Vigtigste > Uddannelse > Styrketræning for løbere dvd - hvordan man håndterer

Styrketræning for løbere dvd - hvordan man håndterer

Hvad er den bedste styrketræning for løbere?

I dag taler vi om styrketræning, vi viser dig nogle øvelser. Mange løbere spørger mig. Hvorfor skal jeg træne styrketræning? Jeg er en løber.

Jeg er ikke en vægtløfter. Det er rigtigt. Men styrketræning kan virkelig hjælpe dig med at blive en bedre løber - jeg vil sige, at hvis du kun fik tid til tre træningsprogrammer om ugen, skal du springe denne artikel over og bare løbe.

Men hvis tiden ikke er en begrænsende faktor, kan det helt sikkert føje en styrke til dit program Så hvad leder vi efter i gymnastiksalen? En stor forskel mellem professionelle løbere og amatørløbere er skridtlængde. Professionelle løbere kan opretholde en større skridtlængde og opretholde den større skridtlængde i lang tid. Motion kan hjælpe dig med dette.Det er ikke alt, det er ikke som en magisk ting, der øjeblikkeligt gør dit skridt længere, men det er et stykke af puslespillet, og når du kombinerer det med ting som bakkesprint og nogle plyometrics og bare løber hurtigt, kombineres alle disse ting for at få dig til hjælpe dig med at blive en bedre løber. Så går vi i gymnastiksalen for at blive stærkere generelt, for at få en bedre løbende form og for at øge vores modstandsdygtighed eller hvad? Jeg mener, fra min erfaring kan løbere, der træner styrketræning, træne hårdere uden at skade sig selv. Derfor ser folk undertiden det som en måde at undgå skade på.

Det er et andet synspunkt, men generelt hjælper vægttræning dine muskler, dine sener, dine led bliver stærkere. Så du faktisk kan køre flere kilometer og træne hårdere uden at skade dig selv. Hvordan gør vi styrketræning? Løbere fortæller mig også, at jeg ikke vil blive klodset, ja, jeg går ikke i gymnastiksalen, fordi jeg vil være tynd. Ja, det er sandt.

Som løbere ønsker vi ikke at få større muskler. Så den type styrketræning, vi træner, er ikke designet til at opbygge større muskler. Vores mål er at gøre bedre brug af de muskler, vi har, ikke? Så hvordan gør vi det? Mange gange når vi generelt løber eller gør noget, bruger vi faktisk kun en vis procentdel af vores muskelfibre korrekt, og vægttræning hjælper os med at øge mængden af ​​muskelfibre, vi kan bruge, på denne måde bruger vi vores muskler bedre, når vi bliver stærkere, kan vi gøre større fremskridt, vi kan blive bedre atleter med de samme muskler generelt ikke ved at øge vores muskeltræk, men ved at øge antallet af muskelfibre, vi nu rekrutterer.Vi kalder også denne neuromuskulære forbindelse neuromuskulær betyder forbindelse mellem rygmarven i hjernen og musklerne Ja, så vi prøver at lære vores hjerne at rekruttere flere muskelfibre. Det er vores hovedmål, når vi træner styrketræning OK, så advarer vi først, hvis du har aldrig løftet vægte Ja, det kan være vanskeligt, så sørg for, at nogen overvåger dig første gang, start kun med en stang eller med meget lette vægte, fordi du ikke vil få injektioner. Vær forsigtig, sørg for at være under opsyn . Den første øvelse, som vi skal vise dig, er squat. Hvis der er en øvelse, vil jeg anbefale de fleste løbere.

Det er en squat-øvelse, hvorfor det er en god øvelse til at styrke dine glutes i dine hamstrings og quadriceps, men bortset fra det er det også en meget god øvelse for din kerne, abs, ryg, og det virker selv på dine knæ, dine sener og dine ankler, det er næsten som en træning i hele kroppen, så lad os starte med det, jeg giver en lille introduktion, og så viser Collin resten, vi starter med squat-øvelsen, så sørg for, at bjælken er i den rigtige højde Du vil have det lidt under dine skuldre? fordi når det er for højt, skal du komme på tæerne for at tage af, hvilket du ikke vil have rigtige socones, ret stor fyr, så det er bestemt ikke for højt for ham, han er ham vil stå i midten og sørge for at han lægger hænderne ved siden af ​​kroppen som i øjenhøjde, og han vil sørge for, at stangen ikke er i hans nakke, hvor den ikke er nede. Men liggende på hans skuldre, ikke? Okay, du kan starte Så når du udfører denne øvelse, skal du sørge for at spænde dine mavemuskler og rygmuskler. Det er virkelig vigtigt, at du spænder dine muskler, og så skal du holde ryggen i forlængelse.

