Vigtigste > Tour De France > Tour de france kvinder - en løsning på

Tour de france kvinder - en løsning på

Hvad skete der med Tour de France-damen?

Politieti Frankrighar arresteret enkvindesom de siger er tilskuerne, der holdt et skilt op og forårsagede et alvorligt nedbrud påTour de Francepå lørdag. Videofraløbet på lørdag vistekvindelæner sig ned ad vejen mens du holder et papskilt op til tv-kameraerne.1. 2021.Fandt de en kvinde, der forårsagede Tour de France-nedbrud?En kvindelig tilskuer, der udløste en kædereaktionkraki løbet afdetførstaf Tour de France's21 etaper lørdag er efter sigende blevet arresteret. Ifølge BFMTV, en fransk nyhedsstation,kvindenblev arresteret onsdagiFinistere,inord VestFrankrig, ikke langtfra styrtetwebsted.30. 2021.

Fandt de den person, der forårsagede Tour de France-nedbruddet?

Tilskueren, der holdt et banner langs sidenafvejen vedTour de Francelørdag kom der kontakt med cyklist Tony Martin ogforårsagetifølge den franske avis RTL er der arresteret en større kollision.30. 2021.

Hvem forårsagede Tour de France-nedbruddet?

Men forTurFor at blive en succes skal du respektere sikkerhedenafrytterne! Detnedbrud forårsagetved tilskuerens tegn var bare den førsteafåbnings dag. Den tyske cyklist Jasha Suetterlin var den første rytter, der forlod løbet efterkrakog et sekundulykkebragt flere andre ned, rapporterer Reuters.29. 2021.

Har de fundet en kvinde, der forårsagede Tour de France-nedbrud?Kvindearresteret efterforårsagermasseTour de France-nedbrudmed papskilt - rapport. En 30-årig franskmandkvindebeskyldesafufrivilligtforårsagerskade og puttedetleverafandre i fare.Dettilskuer hvemforårsageten massiv ophobning vedTour de Franceharværetanholdt ifølge en rapport fra Reuters.30. 2021.

Har de identificeret kvinden, der forårsagede Tour de France-styrtet?

Miansonigjordeikkeidentificere kvinden, men han sagde torsdag, at efterforskerehavde bestemtat papskiltet hun holdt op for tv-kameraer, der satte hendeivejenafrytterne på hendes ryg ogforårsagerdetkrakvar tænkt som en kærlig besked til hendes bedsteforældre, som han sagdevar...to. 2021.

Hvornår er Tour de France for kvinder 2019?

- Tour de France Ride for kvinder 2019 afholdes 5. - 27. juli. Disse 13 kvinder, ægte ambassadører for kvindecykling og for hele cyklen, vil køre hele ruten i Tour de France 2019 dagen før mænds løb.

Hvem er leder af kvindernes Tour de France?Projektets grundlægger og leder Claire Floret taler til medierne i dag 1 i 2019 Women's Tour de France-turen. Verdensmedierne og flere dokumentarfilmskabere har interesseret sig for projektet. Et voksende peloton rider i trin 1.

Hvor gammel er Ruby fra Tour de France?

Den 11-årige Ruby Isaac er tilbage for andet år i træk og deltager i projektet for en scene eller to. Ruby repræsenterer fremtiden for denne smukke sport. Projektets grundlægger og leder Claire Floret taler til medierne i dag 1 i 2019 Women's Tour de France-turen.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Forbrændte kalorier cykling - mulige løsninger

Hvor mange kalorier kan du forbrænde cykling? Hvor mange kalorier forbrænder cykling? Moderat cykling forbrænder omkring 300 kalorier i timen (den nøjagtige mængde varierer efter størrelse, alder og køn og hvor moderat din cykling er). Kør hårdt og sved, og du forbrænder måske 600 kalorier i timen - eller op til omkring 1.000, hvis du rent faktisk kører.

Cykelture i Californien - hvordan man håndterer det

Er Californien godt til cykling? Californien har et par tydelige fordele, når det kommer til cykling - milde temperaturer året rundt, varieret terræn, naturlig skønhed og æren af ​​at være vært for sportsens mest prestigefyldte begivenhed i Amerika, Amgen Tour of California.

Cykler med store dæk - mulige løsninger

Hvad er cyklerne med store dæk til? 3,8-tommers dæk skaber en enorm kontaktflade med jorden og fanger trækkraft på glatte og løse overflader. De er tungere end de fleste cykler og drejer langsomt, men hastighed er ikke meningen. Dækets store volumen giver dig mulighed for at køre lufttryk så lavt, at de næppe registreres på en normal pumpes måler. 13 дек. 2013 г.

Raleigh cykler til salg - pragmatiske løsninger

Er Raleigh et godt cykelmærke? Så for at besvare dit spørgsmål er Raleigh lige så god kvalitet som enhver cykelbutik i en klasse til en lignende pris. Hvis du sammenligner Raleigh med topmærker som Trek eller Specialized eller Cannondale, finder du generelt, at Raleigh vil have bedre komponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.

Bikemate indendørs cykeltræner - søg efter løsninger

Beskadiger indendørs trænere din cykel? Mens myten om 'ridning på en træner vil beskadige din kulstoframme' er officielt ødelagt, kan indendørs ridning stadig udgøre en trussel for din cykel på to måder: hjulbelastning og svedkorrosion.17 april 2020 г.