Vigtigste > Tour De France > Tour de france etape 3 - hvordan man beslutter

Tour de france etape 3 - hvordan man beslutter

Hvad er gennemsnitshastigheden i Tour de France?

Tour de France2020
Hold22
Driver i starten176
Driver ved målgang146
Gennemsnitshastighed40,22 km / t

Denne artikel betales af Spin Master - Ready Noah? - Udført - Whoa, Dragonoid Maximus, Trox Ultra! (panting) Vingepil - Lad os gå. - Lad os gå. (Optag skrabning) (bizar musik) - Trodde du virkelig, at jeg ikke kunne se dig? Skjul bag baren, kom nu. - Det er ikke vores skyld, vi ville bare se, hvad der var i kassen. - Lad os bare se det! -Har ikke ske. - Nå, så bliver Noah og jeg noget andet Noah, kom nu! - Håb at lege med Bakugan var en god idé - jeg ved, jeg er fuld af gode ideer.

Vil du handle? - Jeg bytter Pegatrix til Halker - Okay, og jeg bytter dig Giant Inferno til Trox Ultra. (glad musik) Hej Noah, har jeg nogensinde vist dig Bakugan Fan Hub-appen? - Nej, men det lyder virkelig sejt - Kom og se det, du vil elske det. Mand, appen Bakugan Fan Hub er fantastisk.

Jeg elsker, når jeg kigger gennem Bakulog, hvor jeg kan se alle mine favorit Bakugan, som Fangzor, Trox og Centaur. Jeg elsker også spilafsnittet. Quizzerne er gode.

How To-sektionen hjalp mig virkelig med at lære spillet og dets regler opdateret om alt, hvad Bakugan er. - Er du klar til kampen? - Du læste mig. - Jeg ser, at du opdagede Bakugans måder, men jeg spekulerer på, hvor godt du kan kæmpe? Nu er det tid til at lære af en ægte mester.

Enhver, der kan slå mig, får min Aurelus Adelig. Men jeg tvivler på, at I begge vil have kampsport til at besejre mig. Ha, ha, ha, ha! - Wow, du skal virkelig arbejde på din sindssyge latter - Virkelig, jeg syntes det var ret godt - Nok snak, lad os kæmpe! Disse. - Tre, to, en - Bakugan-kamp! (dramatisk musik) (gispende) (sukker) - Held og lykke næste gang Hope, min tur, Bakugan slagsmål! - Whoa, whoa, whoa.

Undskyld, jeg må gå, farvel! (stammende) - Det er okay, Noah, næste gang vinder vi. - Men hvordan? - Kan du huske, da mor tog os til Target forleden dag? - Åh, den dag, jeg brugte kyllingnudelsuppe til at gøre gang fem til en vandrutschebane? - Ja, den dag. Jeg tror, ​​jeg så en Aurelus Nobilious der - Virkelig, hvad venter vi på da? Løb dig! - Vent, Noah! (sukker) (trampende) - Kom nu, træk langsomt! (tung vejrtrækning) (optimistisk musik) - Brug aldrig din superhastighed til at slå mig igen - Åh hvad.

Se, vi er her! (hvæsende) - Kom nu. Vi er nødt til at hente Bakugan. Okay, Noah, du går denne vej, jeg går denne vej. (Tung vejrtrækning) (Rullende hjul) (Tung vejrtrækning) Er du heldig? - Nej, jeg har ikke fundet en Bakugan - Vi kan ikke finde dem nogen steder. (gispende) Ja, vi har dem, jeg kan ikke tro, hvor mange der er, så mange kort. - Hvem er ligeglad, se. (panting) - Der er den.

Det bedste af det bedste. Det bedste af det bedste. Den gyldne gås af Bakugan. - Aurelus nobile. - Og det hele er mit. - Men hvad med mig? - Der er kun én måde at løse dette på - du læser min mening.

Bakugan slagsmål! - Bakugan slagsmål! - Du vil aldrig besejre Dragonoid Maximus. - Trox Ultra bringer dig ned. - Tre, to, en. - Bakugan slagsmål! (Livlig musik) Nej, men hvordan? - Ja, endelig vandt jeg! Aurelus Nobilious er alt min! (Gisp) Hvad? Hvor gik det hen? - Se! (panting) (trist musik) Nej! Ingen! Ingen! - Lad os gå hjem, så tæt på. - Det var lige der - Åh hej, hvor har du været? Er du tilbage for at lære lektioner fra den rigtige Bakugan Master? - Ikke nu, Eden.