Ja, du vil ikke have, at din ryg skal være så rund, som den er bøjet, du vil have, at den skal være en forlængelse, så du ikke forårsager rygproblemer, okay jeg ville træde lidt frem, hvis jeg var dig. Dette er perfekt, hvad Collins udfører perfekt squat-øvelse, hvor han har en fod mellem sine to fødder. Så der er en anden måde at sige, at hans fødder er skulderbredde fra hinanden.Han har hænderne i en god position. Han kunne sandsynligvis flytte dem lidt længere væk, indtil denne ting er her, hvis du ikke vil have det for tæt på dit hoved, fordi det er mere ustabilt sådan, og hvad han er meget god til, er at lægge pres på hans hæle, ikke, så du ikke ikke vil lægge pres på tæerne, hvis du lægger pres på tæerne, vil du komme, hvad du vil have, du vil ikke have, at du har pres på dine hæle, og du sætter dig ned, som om du sad på en stol Nu perfekt, så Collins går langsomt op, langsomt ned, langsomt op, langsomt ned, langsomt op, så vi plejer at gøre disse øvelser nogle mellemdistanceløbere gør det lidt mere eksplosivt, som at sænke op og så gå meget hurtigt op eller endda hoppe op over lang afstand løbere. Jeg vil ikke engang anbefale dette til mellemdistanceløbere.

Normalt foretrækker jeg at bruge plyometrics til dette, så i dag viser vi bare de unge, okay, så hvis du gør denne øvelse, hvis du starter med lidt opvarmning, skal du ikke starte den meget tunge vægt med det samme Så du er nødt til at varme din krop op på en måde Måde at forberede dine muskler, at forberede dem, at spænde dine muskler lidt for at undgå skader, selvfølgelig, det er som at varme op, så start bare med baren eller måske 10 kg på begge sider for at varme din krop op, efter det gør du med starten af ​​den faktiske træning, da vi gør det for muskelrekruttering, ikke muskelopbygning. Vi laver altid tungt færre reps, ja, så motorvej afhænger af personen. Selvfølgelig, hvor meget laver du? Mine hovedafbøjninger er typisk op til 150% af deres kropsvægt.

Det vil sige, at en person, der vejer 50 kg, vil gå op til cirka 75 kg, men dette er ikke en regel, det er ikke specificeret. Det afhænger virkelig af, hvad nogen kan håndtere. Vigtigst er det, du starter med et lille antal reps, som seks til otte reps, og derefter mellem et og tre sæt, og som jeg altid fortæller mine løbere, når du er færdig med den sjette eller ottende, lad os sige den sidste rep af dit sæt du skulle føle, at du kunne gøre to eller tre reps mere, men ikke yderligere ti, når du kunne gøre yderligere ti.

Det er for let for dig. Ja, mine atleter starter med en vis vægt og næste uge eller to uger senere. De tilføjer 10 pund til 5 kg, og når de er komfortable med det, skal du tilføje lidt tilbage.

Sådan udfordrer du din krop igen og igen Du bliver ikke i samme vægt i fire måneder fem måneder Du skal prøve at fortsætte med at tilføje vægten for at fortsætte med at udfordre din krop, holde den i gang og holde den i gang, på samme tid som du ikke vil ikke miste form, så det er vigtigt, at du kender de sidste to reps, når du rejser dig, og du begynder at ryste, som om det ikke er en god ting. Lad os endelig sige, at du laver otte reps. Derefter kan nummer syv og nummer otte være ret hårde. Men igen skal du beholde din form og føle, at du kunne gøre mindst to eller tre gentagelser mere, ikke sandt.

Så du starter med et sæt på måske otte reps med en let vægt, og tag derefter den vej, du kan gøre for mellem et og tre sæt på seks til otte reps. Der er et par flere ting, vi kan sige om squat, her bruger vi en løs bar, da du kan se, at i mange fitnesscentre er denne bar ikke bur, du finder baren, der er bur, generelt er løse barer bedre for os løbere, fordi de udfordrer dig lidt mere. Det tager lidt mere af dig med hensyn til afbalancering, så på den måde har det lidt mere indflydelse på dine sener, dine knæ, dine ankler, hvad vi vil eller? Så jeg foretrækker, at du bruger en løs stang.

