Vigtigste > Vægt > Hjælper det med at fjerne mejeriprodukter dig med at tabe sig - hvordan man adresserer

Hjælper det med at fjerne mejeriprodukter dig med at tabe sig - hvordan man adresserer

Hvorfor er mejeri dårligt for at tabe sig?

Mejerifremmervægttab.

Forskning viser, at dem, der har mangler i calcium, har en større fedtmasse og oplever mindre kontrol over deres appetit.Hej fyre! Jeg er træner Amy Jo hos ATHLEANXX for kvinder, og i dag skal vi have en samtale om de fem værste fødevarer til fedtreduktion. Så som vi alle ved, øger sukker, høje kalorier dit insulin. Vi ved, at det ikke er godt for dit fedt tab.

Men lad os grave lidt dybere ned i nogle ting, som jeg synes er vigtige med vaner og at vide, hvordan du spiser, og beslutninger, du træffer, der virkelig ikke hjælper dit fedt tab, bortset fra sukker, for høje kalorier, fedt, for meget fedt. Hvad er nogle flere detaljer, som vi har brug for at fokusere på? Så for det første, tænk på kombinerede fødevarer som chips eller dåse barer eller ting, der indeholder både fedt og kulhydrater og sukker. Kombinationen af ​​disse hårdere er virkelig det, der ikke fylder dig.

Du skal spise dette og omkring to, tre eller fire bid, og du vil ikke føle dig mæt. Det er en ting, som du virkelig vil undgå, når du prøver at tabe fedt. Det er ikke, at du ikke kan miste fedt fra disse typer fødevarer, men det er et godt tip at forstå, at hvis du spiser fedt og kulhydrater i kun en mad på samme tid, får du virkelig ikke det bedste for dig selv. Dine penge er nummer et tip at undgå.Nummer to er alkohol. Som vi alle ved, er det ikke så godt for dig. Hele 'ølmaven'.

Det er sandt, det er sandt Undgå alkoholen. Det reagerer forskelligt i kroppen. Det øger dit blodsukkerniveau og tilføjer mere kropsfedt, og det er ikke vores mål.

Så undgå alkohol. Den anden er poser med mad. Costco taske størrelse - enorm - som du åbner, og der er et bundløst hul.Det er et andet tip, jeg vil tilbyde dig, det er ikke nødvendigvis den slags mad, men du kan ikke stoppe, det er en stor taske, du åbner den, der er ingen kontrol med delstørrelse. Så du tillader dig selv at spise mere, end du tror. Så undgå de store poser.

Du åbner den, og der er ingen vej tilbage. Nummer fire, alt hvad der er fedtfrit. Ligesom fedtfri is, fedtfrie kager, f på gratis figen- Newton, ikke? Alle disse ting tænker vi: 'Der er ikke noget fedt derinde.

Du er bedre for mig! 'Nå, på samme tid vil du sandsynligvis spise mere end en, mere end to, og det er her, vi ikke vil hen. Så husk det. Tag bare et eller to af de fuldblæste fedt-ikke-fede produkter eller dem, der indeholder fedt.Figen newtoner eller is har dog en vis portion kontrol. Men at være fedtfri betyder også, at der kan være ekstra sukker og kulhydrater, fordi du vil pumpe op smagen i disse varer. Så undgå de fedtfrie genstande mad til fedt tab er pop, juice, drinks, der indeholder sukker.

Så du øger dit insulin. Du får ikke meget penge for pengene her, heller ikke fordi det er en drink og i en dåse sodavand er der 45 g til 50 g sukker, og det hjælper ikke dig med dine mål for fedt tab. Det samme gælder for juice.

Vi synes, det er appelsinsaft, vi tror, ​​det er æblejuice, det kan endda være godt for os at have en juice, der har noget grønkål i sig, eller en saftbar eller lave din egen. Men hvis du får kondenseret appelsinjuice eller kondenseret æblejuice, har den meget mere sukker. Drik vand ting, og du er godt på vej til fedt tab.

Hold øje med flere artikler, og se ATHLEANXX for kvinder for flere programmer, tip og spiseplaner, der kan hjælpe dig med at nå dine mål. Tak fordi du kom med mig. Jeg er Amy Jo, vi ses næste gang.