Jeg er ikke rigtig i humør til kamp - Åh, er alt okay? - Vi forsøgte at finde Bakugan Aurelus Nobilioustoy på Target, vi kæmpede endda for den, men nogen købte den sidste. - Åh, jeg er ked af, jeg vidste ikke, at du ville have en så meget. (pesende) Vent her.

Jeg er straks tilbage. Jeg er virkelig ked af, at dette skete for jer, men måske kan jeg muntre det op med det? Det viser sig, at jeg har to af disse, men du skal dele, jeg håber, det er okay. (gispende) - Griner du, det er så sejt! Mange tak, Eden! - Ja, tak Eden og Noah, da du vandt kampen, kan du bruge Bakugan først - Fantastisk! Jeg kan ikke vente med at se det for at prøve det! - Store. (gispende) - Bakugan-produkter får 15% rabat på Target fra 15. december til 21. december.

Klik på den store røde Abonner-knap nedenfor, giv denne artikel tommelfingre op, klik her for at se en anden af ​​vores artikler, så ser vi dig der.

Hvor hurtigt kører racercyklister i Tour de France?

Den førsteTour de Francei 1903, der havde en gennemsnitlig hastighed på 25,68 km / tTurI 2015 dog 39,64 km / t. Den længste etape var i alt 471 km.Fire. 2018.

Kroppen giver op Han er ikke enig i optællingen Jeg har en puls på 200 Devin, jeg har ikke lyst til vittigheder Hej Tour de Tietema En dag før Tour de France kører over Mont Ventoux, det er altid meget overfyldt bjerget Din udfordring, eller ja, i det mindste for JosseOvertagelse af hundrede mennesker på vej til toppen af ​​Ventoux Held og lykke, hilsner Jan Jaap Jeg hader Jan Jaap- Er du klar Josse? Hundrede mennesker! Er du i form, ikke? - Er du nervøs? Nej

Der er vi igen! Lidt måske hundrede mennesker - Hvor meget koster det? Stigningen er 20 kilometer, det betyder, at du skal overhale 5 personer hver kilometer. Det er virkelig meget - Hvordan har du form? Et par ugers tur er selvfølgelig ikke gavnligt. Jeg har ikke rigtig klatrende gener, jeg tror du kan sammenligne mig med Cavendishes i denne verden. Vi tæller - Vi tæller hvor mange mennesker vi overhaler - Hvad hvis han kan? ikke nå 100? Hvad hvis han ikke kan nå op på 100? Så skal han gøre det igen! Mand! Mener du det seriøst? Ja, der er 3 sider ved denne stigning. Du fortalte mig ikke

Jeg gør ikke dette. Du gør dig klar, vi sætter os i bilen Du ved hvad du skal gøre Ja, jeg går ikke op to gange, det ved jeg, farvel! Og jeg er efter to, hoppa! passerede han to - to? efter vi startede to - tæller vi dem? ja vi tæller de 3,4,5,6,7,8 gode job fyre! trap fundum var det 6, kan du skrive dem ned? ja, vi har nu overhalet i alt 8 Som regel tæller folk, der overhaler ham først, ikke længere Ellers kan du bare lade andre overhale dig 330 watt, det er alt for meget9, 10 Vi tæller ikke det, disse er by cyklister Ja, der tæller ikke Nu, skriv det igen på, nummer 9, og det er det? - Nummer 10! Ventoux er faktisk en smule flad de første 2 kilometer, så kommer skoven, så bliver den virkelig hård. Hvad gør vi med sådanne mennesker? De er mountainbikere, vi tæller dem ikke De skal være folk på racercyklister Men den næste begge kommer allerede 15, 1611 og 12 nærmer sig 17, 18, 1913, 14, 1520, 21, 23 Du er ved 1624 ! - Nej, 16Kun racercyklister tæller Josse Ellers tæller bycykler også, det fungerer ikke sådanNogle fyre kører derop Den sidste store stigning Josse gik op, han græd næsten De Timmelsjoch20, 21Han har et fladt dæk, der ikke tæller - Det fungerer t count2223,24,25E Det fungerer let, åh, åh, Josse er heldig! Puls 200, jeg skal tage det langsomt Han behøver kun at overhale hundrede mennesker, jeg sagde ikke, om jeg skulle gå hurtigere eller langsommere Opstigningen startede rigtigt Det bliver virkelig svært nu Han kan ikke se nogen mennesker foran ham kun en i det fjerne, men det er virkelig den vanskelige del i skoven Han havde et så godt tempo i starten Han blev ikke overhalet, det er godt - nej, det er fantastisk Jeg kan ikke sænke min puls, det forbliver på 200 - Hvad betyder sporten direktør gøre med disse oplysninger? Vi kan optage hjerterytmemonitoren, så han ikke ser den. Men vi tæller igen. 29 Vi kan heller ikke tælle det, han står stille, kom Josse, overhaler ham, hvorfor får han det? så vred? - Jeg opmuntrer ham bare.