Ikke den faste stang i et bur. Men hvis du kommer dig efter et knæ- eller ankelskade, eller hvis du lige er begyndt og ikke er helt sikker på din egen teknik, kan du starte med en solid stangkasse, når du har det godt, skift til løsne barth så endelig hvis du mestrer teknikken, kan du skifte til single som squats Okay, så endelig hvor ofte laver vi disse øvelser? Jeg giver det til de fleste af mine professionelle løbere en gang om ugen. Og det gør vi en gang om ugen, vi er i gymnastiksalen.

Vi træner styrketræning. Der er andre tidspunkter, hvor vi laver kerneøvelser og måske nogle kredsløbsøvelser, men styrketræning normalt en gang om ugen, og for mange af mine løbere gør jeg det året rundt undtagen et par uger kommer tættere på deres hovedkonkurrencer, så det er bestemt ikke noget vi laver kun tre måneder om året, men jeg vil sige otte til ni måneder om året, ikke? For at opsummere det, er upsquat øvelser den bedste måde at rekruttere flere muskelfibre og lære din krop, hvordan du bliver stærkere med de muskler, du har, oversættes til bedre løbende former, større skridt og undgå skade, arbejde hårdere uden at være i stand til at skade dig selv. Ja, pas på, når du gør det, lad dig overvåge.

Start med den lette vægt, men opbyg din vægt. Prøv at begrænse antallet af gentagelser, gå efter tunge vægte og færre reps en gang om ugen, så er du klar til at gå

Hvor mange gange om ugen skal en løber træne styrketræning?

Bevægelser som squats og lunges er effektive bentræning for løberefordi de målretter mod de fleste af de store (og mindre) muskler i din underkrop på samme tid. Du kan også øge intensiteten ved at gøre dem hurtigere, eller du kan øge sværhedsgraden med varianter med et ben for at få din balance.

Løb er en så alsidig sport, at du kan lave næsten hvor som helst, når som helst, men hvor meget af det skal du lave i dag. Jeg er her i Girona, så jeg tænkte, jeg ville hellere få hjælp af GCNspaniels vært Maya Maya, tak for at du er kommet til os nu, lad dig ikke narre af det faktum, at Maya kunne kaldes en cyklist, fordi hun faktisk havde mange års løb som en professionel triatlet. Tak Heather ja, jeg har brugt meget tid på at cykle, svømme og selvfølgelig løbe, og jeg ved, at enten du, hvis du er ny til at løbe, eller hvis du vil øge kilometertal eller få mig rundt, er det virkelig svært at komme til det perfekte sted at finde ud af at gøre det, ja, så i dag giver vi dig en guide til, hvor mange gange om ugen du skal løbe. Det er ikke så let som at løbe mere, løbe hurtigere, hvis du ikke er forsigtig, vil du ende med at skade dig selv vil finde ud af, at din præstation når plateauer, og kun hvis du ikke allerede har fået dit bord og smidt dine løbesko væk. Ja, løb er fantastisk til din kondition, der er til din mentale sundhed. Jeg tror du, du har en tendens til at slukke og bare hyg dig, men du skal være rigtig forsigtig og ikke stressende. Vi giver dig en guide, men du skal virkelig sætte det i dit liv, hvis du er ny i løbet og lige begyndt. Til at begynde med er det virkelig vigtigt at gradvist opbygge ting op, så din krop har tid til at tilpasse sig denne nye s timulus. Så hvis du er en helt ny løber og kun løber to om ugen, kan du øge dette til tre gange om ugen - har mindst en dag efter hvert løb, så din krop har tid til at hvile og tilpasse sig, og når du begynder at øg dette, sørg for at du altid lytter til din krop, ja, og hvis du har kørt et stykke tid og er vant til det, og du vil genbruge det for at forbedre din kondition eller træne bare for at få det tre kørsler op Vedligeholdelse af fire omgange om ugen er kun et mål, hvis du i øjeblikket kører tre kørsler om ugen, men føler at du har tid og energi til at køre et ekstra løb, så det er det værd at overveje, at du forkorter det nogen af ​​disse aktuelle kørsler og du har energi til at tilføje 1/4 ja og forsøge at køre dine løb i mindst 20 minutter, men tilføje et ekstra løb om ugen, selvom det er kort vil e Hvis du løber til en konkurrence, er et godt sted at starte faktisk på en fridag, så din krop altid har en hel dag til at komme sig.

