Vigtigste > Forsøg > Sufferfest gratis prøveperiode - enkle svar på spørgsmål

Sufferfest gratis prøveperiode - enkle svar på spørgsmål

Er der en gratis version af Sufferfest?

Tilbuddet er for enledig60 dageforsøgafSufferfestennogenkompatibel enhed. Tilbuddet gælder kun for nye abonnenter påSufferfestenTræningscenter App. Kampagnekode skal indtastes, når du opretter din konto på https://app.thesufferfest.com/account/create for at modtage dingratis prøveversion.I morgen Trainiacs. Bare en meget glat, cruise-y lille 45 minutters bustur. Den resterende uge, så ingen grund til at gå i gang og dræbe os, men ironisk nok er artiklen fra Zwift vs.

Fuld gas fulgte i sidste uge, det var meget populært. I dag skal vi sammenligne Zwift med The Sufferfest for en samlet restitution. (energisk musik) Okay, så jeg vil bare give dig Sufferfest-versionen af, hvad Sufferfest er et bibliotek med struktureret cykling, løb og triatlon-træning, vi har også 30 yogeartikler til cyklister, et 10 ugers program til opbygning af metalstyrke og styrketræning for cyklister. Alle disse elementer findes i vores træningsplaner for vej, triatlon, mountainbiking og cykelcross.

Vores træning og træningsplaner blev udviklet af Neal Henderson og Mac Cassinat Apex Coaching i Boulder, Colorado. Neal har trænet nogle af verdens mest succesrige udholdenhedsatleter, herunder Flora Duffy, Cam Dye, Taylor Neb, Rohan Dennis, den nuværende verdensmester i tidskørsel og Evelyn Stevens. Sufferfest er den eneste træningsplatform, der personaliserer træningsprogrammer baseret på din komplette præstationsprofil og ikke kun på FTP.

landevejscykelforsøgAndre træningsapps indstiller kun præstationsmål baseret på en procentdel af FTP, hvilket resulterer i superterskelmål, der enten er for høje eller for lave til at udløse dine ønskede fitnessgevinster. Sidste år frigav vi firedimensionel styrke med en omfattende timelang fitness test lavet af Neal Henderson blev udviklet. Appen bestemmer din neuromuskulære styrke, maksimale aerobe ydeevne, funktionelle tærskelydelse og anaerobe kapacitet.

Når du har din firedimensionale præstationsprofil, kortlægger appen alle dine præstationsmål i din træning til dine unikke målinger. Dette sikrer, at du altid arbejder med den nøjagtige intensitet, der kræves for at komme hurtigere, hvilket er især vigtigt for triatleter, da kortet fungerer som et segl på FTP. Hvis dit kort er lavt, men du bare arbejder på cusp, vil du ikke gå hurtigt, øh.

Ved at give dig selv et indblik i dine styrker og svagheder og skræddersy dine træningsprogrammer og træningsplaner i overensstemmelse hermed, kan du få mere ud af din træningstid. 'og kom så tilbage, så taler vi om det. (energisk musik) Okay, 45 minutters lille tur, og jeg forstår det.Det er ikke så slemt. Lad mig nedskrive mine tanker om dette. Jeg kommer tilbage, der er noget.

hjemmelavet sportsdrink

Der er en grund til, at den eksisterer. Okay, så lad os tale om Sufferfest versus Zwift. Generelt består Sufferfest af 50 eller lidt mere end 50 guidede ERG-mode træningsprogrammer, der dækker op- og nedture og klatrer i den virtuelle verden, som i Zwift.

ERG-tilstanden er, hvor din træner kun styres af et forudindstillet program, og uanset hvor hårdt eller hurtigt du træder, følger modstanden bare træningen Modstand siger 'Lige nu laver vi kun 200 watt.

Kan jeg bruge Sufferfest uden en smart træner?Selvom du ikke har en effektmåler ellersmart træner, digkantræner stadig med magt forbived brug afvores 'Virtual Watts' funktion. Tilslut en hastighedssensor til TheSufferfestapp, fortæl os hvilken slagstrænerdu har, og viviljeberegne din estimerede effekt og give dig en personlig træning.8. 2020.

forbrændte kalorier mountainbiking

flere mennesker, der investerer i smarte undervisere, men de er så fulde af teknologi, at du får mest ud af det. Vi laver denne artikel med Wahoo for at sikre dig, at du er den træner, du kører. Jeg synes det er sandsynligt rimeligt at sige, at de fleste mennesker, der investerer i en indendørs træner, har ret smarte trænere, der gør dette i forbindelse med træningsapps fra tredjepart udbydere såsom rift eller thesufferfest. Kombinationen af ​​disse to forvandler virkelig indendørs cykling fra noget, der var lidt besværligt til noget, som folk endda anser for sjovt i disse dage.