Hvad sker der med din krop, når du opgiver mejeri?

Så nårmejerier skåret ud, kan oppustethed falde. 'Dette skyldesdetat mange mennesker mangler lactase,detenzym, der er nødvendigt for korrekt at fordøje koensmælk, 'forklarede ernæringsekspert Frida Harju-Westman til Cosmopolitan. 'Hvisduskåret udmejeri,dukan finde detditfordøjelsen forbedres, måske gør detduføler mig mindre oppustet. '

For den gennemsnitlige spiser er ordene 'glutenfri' frygtelig forvirrende. Dette protein fra peptiderne gliadin og glutenin findes i korn som hvede, semulje, rug og byg. Det er kendt at give brødet sit luftige og luftige stof og dejen sin klæbrige struktur.

Men for nylig er det berygtet for freaking diætister, restauratører og det medicinske samfund. Hvorfor? Fordi hver gang du spiser en cronut- eller kalkun sandwich, beslutter din krop enten at nedbryde og indtage gluten eller producere antistoffer for at angribe det. Sidstnævnte er kendt som cøliaki og i mindre grad ikke-cøliaki glutenfølsomhed.

Total undgåelse af gluten er i øjeblikket den eneste kendte behandling, der hjælper med at kurere disse lidelser. Men hvad med resten? af os, der ikke er blevet diagnosticeret - hvad der virkelig sker med kroppen, når du udskærer gluten - kan du miste vigtige næringsstoffer. Mens gluten i sig selv ikke tilbyder unikke ernæringsmæssige fordele, gør det ofte hele korn, der indeholder proteinet.

Hvedeholdige produkter som sandwichbrød og granola er beriget med B-vitaminer og jern. Men mange glutenfri fødevarer er det ikke. Det betyder, at for mennesker med en begrænset diæt, der kun spiser korn, sandwich og pasta, er hvede ofte det bedste valg og den mest nærende ting, de spiser hele dagen.

Ernæringsekspert Andrew James Pierce, intern ernæringsekspert for SugarChecked-appen, advarer om, at traditionelle glutenfrie kostvaner ofte er stærkt afhængige af stærkt forarbejdede og næringsfattige stivelser som hvid ris, kartoffel og tapiokamel og fortæller os, 'Det er bestemt ikke umulig. imødekomme fiber- og andre næringsstofbehov i en glutenfri diæt. Det kræver bare et højere niveau af pleje. 'Hårdt arbejde kunne komme i form af B-vitaminrige bælgfrugter, calciumrig hytteost, jernrig kalkun og masser af vitaminrige frugter og grøntsager.

Du kunne have en roligere og lykkeligere mave. Uanset om du tror på en glutenfri diæt eller ej, er det videnskabeligt bevist. Af alle kulhydrater er fuldkorn de sværeste at fordøje. I et blogindlæg for The Healthy Home Economist taler certificeret ernæringsekspert Monica Corrado om fem måder, hvorpå fuldkorn kan ødelægge din mave, fra tilstedeværelsen af ​​svært fordøjelige sukkerarter til teorien Da korn oprindeligt ikke var beregnet til indtagelse, mener hun at midlertidig fjernelse af fuldkorn kan hjælpe med at helbrede tarmene.

Margaret Romero, en inkluderende sygeplejerske, bemærker, at de fleste af hendes patients mavesymptomer forbedres med en glutenfri diæt, selv når de ikke gør det. har ikke cøliaki. Hun sagde til listen: 'Hvis en patient ikke har nogen tegn eller symptomer, sætter jeg dem ikke på en glutenfri diæt.

Men selv mindre symptomer, som en lille smule gas eller gas eller vedvarende diarré / forstoppelse, er mere tilbøjelige til at forbedre en glutenfri diæt. 'Du kan have en mere alvorlig maveforstyrrelse. Mens Romero ser forbedring hos patienter, der udelader gluten, er det ikke det samme for alle.

En artikel i US News and World Report forklarer, at normalt glutenfrie fødevarer - især forarbejdede glutenfrie fødevarer - ikke indeholder så meget fiber som kornbaserede fødevarer. Og ifølge en undersøgelse i Journal of Nutrition betyder det ikke at få den anbefalede daglige fibermængde, at mere end 90% af amerikanerne holder tingene kørende. Det er den fiber, som din krop ikke kan fordøje, der hjælper med at genopbygge din poop.