Nu, ganske vist arbejder de fleste af os omkring en syv-dages uge omkring, det er et ulige tal, og ja, du kan fortsætte med denne alternative daglige løbetur, men realistisk set har vi mere tid til dig i weekenden, så det giver mening at have din længere løb på samme tid hver uge. Ja, og hvis du vil starte med at køre, har du brug for mere struktur i din plan, men det betyder ikke, at du løber mere. Du kan forbedre din præstation ved at løbe fire gange om ugen, men du er nødt til at gøre det smart krydstræning og vægttræning med det i tankerne, her er en guide til en svag struktur, sæt din længere løb en ay som en genopretningsdag, og Torsdagskørsel Konditioneringsarbejde fredag ​​som en genopretning og derefter en kørsel på lørdag et valgfrit konditioneringsarbejde Hvis du vil øge din løb til fem gange om ugen, så overvej at tage onsdagens genopretningssession og bytte det og gøre det til et let løb, men sørg Hvis du holder intensiteten god og lav, og hvis du er i den anden ende af spektret og finder for mange, kan du skære den ned til tre ved at bytte lørdagskørslen til en krydstræning, uanset intensitet, hastighed og afstand, dette er en solid struktur at bygge fra, da din krop kan træne med det for at være i. Han-sessionen gør det rigtig godt ved at lade ham hvile og slappe af imellem.

Ro og bedring skal virkelig respekteres, men jeg vil påpege, at der er en signifikant forskel mellem de to, nu har jeg inkluderet mandag som en hviledag, og det skal det virkelig være, så det betyder ikke kun, at der ikke løber men slet ingen træning eller motion og ja, jeg ved, at du sandsynligvis stadig skal gå på arbejde, og jeg siger ikke, du vil være i sengen hele dagen, men det er en chance for dit sind og din krop at bare have hele dagen fri og Dette er virkelig vigtigt for at sikre, at du forbliver sund og reducerer risikoen for sygdom og overtræning, og trods alt er det en god ide at bare gå og nyde denne mandag, for du vil arbejde hårdt resten af ​​ugen for at komme dig, det er ens , det giver din krop en pause fra at løbe, så det er jeg kan tilpasse mig træningsbelastningen fra dagene før, men det er anderledes, fordi vi laver bevægelser, og vi stimulerer kredsløbet igen, så vores krop heler lige præcis, i disse dage kan ødelægge alt, men du skal holde dig væk fra at køre som det er ikke en træning og er derfor ikke beregnet til at forbedre din kardiovaskulære kondition, det er kun der for at hjælpe din krop med at forberede dig på din nakkeFran ja, for eksempel kan du gå en tur ind i byen på en cykel pas på, du kan lide klasse eller endda svømme i lokal pool pænt betyder det ikke noget, hvor mange gange du planlægger din løb om ugen, men hvis du vil øge dette, skal du sørge for at gøre dette gradvist, og det er værd at bemærke, at jo mere løber de gør, og med højere intensitet lægger det naturligvis mere stress på din krop. Det er sandsynligvis nu klart, at der ikke er nogen sort / hvid-regel for, hvor ofte du l om ugen skal åbne. Kun du kan tage højde for alle faktorer i dit liv sammen med dine egne løbende mål, så følg vores guide, men til sidst skal du alligevel lytte nøje til din krop tak Maya for jeg har været med dig siden din tid, tak Lyng for at have mig, og jeg håber, du nød denne artikel lige så meget som jeg gjorde.

er kikærmel sundt

Hvis du gerne vil se vores artikel om, hvordan du bliver stærkere på en cykel, skal du bare klikke nedenfor og hvis du har smerter i gangen og vil vide, hvornår du skal stoppe, og hvornår du skal komme igennem, kan du finde en artikel om det lige her

Har løbere brug for styrketræning?

1.Hvor ofte skal detjegtræne styrketræning? Hvis du er enløberog dit mål er at forbedre din løbeevne, duskulle gernegørstyrketræningto gange auge. Engang enugeer bedre end ingenting, men forskning og praksis har vist, at det er optimaltstyrketræningfrekvensen er 2-3gange om ugen.