Kom nu, Josse, det er 26! Dude, træk ikke længere, det er 29 eller 30 Men jeg forstår alligevel ikke dette artikelformat Josse siger, at han er 29 eller 30 - han er ikke enig i optællingen? Nej, han er ikke enig i det. Og heller ikke udfordringen, han er heller ikke enig i den - Nej? Nej, han sagde, at jeg ikke forstår længere Jan jaap 25Han har også overhalet mange gamle mennesker indtil videre Han er ved et kvarter - Du er ved et kvart Josse! En fjerdedel af de mennesker, jeg mener ikke med en fjerdedel af stigningen, jeg har en puls på 200 Devin, jeg har ikke lyst til denne slags vittigheder Josse bliver altid lidt vred, når han er træt Ho, fod på gulvet ! Jeg kan ikke få min puls ned mand Det gør virkelig ondt Fik vand? Kan du fortsætte? Jeg træder med en kadence på 40 på pedalerne, det er umuligt mange Ja, bare roligt. Min hjerterytme forbliver på 200, selvom jeg træder 150 watt.

Det stinker her i skoven, det er deroppe

Vi får altid disse sjove, glade artikler til at vide, hvad jeg gør, skal sige Devin- Hvad er problemet? At han bare ikke går hurtigt. Det er problemet, kort sagt, jeg er målløs, jeg tror, ​​han gik hurtigt op, for alle de kvinder, der ser på, Josse er ikke rigtig en dristig Åh der kommer en stejl sti, jeg stoppede med at tælle Hvordan mange der er det? Disse ? - De 28. ti kilometer der er tilbage, jeg er halvvejs derhen. Der er stadig 10 kilometer, hvor meget koster det nu? - 2930 står foran ham, er det ikke nok? Så skulle han allerede have haft 50 gel? Hvor gammel ville denne mand være, der nu er på sin cykel? Alder eller 75? Bedstefar jagter og danser på pedalerne! Hvor meget vejer han? Josse ser også tilbage - han siger tage over! Du snakker, du er hurtig! Men du har den næste i dit syn sammen, nummer? -34Få bare den anden flaskeJosse undskylder at hænge på bilen Vi er ved 38Ingen 6 kilometer at gåDet er altid travlere herKlasse Josse! - Hvad tid er du nu Josse? 1 time og 15 minutter, gennemsnit af puls 195 - 1 time og 15 minutter, gennemsnit af hjertefrekvens 195- Hej Josse! Hej, jeg får ham snart tilbage! - Han er nødt til at overhale hundrede mand i aften. Hundrede mennesker? Så kan han gå op sådan igen! - Det tror jeg også! Kom Josse, det er stadig muligt! Du er nu 61! Meget mere mand! Bare tæl dem i starten, ellers klarer jeg det aldrig! Du snyder ikke, ikke? Kør for dit liv i stedet for at klage - Er du i form? Jeg er oppe lige nu, min krop giver op Men ikke dit hoved Josse! Så skal han gøre forretninger med vognen.

Tag det! Jeg har aldrig været så træt Dejlig klatring, ikke? Meget respekt for digBas, du fik bundlinjen Jeg fik bundlinjen - Jeg er virkelig ligeglad Jeg er bange for, at vi tællede en anden score end dig Alle, der kører på dette bjerg, uanset om det står stille Eller ej, jeg har lige passeret dem Hvis nogen går ned halvvejs, og jeg indhenter dem, tæller du ikke dem? Vi tællede stadig nogle. Kom nu! Men vi er ved 10,20,30,40,50,60,70,8081! Men jeg har haft mindst 19, der lige stoppede Count it! Lad os vide i kommentarerne, hvis Josse bestod denne udfordring Eller ej, hvis ikke, vil han op ad Ventoux igen i år, så giv tommelfingre op og abonner på denne Mont Ventoux-kanal! Farvel!

Hvad er en god snitcykel?

For begyndere kan det være 26 eller 28skære. For hver stigning bliver det stadig vanskeligere. Når du laver dit skød, kan du groft orientere dit tempo. Efter min mening er et speedometer alligevel et mustRacercykel.

