufførerne kommer - hvem tror du vinder? Det er altid svært at sige. Jeg tror, ​​fordi vi er i Frankrig, Latour - det tror jeg også.Det ville også være en dejlig første vinder for vores Palmares. Jeg skal afslutte fotoet her, hvad skal jeg gøre? Som den eneste dommer beslutter du, hvem der vandt Dette er den sikreste målstregen, jeg nogensinde har set Easy lige frem, ingen skare på gaden Virkelig super velorganiseret Bevogtet af politiet - hvem kommer her først, hvad vinder han? Og de er der, de vinder en skjorteSokker, blomster, shoppingkredit i vores webshop Hvor meget faktisk? 50 Euro shoppingkredit og gratis forsendelse Kommer du? Der er tre mænd, der vil kæmpe for det. Det er mellem Goldman, Bennett og Latour Ja, der går de! - Kommer du derhen? De kommer! Det er en rigtig spændende eksamen.

Det fortsætter! Åh, de gør hinanden svært. Hvem får den? Det er Latour øverst Det er Latour øverst, og Latour vinder! Latour tager det, hvilken sprint! Latour vinder Superfinish i Tour de Tietema 100K-klassifikationen Har du brug for at se tilbage på fotofinishen? Det er førstepræmien, han bringer denne Tour de France, meget flot! Og nu til målet om at aflevere den store præmiepakke, hans dag er allerede god Her kommer pelotonet, der går glip af præmierne Du kan bare ikke gå hurtigere Er målet her Vi er ankommet til Carcasonne, hvor i dag ikke er den egentlige mål Præmierne er der De andre gaver er i min taske. Så her vinder vinderen ikke - dette er Latour, det er allerede besluttet, vi venter snart på ham, så vi venter derefter! Smukke blomster fra den kloge mand Hun elsker mig, hun elsker mig ikke

Jeg håber, Pierre også kan lide det, der er franske blomster. Den nemme cykling er næsten forbi, du har stadig 1,5 kilometer at køre Nå, lad os se Nej, nej, nej, Latour Vi finder Latour nu Hvem vandt? - Cavendish Ah okay Ikke Latour? Ser du 201, det er hans trøjenummer - Jeg har ikke set det endnu nej Jeg har alligevel ikke set nogen fra dette hold. Jeg ser hans bus Hvem vandt? Latour! Her, Pierre, 201 hej! Nej Pierre, han er allerede i bussen? Han er nummer 201, ikke? Ser du Pierre endnu? Skal jeg spørge? Anthony, hvor er Pierre? Ikke her endnu! Okay tak! Han er ikke kommet ind endnu, hører jeg. Måske underskrev han nogle autografer.Her kommer et supportkøretøj, der kan betyde, at han kommer. Er dette Pierre? Dette er Pierre, tror jeg. Det er Pierre, dagens mand! - Straks kameraer på ham og

Han går ind Pierre går lige ind Skal vi give det videre? Der er en pris for Pierre Er det muligt? For kampånden Hvad er det? Jeg forstår det ikke

Hvis du har det bedste bidrag, vinder du den skjorte og sokker, som Pierre kunne lide så meget, og så siger jeg hilsner fra CarcasonneAu révoir! Så Carcassonne-debaklen er på film?

Hvem vandt Tour de France 2020?

Pogacar vinderTur, Vinder Bennett etapevindiParis

Tadej Pogacar har detTour de France 2020vandt.

(AFRIKA CYCLING REVOLUTION) (TSEAZEGA VILLAGE, ERITREA) Vi er kun landmænd. Først vidste jeg ikke om cykling. Min plan var at skabe gode landmænd. (SOLOMON DEBESAY, Bonde) Jeg har aldrig set det komme.