Den samme artikel i US News citerer fiber som essentiel for at opretholde regelmæssig afføring, forebygge tyktarmskræft og støtte venlige kolonbakterier. Grøntsager, kartoffelskræl og bælgfrugter er alle gode alternative kilder til fiber, og disse skal have lager, hvis du vælger glutenfri. Fordele mod betændelse Medical News Today definerer betændelse som kroppens forsøg på at fodre og stimulere immunaktivitet til at målrette mod et skadested.

Med andre ord er det et helbredende svar. Problemet er dog, når betændelsen fortsætter uden grund. Kronisk betændelse er roden til Amerikas stærkeste udbredte sygdomme - hjertesygdomme, kræft, Alzheimers og en række autoimmune sygdomme.

Ifølge Romero, da gluten forårsager betændelse i kroppen af ​​mennesker med allergi eller følsomhed, vil de hurtigt bemærke en signifikant reduktion i symptomer, når de fjerner gluten fra deres kost. Disse kan omfatte udslæt, gastrointestinale problemer som IBS, autoimmunitet og smerte / fibromyalgi. Tilbagetrækning En af de første ting, som anonyme medlemmer af madmisbrugere opgiver, er gluten.

De er klar over at spise hvede har tendens til at udløse tvangsspisning. En videnskabelig gennemgang foretaget af Food Addiction Institute viste, at selvvurderede madmisbrugere hos Anonyme Overeaters havde succes med at tabe sig ved først at tage fat på fysiske trang og helt afstå fra deres store overspisning, som dem, der omfattede hvede, hvilket fjernede al hvede fra deres ernæring. Tro det eller ej, Dr.

Leslie Korn går så langt, at detoxing af gluten kan være næsten lige så vanskeligt som at komme af heroin. I sin bog Nutrition Essentials for Mental Health: A Complete Guide to the Food-MoodConnection taler hun om vigtigheden af ​​mennesker, der lider af psykose og glutenfølsomme, hvilket er gode nyheder, da så mange af disse mennesker er hjemløse og spiser i krisecentre, der indeholder gluten Server mad. Fluktuerende indtag af forarbejdet mad På en glutenfri diæt er der masser af færdigpakkede, sukkerindpakket, crunchy, crunchy, klæbrig glutenfri godbidder derude, så det er ret let at føle, at det er berettiget, at dine forarbejdede fødevarer vælges, når du får glutenfri Se etiket.

Som et resultat kan dit indtag af forarbejdet mad stige højere end forventet. Pierce siger det sådan: 'I slutningen af ​​dagen er en glutenfri cookie stadig en cookie.' Men ikke alle når ud til de farverige kasser med glutenfri snacks.

Nogle mennesker bruger mere tid i køkkenet, stegning af grøntsager, hakning af salater og blanding af smoothies. Dette bevis kommer fra de mange madbloggere derude, der deler deres rejse og skaber en storm af uforarbejdede glutenfrie fødevarer. Beskyt dig selv mod utæt tarmsyndrom Ifølge en undersøgelse offentliggjort i Journal of Nutrition danner cellerne i din tarm tætte forbindelser, der bestemmer, hvad der kommer ind og hvad der forbliver ude.

De er 'portvagterne', hvis du vil. De holder patogener, antigener og toksiner væk og er velkomne i næringsstoffer og vand. Hvis de ikke behandles ordentligt, vil disse portvagter udvikle huller, der forhindrer dem i at gøre noget, der gør det muligt for mikrober, toksiner, proteiner og delvist fordøjede fødevarepartikler at trænge ind og strømme frit ind i din blodbane.

Dette er, hvad det videnskabelige samfund kalder Leaky Gut Syndrome. Og det er så groft som det lyder, endnu en undersøgelse offentliggjort i PubMed.gov holder dine forbindelser åbne - og din tarm lækker.