Ret, hvis du er seriøs med at gå hurtigere på din cykel, er det sandsynligt, at du på et eller andet tidspunkt har tænkt på at opgradere din standard vejhjelm, da jeg enten har en aero-vejhjelm eller endda en tidsforsøgshjelm, eller måske har du bare set folk iført denne slags hjelme og spekulerede på, hvorfor jeg i dagens artikel vil rive fra hinanden og afveje fordele og ulemper ved hver af disse hjelme, og hvordan de kunne gavne enhver rytter og ikke bekymre dig, jeg gør dem i en lille konkurrerer mod to mod hinanden, nu tænker du måske, hvilken forskel en hjelm virkelig kan gøre? Du ved, at teorien giver en lille fortjeneste i alt, og alle disse små spil kan tilføje en fortjenstmargen. Det handler om akkumulering af marginale overskud, og det er præcis, hvad vi har her, vores samlede modstand inden for cykling kommer fra selve cyklen, og de resterende 80 kommer fra os føreren, og da vores hoved er afgørende, spiller den vindbrydende hjelm en meget vigtig rolle da vi ser på mulighederne Så først har vi en standard vejhjelm som denne, som jeg har på her, det er Trenchler fra Metit, mange ventilationsåbninger, de er meget godt ventilerede, men dens vigtigste funktion er beskyttelse og komfort, og de har tendens til at være ret lys. Denne er utrolig let på omkring 250 gram, mens en Aerorose-hjelm er bygget til hastighed, og her har jeg den helt nye Manta fra Met.

Det er stadig åbenlyst utroligt beskyttende og stadig en racercykelhjelm med en lignende form, men du vil bemærke, at der er meget mindre ventilationskanaler, da det naturligvis forsøger at være mere aerodynamisk, og de kan veje lidt mere, selvom denne er utrolig let på kun 250 gram og så har vi TT hjelmen, som igen er noget helt andet for hastighed, men formen er helt anderledes nu, typisk ser vi denne dråberlignende formeffekt med tanken om, at halen på en eller anden måde fylder dette hul bag hovedet og mellem rytterens ryg, hvilket udjævner luftstrømmen og dermed reducerer træk. Nu kan halerne variere i længde, og jeg forklarer lidt hvorfor senere, men du har sikkert bemærket, at der er endnu færre luftudluftninger, og de kan være lidt tungere, denne er omkring 350 til 400 gram, hvilket virkelig ikke er overraskelse nu er, inden jeg kommer ind i disse hjelme, lad os bringe et par skoler ud på klassisk GTN-måde med lidt baghave tt og for at være ærlig er jeg nysgerrig efter at se, om vi virkelig gør en stor forskel her - jeg ' har fået en valgt relativt kort afstand, men forhåbentlig nok til at vi kan få nogle data fra den. Den er nu tre kilometer lang og flot og flad omvendt, som vi normalt gør, hver hjelm bruges under samme forhold med samme hastighed, samme vindstrøm osv.

Så lad os først gå med en standard vejhjelm tre to en lad os gookay det andet løb fejlen på racinghjelm nu lad os gøre dette tre to en lad os få porten rigtig sidste løb med TT hjelmen lad os gøre det tre to en lad os gøre alt rigtigt, faktisk var jeg lidt bekymret for, at vi ikke ville være her ikke meget Skal tale om, men jeg har nogle ret gode resultater for dig her, så i starten var alle disse kørsler bogstaveligt talt adskilte på få sekunder, hvilket er gode nyheder, fordi det er ideen om, at jeg kørte med samme hastighed, så det er nu godt for vejhjelmen kun standardhjelmen. Jeg har et gennemsnit på 254 watt til vejområdet nhelm249 og derefter brugt til tt helm245 , det er en besparelse på 9 watt fra standardhjelmen til den hjelm, som jeg er meget tilfreds med, for det er faktisk en serie og efterfølgende med en masse forskning, som jeg har fundet ud af. Vi lavede et betydeligt spring fra standard vejhjelmen til aero roa d hjelm og derefter igen et lidt mindre spring fra luftvejshjelmen til thjelmen, og hvad jeg kender fra de meget kloge mennesker derude er, at jo hurtigere vi går, jo mere aerodynamiske og marginale gevinster kommer, så lad os gå ind i spillet, tt hjelm er hurtigere strålende skål folk prøver det kompis, jeg kan ikke tro, at du lader mig tage en kop kaffe, og jeg forklarer lidt mere om, hvorfor disse andre hjelme kan være en god mulighed, okay nu gør de det? Naturligvis har hver sine fordele, men lad os starte med den sandsynligvis oplagte ting, du ville bære på en gruppetur eller se, mens du cykler i dine lokale baner. Det vil sandsynligvis være en af ​​disse to i modsætning til denne. Det er ikke at sige, at dette ikke er en god hjelm eller et godt valg, personligt synes jeg, det er en meget sej hjelm, men det er lidt seriøst, hu, lad os nu se på standardhjelmen først, nu er det en stor alt- rundere og et meget populært valg af denne grund, det er meget godt ventileret.

