Vigtigste > Tour De France > Tour de France TV USA - mulige løsninger

Tour de France TV USA - mulige løsninger

Hvordan kan jeg se Tour de France i USA?

2021Tour de Franceer tilgængelig på NBC Sports iANVENDELSER, og de sender hver etape live. I Storbritannien, 2021Tour de Franceerudsendelive på Eurosport 1 og ITV4.toI denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du kan følge Tour de France live på en gratis kanal fra hvor som helst i verden. For at se Tour de France live bruger vi ITV Hub, som er streamingtjenesten fra ITV, en britisk tv-udsender.

ITV er den officielle kringkaster af Tour de France i Storbritannien. Du kan finde linket til ITV Hub i beskrivelsen nedenfor denne artikel. Først skal du oprette en konto rolig, det er gratis.

Jeg oprettede en konto på forhånd. Jeg vil oprette forbindelse. Okay, jeg har forbindelse nu.Og som du kan se, har jeg ikke adgang til indholdet. Dette er hvad vi kalder en geo-blokering

Hjemmesiden har registreret min udenlandske IP-adresse og forhindrer derfor adgang til strømmen. Indholdet, som ITV viser, er normalt begrænset til indbyggere i Storbritannien, men der er et trick at omgå denne geo-blokering og se Tour de France livestream fra hvor som helst i verden. Før jeg viser dig, hvordan du ser Tour de France på ITV, inviterer jeg dig til at like denne artikel, abonnere på vores kanal og trykke på meddelelsesknappen, hvis du kan lide vores indhold.

Dette ville betyde meget for os og hjælpe os med at skabe endnu mere nyttigt indhold. Hvordan kan du se ITV uden for Storbritannien? Nå, du kan nemt omgå denne lås med ExpressVPN. ExpressVPN er en app, som du kan køre på din. kan installere computer, smartphone, tablet eller smart TV, og det giver dig mulighed for at ændre din IP-adresse.

niacin og sollysAlt du skal gøre er at vælge Storbritannien på listen over lande for at simulere en forbindelse fra det pågældende land, så du har en britisk IP-adresse. Jeg dobbeltklikker. Det vil forbinde

Det tager kun et par sekunder. Færdig, jeg er nu næsten forbundet til internettet fra Storbritannien, min IP-adresse er blevet erstattet med IP-adressen på VPN-serveren i Docklands, jeg opdaterer siden

Jeg klikker på play, lad os gå, jeg har adgang til strømmen, der er af god kvalitet der er ingen forsinkelse, ingen ventetid, Tour de France er ikke startet endnu, men nu ved du, hvordan du får adgang til strømmen.Som du har bemærket, har du brug for ExpressVPN for at se Tour de France live stream på ITV. For at tilmelde dig, besøg revistavpn.com/exp eller klik på linket i beskrivelsen nedenfor denne artikel.

ExpressVPN er den bedste VPN til streaming med over 3000 servere i 94 lande. Det er en sikker, pålidelig og hurtig VPN tilgængelig på Windows, macOS, iOS, Android osv. Den er også tilgængelig på Smart TV.

Jeg bruger det personligt på Android TV. Jeg har vist dig, hvordan du gør det fra en computer, men det er det samme princip, hvis du bruger en smartphone eller tablet. IOS- og Android-apps ligner meget denne app.

Som du kan se her, med ExpressVPN kan du simulere en forbindelse fra mange andre lande

IK, men også USA, Canada, Australien, Tyskland, Frankrig, Spanien. ..

vægtede lunges

Dette betyder, at du kan simulere en forbindelse fra et hvilket som helst af disse lande. ExpressVPN er ikke gratis. Det er en betalt VPN, men det koster kun et par dollars om måneden.

Med vores link får du rabat på 49% og 3 måneder gratis. ExpressVPN tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket betyder, at du kan tilmelde dig og bruge tjenesten i flere uger (nok tid til at få Tour de France) og derefter anmode om refusion, hvis du ønsker det. Du kan derfor se alle faser i Tour de France på ITV Hub og derefter anmode om en refusion.