(MOSANA DEBESAY, CYCLING ROAD - ERITREA NATIONAL TEAM) (GULDMEDalje - ALLE AFRIKANSKE SPIL 2015) Cykling har en lang historie i Eritrea, det fortsatte selv gennem krige og hårde tider, det har vi gjort. arvede italienerne. (ERITREA, THE CYCLING DYNASTY) (ASMARA, ERITREA) Cykling blev bragt til Eritrea af de italienske kolonisatorer.

I 1936 ejede kun italienere cykler. (YEMANE NEGASSI, TO GANGER OLYMPIAN) (ERITREAN CYCLING FOUNDATION) Lokalbefolkningen startede med at cykle i midten af ​​1940'erne. Denne cykel var min oldefars. (MEHARI TESFAY, MEKANIK) Det er en Windsor, fremstillet i Italien.

Det har fungeret uden problemer i 60 år. Alle vores børn og vores brødre har kørt på denne cykel. Alle kommer rundt på cykel.

Alle eritreiske børn kender til cykling. Sport er en form for konkurrencekamp

Når vi taler om konkurrencedygtig sport, konkurrerede 'Berbere' mod italienerne, og dette repræsenterede kampen mod kolonialisme på dette kritiske tidspunkt. Cykling har en lang historie i Eritrea løb blev afholdt hver weekend. Og jeg så dem sammen med mine venner, Yemane Tekeste, Zeregabir (SAMSOM SOLOMON, COACH AF DET NATIONALE TEAM I ERITREA) og jublede over tidens bedste chauffører.

De inspirerede mig til at cykle. Jeg begyndte at cykle i 1962. (OLYMPIC GAMES, TOKYO 1964) To år senere, da jeg var 18, var jeg heldig nok til at deltage i OL i 1964.

Dette er min største præstation, det bedste øjeblik i mit liv. Når jeg sammenligner de dage, jeg er startet nu, gør det mig meget glad for at se fremskridtene. At være den første eritreiske kvinde til at konkurrere i de olympiske lege, min store drøm.

I vores kultur opfordres ikke piger til at starte cykling. Folk synes, at piger skal være hjemme hele tiden. Det har haft en indvirkning på antallet af kvindelige chauffører i Eritrea.

Diamondback Apex

Jeg har endda få negative kommentarer fra andre familier. Hun kan beslutte, hvad der er bedst for hende. Frekalsi har bragt hele familien til cykling.

Mine brødre var min største inspiration til at starte cykling. Debesays-regionen er en meget succesrig familie. De er en stærk, sund familie.

Det var meget overraskende. En dag gjorde Mekseb, da han var i tredje division, og lappede alle andre. (MEKSEB DEBESAY, CYCLING ROAD - TEAM DIMENSION DATA) (BEST AFRICAN RIDER AWARD 2014) Ja, han gjorde det - lappede alle og vandt løbet alene.

Derefter bad arrangørerne ham om at stoppe løbet, og han vandt. (TOUR OF ERITREA 2013) Da jeg vandt titlen som bedste afrikanske rytter i 2014, medførte dette år mange ændringer i mit liv. (RWANDA-TOUR 2014) Det lykkeligste øjeblik for mig var, da jeg blev professionel med Team Dimension Data.

De to ældste er pensionerede, og Mosana slutter sig til et kontinentalt hold. Mekseb kunne være en af ​​de bedste professionelle cyklister i et par år, de støtter hinanden som en familie også, jeg tror k det er nøglen til deres succes. Jeg tror, ​​at Mosana vil få succes, ligesom min yngre bror Yakob.

Respekterede eritreere, i dagens program er Merhawi Kudu vendt hjem efter flere løb - Velkommen tilbage, Merhawi. - Tak, Ema, du var den yngste deltager i Tour de France, inklusive Vuelta a Espana og Giro d'Italia. (MERHAWI KUDUS, CYCLING - TEAM DIMENSION DATA) (FIRST AFRICAN RIDER IN TOUR DE FRANCE) Mig Jeg ser virkelig frem til at afslutte og oprette historie, især med Daniel, vi er de første afrikanske ryttere, der konkurrerer i Tour de France.