Så hvis du arbejder hårdt, eller det er en varm dag, holder det hovedet pænt og køligt og holder dig også kølig, og det er næsten designet, så du ikke engang bemærker, at det er på dit hoved, det er åndbart og det er let meget behageligt og af den grund er dette et meget populært valg til træning fra mit synspunkt, men selvom jeg skulle løbe eller træne i et varmt eller kuperet miljø, ville det sandsynligvis være mit valg for Zahn Aero Road-hjelmen på den anden hånd god mulighed for imellem bliver også stadig mere populær. Bonusen ved dette er, at du kan bære det på en hvilken som helst dag i ugen den dag, og folk ikke nødvendigvis bemærker det, men du får nogle af de aerodynamiske fordele, vi lige har set, og det er derfor, du ser mange af fordelene ved at være cyklist iført denne type hjelm på de flade etaper til de aerodynamiske fordele ved sne, som du kan se, og som jeg nævnte tidligere, er de naturligvis klogt mindre ventilerede end standard aero-cykelhjelmen, men det gør det naturligvis også velegnet til de koldere og vinterlige ture en god mulighed, hvis du vil holde hovedet varmt, og så er TT-hjelmen selvfølgelig den hurtigste mulighed for det rigtige kursus for kurset til højre, så lad os indse det, det er ikke din daglige hjelm-mulighed. Du vil sandsynligvis have dette oven på en af ​​disse og gemme det til løbetiden.

Nu har jeg gemt 9 watt fra 100-spektret til det andet og derefter 4 watt fra aero street-hjelmen til TT-hjelmen, men det vil variere fra person til person afhængigt af den position, de kan komme ind i, de kan også beholde deres kropsform eller alternativt kan man falde på en luftvejshjelm og faktisk interessant, mange mennesker ser ikke meget forskel på fordelene ved en luftvejshjelm til en TT-hjelm på grund af deres position, og interessant nok vælger mange professionelle atleter os også. Det er ligesom en luftvejshjelm til varmere begivenheder som Kona, for selvom den har mindre ventilation end en standard vejhjelm, har den en tendens til at have lidt mere end en TT-hjelm, men den hjælper bare med at holde den kølig, og hvis du ikke vinder meget af iført en TT hjelm godt, det er en no-brainer, det er virkelig ikke godt, der var meget at tale om i dag, så vær venlig at hvis du har yderligere spørgsmål, la Drop dem i kommentarerne nedenfor, jeg vil meget gerne hjælpe og svare dig på dette og ja, glem ikke at følg os på sociale medier og tjek nogle af vores andre artikler, hvis du kunne lide dagens artikel, giv den som ham og giv os et abonnement nedenfor

Hvor hurtigt kører Tour de France-rytterne?

Iscenesæt på knap 4 timer med en gennemsnitlig effekt på 246 watt. Hans gennemsnitlige kadence var 79 / min ved en hastighed på 43 km / t.