Hvad er de 5 grundlæggende styrketræningsøvelser?

Styrketræninger et vigtigt supplement til enløberensvejarbejde, fordi det styrker muskler og led, hvilket kan forbedre løbetider og mindske skaderisikoen. hvis duønsker at udførepå dit fulde potentiale, digbrug forat tage en omfattende tilgang tilkører.23.05.2018

Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. I dag skal jeg tale med jer om, hvordan I kan blive stærkere så hurtigt som muligt.

Jeg fortæller dig om det om et øjeblik. Dette vil være en meget enkel artikel. Ikke nødvendigvis let, for det hårde arbejde, der kommer fra at implementere det, jeg er ved at fortælle dig om her, vil aldrig være let.

Men det er simpelthen fordi det ikke er kompliceret. Vi ved alle, at der er to ting, der er hurtigst at generere mest magt. Det er udvælgelsen af ​​sammensatte øvelser som grundlag for, hvad du laver hånd i hånd.

På grund af de mange muskler, der er involveret i disse sammensatte bevægelser, har vi stor evne til at tilføje betydelig vægt til denne bjælke for at gøre dette muligt. Nu løber vi ind i nogle problemer på vejen, når vi begynder at ramme plateauer, men for begyndere, min gud, er det en af ​​de bedste måder for os at tvinge de nye højder med hensyn til hvad vi kan producere for at nå. Jeg har imidlertid allerede her påpeget, at vi med denne tilgang skal være meget, meget sikre på, at vi arbejder på at udfylde hullerne og ikke efterlade revner i fundamentet undervejs.

Det er ikke nok bare at udføre de øvelser, som vi ved, formodes at være de store, de store sammensatte øvelser og falske dem undervejs med bare forfølgelsen af ​​tal. Tal alene efterlader næsten altid revner i selve grundlaget for disse øvelser, at hvis du bygger på dem, vil det være svært at reparere. Du bygger det, jeg kalder balanceringskraft på et svagt fundament.

Hvad vi ønsker at gøre er at opbygge reel styrke undervejs. Så hvad er sammensatte øvelser? Det er også let her, fyre. Vi bryder ikke med det, vi siger her.

Vi ved, hvis vi skal gøre noget, siger vi skubber, vi er nødt til at skubbe. Det jeg kan lide at gøre er at trykke lodret og før ss vandret. Så vi skal lave en overheadpresse - ikke bag nakken, fyre.

Jeg har tidligere dækket dette om, hvorfor dette alligevel ikke er det bedste sted at trykke biomekanisk. Vi vil have frontkropspresse og vi vil have bænkpresse. Jeg foretrækker normalt en lille hældning.

Omkring en 30 graders hældning på en skråbænk i modsætning til en flad bænkpresse. Det dækker vores presning. Trække.

Vi vil have række, og vi vil sikre os, at vi laver en slags lodret træk. For mig ville det være en tung pull-up. Vi kunne gøre en vægt pull-up.

Jeg kan også lide det foran vores krop, sikrere igen for vores skuldre og nummer to, vi rekrutterer bedre lats, fordi vi retter dem, så snart vi har vores albuer foran vores krop. Så der er vores træk. Ret let indtil videre.

Så har vi vores underkrop. Det kunne ikke være lettere her, fyre. Squats og markløft.

Forkæde, bagkæde. I det mindste meget mere dominerende bageste chai n for markløft. Faktum er, at disse øvelser er gode, fordi de giver os mulighed for at udøve.

Vi ved, at atletisk bevægelse kræver, at flere muskler arbejder sammen, ikke isoleret. Så jeg kan godt lide dem, og de er et fundament til at opbygge atletik. Men vi kommer tilbage til det om et øjeblik.

Når du gør dem, når vi programmerer disse grundlæggende bevægelser i alle vores træningsprogrammer - alle sammen - fordi vi ved, hvor vigtigt det er for dig. Hvis du gør dem, lad os bare sige - og jeg har brugt dette eksempel før - på bænkpressen, du har dine triceps, du har dine skuldre, du har dit bryst, som alle gør det løft. Er de så effektive som kraftgeneratorer? Hvorfor? Fordi vi kan belaste dem.