Hvis jeg afslutter dette løb, vil det betyde, at jeg vil skabe stor historie. Vi startede fejringen, det var virkelig fantastisk. (BEREKET MENGISTEAB 'DANIEL OG MERHAWI') Jeg er heldig, at vores cykling har nået dette niveau (DANIEL TEKLEHAIMANOT, VEJCYKLING - TEAMDIMENSION DATA) (FØRSTE OLYMPISKE ERITREAN CYCLIST) Unge mennesker kommer.

OLYMPISKE SPIL, RIO 2016) Vi tror, ​​at hvad vi gør, fører til toppen, så vi skal fortsætte med at arbejde i den retning. Daniels resultat i Rio de Janeiro var langt den bedste rekord op til 2.400 meter hjælpe os. Det er en vigtig faktor i vores succes med cykling.

Derfor har vi de bedste klatrere i Afrika. Drevet fra Asmara til Massawa er for det meste ned ad bakke. (ASMARA - MASSAWA 65 KM NEDKØRSEL) Ned fra 2.400 til 200 meter.

Vejen går for det meste ad bakke adskillige hjørner, min drøm er at arbejde hårdt og lave gode ture. Jeg håber at være til podiet eller til resultater fra næste år. Min største drøm er at rejse til Frankrig.

Jeg introducerede mig aldrig på dette niveau. Sejr kræver stort offer og dedikation. Hvis du kæmper, kan du ikke give op.

Du bliver nødt til at fortsætte. (ELHAM MOHAMED, 'RIDE')

Hvem er favoritten i Tour de France?

Egan Bernal (Ineos)

Vurdering: Den colombianske, overraskende for mange, vandtTur2019 med kun 22 år. I år går han som en topFavorittil starten.

Hvem vandt Tour de France oftest?

Føreren Eddy Merckx var i stand til at opnå i alt 34NiveaueriTour de Francevinde og er dermed rekordindehaveren.

Tyskerne har det helt fint. Dommer. Dommer ja! Dommer.

Thiago, topspiller. Jeg var chokeret. Velkommen til en ny udgave af vores 1: 1-tale.

Med mig er en ung mand, der kun har været i München i seks måneder, men i dag har accepteret at give os sit første tyske interview i dag. Jeg er meget glad for, at du er her, Alphonso Davies. Hej.

Hej. Du har kun været i München i et halvt år. Hvordan har du slået dig ned? München er en rigtig smuk stedby, og jeg kan godt lide den.

Alt går meget godt med mine holdkammerater, trænere, fysioterne og hele personalet. Jeg har det godt her. Pæn! Jeg husker, da du ankom til München og holdt din nye Bayern-trøje op i München lufthavn med et stort smil.

Se på din tid her indtil videre. Ja, hej, det er mig, Phonzie! Det er Alphonso Davies. Det var en kort men spektakulær karriere hidtil, der førte Alphonso Davies til Bayern München, født i Ghana og opvokset i Canada, hans talent viste i en meget ung alder.

Davies lavede sin MLS-debut for Vancouver i en alder af 15 år og fik hurtigt indflydelse. Han spillede for Canada for første gang, da han var 16, hvilket gjorde ham til den yngste nationale spiller i sit hjemland til dato. Under Audi Summer Tour 2018 bekræftede FC Bayern München sin overførsel, og Davies kom til München i november 2018.

Han har været en officiel del af Bayern-holdet siden januar, debuterede for det første hold og scorede sit første mål i 6-0-sejren mod Main z. Den 18-årige føler sig hjemme i München og har tilpasset sig den bayerske kultur, lærer bayersk slang ud over tysk. Jeg blev ikke født i går.

Farvel. Farvel. Hvis jeg sagde det korrekt.

Farvel. Farvel. Hvor imponerende! Bavarian er endnu sværere end tysk.