I sidste ende betalte du ikke noget. Jeg anbefaler dog, at du beholder dit abonnement, da ExpressVPN har mange andre fordele. Med ExpressVPN kan du se enhver tv-kanal hvor som helst i verden.

Britiske tv-kanaler, men også amerikanske tv-kanaler, australske tv-kanaler, canadiske tv-kanaler, franske tv-kanaler osv. Fra hele verden. Alt hvad du skal gøre er at vælge det relevante tv-selskabs land fra denne liste.

Du har ideen

Et godt alternativ til ITV er SBS, en australsk tv-station. SBS er den officielle kringkaster af Tour de France i Australien. Du skal blot vælge Australien fra listen over lande og derefter gå til sbs.com.au/ondemand Hvis du hellere vil se Tour de France med fransk kommentar, kan du se den på Frankrig.

TV, streamingtjenesten fra France Télévisions, en gratis fransk tv-kanal, som du kan se her, udsendte de Tour de France live. Du skal blot vælge Frankrig fra listen over lande og derefter gå til Frankrig. TV og opret en gratis konto.

Du kan derefter følge Tour de France-kampene live med fransk kommentar. Med ExpressVPN kan du se mange andre gratis kanaler, herunder RTBF, en belgisk tv-station, der sender Tour de France og andre cykelløb, samt alle Euro 2020-spil, hele Formel 1 Grand Prix du skal være Belgien her vælg.

Alle disse kanaler er gratis kanaler, som du kan se online takket være ExpressVPN. Sammenfattende ideen er at bruge ExpressVPN til at simulere en forbindelse fra Storbritannien ved at ændre din IP-adresse til en UK IP-adresse erstatte.

Dette får ITV Hub til at antage, at du har forbindelse fra Storbritannien og giver dig mulighed for at se Tour de France live, som om du var i Storbritannien. Det er så simpelt. Alternativt kan du se det på SBS, France TV eller RTBF

ExpressVPN har mange andre fordele: At få adgang til udenlandske Netflix-kataloger. Netflix USA, Netflix Canada, Netflix Japan

For at få adgang til mange flere film og tv-shows, shows, der normalt ikke er tilgængelige i dit land. Gennemse og download anonymt. For at få adgang til blokerede websteder fra enhver enhed skal du købe Få billigere flybilletter og mere.

cyklocross cykler

Tænk ikke engang på gratis VPN'er. Ingen af ​​disse giver dig mulighed for at simulere en forbindelse fra Storbritannien, Australien, Frankrig eller Belgien. Du kan ikke se Tour de France på ITV Hub, SBS On Demand, Frankrig.

TV eller RTBF Auvio med en gratis VPN. Gratis VPN'er er også langsomme og tilbyder ikke ubegrænset båndbredde. I stedet bør du drage fordel af prøveversionen, der tilbydes af ExpressVPN.

Okay, det er det i dag! Nu ved du hvordan du kan se Tour de France live på en gratis kanal, uanset hvor du er i verden

Som du har set, er det meget let. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at stille nedenfor, og jeg vil svare dig hurtigst muligt. Hvis du kunne lide denne artikel eller fandt den nyttig, kan du lide og abonnere på kanalen.

Tak vi ses næste gang!

Hvor kan jeg se Tour de France?

Der er fire muligheder for amerikanerne atholde øjeeller stream 2021TurfraFrankrig:
  • NBCSN-kanalen (NBC Sports Network) på en kabel- eller satellitpakke
  • NBCSN-kanal på en internetbaseret 'tynd' streamingudbyder,
  • NBC Sports Gold Cycling pass-appen *
  • og Peacock-appen.

Hvilken tv-kanal er Tour de France på?

Du kan seTour de Francelive på NBC og NBCSN. Stream alle trin i den 108. udgave afTour de Francepå Peacock, NBCUniversals nye streamingtjeneste.

Hvor kan jeg se Tour de France gratis?

HVORDANHOLDE ØJEDETTOUR DE FRANCE. Du kanholde øjedetTour de Franceleve og ad-ledigpå Eurosport-appen og Eurosport.co.uk. Download Eurosport-appen til iOS og Android nu.For 16 timer siden

Er Tour de France tv-udsendt?