Din krop kan tage fejl i dit eget væv for gluten og forblive i en kronisk inflammatorisk tilstand, der kan føre til en række autoimmune sygdomme. Ikke at bruge gluten reducerer denne risiko. Du kan rydde dit sind Der er ikke meget videnskabeligt bevis, der understøtter dette, men beviset findes anekdotisk overalt på internettet.

Ifølge kilder som Allergic Life og iværksættere: Mange rapporterer, at de rydder tænkning efter at have givet op gluten. Årsagen til dette er? De led af 'hjernetåge', mens de indtog gluten. Selvom der ikke er en officiel medicinsk definition, beskriver folk det som træt, sløv og ofte ikke klar over, hvor dårligt de havde det, før de opgav gluten og begyndte at tænke mere klart.

En undersøgelse fandt en stigning i symptomer på depression med en glutenholdig diæt. En anden fandt ud af, at når de gav deltagerne en pille, der var gluten eller placebo, var deres symptomer mere alvorlige, da de slugte den glutenholdige kapsel. Til gluten eller ikke til gluten? Så hvad skal en pige med glutenfrygt gøre? i fødevareindustrien får du ikke et ligetil svar.

Men hvis der er en ting, du altid kan stole på, er det dig selv. At spise blindt, hvad der er inden for rækkevidde - uden at være opmærksom på ernæringsmærkerne eller følelsen, er holdning. Du har lyst til at have halsbrand og halsbrand.

Ender din spaghetti ofte i mavesmerter onsdag aften? Føler du dig meget bedre efter at have skåret en skål havregryn i stål end en skål med kanelkorn? Følg derefter din mave. Han prøver at fortælle dig hvad du skal gøre.

Hvad er fordelene ved at skære mejeri ud?

En af toppenfordelene ved at skære mejeri uder fjernelse af overskydende mættede fedtstoffer, sukker og salt fra din kost, hvilket mindsker dit kalorieindtag og fremmer en sund vægt.Mejerier også kendt som en sur mad, der forstyrrer kroppens syre / alkaliske balance.

Sukker kan være svært at reducere i din kost. Det er bogstaveligt talt overalt, og sukkerbehov kan være virkelig svært at kontrollere. Jeg ved det, fordi jeg plejede at være afhængig af sukker.

I denne artikel vil jeg dele mine top ti tip til at reducere sukker din kost uden at blive skør. Hvis du er interesseret, skal du fortsætte med at kigge. Hej fyre! Velkommen tilbage til HELT GODT LIV.

Dagens emne er sukker, og hvordan du kan reducere det i din kost. Jeg vil give dig praktiske tip til, hvordan du reducerer sukker.

Dette er ting, som jeg lærte af min egen erfaring, fordi jeg engang var afhængig af sukker, og det er også ting, som jeg har lært af mine kunders oplevelser. Jeg håber, at disse ting fungerer for dig. Før vi dykker ind, er jeg nødt til at nævne to ting.

For det første handler denne artikel om at bekæmpe tilsat sukker - ikke naturligt sukker, der findes i hele fødevarer. Så jeg taler om at reducere sukker i ting som morgenmadsprodukter, forarbejdede fødevarer, snacks, slik. Jeg taler ikke om at reducere dit sukker i ting som tomater, gulerødder, æbler, appelsiner.

Jeg tror, ​​sukker i naturlige fødevarer ikke er et problem, fordi de har fiber, og mange vitaminer og mineraler er intakte. Problemet er virkelig tilsat sukker. Hvor meget tilsat sukker skal du nu have på en dag? Hvad er grænsen? Nå har Verdenssundhedsorganisationen faktisk en grænse.

Så din grænse er 50 g pr. Dag. De anbefaler at blive under det. Det er ikke meget at sætte det i perspektiv.

Hvis du havde en dåse limonade, ville du have ca. 40 g. Så det giver dig ikke meget plads til mere sukker. Nu, hvis du leder efter maksimale sundhedsmæssige fordele, er anbefalingen under 25 g pr. Dag.

Nu hvor du kender detaljerne og baggrunden, lad os dykke ned i tipene. Nummer 1: Læs etiketterne på alle dine forarbejdede fødevarer. Så jeg er ikke rigtig en stor fan af forarbejdede fødevarer.

Jeg prøver at holde mig til hele fødevarer, men nogle gange skal du spise de forarbejdede fødevarer. De har for meget sukker eller ej. Lær at læse etiketterne.

