Vigtigste > Tour De France > Tour de france gule trøjer - praktiske beslutninger

Tour de france gule trøjer - praktiske beslutninger

Hvad betyder den gule trøje i Tour de France?

gul trøjeTour de France er et årligt flertrins cykelløb, der primært finder sted i Frankrig og lejlighedsvis passerer gennem nærliggende lande. Holdt over 3 uger i juli, det er en udmattende test af menneskelig udholdenhed, der spænder over 3.500 km over 21 etaper og en række terræn, for at sætte det i perspektiv, det er omtrent afstanden fra London til Tel Aviv, New York til Las Vegas eller Melbourne, Australien til Perth Racerhistorien går tilbage til 1903, da Géo Lefèvre, en 26-årig cykeljournalist for forsinkelsessportavisen L'Autos, præsenterede ideen til et cykelløb for sin redaktør Henri Desgrange for at promovere avisen og cirkulation at øge. Henri kunne godt lide ideen, og åbningsløbet blev afholdt i 19 dage, fra 1. til 19. juli tiltrak løbet 60 deltagere, som hver delte præmiepengene på 20.000 franc. 6.075 af dem gik til den første vinder af turen, Maurice Garin.

trek direkte salg

Garin ankom til Paris næsten 3 timer efter andenpladsen Lucien Pothier. Og næsten 65 timer før den 21. og sidste deltager i mål. Kun 21 ud af 60 kørere afsluttede åbningsløbet.

Turens skurrende natur blev tidligt anerkendt. På en måde var løbet mere udmattende end den moderne version. Deltagerne trampede på Frankrigs grusveje dag og nat på cykler med fast gear.Den første turné var åben for alle, der ønskede at konkurrere. De fleste af chaufførerne var organiseret i hold. tilsvarende cykelmærker, der tog sig af dem.

De private deltagere blev kaldt 'Touriste Routiers' - turister på gaden. Og de fik lov til at deltage, forudsat at de ikke stillede krav til arrangørerne. Nogle af de mest farverige karakterer på Tours var Touriste Routiers.

Der var ikke plads til enkeltpersoner i Tours efter 1930'erne, og de oprindelige Touriste Routiers forsvandt stort set, selvom nogle blev accepteret i regionale cykelhold grundlagt af Henri Desgrange 2. tur i 1904, blev ridning også opgivet, da det snydede vedholdende og dommerne kunne ikke se rytterne. Dette reducerede den samlede daglige afstand, men fokuset var fortsat på udholdenhed. Desgrange sagde, at hans ideelle løb ville være så hårdt, at kun en kører ville komme til Paris.Løbets krævende karakter fangede offentlighedens fantasi, og løbet er blevet afholdt årligt siden dens første udgave i 1903, undtagen da det blev afbrudt til 2. verdenskrig. Da turen fik berømmelse og popularitet, blev løbet udvidet, og dets rækkevidde begyndte at udvides over hele kloden, da ryttere deltog i løbet hvert år. I dag er turen en UCI World Tour-begivenhed, hvilket betyder, at de hold, der deltager i løbet, for det meste er UCI-professionelle hold undtagen de hold, som arrangørerne inviterer.

De moderne udgaver af Tour de France består af 21-dages segmenter eller etaper afholdt over en periode på 23 dage. Mens ruten for den moderne Tour de France skifter hvert år, forbliver løbet varigt det samme, hvor den eventuelle vinder er den cyklist med den laveste akkumulerede tid i 3 forskellige typer etappekategorier. Dette inkluderer tidsforsøg.

cykeldrev

I hvilken cyklist konkurrerer individuelt mod uret med en aerodynamisk cykel og udstyr. Flade etaper: Normalt høj hastighed? . ? Sektioner gennem det franske landskab.Og bjergetaper: der omfatter Pyrenæerne og Alperne og udgør den sværeste del af turen. Alle etaper måles op til mål. Kørernes måltid føjes til deres tidligere etappetider.

Føreren med den laveste samlede tid er leder af løbet og har lov til at bære den eftertragtede gule trøje. Ejeren af ​​den gule trøje kan dog skifte under løbet afhængigt af, hvem der fører i slutningen af ​​hver etape. Den ultimative vinder er føreren, der tildeles den gule trøje i slutningen af ​​den sidste etape af løbet, der har været afholdt hvert år siden 1975 på Champs-Élysées i Paris.