Det er lidt som at have chancen for absolut at se en fasan, et Loch Ness-monster, jeg ville være god at gøre, men det ville være bedst at gøre dine bøder på samme tid, som er anerkendt, men også slags hemmeligheden fra Arkana for at dræbe Graeme Obree story er tingene i tegneseriehelte designet og bygget en verdens bedste cykel fra skrot til kun 70 pund nu som verdensmester såvel som i racing er der forhandlinger om at filme hans livshistorie og i hans hjemby bliver de en gade efter navngivning ham, som folk ser tilbage på i år, da det var lettere, det virkede som om, at noget stik var mindre videnskabeligt, og vi er stadig bare piloten, der styrede, en skiløber blev straks socialt forvist natten før og fortalte mig kun, da morgenen af begivenheden, a Om det var en stor ting, fordi et bestemt antal eller det pyronam bestemt var forgiftet og chokeret, og det blev, men jeg var nødt til at ændre, jeg finder en ny vej nu. En Ubrey er tilbage med en ny stil kaldet Superman position med armene næsten fuldt udstrakte og så brændte det sig selv. Jeg er reguleret til de nuværende regler om uhyggelige fem centimeter ved hjælp af en juveler, vi vil bruge vindtunnelen og en ekspert analyse Jeg er, du kan besvare spørgsmålet om, hvilken kropsposition generelt er den bedste aerodynamiske, og til sidst finde jern 25 år senere handlede dette projekt virkelig om at gå tilbage til 1993 og måle disse positioner i en moderne vindtunnel og få muligheden for første gang at se Kraus-positionen, Superman-positionen og også teste den konventionelle UCI-position, så vi kan få en rigtig god idé om, hvad en VA er, RG faktisk havde. Vi arbejdede med Korea om den kreative proces for produktet, og det fangede mit øje, og hele tiden hørte jeg mange argumenter tidligere, der ikke rigtig var cyklister, det var mere bare en ejerskabsregel, da debatten aldrig rullede opdraget, og det syntes bare nej, de arbejdede med h graham og arbejdet i vindtunnelen, det er som bare at tilføje to og to, ville det ikke være interessant at vide, hvad det gjorde for ham, hvor meget var atleten, hvordan meget var fordelen ved positionen og at komme i seng en gang for alle var aldrig en uanstændig begivenhed, øh, jeg har ikke set det i magasiner, er bestemt meget klinisk, meget videnskabelig, det brænder dette, men noget specielt gør også for ved, hvad du får denne mulighed ikke så ofte i livet, fordi det ikke er billigt at have tidens bedste øjeblikke, medmindre skatteforbryderne ikke er billigere at bare løbe løbet tager cirka ti minutter, vi er nødt til at få nogle nul-nul tårer og så kommer vinden op, og vi kan gentage det for alle forskellige positioner i vinden solen.

Vi måler den kraft, som luften udøver på kroppen, og ved enhver given hastighed, den styrke, vi sigter mod i sidste ende at skære ned på forbruget af en form, hvis du kan lide det. Først tester vi en standardmotorcykel fra 1993, der er Grains-Com-kompatibel. Deltagerne ville have kørt for at give os en idé om præstationsniveauet, så vi senere kunne se på positionen fra Crouch til Superman og et angreb, og de begynder at indse, at efter dagen kan jeg ikke beholde alt, hvad du ikke har ikke holde alt nej Jeg synes, det fungerer, før det var et geni, at han måske er atlet, og han er deaktiveret så hurtigt, det er dårlige stillinger, men man skal lære lederne, jeg beholder ikke hele verden nu hr.

Ære, fordi det er hvad jeg skal betyde for så vidt angår positioner, tror jeg Graham sandsynligvis havde blandede følelser for måske at tro, at der var en no-win-situation. Jeg tror han tror, ​​at folk tror, ​​at han ikke er ingeniør og faktisk ikke en god cyklist, men for at gøre hvad han har gjort, skal du stadig være begge, så din CDA for denne cykel, bortset fra at komme rundt om dig, ved det er sådan alt, hvad du virkelig ønsker at opnå disse dage, når du laver tidsforsøg, alt sammen korrekt, hvilket tyder på, at det for mange altid var benchmark for mange år siden, du kender, for ti år siden var det meget vanskeligt at opnå, at det var et øjeblik, jeg troede aldrig, vi ville nogensinde bringe dette ind her, det er forbløffende, vi er meget interesserede, jeg har altid spekuleret på, siden vi startede. Jeg har altid spekuleret på, hvad det ville gøre, som om alt det gamle trofaste først og fremmest blev overvejet, for hvad ville en fremmed tænke, hvis det lysede herovre, noget kendskab til Anthere er helt klart teksten, hvorfor læser du dette omhyggeligt? kompliceret meget svært at producere jeg er en meget moden lokkemad der er en forkert form, da jeg vandt verdensmesterskabet i 1983 blev jeg skør, men ingen forventede at vinde det, og det var min godhed, typen af ​​vaskemaskine og vaskemaskinecyklen vandt den korte tur, bortset fra så hold mig som en dreng, siger du, fordi du ikke rigtig kan være en fyr mere, og du ved, at UCI er italiensk. I den position var det bare virkelig surrealistisk at se ham i en moderne Mercedes vindtunnel og igen At lave historien, som han går fra nul fire to punkt en syv, hvilket er omkring 60 watt, er så ubehageligt som jeg husker Masser af ordsprog, i aften gør hvad jeg troede, at varårslogistik er en masse muskelkraft til at holde dette, hvis du gjorde det i verden, jeg henter i den originale røv i den position, du ville have fire hundrede og ti watt til den producerede time, i denne stilling har du kun behov for at producere 350 watt i timen, så 60 watt hurtigere, hvad du troede, åh det er bare, jeg er ligeglad med, om jeg er for hård, ikke designet over i positionerne bag registrerer alt dette, så du kan se måske er visdom bedre end en atlet, det kunne bare have været at plyndre drop offs og køre de standard lanepeople, jeg bruger med menthol, for at få disse fordele, når du forklarer mig direkte ved Taint Repetition Trial Championship på bagagerummet af vores? Position 1987, det er den underlige ja, jeg fik indtryk af, at Graham måske var en smule skuffet, fordi det faktisk betød, at da han satte verdensrekorden, producerede han meget mindre magt end sine professionelle kolleger, men for mig er det, at evnen af en god tid for vores liste er en, der indser vigtigheden af ​​aerodynamik, der kan tilpasse sig den mest effektive og hurtigste løsning - 200 watt eller 400 watt er det faktum, at du vil hurtigt, at du vil være meget stolt af Der er en stor gevinst for dette position med hensyn til den korte energi, der bruges til at holde den, men den er mangelfuld ved nul, hvilket er attraktivt for mange fletninger.