Ingredienslisten viser alle ingredienser, der blev brugt til at fremstille maden. Den første ingrediens er normalt den, der bruges mest, og den sidste ingrediens er den, der bruges i den mindste mængde. Så kig gennem ingredienslisten, og prøv at lede efter ord, der betyder sukker.

Problemet er, at sukker faktisk har 60 forskellige navne! Jeg kender dem ikke alle, og jeg forventer ikke, at du kender dem alle, jeg har dem i beskrivelsesfeltet nedenfor, de mest almindelige ord, du leder efter sukker - selvfølgelig. Og sirup - så brun ris sirup ..

Malt sirup. Så har du majssirup med høj fructose. Så kig efter ordet sirup og se også efter ord, der ender på -OSE. ose.

Glukose, fruktose, dextrose. Disse er alle sukker, så prøv at undgå fødevarer med højt sukkerindhold. Nummer 2: Spis mere hele fødevarer.

Hele fødevarer er fødevarer, der er i deres naturlige form. Grøntsager, bælgfrugter, fuldkorn, nødder, frø og lignende. Når du spiser hele fødevarer, tilsættes der ikke sukker.

Det behandles ikke, ingen har tilsat sukker, du reducerer automatisk mængden af ​​sukker i din kost. Nummer 3: prøv ikke at drikke dine kalorier. En af de nemmeste måder at få for meget sukker er at drikke det.

Fordi det ikke føles som om vi bliver så meget bare meget lette at overdrive. Så når jeg drikker, holder jeg øje med mængden af ​​sukker. Jeg prøver altid at spørge om usødede drikkevarer, når jeg går på en kaffebar, når jeg går på en kaffebar eller en iskaffe, prøver jeg at få den usødet, og når du køber drikkevarer på flaske, skal du huske punkt 1, som er for forstå d var etiketten.

Så prøv ikke at drikke alle dine kalorier i form af sukker. Nummer 4: Bliv ikke båret af de naturlige sødestoffer. Og jeg ville virkelig ønske, at nogen havde fortalt mig det.

Da jeg skiftede fra en diæt med højt sukkerindhold til en diæt med lavt sukkerindhold, gik jeg fra at bruge hvidt sukker til ting som kokosnødsukker, ahornsirup. Jeg brugte skat. Jeg brugte brun rørsirup.

Jeg brugte alle disse naturlige sødestoffer og gæt hvad? Jeg erstattede grundlæggende min afhængighed af hvidt sukker med en naturlig sukkerafhængighed. Jeg var stadig afhængig af sukker og overdrev det stadig. Nu siger jeg ikke, at du aldrig kan have naturlige sukkerarter.

Bare husk at sukkeret er meget koncentreret og ikke så godt for dit helbred som at have frisk frugt. Nummer 5: Spis mere protein. Hvis du ikke får nok protein med hvert måltid, har dit blodsukker en tendens til at være lidt uregelmæssig.

Så lad os sige, at du spiser morgenmad, det er en sukkerholdig korn med lidt mælk, og du er ude af døren omkring kl. 8, så du spiste morgenmad omkring 7: 3 0.

Hvis klokken er 10.30, vil du sandsynligvis være sulten.

hvor mange miles skal jeg cykle om dagen

Dette skyldes, at din morgenmad ikke havde nok protein og for meget sukker. Så dit blodsukker steg op, og så fik du den dip og undervejs. Hvis du vil undgå disse sukkerbehov, er det en god ide at få nok protein til hvert eneste måltid. Jeg anbefaler derfor mindst 15-20 gram protein pr. Måltid.

Hvis du spiser dit protein hele dagen, vil dit blodsukkerniveau stabilisere sig, og du vil ikke længere have disse trang. Nummer 6: Spis mere fedt, dette svarer til at spise mere protein. Så dybest set, hvis du spiser nok fedt til alle dine måltider, vil du have mindre sukkerbehov, fordi dit blodsukkerniveau er stabilt, og du vil være fuld længere.

Så jeg anbefaler, at du spiser fedt fra hele madkilder, ikke ting som olie. Du har fedt fra hele madkilder, du får faktisk hele maden. Lad mig give dig et eksempel.