Du kan seTour de Francelive på NBC og NBCSN. Stream alle trin i den 108. udgave afTour de Francepå Peacock, NBCUniversals nye streamingtjeneste.

Kan vi høre Tour de France?

StrømTour de France| Gratis internetradio | Indstil.

Er Tour de France på tv i dag?

DirekteTVdækning af 2020Tour de Francevil blive vist på Eurosport, ITV4 og S4C sammen med aftenens højdepunkter.

Hvordan kan jeg se Tour de France gratis?

HVORDANSE TUR DE FRANKRIG. Du kanse Tour de Franceleve og ad-ledigpå Eurosport-appen og Eurosport.co.uk. Download Eurosport-appen til iOS og Android nu.For 5 dage siden

Kan jeg se Tour de France på Netflix?

Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV. Dedikeret torrentprofil: Ja, P2P-specialservere er tilgængelige.Se Tour de Francepå NordVPN NU!9. 2021.

Viser ITV Tour de France?

Kom i gang medITVNav

Dækning afTour de France, cyklingens mest kendte og mest prestigefyldte grandtur.

Hvor kan jeg se Tour de France på tv?

Velkommen til hjemmet til Tour de France 2020, live på NBC, NBCSN og NBC Sports Gold. Her finder du den fulde tv-tidsplan, live stream-oplysninger, rute- og sceneeksempler og mere.

Hvornår starter Tour de France i USA?

Den præsenterer også daglige Tour de France Pre-Race shows. Dækningen begynder tidligt om morgenen her i USA generelt kl. 7 om morgenen. I nogle af dagene kan det begynde kl. 6, kl. 06:30 og kl. 8 ET. Den 21., der også er den sidste dækning, er indstillet til at starte kl. 9 (alle tidspunkter er baseret på østlig standardtid).

vægttab morgenmad

Hvor mange etaper er der i Tour de France?

Hele løbet består af 21 etaper og er 3.472,3 kilometer eller 2.157,6 miles langt. Den komplette Tour de France-tidsplan kan findes nedenfor.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cykel anmeldelser - en løsning på

Er BMC-cykler gode? At være et præstationsorienteret brand, er BMC stolt af sin tekniske og ramme teknologi. Disse cykler er et godt valg, hvis du er mere interesseret i at hente en topramme og opgradere komponenter, mens du går, eller dybest set hvis du er mere generet af rammen end logoet på skifterne og bremserne.

Islabike anmeldelser - pragmatiske løsninger

Hvilken er bedre frø eller Islabike? Islabikes Cnoc 16 syntes lidt mere manøvredygtig end Frog 48; den har mindre spor og dermed lidt lettere styring. Cnocs mere oprejste kørestilling på grund af det højere styr kan have været en faktor for, at Martha så ud til at se fremad mere end på jorden.

Hjelm anmeldelser - praktisk løsning

Hvad er det bedste mærke hjelme? Hvis du er på udkig efter en ny hjelm og ikke har tid til at læse vores anmeldelser, kan du overveje at overveje et af disse mærker. 1 AGV. Den italienske hjelmproducent AGV stiger til toppen i 2021 fra nummer 2. Nr. 2 Shoei. nr. 3 haj. Nr. 4 HJC. Nr. 5 Arai. Nr. 6 Caberg. Nej. 7 Nolan. Nr. 8 X-Lite.

Rudy-projektets solbrilleanmeldelse - hvordan man beslutter

Er Rudy solbriller gode? Rudy Project Defender-solbrillerne giver dig det store objektiv på udkig efter et fremragende synsfelt med en rigtig god fotokrom linse. De er modstandsdygtige over for misting, hvilket rydder hurtigt, hvis det sker. Men al den ydeevne gør dem dyre.

Hybridcykelanmeldelser - varige løsninger

Hvad er den bedste hybridcykel for pengene? Bedste hybridcyklerCannondale Quick 4. Giant ToughRoad SLR 2. Cannondale Bad Boy Alfine 8. Cannondale Treadwell. Specialiseret Sirrus 2.0. Octane Kode Pendler. Bombtrack Arise gearet. BMC Alpenchallenge 01 One. Rider som en landevejscykel, ligner en hybrid fra fremtiden.