Du måtte for nylig sige farvel til dit hjemland. Du var kun 18, da du forlod Canada og Vancouver, så fortæl os forskellen mellem de to lande. Sproget er naturligvis anderledes, og vintrene er meget koldere her Canada.

Canadiere er mere afslappede faktisk mere afslappede? end tyskere, men tyskere har det helt fint.

Naturligvis er fodbold anderledes, tyskere støtter deres hold mere end canadiere. Der er flere fans? Ja, der er flere fans, og naturligvis er fodbold meget større her. Jeg elsker det.

Kan du lide at spille her? Jeg er så imponeret over din tyske. Jeg lærte fransk i syv år i skolen, og jeg kom aldrig rigtig i bunden af ​​det. Respekt for det! Tak skal du have.

Hvor godt forbedrer din tysk? I Film ser med undertekster. Tyske undertekster. Tysk er virkelig vanskelig.

Ja, virkelig svært. Det er svært at lære, men jeg gør mit bedste. I betragtning af at det kun var for seks måneder siden, er din tysker virkelig god.

Indtast det tyske ord, som du synes er rigtigt? rigtig sjovt? et sjovt ord. Du har så mange sjove ord. Jeg kan godt lide 'dommere' - dommere. 'Dommer?' - Dommer? “Dommer” - dommer.

Det er virkelig svært at udtale. Det er virkelig hårdt. “Dommer” - dommer.

Jeg foretrækker at sige 'dommer'. 'Dommer'. Drømmen var at spille for Bayern München.

Fortæl os om dine første skridt her. Hvad var dit første indtryk af den klub, du så meget gerne ville være med? Säbener Straße er første klasse, træningspladserne, plejen af ​​holdet, personalet, maden. Maden er god.

Ja! Alle disse ting er meget gode og meget velorganiserede. Hvad var den største udfordring for dig og den sværeste at mestre ”Dette er min første gang uden min familie og venner. Jeg savner hende.

Din familie er stadig i Canada. Nemlig. Men jeg antager, at du flyver tilbage i sommerferien.

Naturligt. At besøge. Hvilke af dine holdkammerater har været den mest imponerende indtil videre? Hvem har du lært mest fra hidtil? Sandsynligvis Thiago.

Uanset hvor han spiller, er han altid en topspiller. Den 17. marts spillede du mod Mainz på Allianz Arena og scorede dit allerførste mål for Bayern München efter 70 minutter. Beskriv følelsen.

Jeg var chokeret. Ja. Jeg scorede faktisk et mål foran hjemmefans.

Alle fans og alle jubel. Det må have været en utrolig følelse. Du har spillet i MLS for Vancouver Whitecaps de sidste par år.

Nu er du i Bundesliga. Hvordan er niveauet for spillet i sammenligning? Bundesliga er fantastisk og en af ​​de top 5 ligaer i verden. Holdene er alle af god kvalitet, og enhver modstander er vanskelig at spille.

Er Bundesliga hårdere? Absolut. Det er virkelig tungt. FC Bayern München basketballhold klarer sig meget godt denne sæson o og jeg ved, du har set dem spille i Audi Dome.

Og skød nogle spande. Hvordan kunne du lide oplevelsen? Audi Dome er fantastisk, holdet er meget godt, og jeg nød min tid her et par billeder af dig ved Bayern Challenge. Så? Åh mine hænder ryster.

Nej. Hvordan var det? Det var virkelig sjovt. Meget fint.

Med disse billeder vil vi gerne sige farvel og sige tak, Alphonso Davies, for at du kom her i dag og for at have lavet dit første tyske interview med os. Alt det bedste! Tak. Det var vores 1: 1-tale og vi ses i næste uge.

Hvem vinder Tour de France 2020?

Tadej Pogacar har detTour de France 2020vandt.20.09.2020

Hvilken tysker vandt Tour de France?

