Vigtigste > Forsøg

Forsøg

Time trial barer - den ultimative guide

Er klip på aero-stænger det værd? Emne: RE: Er Aero Bars det værd? JA, aerobarer er det værd, men er det ikke værd, medmindre det er MEGET MONTERET! Bare at tilslutte dem og køre kan give dig noget fart, men at have kroppen geometrisk ude af skov vil skade dig mere i det lange løb.

Time trial crash - søg efter løsninger

Hvad er tidsforsøg til i Crash Bandicoot? I Crash team Racing, Crash Nitro Kart og Nitro-Fueled, er Time Trial en singleplayer Arcade-tilstand. Spilleren skal blot køre i 3 omgange og nå den bedste tid på hvert spor. Spillerens bedste præstation kan derefter gemmes og køres mod som et spøgelse.

Cervelo timecykel - praktiske beslutninger

Hvad er den bedste testcykel? Bedste tidskørecyklerCervelo P-Series Disc. Det seneste i de ikoniske P-tidscykler. Giant Trinity Advanced Pro 2. Den bedste værdi for pengene-opgraderingsklar platform. Vitus Auro CRS TT. Specialiseret S-Works Shiv TT. Trek Speed ​​Concept. Ribble Ultra TT. Scott Plasma 10. BMC TimeMachine 02 To.

Dejligt forsøg - handlingsorienterede løsninger

Hvad er den gode prøve? NICE-SUGAR-studiet er et randomiseret, randomiseret kontrolleret multicenterstudie med blodglucosebehandling med et intensivt insulinregime for at opretholde blodsukker mellem 4,5 - 6,0 mmol / L versus et insulinregime, der opretholder blodsukker mindre end 10,0 mmol / L med insulin, der tilføres, hvis blodsukkeret overstiger

Time trial race - hvordan man håndterer

Hvad er tidsforsøg inden for bilkørsel? Tidsforsøg er udtrykket for konkurrence, hvor konkurrenter kæmper for den hurtigste omgang eller forløbet tid for at gennemføre en udpeget bane. Time Trials-konkurrenter kan dele banen eller løbet, men disse begivenheder er ikke hjul-til-hjul-konkurrencer.

Sufferfest gratis prøveperiode - enkle svar på spørgsmål

Er der en gratis version af Sufferfest? Tilbuddet er for en gratis 60-dages prøveversion af The Sufferfest på enhver kompatibel enhed. Tilbuddet gælder kun for nye abonnenter på The Sufferfest Training Center App. Kampagnekode skal indtastes, når du opretter din konto på https://app.thesufferfest.com/account/create for at modtage din gratis prøveperiode.

Time trial cykel - hvordan man afregner

Hvor meget hurtigere er en testcykel? Med denne hastighed skød den besparelse, der blev leveret af tidskørecyklen, op til 5,9 procent 21 watt hurtigere end AIR med klip på søjler, hvilket svarer til en besparelse på 55'erne: et værdifuldt minut til en konkurrencedygtig tester.