Vi kan lægge betydelig belastning på dem, fordi det at tage en muskel som triceps, skuldrene på brystet, hver med sin egen styrkeevne, og kombinere dem synergistisk er agonister, der arbejder sammen i synergi for et fælles mål. At skubbe denne bar fra brystet. I begge tilfælde vil kombinationen af ​​muskler, der arbejder sammen, være højere med bedre styrkeevne end nogen af ​​dem kunne udføre.

Vi ved det. Derfor er isolationsøvelser ikke nødvendigvis den bedste måde at angribe din styrke på. Men som jeg nævnte tidligere, ved vi, at du på et eller andet tidspunkt vil prøve at tackle disse komponenter en efter en, idet vi ved, at de alle sammen bliver stærkere, den samlede effekt af det hele forbedres.

Vi forstår det. Men for begyndere, især dem der bare vil blive stærke og hurtige, vil de fokusere på den ene øvelse, de kan gøre, der inkluderer de tre. Det er det, vi vil gøre.

Men her var det, jeg talte om, at vi ønskede at sikre, at vi kom op; hvad der kunne ske her, og hvad der kunne ske her, hvis alt dit fokus er på styrke, vil du efterlade huller. Jeg garanterer, at du efterlader huller. Det kan være i form af ubalancer i form af muskelsvaghed.

Andre elementer i atletik kan blive forsømt. Folk, vi ved, at bare fordi du er stærk, gør du ikke til en god atlet. Der er masser af 'oafie' mennesker, der går rundt, store kødhoveder, der er stærke som lort, der ikke kunne gøre en simpel øvelse.

Nej. Kunne ikke køre en 300 yard shuttle på mindre end 45 sekunder. Kunne ikke hoppe til lidt over 40. make 'Det er ret dårligt.

cykel hjelm ratings

Du er nødt til at have noget af den atletik ud over din styrke, hvis du forsøger at være langt mere imponerende generelt end blot at fokusere på et element. Men jeg nævnte sårbarhed over for skade. Hvorfor? Talte om det i de sidste par artikler.

Hvis du bevæger dig i et plan hele tiden, efterlader det i sidste ende - ved at opbygge en kritisk co-atletik, der er styrke - også mange svagheder, fordi vi ikke bevæger os i en dimension. Træn altid i det sagittale plan. Markløft.

Squat. Bænkpressen. Altid træning i det sagittale plan her efterlader dig meget sårbar over for de andre fly.

Vi ved, at vi skal være i stand til at bevæge os og trives på alle tre niveauer. Så vi er nødt til at træne der. Så når jeg ser på et komplet træningsregime, handler det ikke altid om styrke, ikke det rigtige sted, hvis du vil blive den næste Thor Bjornson.

Og jeg elsker Thor Bjornson. Bogstaveligt talt den stærkeste mand i verden. Men han er også - det er hans håndværk.

Dette er hans specialitet. Han anvender et videnskabsniveau på det og et niveau af respekt for den proces, det fortjener. Ikke bare en fyr, der kan lide at bænke 350 pund.

Det er her, du vil henvende dig til alle dine råd. Eller han hævder at have en 500 pund squat, og det er dig, jeg tager alt dit råd. Folk, det er ikke sådan, du skal vælge.

Indstil dine kriterier for, hvem du skal lytte til. Lyt til nogen, der udmærker sig i dette område. Området, som jeg tror, ​​jeg udmærker mig i, er at skabe den velafrundede all-atlet.

Jeg ved, atletik er mere end bare styrke; du bygger dit fundament på det. Alle vores programmer er baseret på styrkeøvelser. Omkring kerneøvelserne, fordi de har værdi, som jeg lige har fortalt dig.

Men du ved, at du på et eller andet tidspunkt skal begynde at udforske det frontale plan. Du er nødt til at udforske det tværgående plan. Du er nødt til at prøve korrigerende øvelser.

Jeg ved, de er kedelige. Jeg ved, det er de små skøre ting, du gør At se mennesker. Rotatormanchet og ansigtsegenskaber.

Folk, der er en grund til, at det er så vigtigt, fordi vi udfylder de huller, som de store øvelser ikke gør. Vi ved også - jeg har set det førstehånds. Carlos Beltran, en af ​​de bedste atleter, jeg nogensinde har arbejdet med, stærkeste atleter, jeg nogensinde har arbejdet med.