Hvorfor en gul trøje? ”Nå, L'Auto-originalen blev offentliggjort på fed gul avispapir, hvilket giver en måde at promovere avisen i de tidlige dage af racerhistorien. Men den gule trøje, også kendt som 'Maillot Jaune', er ikke den eneste trøje i løbet. Selvom det tiltrækker mest opmærksomhed, da det tildeles den samlede vinder.

Der er andre klassifikationer eller konkurrencer inden for turen. Mest med deres egne karakteristiske trøjer. Den grønne trøje eller 'Maillot Vert' repræsenterer løbets bedste sprintere.

Polka dot jersey identificerer den bedste klatrer i løbet. Den hvide trøje identificerer de bedst placerede i den samlede placering af 25-årige eller yngre. Bortset fra disse karakteristiske trøjer skal rytterne i hvert af de 21 mand hold have den samme trøje.

Hver holdtrøje bærer logoerne på sponsorer, der betaler chaufførernes løn. Nogle chauffører var specialtrøjer. For eksempel bærer den regerende verdensmester sine holdfarver, men på en social trøje med en vandret farvestribe.

Nationale nuværende vejmestre bærer holdtrøjer i farverne i deres lande. Sammen danner alle disse ryttere med deres forskellige trøjer et kalejdoskop af bevægelige farver på hjul, der kaldes 'Peloton'. Og det er billedet af pelotonet, der bevæger sig gennem det maleriske franske landskab og bjergene

Regioner, der gør Tour de France til et af de smukkeste sportsbriller i verden. Men pelotonet er ikke kun for godt udseende og tjener et meget vigtigt formål med at spare på rytterens energi. Dette skyldes, at pelotonet reducerer formændring for at ændre form for at tackle medvind, modvind og klare sidevind og vindforskydning.

fosfater i fødevarer

En strategi kendt som drafting. At køre midt i en veludviklet gruppe eller en peloton-cyklist kan spare op til 40 procent energi. Men turen kan ikke vindes ved at bære de France eller bære en af ​​de eftertragtede farvede trøjer ved blot at køre i pelotonet.

På et eller andet tidspunkt er chaufførerne nødt til at bryde væk fra flokken, hvis de vil forbedre deres samlede placering i løbet. Når en gruppe opdeles, ændres designstrategien, hvilket resulterer i det, der kaldes en dobbeltstreg. Det er her, holdstrategi kan komme i spil.

For eksempel, hvis afvigerne består af ryttere, der stort set består af det samme hold eller et andet hold, ryttere, der ikke scorer trusler mod hinanden, kan de arbejde effektivt sammen for at distancere sig fra peloton og konkurrerende konkurrenter. Men hvis outliers består af en rytter på et rivaliserende hold eller en trussel i den samlede stilling, kan rytterne arbejde på at bremse dem, undertrykke dem eller forhindre dem. Faktisk er Tour de France en individuel begivenhed i den forstand, at alle trykker på deres egne pedaler for at tackle ruten.

En rytters individuelle triumf er i det mindste i nogen grad resultatet af uselviske holdkammerater. Det er sjældent, at en cyklist vinder en etape uden at anerkende sine holdkammerater, der har gjort det muligt for ham at køre til en triumf i æselarbejdet, hvilket gør det muligt for lederen at trives eller til tider simpelthen at overleve. Dette kan betyde at få vand og forsyninger ud af holdbilen og bære dem rundt.

Eller at skabe en slipstream ved at bruge meget tid i spidsen for pelotonet kan endda betyde at vende rundt og træde ned ad et bjerg for at få en ramt kollega og få ham tilbage i kamp. Og kan føre til såkaldt revnedannelse. At revne eller ramme væggen er, hvad der sker, når en chauffør er helt udmattet og simpelthen ikke har nogen styrke tilbage til at fortsætte.

Hvis en chauffør knækker, kan han falde dramatisk fra banen, miste værdifuld tid og i nogle tilfælde helt falde ud af løbet. Mange Tour de France-guider har mistet turresultatet dramatisk, primært fordi de knækkede på bjergetappene. Faktisk er de mest spændende øjeblikke i løbet ofte, når to kørere kæmper for den samlede føring i turen, klatrer op på bjergetaperne, sætter hinanden mentalt og fysisk på prøve og forsøger at tvinge den anden til at knække.