Hvis Supermanlets gør det nu, ja Brett okay, jeg er glad for, at Superman-position bare føles som en redneck som en Spitfire eller noget okay, så du ser bare over dine hænder, du ser de små billeder, som maskingeværerne tager sådan så det er som om det er mig der vil være her som at fange, ikke berate. Jeg føler mig bare så ret og god, at jeg håber det er bedst, fordi jeg kan lide det på den måde og har aflyttet dig i årevis. Du vil vide, at jeg har det så godt til sidst fordi jeg er det blodige manglende link, se på længden af ​​disse arme, det var sandsynligvis min, åh, disse arme har din gaze på dem, men det er meget mere civiliseret og overraskende meget værre ja ja det var kun 10 watt hurtigere end n basislinjen så 50 watt langsommere åh godt, jeg tænker på, at det er så ringere end sælgerpositionens ægposition eller enhver position med ethvert navn, jeg tror, ​​når Graham red i Superman-positionen med en hel del succes, forestiller folk sig sandsynligvis fordelen var alle aerodynamiske, men fra vindtunneltest i dag ser det ud til at det var en lille forbedring, men det betød sandsynligvis, at det også var en rigtig atletisk præstation, og han var i stand til helt sikkert at producere meget mere kraft, end han ville have i en konventionel position, men resultatet er overraskende , satte træneren det på andenpladsen med en respektabel watt, da Supermanpositionen er snævert slået, da stammens opposition er bagt af navnene, men det fjerde spørgsmål vedrører mere Morgan's flid over alle disse positioner. Dette er den sidste del af undersøgelsen, ret dyrt og hos en andens. Fik chancen for at se Vegas, fordi det ligner tusind øremolekyler, jeg går der er ingen problemer, men nogle af dine molekyler kommer tilbage i bander Å drikke er bedre end Superman, men ikke så god som Old Faithful, ja, den sidder et sted lidt tættere på Crouch-positionen end Superman-positionen.

Den samlede præstation for Superman-positionen var tre hundrede og halvfjerds? - Seks watt til den moderne UCIbike 354 watt og for den krumme position 324, hvilken slags kasseholdning er det, ja det er stadig hurtigere, det er stadig hurtigt, ja det er mere end ting, så din bedste position OldFaithful var punkt et syv, men ja det i kombination med moderne teknologi ville være en slags nede ved punkt et fem point en seks ja for nogle af de andre sukker ja ja absolut ja før han spøgte, finder vi ud af, om jeg er en superatlet eller et geni, og så blev det bevist bagefter, at han var begge, han var et geni til at udvikle en crouch-position, men Daymond gjorde stor succes i superman-stillingen efter, hvad der faktisk gav ham føringen i forhold til den konventionelle position, så det var virkelig fascinerende, men det handler kun om, jeg tror, ​​du ved hvad du gjorde var fascinerende, at du tog store fremskridt og flyttede fra en ting til en anden, og hvad vi laver i dag, er helt anderledes, vi prøver at finde ud af, hvad vi laver her på en gåtur og lidt efter lidt vi w dårligt gør behandlinger, så min mastertitel er så nogenlunde disse få tal kunne se godt ud

Hvor hurtig er racercyklister?

fagfolkadministrere op til 45 km / t i undtagelsestilfælde, i grupper 40 betragtes som normale. otto normalo klarer plus-minus 30 - for at holde de 200 km op, skal du? du skal være veluddannet. i den professionelle sektor anvendes 48 nedskæringer nu på flade scener. trin går op til 70 km / t.

Hvad er en god gennemsnitlig cykelhastighed?