Du har allerede gjort dette, download en gratis prøveperiode og simuler at køre på gaden eller køre på Swift, mens du holder dig til en streng træningssession med lidelsesfestivalen, de mest smarte trænere har nu deres egen platform, der giver dig mulighed for at drage fordel af alle af disse ekstra funktioner, som wahookickeren kører i den virkelige verden, er dem, du allerede har gjort, eller som du har oprettet, skal du bare uploade GPX-filen til dit element og lade den intelligente træner replikere den nøjagtigt, så du for eksempel kan deltage i en bestemt begivenhed eller fra komforten i dit eget hjem Kan forberede dig, eller hvis du træner ordentligt, kan du virkelig få mest ud af træningsaspektet eller din smarte træning. Du vil gerne udnytte det faktum, at den har en nøjagtig og indbygget effektmåler, så en fitness test først for at finde ud af, hvor stærk du virkelig er, og når du har de data, at det hjælper dig med at planlægge og udføre en rigtig godt træningsprogram med det smartere, ikke sværere, finder bestemt anvendelse i disse dage, da vi ved, at Chris har fitnessniveauer, vi kan bruge noget, der kaldes AG-tilstand eller torturtilstand, hvad betyder dette effektivt, at det er i kontrol med den træning, du har valgt træner, betyder at det bogstaveligt talt skaber den nøjagtige mængde modstand, der er nødvendig for at holde dig på den styrke, du valgte fra træningen, og hvad det er. Det betyder, at når du træder langsommere, træner træneren mere modstand, så du stadig får den samme effektydelse opretholdt eller omvendt. Hvis du træder hurtigere, reduceres modstanden, og samtidig genereres den samme effekt under arbejdet. t Tag den valgte bog ud Hvis du er som mig og er på den åbne vej, har du sandsynligvis overcook de første par intervaller og derefter kæmper for at afslutte sessionen, men når urtetilstand er på, ved du, at du laver træning konsekvent hvordan man kan konkludere er, at 400 watt gør, når vi parrer sig, det er ikke godt at få mest muligt ud af din kørsel med ERG-tilstand.

Der er bestemt en bestemt teknik, som du vil øve på, og det er intervallstart og kadence, før turbo-træner øger modstanden, træder hurtigere, så hvis du ikke gør dig klar, føles det ikke kun rigtig underligt, men værst af alt , kan du ikke engang være i stand til at komme ud på midtergangen og ramme de korrekte varenumre, hvilket ville deaktivere ulige tilstand, og når det kommer til foråretræning, anbefaler vi bestemt at deaktivere det helt. Vil du træne på flade veje eller bakker eller lidt? begge dele, fordi det at tænke på dit gearvalg med jævne mellemrum har en subtil, men alligevel vigtig indflydelse på, hvad du træner din krop til, f.eks.

B. hvis du vælger lette gear og derfor drejer svinghjulet langsommere, men med mere modstand for at opnå den samme ydeevne, simuleres stigningen, mens du på den anden side bruger et hårdere gear, får svinghjulet til at dreje hurtigere, i for at opnå en specifik ydeevne, der simulerer kørsel på flade veje, da inerti-variationen, der skabes ved at dreje svinghjulet ved forskellige hastigheder, faktisk påvirker, hvordan du giver kraft gennem pedalerne, er teorien, at dine benmuskler faktisk skyder vil være forskellige hastigheder afhængigt af den træghed, du føler fra pedalerne, så vi kiggede på de tredjeparts interaktive apps før, men jeg vil berøre et andet aspekt af det nu, og det er den sociale side af tingene, især når det kommer til Swift-sporing eller Hurtige gruppeture er mulige. Jeg tror, ​​at den smarte træner virkelig gør denne oplevelse vanedannende, som du ikke rigtig får, og det hjælper bestemt med at undgå filer lidt længere, end jeg måske siger, jeg føler mig overhalet af en Ll af disse andre mennesker derude, uanset hvor smart din træner vil huske, at du stadig kører i hallen. Det bedste, du kan gøre for at få mest muligt ud af din træning, er at prøve at holde dig så kølig som muligt. Hvis du bliver for hård, vil din krop bogstaveligt talt forhindre dig i at arbejde hårdt for at beskytte dig selv og med det i tankerne skal du holde åbne vinduer masser af væsker ved hånden og sørg for, at du har en slags ventilator foran dig, dejlig wahoo modvind er et klokke-og-fløjteeksempel på, hvordan det kan oprette forbindelse til din puls og træner ting betyder, at det varierer frekvensen baseret på hvor hurtigt du går eller hvor hårdt du arbejder, men vigtigst af alt har den en uhyrlig luftstrøm, men alt hvad jeg er bedre end intet for at prøve at holde dig kølig, så nu ved du, hvordan du bare mister vægen, det var ikke din idé mig men det er okay nu, nu ved du, hvordan du får mest muligt ud af din smarte træner, der er perfekt tidsbestemt, virkelig givet vejret, som vi har her på den nordlige halvkugle, så hvorfor ikke gå til GTN-butikken, hvis du som mig vil udskifte dit turbotrænerhåndklæde før da, hvorfor ikke det sidste GCN Aswhiff-løb, vi havde i Cent ral London Det var brutalt på skærmen lige nu, ja, det var på det, ja

Ejer Wahoo Sufferfest?