Så det siger sig selv, at du skal være yderst fit til Tour de France. Mange eksperter vurderer det som den hårdeste af alle større sportsbegivenheder, og deltagerne forbrænder op til 7.000 kalorier pr. Etape. Husk, at den gennemsnitlige person forbrænder 2000 kalorier om dagen.

Hjertefrekvensen kan nå farlige grænser selv på stigningen Man mente, at Tour de France-vinderen Miguel Indurains hjerte var 50% større end gennemsnittet, og han havde en hvilepuls på 28. Den gennemsnitlige person er 60 til 90. I slutningen af løbetrin, som kan vare fire til seks timer, skal cyklister overvinde alvorlig mental og fysisk træthed for at opretholde hastigheder på over 60 km / t i løbet af de sidste 5 til 10 km af løbet.

Accelerér til hastigheder på 75 til 80 km / t ved målstregen. Men bortset fra at være en topatlet og at skulle mestre løbet af de fysiske og mentale udfordringer. Med et godt hold bag dig.

Du har også brug for lidt held og at have nerver af stjælerne er der mange farer, der kan gøre enhver rytteres drøm om at vinde turen til et mareridt. For eksempel bortset fra de andre 198 kørere i løbet, som ofte kan føre til massive bunker. Der er næsten lige så mange køretøjer, der danner et langt tog af supportmedarbejdere, løbearrangører og medier.

For ikke at nævne ned ad bakke, hvor kørere kan nå næsten 80 km / t, hvor den mindste glidning eller fejl kan føre til et farligt fald. Derefter er der 12 til 15 millioner tilskuere, der stiller gaderne i Tour de France for at være lidt for begejstrede til tider. Vejret er endelig her.

Regn, hagl og endda sne i bjergene kan stave en dårlig dag, der kan føre til fald eller endda forkølelse, der kan ødelægge dine chancer, og solen kan føre til kronisk dehydrering og træthed. Så du kan se, at Tour De France har meget at gøre med det. Men alt dette skaber en af ​​de mest fantastiske og mindeværdige sportsbegivenheder og planetens ansigt.

cykeldækpumpe

Hvem bærer den gule trøje i Tour de France?

For de fleste er løbet fabelagtigtgul trøje, eller maillot jaune, står frem for alt andet, da det betegner den rytter, der fører den generelle klassifikation. Efter hver etape beregner embedsmænd, hvem der har den hurtigste tid gennem hele løbet.enogtyve . 2021.

Hvad betyder de farvede trøjer i Tour de France?

Den generelle klassifikation er den vigtigste klassifikation, hvor vinderen afTour de Franceer bestemt. Siden 1919, lederen af ​​den generelle klassifikationiført den gule trøje(Engelsk: gul trøje udtalt).

Hvad er forskellen mellem den grønne og gule trøje i Tour de France?

Den gule, grønne, røde prikkede og hvidetrøjerbåret af cyklister iTour de Francerepræsenterer den bedste konkurrent i forskellige kategorier. Tabellen kan ændre sig fra dag til dag, især tidligt i løbet.9. 2010.

Har nogen vundet alle 4 trøjer i Frankrig?

Eddy Merkx var den første belgiske tilvindedetTurfraFrankrigsiden Sylv? re Maes i 1939. Merckx blev en nationalhelt. HanvandtdetTour fireflere gange: i 1970, 1971, 1972 og 1974, svarende til Jacques Anquetil. Merckx holder stadig optegnelsernetilscenevinder(34) og antal dage i Yellow Jersey (96).

Har nogen vundet alle fire trøjer i Frankrig?

Eddy Merkx vardetførste belgiske tilvind TourenfraFrankrigsiden Sylv? re Maes i 1939. Merckx blev en nationalhelt. Hanvandt Tour fireflere gange: i 1970, 1971, 1972 og 1974, svarende til Jacques Anquetil. Merckx holder stadigdetposter til scenenvinder(34) og nummerafdage idetGul trøje (96).

Hvad er det franske ord for Jersey?

trøje? trøje,strikning, kjole,trøje,bluse. trøje?trøjegymnastik.

