Vigtigste > Uddannelse

Uddannelse

Grundlæggende træningsprincipper - almindelige svar

Hvad er de 5 træningsprincipper? For at få mest muligt ud af din træning skal du anvende de fem nøgleprincipper for træningsspecificitet, individualisering, progressiv overbelastning, variation og være opmærksom på reversibilitet.

Pro cyklister træning - innovative løsninger

Hvilken træning udfører pro-cyklister? High-Intensity Interval Training (HIIT) er et værktøj, der bruges af både professionelle og amatøratleter for at få mest ud af deres træning, mens de bruger en polariseret træningsmetode. Målet er at gifte sig med HIIT-sessioner med længere intensitet med lav intensitet for at maksimere dine præstationsforbedringer.

Kalorieforbrændt interval træning - varige løsninger

Hvor mange kalorier brænder intervaltræning? I løbet af de fulde tyve minutter af denne rutine kunne en person forbrænde mellem 9-13 kalorier i minuttet. Under den faktiske HIIT-del af træningen forbrænder en person sandsynligvis mere i retning af 12-16 kalorier i minuttet.

Peter sagan træning - innovative løsninger

Hvor mange timer træner Peter Sagan? Sagan træner i alt ca. 19 timer om ugen, mere end nogen af ​​os kører, medmindre vi er i en træningslejr eller på en tur. Dette anbefales ikke til en amatørcyklist, men andre aspekter af hans basistræning, især hans tilgang til intervaller kan være lærerig.

Ti mil træningsplan - pragmatiske løsninger

Hvor længe skal du træne i en 10-mil løb? I et sådant tilfælde skal du tillade mindst 6 måneder at træne i et 10-mile løb. Uge 1: Tirsdag: Kør i 30 minutter. Gentag dette igen i ugen med hviledage imellem hver træningsdag. På søndag skal du køre en 2 mil kontinuerlig løb og notere din tid i slutningen.

Sweet spot træning - hvordan man tackler

Hvad er sweet spot træning? Sweet spot træning er en afbalanceret mængde intensitet og volumen, der øger en atletes funktionelle tærskelstyrke (FTP) og forbedrer udholdenhed. Mellem disse intervaller vil atleter generere store træningsspændingsscorer (TSS), øge deres kroniske træningsbelastning (CTL) og samtidig øge effekten ved tærsklen.

Sufferfest træningsplaner - praktiske løsninger

Hvordan laver du Sufferfest træningsplanen? Vælg og administrer dine træningsplaner direkte i appen For at komme i gang skal du logge ind på appen, vælge din disciplin inklusive vej, triatlon, cyklocross, grus, XC MTB og eSports tilføj valgfri yoga, styrke eller mental sejhed og derefter spore dine fremskridt direkte inden for SUF-appen.

50 mil cykeltur ingen træning - hvordan man skal håndtere

Hvor lang tid skal en 50 mil cykeltur tage? ca. 3 timer og 30 minutter

Seks ugers 10k træningsplan - hvordan man afregner

Kan du træne i 10K om 7 uger? Fordi hvis du med glæde kan køre 5k non-stop og har trænet regelmæssigt i mindst seks uger, så er du i fit nok form til at begynde at arbejde hen imod en 10k. Og med denne praktiske træningsplan kan du køre en respektabel 10k PB på kun syv uger, hvor godt er det.

Hold øje med interval træning - hvordan man opnår

Kan Apple Watch træne intervaltræning? Lad din telefon være hjemme. Træn kun med dit Apple Watch. Intervaller på uret sporer din puls, kalorier, afstand, tempo og træningsrute. Haptiske alarmer trykker på dit håndled og giver en lydalarm til nedtællingsintervaller.

Intervalstræningsudstyr - mulige løsninger

Hvilket udstyr er nødvendigt til intervaltræning? Intervalstræningsudstyr Du bør også overveje at bruge frie vægte og modstandsbånd til at tilføje styrketræning til dine intervalsessioner og øge intensiteten. Modstandsbånd er nyttige at bruge omkring dine ben, og frie vægte er gode til øvelser i overkroppen. De kan endda bruges på samme tid.

Zwift træningsplan - varige løsninger

Er Zwift træningsplaner gode? Selvom Zwift er fantastisk til bare at hoppe på træneren og frit ride for sjov, er det også et kraftfuldt træningsværktøj med en overflod af træning og træningsplaner, der hjælper dig med at tage din kondition til det næste niveau. Når du har fået din Zwift-opsætning sorteret, skal du bare springe på og pedalere.

Plateau træning - praktiske løsninger

Hvad er et træningsplateau? Hvad er et træningsplateau? Når det anvendes på et træningsprogram, henviser udtrykket plateau til et pludseligt og dramatisk fald i de mærkbare resultater af dine regelmæssige træningsprogrammer. Dette kan manifestere sig i både styrke og kardiovaskulær træning, såvel som i vægttab.

3-dages træning - innovative løsninger

Er 3 dage nok til at træne? Eksperter anbefaler at træne mindst tre gange om ugen for at opretholde et godt helbred. Mange mennesker vælger at træne mere end det mindste anbefalede antal dage, men travle mennesker bør ikke føle sig skyldige i at udøve kun tre dage om ugen.

Mellemliggende 10k træningsplan - hvordan man løser

Kan du træne i 10K om 4 uger? Hvis du tilmeldte dig et 10K løb (10,2 miles) og ikke er begyndt at træne endnu, kan du stadig komme i racingform, hvis du tænker på det. Ved at oprette en liste over roterende programmer med regelmæssig trænings- og hviledage er det muligt at være løbsklar om kun 4 uger.