Vi går ind på hver eneste nedre del af kroppen, bevægelsen og hans styrke har været fænomenal. Vi forsøger at kontrollere hans interne rotationskraft eller eksterne rotationskraft på hans hofter, og de var utroligt svage. Hvordan er det muligt? Fordi vi ikke trænede det eller han trænede det ikke.

Indtil vi begyndte at træne det. Og da vi gjorde det, blev han en endnu bedre atlet, og han havde en lang levetid. Folk troede, at han ville lægge det på.

Han blev i yderligere ni år og overgik sig selv. Det er meningen. Hvis du vil være en komplet atlet - og jeg taler ikke engang om du vil konkurrere.

Jeg siger, du vil fungere som en komplet atlet; Du skal fokusere på din mobilitet. Du skal fokusere på din fleksibilitet. Du skal fokusere på din evne til at bevæge dig rundt i rummet.

Din smidighed. Du skal fokusere på din evne til at fremskynde og bremse din evne til at generere styrke. Du skal fokusere på din styrke.

Men det er en komponent. Det er ikke den eneste. Jeg håber, du ser værdien af ​​dette.

Igen, hvis du er nybegynder og bare vil se din lift, fantastisk. Kun styrke er en god måde. Men indse, at der vil komme et punkt, hvor du sandsynligvis bliver nødt til at begynde at introducere nogle af disse elementer.

Jeg håber, det er ikke fordi du trak dig selv i et hjørne på grund af din besættelse af styrke. Gud forbyder, at du malede dig selv i et hjørne, fordi det bare var en besættelse af tal, og du efterlod alle disse revner i fundamentet. Det er et godt fundament.

Du skal bygge videre på det, men du bliver nødt til at sikre dig, at du ikke står på rystende fundamenter. Så jeg fører dig på denne vej med forsigtighed. Men lad mig fortælle dig igen, vi kan forenkle processen.

Det har aldrig været en kompleks proces, men jeg tror, ​​at vi skal have lidt mere respekt for ham. Vær ikke tilfreds med at være endimensionel. Indse potentialet for at gøre det større billede stærkere og indse, hvor meget du derefter kan få dig til at skille dig ud.

Dette er hvad vi har opnået, eller hvad vi forsøger at opnå, en perfekt træningsserie, som vi har udviklet, der søger at tage den tilgang. Selv et eksempel på brysttræning tager ikke brystet til dets fulde kapacitet uden for skulderledets bevægelsesområde, som det er i stand til. Ingen af ​​dem lagde armen over brystet.

Det er et hul. Dette er et hul, der kommer tilbage og bider dig senere på gaden, fordi du ikke styrker brystet med dets fulde bevægelsesområde over det led, det er fastgjort til, når du kører. Så det er hvad vi skal gøre.

Vi forsøgte at indarbejde dette i disse træningsprogrammer nøjagtigt. Bare for at give dig en bedre idé, når du prøver at udfylde emnerne for, hvordan det ser ud. Folk, hvis du ikke har set disse artikler, skal du tjekke dem ud.

De er her på vores YouTube-kanal. Hvis jer har det ikke gjort endnu, skal du abonnere på og aktivere dine meddelelser, så du aldrig går glip af dem. Hvis du leder efter komplette programmer, der bruger disse grundlæggende øvelser som grundlaget for vores arbejde og bygger videre på dem for at sikre, at vi ikke efterlader nogen huller, er det alle vores programmer på ATHLEANX.com, hvis du fandt denne artikel hjælpsomme efterlade dine kommentarer og tommelfingre op.

Lad mig vide, hvad jeg ellers skal håndtere, og jeg vil gøre mit bedste for at gøre det for dig i de kommende dage og uger. Vi ses snart.

Hvilken øvelse komplimenterer løb?

Af Michael Yessis, Ph. D. Cross-training - svømning, cykling, langrend og roning - bliver mere og mere populær blandt løbere for at forhindre skader og forbedre den aerobe kapacitet.01.03.2006

Skal jeg squat før eller efter løb?

Fordisquater en kompleks og krævende bevægelse, det er en øvelse, derskulle gernealtid gøreseftertilløbikkeFøreller på en ikke-kørerdag. Vægtetsquatsvil generelt være en del af en længere mere udfordrende vægtløftningsrutine udført i gymnastiksalen.06.13.2019

Skal jeg løbe før eller efter styrketræning?