Lad os sige, at du sammenligner avocadoolie med avocadoer. Avocadoolie er bare et rent fedt - der er ikke noget fedt i det. Men avocado har vitaminer som vitamin B, de har K-vitamin, de har også vitamin E og fiber.

Så hvis du får dit fedt fra avocado, ikke olien, får du meget mere næringsstoffer til dine penge. Prøv at holde dig til hele fødevarer så meget som muligt i dine måltider. Så du kan spise avocado, nødder, frø, kokosnød og lignende.

Begræns dine olier. Nummer 7: Fjern fristelsen. Nu, hvis du har sukkerholdige snacks i dit skab, er det mere sandsynligt, at du spiser dem lige der.

Du har ikke sukkerholdige snacks, hvis de ikke er i dit hjem. Så det er lidt ude af syne, ude af sindet. Det er meget usandsynligt, at du klæder dig på, sætter dig i din bil og går til købmanden, når sukkerbehovet rammer.

Det fører mig til mit næste punkt - nummer 8. Bare fordi du ikke kan tage de sukkerholdige snacks, betyder det ikke, at du ikke kan hygge dig. Så jeg anbefaler at have nogle sukkerfattige snacks derhjemme.

Du kan opbevare friskskåret frugt i køleskabet, hvis det hjælper, men nogle gange vil du have lidt mere. En simpel ting du kan gøre er frosne druer. Så druer er i sagens natur meget søde, og når du fryser dem, får de en helt anden struktur og bliver lidt mere behagelige.

Nu er frosne druer en ting, du kan lide frosne bananer. Du kan faktisk lave frosne bananis på en pind. Så tag en moden banan, skræl den, læg en popsicle i den, hvis du har en, behøver du ikke bruge en popsicle.

Sæt dem i fryseren i 24 timer, eller indtil det hærder helt. Og den næste dag, når du får trang til sukker, kan du faktisk tage den frosne banan, dyppe den i lidt smeltet mørk chokolade, lægge noget strimlet kokosnød på den, og du har en frossen bananis på en pind. Det har frugt, det har sundt fedt fra cocoon ut og det har mørk chokolade.

Du kan ikke gå galt med dette. Et andet eksempel er apple nachos. Jeg vil ikke fortælle dig nøjagtigt, hvordan du gør det her, da denne artikel bliver for lang, men jeg vil tilføje et link i beskrivelsesfeltet nedenfor.

Nummer 9: Brug ikke sukker til at lindre stress. Da jeg var i ingeniør, var jeg meget sukker. Jeg var meget stresset, og sukker var den første ting, jeg greb for en form for stressaflastning.

Sukker sænker dit stressniveau, men det er en kortsigtet løsning, det er ikke en langsigtet løsning. Jeg har gennem årene forstået, at den bedste måde at håndtere dit stress på er ikke gennem mad, ikke gennem sukker, men på andre måder. Ting som meditation, yoga, gå i parken, tage et boblebad, alt hvad der er godt for dig.

Alt, hvad der reducerer dit stressniveau, er en fantastisk måde at gøre det på. En af de ting, jeg virkelig finder imod stress med ledelsen, er selvpleje. Jeg har faktisk en artikel om det, jeg linker det i beskrivelsesfeltet nedenfor, uh 10: Sig aldrig aldrig.

Problemet med en sort-hvid tilgang til sukker er, at det ikke fungerer på lang sigt. Livet handler om at finde balance. Nu siger jeg ikke, at du skal spise sukker i moderation, fordi jeg ikke tror, ​​du kan have sukker i moderation.

Det er meget vanskeligt at forblive i moderationszonen. Men at have sukker lejlighedsvis, når lejligheden berettiger, er det ikke et problem. Lad mig give dig et eksempel.

Lad os sige, det er din bedstemors 90-års fødselsdag, og hun har bagt en kage. Helt alene til hendes fødselsdag. Vil du sige nej til det? Det tror jeg ikke.

Fordi dette er en særlig lejlighed. Det er en lejlighed, der retfærdiggør et stykke kage det hele - du kan dele det med nogen. Men nogle gange er det okay at have sukkeret, så giv dig selv den godtgørelse.