DetGennemsnitlig hastighed under cyklinger normalt 10 til 25 km / t. En cykel med begrænset pedalassistance (pedelec) understøtter rytteren op til enfartfra 25 km / t, visse modeller endda op til 45 km / t (S-Pedelec).

Hvor hurtigt kan du køre på en racercykel i gennemsnit?

racercyklist eller cyklist? det afhænger altid af ruten og gruppen. i gruppen kanmandhvismandruterne er vant til at være ret løse med et snit på 33/34køreellerhurtigere, det bliver hårdt alene. I undtagelsestilfælde klarer fagfolk op til 45 km / t, i grupper 40 betragtes det som normalt.

Hvor hurtigt går en racercykel i gennemsnit?

Begyndere kan køre med en hastighed på op til 30 kilometer i timen: indendørs som regel uden problemer på cyklen. Du vil vænne dig til hastigheden og nyde den. Alligevel bør du ikke overdrive det i starten. Din krop skal først vænne sig til stresset fra landevejscykling.

Hvor mange watt skubber en professionel cyklist?

Ved 500 gram vejer hjertet af en veluddannet professionel 200 gram mere end en kontorarbejder. Den pumper 150 milliliter blod gennem arterierne pr. Hjerteslag, næsten dobbelt så megetmegetsom et normalt hjerte. Professionelle kan opnå en kontinuerlig produktion på 400 til 450 i en timeWattgive, Normalos 170Watt.

Hvor hurtigt fører en professionel cyklist?

Under en tur ned ad bakke kan en professionel rejse 100 kilometer i timen. Hobbycyklister er normalt langt fra sådanne hastigheder. Med en almindelig cykel og ikke særlig sportslige ambitioner kan de nå en gennemsnitshastighed på 10 til 25 km / t.18.10.2018

Hvor starter etape 3 i Tour de France?

Etape 3 om mandagen starter derefter ned i Lorient og kører ind mod landet igen til Pontivy, mens den fjerde og sidste etape i Bretagne angiveligt vil gå fra Redon til Fougères, før løbet kører mod bjergene og slutter i Paris søndag 17. juli.

diadora cykelsko

Hvilken er den højeste etape i Tour de France?

Der er gået 10 år siden turen har besteget Luz Ardiden (13,1 km @ 7,4%), som er topmødet til fase 18 i 2021. Flere fotos fra alle etaper nedenfor. Dette er 2021 Tour de France live dashboard med adgang til alt hvad du skal bruge til 2021 løbet.

Hvor er de flade parcours i Tour de France?

Flade parcours er planlagt på etape 1 og 3 i Nice, etape 5 i Privas, etape 7 i Lavaur, etape 10 i Ile de Re Saint-Martin-de-Re, etape 11 i Poiters, etape 14 i Lyon, etape 19 i Champagnole og fase 21-finale i Paris. Tour de France-ruten i 2020 passer til de rene klatrere i pelotonet.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Pinot Tour de France - hvordan man opnår

Hvem vandt Tour de France i dag? Tour de France 2021 - samlet placering efter 13 af 21 etaperRgNameTeam1Tadej Pogacar UAE Team Emirates (UAD) 2Rigoberto Uran UranEF Uddannelse-Nippo (EFN) 3Jonas Vingegaard RasmussenJumbo-Visma (TJV) 4Richard Carapaz MontenegroIneos Grenadiers (IGD)

Motoriseret cykeltur i Frankrig - pragmatiske løsninger

Hvor meget koster en Tour de France cykel 2020? Det koster dig omkring $ 12.000. Tour de France er ikke kun årets største cykelløb, det er også den største etape for sponsorer og producenter til officielt at afsløre deres nyeste kulfiber-drømmemaskiner. 2018.

Tour de france watt - hvordan man løser det

Hvor mange watt genererer en Tour de France-rytter? Mens en gennemsnitlig cyklist kan producere 100 watt, kan en pro-cyklist gennemsnit 400 watt i løbet af den sidste time af en Tour de France-etape. Træningsintensitet er den hårdeste variabel at måle.

Tour de france nedadgående hastighed - hvordan beslutter du dig?

Hvor hurtigt kører Tour de France-kørere ned ad bakke? I downhill-sektioner i Tour de France kan de køre med hastigheder så høje som 110 km / t og endda miste motorcykelreporterne.

Adam yates tour de france - hvordan beslutter du dig?

Hvordan har Adam Yates det i Tour de France? Adam Yates sluttede niende i sidste års Tour de France og nød en periode i den ikoniske gule trøje efter en stærk start på cykelens mest berømte løb.