Det korte svar, som alle leder efter, kan kondenseres. Hvis du vil opbygge muskler,løbførst. Hvis du vil opbygge din udholdenhed og aerobe kapacitet,løbsidst. I det væsentlige er din krops adaptive respons større for typen afdyrke motionat du er færdig med dintræninggør.

Kan du løfte vægte og være løber?

Generelt,løberehvemløfte vægtehar bedre løbeform og er mindre tilbøjelige til at skade, fordi deres kroppe er stærkere. Dette skyldes i høj grad styrketræning forbedrer dinløbform. Også lægge mere muskler på dine knoglerkanhjælpe med at mindske virkningen af ​​dit løb og give dine knogler en pause.

Kan jeg tabe mavefedt ved at lave squats?

Mens enhver styrketræningviljehjælpe diggørdet (og mens du brænderfed, ikke muskler), sammensatte bevægelser somsquats, markløft og bænkpres kræver flytning af flere led og muskelgrupper, der brænder merefedog opbygge mere kaloriefyrende muskler.01.08.2015

Skal jeg løbe eller løfte først?

Det korte svar, som alle leder efter, kan kondenseres. Hvisduønsker at opbygge muskler,kør først. Hvisduønsker at opbygge din udholdenhed og aerobe kapacitet,løbsidst. I det væsentlige er din krops adaptive respons større for den type træning, derduafslut dintræninggør.

Hvad gør et godt styrketræningsprogram for en løber?

Et ideelt styrkeprogram inkluderer en balance mellem både at prioritere både din evne til at forblive sund og forhindre skader, men også din evne til at producere kraft og magt. Brug progression med kropsvægtøvelser, indtil du er klar til vægttræning i gymnastiksalen. Du bliver en meget bedre løber for det.

Hvilken er den bedste bog til styrketræning?

I august udgav Dicharry sin første bog, Anatomy for Runners, der pakker en biomekanisk lærebogs analyse til et slankt, stærkt illustreret volumen, der er lavere end mange bestsellere.

Har du brug for en stærk kerne for at være en god løber?

Hvis du forbedrer din kernestyrke og forbedrer din hofteforlængelsesstyrke, er du godt på vej til at blive en mere effektiv løber. Du var også ret klar på, at opbygning af en stærk kerne til løb og anden atletik ikke handler om at gøre knas.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af erektil dysfunktion - brugbare løsninger

Kan cykling kurere erektil dysfunktion? Mere markant var imidlertid konstateringen, at mænd, der cykler mindre end 3 timer om ugen, eller som kun lejlighedsvis har et odds-forhold på 0,61 for at udvikle moderat eller komplet ED. Dette indikerer, at moderat træning i form af cykling faktisk kan forhindre ED.

Crossfit og cykling - hvordan man håndterer

Er CrossFit godt for cyklister? CrossFit giver dig mulighed for at tilføje variation i dit program. Hvis du supplerer din ridning med styrketræning og metcon (metabolisk konditionering) træning, forbedrer du ikke kun din cykling, men du opnår også store fysiske gevinster.

Cykling vægttab - hvordan man løser

Kan du tabe mavefedt ved at cykle? Ja, cykling kan hjælpe med at tabe mavefedt, men det tager tid. En nylig undersøgelse viste, at regelmæssig cykling kan forbedre det samlede fedt tab og fremme en sund vægt. For at reducere den samlede maveomfang er aerobe øvelser med moderat intensitet, såsom cykling (enten indendørs eller udendørs), effektive til at sænke mavefedt. г.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Cykel skiftende kabel - find løsninger

Hvornår skal skiftekabler udskiftes? 5000 til 6000 miles er en god tidsramme til udskiftning af kablerne. Andet klogt venter til de bremser og enten har en god stiv pedal ind eller dejlig let drejning, afhængigt af det ødelagte kabel. 9 dæk. 2010 г.

Cykling tilbage - hvordan man opnår

Er det hårdt at cykle på ryggen? Selvom cykling kan være en god træningsmulighed for dem med eksisterende rygsmerter, kan det også forårsage rygsmerter, hvis de ikke gøres ordentligt. Dårlig kropsholdning på cyklen kan belaste ryggen. At læne sig over, med ryggen buet og hovedet op, kan belaste både ryg og nakke. 13. apr. 2016