Mange ting i livet, herunder kost, handler om at finde balance, så find den balance, der fungerer for dig. Hvis du kunne lide artiklen, og du lærte noget nyt, skal du give det tommelfingre, fordi du ved, hvordan m får mig til at føle og glem ikke at abonnere, hvis du abonnerer, får du din ugentlige dosis af hele det lykkelige liv. Jeg opretter artikler om sundhed, ernæring, minimalisme, livsstil og lignende.

Under alle omstændigheder ses vi i den næste artikel. Farvel!

Hvor lang tid tager det at få mejeriprodukter ud af dit system?

Dettager op til tre uger imejeritil fuldt udForlad dit systemnår du holder op med at spisedet. Du kan muligvis se resultater inden for få dage ellerdetkan tage de fulde tre uger indtildit systemer ren.

I min sidste artikel kiggede jeg på, om proteintilskud havde nogen fordele for dem, der træner modstandstræning. Jeg har vist dig, at der er nogle fordele, selvom det ikke er så meget som folk forventer. Men kunne proteinpulver have negative virkninger på kroppen? I dag skal jeg se på videnskaben bag 3 almindelige bekymringer om en diæt med højt proteinindhold: Kan en diæt med højt proteinindhold forårsage nyreskade, fremskynde hårtab eller føre til akneworse.

Lad os komme ind i det med det samme! Nummer 1: Gør en diæt med højt proteinindhold? Nyrernes hovedopgave er at filtrere vores blod for at fjerne væsker og affaldsprodukter. En måde at måle nyresundheden på er at se på filtreringshastigheden, som er et mål for væskestrømmen i nyrerne. I en sund nyre forbliver filtreringshastigheden høj, så toksiner eller affaldsprodukter i vores blod fjernes hurtigt fra blodet.

Hos mennesker med nyreskade reduceres filtreringshastigheden, og der er risiko for, at affaldsprodukter opbygges i nyrerne for blodet. Vi ved, at nyrefiltreringshastigheden stiger med op til 30% inden for 1 time efter et højt proteinindtag, såsom at drikke en proteinryst. Hos mennesker, der allerede har nyreskade, har nyrerne svært ved at klare dette ekstra stress, og på lang sigt kan nyreskaderne forværres.

Dette er oprindelsen til teorien om, at proteinryster forårsager nyreskade. Det blev antaget, at hvis en diæt med højt proteinindhold kunne have nogle negative virkninger på mennesker, der allerede har nyreskade, så kunne det måske også have negative virkninger på raske mennesker. Men her går logikken ned.

Bare fordi noget gælder for mennesker med nyreskade, betyder det ikke, at det nødvendigvis gælder for raske mennesker. Vi ved, at en sund nyre har en utrolig tilpasningsevne. Du har måske hørt, at folk kun kan leve med en nyre, og det er fordi en sund nyre let kan tilpasse sig en højere arbejdsbyrde uden konsekvenser, offentliggjort i november 2018, specifikt undersøgt virkningerne af en højprotein diæt hos raske mennesker.

Forskerne fandt ud af, at en diæt med højt proteinindhold ikke så ud til at have nogen negative virkninger på nyrefunktionen hos raske voksne. Nummer 2: fører en diæt med højt proteinindhold til hårtab? Hos mænd opstår hårtab på grund af en kombination af genetik og virkningerne af testosteron. Det meste af testosteron i den mandlige krop er lavet i testiklerne og bevæger sig til hårsækkene i blodet.

Dette er hvor testosteron omdannes til et molekyle kaldet dihydrotestosteron, også kendt som DHT. Hos mænd, der genetisk risikerer hårtab, omdanner denne DHT store hårsække, der producerer langt hår til mindre follikler, der producerer meget tyndt hår. Det antages, at hårtab svarer til mænds, men forskere er endnu ikke 100% sikre.

Jeg kunne ikke finde nogen direkte undersøgelse af proteinindtag og hårtab, så vi kan ikke give specifikke svar på dette spørgsmål. Men en ting, vi kan se på, er, om proteinindtag får testosteronniveauerne til at stige. Fordi når der er en stigning i testosteron, er det muligt, at proteinindtag øger risikoen for hårtab hos mennesker, der allerede er genetiske.