Har nogen vundet alle trøjer i Frankrig?

Ingen anden cyklisthar vundetde tretrøjeri enTurfraFrankrig, og kun Tony Romingerin 1993 og Laurent Jalabert i 1995 har været i stand til at matche denne bedrift i enhver GrandTur(cykling). Eddy Merkx var den første belgier, der vandtTurfraFrankrigsiden Sylv? re Maes i 1939. Merckx blev en nationalhelt.

Hvad betyder grøn trøje i Tour de France?

Oprettet i 1953 i anledning afTour de France50 års jubilæumgrøn trøje, som er sponsoreret af Skoda, belønner den rytter, der fører pointklassificeringen hver dag. Point tildeles ved etapeafslutning og ved mellemsprints i linjetrin.

specialiseret vita cykel anmeldelse

Hvem er den største Tour de France-rytter?

Mathieu van der Poel har bekræftet sin status som verdensstørste cyklistefter hans etape 2 sejr iTour de France. Det er ifølge Sir Bradley Wiggins. Hollænderen vandt høflighed af en fascinerende tur over dobbeltopstigningen ved Mur-fra-Bretagne tager den gule trøje.28. 2021.

Hvem tildeles den gule trøje i Tour de France?

Siden 1919 har løbslederen efter hver etape fået tildelt den gule trøje (fransk: Maillot jaune). Selvom lederen af ​​klassifikationen efter en etape får en gul trøje, betragtes han ikke som vinder af den gule trøje, kun bæreren.

Hvad er farverne på Tour de France?

Efterhånden som Tour de France fortsætter, kan nogle ryttere se sportstrøjer i gule, grønne og hvide med røde prikker. Nej, deres trøjer er ikke en modeafgørelse.

Hvad bærer cyklisterne i Tour de France?

De fantasifulde trøjer, som cyklister bærer under Tour de France, er ikke blot modevalg. Efterhånden som Tour de France fortsætter, kan nogle ryttere se sportstrøjer i gule, grønne og hvide med røde prikker. Nej, deres trøjer er ikke en modeafgørelse.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cykel anmeldelser - en løsning på

Er BMC-cykler gode? At være et præstationsorienteret brand, er BMC stolt af sin tekniske og ramme teknologi. Disse cykler er et godt valg, hvis du er mere interesseret i at hente en topramme og opgradere komponenter, mens du går, eller dybest set hvis du er mere generet af rammen end logoet på skifterne og bremserne.

Islabike anmeldelser - pragmatiske løsninger

Hvilken er bedre frø eller Islabike? Islabikes Cnoc 16 syntes lidt mere manøvredygtig end Frog 48; den har mindre spor og dermed lidt lettere styring. Cnocs mere oprejste kørestilling på grund af det højere styr kan have været en faktor for, at Martha så ud til at se fremad mere end på jorden.

Hjelm anmeldelser - praktisk løsning

Hvad er det bedste mærke hjelme? Hvis du er på udkig efter en ny hjelm og ikke har tid til at læse vores anmeldelser, kan du overveje at overveje et af disse mærker. 1 AGV. Den italienske hjelmproducent AGV stiger til toppen i 2021 fra nummer 2. Nr. 2 Shoei. nr. 3 haj. Nr. 4 HJC. Nr. 5 Arai. Nr. 6 Caberg. Nej. 7 Nolan. Nr. 8 X-Lite.

Rudy-projektets solbrilleanmeldelse - hvordan man beslutter

Er Rudy solbriller gode? Rudy Project Defender-solbrillerne giver dig det store objektiv på udkig efter et fremragende synsfelt med en rigtig god fotokrom linse. De er modstandsdygtige over for misting, hvilket rydder hurtigt, hvis det sker. Men al den ydeevne gør dem dyre.

Hybridcykelanmeldelser - varige løsninger

Hvad er den bedste hybridcykel for pengene? Bedste hybridcyklerCannondale Quick 4. Giant ToughRoad SLR 2. Cannondale Bad Boy Alfine 8. Cannondale Treadwell. Specialiseret Sirrus 2.0. Octane Kode Pendler. Bombtrack Arise gearet. BMC Alpenchallenge 01 One. Rider som en landevejscykel, ligner en hybrid fra fremtiden.