Professionel cyklist Nils PolittHarOverraskende nok den tolvte fase afTour de France vandtog så for det førstetyskDagens sejr ved den 108. Tour of France. Det er den største bedrift i hans professionelle karriere.to

Hvem er i øjeblikket iført den grønne trøje i Tour de France?

Peter Sagan imGrøn trøje: Føreren fra Team Bora-hansgrohe er rekordvinderen afTrøjerfor den bedste sprinter påTour de France.18. 2021.

Hvor mange gange er Tour de France vundet af en tysker?

Du kan finde dem alle hertyskScenevinderihistorien omTour de France. Indtil videre har der været 93 daglige succeser i 28tyskChauffør i Tour of France, som er blevet afholdt siden 1903, men to af dem blev trukket tilbagevar.

Hvad betyder den grønne trøje i Tour de France?

Grøn strikstår for:skjorteaf lederen i scoringen afTour de France, se venligstGrøn strik(Tour de France)skjorteaf lederen af ​​bjergklassificeringen ved Girod'Italien, siehe Green Jersey.Trøjeraf lederne i andre etappeløb, især for lederne af point eller bjergklassificering.

Hvad betyder trøjerne i Tour de France?

Kender detskjorte: Det vedskjorteden hurtigste fører får lov til at køre, men kun hvis han er 25 år eller derunder. Rød trøje nummer: Det røde trøje nummer gives til den chauffør, der viser mest kampånd. Gule rygnumre: Rytterne af det bedste hold bærerTrøjermed gule rygnumre.

Hvem var vinderen af ​​Tour de France 2019?

Tour de France-podiet i 2019 med den yngste vinder af den gule trøje i løbet af løbet, Egan Bernal, foran hans Ineos-holdkammerat Geraint Thomas og hollænderen Steven Kruijswijk, blev konstrueret gennem tre ugers vendinger.

Hvilket er det officielle websted for Tour de France?

Officiel hjemmeside for Tour de France 2020 Tour de France 2020 - Officiel side for det berømte løb fra Tour de France. Omfatter rute, ryttere, hold og dækning af tidligere meddelelse om Tours Cookie

Hvem var vinderen af ​​Tour de France 1965?

Italieneren forblev den for tidlige vinder af Tour de France i 1965, et løb han ikke skulle deltage i. Manden var lige så meget som rytteren klassisk.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Vred magpie - hvordan løser vi det

Hvorfor blev skatten vred? Magpies kaster kun 6 uger ud af året lige omkring det tidspunkt, hvor de reden. Årsagen til angrebene har længe været spekuleret, herunder: Territorial back off Magpie Torf. Testosteron pumpet op og gal.

Bradley Wiggins Hour Record - holdbare løsninger

Hvad er den aktuelle 1 times cykelrekord? 55,089 km

Det båndstrækker - handlingsorienterede løsninger

Hvordan løsner jeg mit IT-bånd? At strække IT-båndet og den tilsluttede muskel er ret simpelt. Bare kryds dine ben, og hold det berørte ben i ryggen (position 1). Læn dig væk fra det smertefulde ben, indtil du føler en strækning langs siden af ​​benet (position 2). Hold det i 30 sekunder og gentag 5 gange. 5. juni 2012

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.

Læs udløbsdatoen - hvordan man løser det

Hvordan læser du Dates? Nummer 1 til 9 repræsenterer ofte månederne januar til september i rækkefølge. Bogstavet 'O' står normalt for oktober, 'N' repræsenterer november og 'D' står for december på mange dåser. Nogle virksomheder viser måneden efter datoen, så se også andre steder i koden for bogstaver.

Lance armstrong 30 for 30 - besvare spørgsmålene

Hvordan kan jeg se Lance Armstrong 30 i 30? Du kan se ESPNs 30 til 30 “Lance” -dokumentar på ESPN + for under $ 5. Eller tilmeld dig for at se det live med rabat med Sling TV (kampagnetilbud) eller på Hulu Live.31 maj 2020 г.