(Atlanta, GA 8. juli 2019)Wahoo, lederen inden for tilsluttede fitnessapparater, har i dag meddelt, at de agter at købe TheSufferfest, den mest komplette træningsplatform for cyklister, triatleter og andre udholdenhedsatleter.9. 2019.

Er Sufferfest bedre end Zwift?

Zwifter sandsynligvis den mest omfattende, især for dem af jer, der allerede har en smart træner, som giver dig mulighed for at få mest muligt ud af platformen.Sufferfester et godt alternativ, ideelt for dem der hellere vil forbedre og udfordre sig selvendkonkurrerer med medkørere.

Er Sufferfest godt for begyndere?

Det er værd at bemærke, at TheSufferfesthar en anbefalet liste over videoer tilbegyndereeller rettere sagt dem, der er nye til at bruge TheSufferfest. Men mens de alle er gode forlystelser, er de fleste ikke rigtig egnede til at gennemførebegyndere.26. 2020.

Ændrer Sufferfest modstand?

Træneren viløgedetmodstandfor at matche træningsmålet i træningen. Der er et par ting, du har brug for at vide, for at dette kan fungere ordentligt. Træner vil prøve at matchemodstandmål-uanset hvad.11.18.2020

bascykler bruger

Er Zwift gratis at bruge?

ErZwift gratis? Med et ord, nej.Zwiftkoster omkring? 12 eller $ 14,99 pr. måned, men du annullerer når som helst. Du har heller ikke brug for at forpligte dig med det samme - da der er syv dageledigprøve tilgængelig for alle nye medlemmer.23.03.2020

Ejes Zwift af Wahoo?

Zwifthar indgået et samarbejde medWahoo.

Er der et gratis alternativ til Zwift?

En sådan mulighed er RGT Cycling, som er enZwift-lignende platform. RGT erledigmen de har også et betalt abonnement, der tilbyder flere funktioner. RGT lignerZwifti detderer en skærmapp til ridning og en mobilapp til stort set alt andet. Åbn begge og aktivér skærmappen fra mobilappen.

Har TrainerRoad en gratis prøveperiode?

Gratis prøveversion/ 30 dages henvisning.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Embertech krus - hvordan beslutter du dig?

Hvor meget koster Ember krus hos Starbucks? Nyt Ember rejsekrus Hvid rejsekrus (149,95 $) fra Ember. Ember er perfekt fra første slurk til sidste dråbe og giver brugerne mulighed for at tilpasse deres drik til total kontrol over deres lækre kop gennem berøringen af ​​Ember-appen.

Flerdags cykelture - holdbare løsninger

Hvad har jeg brug for til en cykeltur på flere dage? Gør dig klar til at tage på en multidag- eller uges lang cykeltur kræver en masse eftertanke og planlægning. Behov: 1 sæt hagesmæk / jersey til hver køredag. 1 par sokker til hver køredag. Handsker, flere par anbefales.

Bedste nybegyndercykel - handlingsorienterede løsninger

Hvor meget skal jeg bruge på en nybegyndercykel? Jeg forklarer, hvorfor du skal bruge et rimeligt beløb på omkring $ 1.000-2.000 på en højkvalitets pre-ejet cykel, ideelt lavet i de sidste 5-10 år. $ 1.000-2.000 kan virke som en masse penge for nogle. For andre kan det virke som for lidt. 24.09.2019

Medicinsk bold crunches - omfattende håndbog

Hvilke muskler virker medicinkugleknus? På grund af dets evne til at målrette mod hele kernen, bør den schweiziske ball-crunch være et dagligt syn i din træning. Øvelsen fungerer primært rectus abdominis eller six-pack muskler og den tværgående abdominis. Men når det udføres ordentligt, opfordrer det også muskler, der stabiliserer hofterne og lænden. 28 июн. 2005 г.

Mekaniske fakta - besvare spørgsmålene

Hvad er nogle interessante fakta om at være mekaniker? 13 grunde til at blive en bilmekaniker Dine dage er altid forskellige, du lærer om ny teknologi, og lige når du er færdig med et job, ruller et nyt nyt køretøj gennem garageportene. Der er 240 millioner biler på vej. Du behøver ikke sidde fast bag et skrivebord hele dagen.

Auto tagtelt - hvordan man beslutter

Er tagtelt dårligt for din bil?