For at besvare dette spørgsmål fandt jeg et par små undersøgelser, der så på virkningen af ​​proteintilskud på hormonniveauer. Begge undersøgelser viser, at proteinindtag ikke havde nogen effekt på testosteronniveauerne. Dette er på ingen måde afgørende bevis. , men det antyder, at proteinindtag i sig selv sandsynligvis ikke vil have en direkte indvirkning på hårtab.

Da videnskaben er lidt skitseret på dette punkt, bedes du skrive i kommentarerne, hvis du har en oplevelse, der ville være nyttig for andre mennesker at kende. Nummer 3: Kan en diæt med højt proteinindhold forværre acne? Acne er meget almindeligt, hvor anslået 73% af befolkningen har lidt af acne på et eller andet tidspunkt i deres liv. Der er flere faktorer, der bidrager, men kan en diæt med højt proteinindhold forværre acne? Ligesom spørgsmålet om hårtab kunne jeg ikke finde nogen direkte undersøgelse af proteinindtag og acne.

Så lad os se, om der er nogen indirekte beviser, der kan pege på proteinindtag og acne. I huden er talgkirtler mikroskopiske organer, der producerer et fedtet stof kaldet talg, der normalt smører huden. I acne samles sebum over en pore i huden og gør det til et whitehead.

Nogle nøglehormoner, der påvirker talgkirtlenes aktivitet, er testosteron, DHT og et andet molekyle kaldet insulinlignende vækstfaktor, også kendt som IGF. Testosteron, DHT og IGF øger alle aktiviteten af ​​talgkirtler og kan derfor gøre acne værre. Vi ved fra fortiden, at protein sandsynligvis ikke øger testosteronniveauet, så lad os få dem ud af billedet.

Hvad med IGF? Der er nogle tegn på, at mælkeforbruget kan øge IGF-niveauet, hvilket gør acne værre. Der er en håndfuld sagsrapporter om forværring af acne hos unge mennesker, der indtog valleprotein. Så det er muligt, at valleprotein kan bidrage til forværring af acne.

Igen er dette ikke videnskabeligt endeligt, da bevisernes kvalitet er ret lav. Det eneste forslag, vi har, er at hvis du har svær acne, skal du eksperimentere med at bruge andre proteinkilder end mælk eller valle. For eksempel kan du prøve sojabaseret protein eller vegetabilsk protein.

Da videnskaben ikke giver et klart svar på dette spørgsmål, skal du skrive i kommentarerne, hvis du har en oplevelse, der ville være nyttig for andre. Som altid, hvis du er bekymret for nyreskader, acne eller hårtab, skal du tale med din læge for specifik lægehjælp til din særlige situation. I en af ​​mine tidligere artikler undersøgte jeg forholdet mellem kost og hjertesundhed.

Hvis du vil lære mere, skal du klikke på artiklen til højre. Artiklen nedenfor er, hvad YouTube mener, at du skal tjekke det ud. Tak for at se og se dig i næste artikel.

Kan laktose forårsage mavefedt?

Oppustethed er mulig for folk, der har problemer med at fordøjelactose, sukkeret i mælken. Dette er ikke enmejeri allergii sig selv, 'siger han. Det er et fordøjelsesproblem. Ditbugser måske mere oppustet ud, men du går ikke op i vægt.

Skal jeg skære ost ud for at tabe mig?

'Hvis nogle af de overskydende kalorier, du indtager, kommer fra mejeriprodukter,skæringdisse fødevarerudretafflagermusen hjælper digtabe sig,' hun siger. 'Hvis dit undergang erost, du kantabe sigved at undgåostså længe du ikke erstatter det med andre fødevarer, tager du færre kalorier. '

Hvor lang tid efter at jeg har opgivet mejeri, vil jeg føle mig bedre?

'Det ser ud til, at forbedring begynder at være mærkbarefter12 uger med hensyn til hud, men det er ikke svært og hurtigt, da der er behov for yderligere forskning, 'sagde Feller.2. 3. 2018.

Hvad sker der, når du skærer mejeriprodukter ud af din diæt?

Mejeriprodukter er slimdannende, og proteinet er indemejerihar vist sig at øge betændelse i vitale dele af kroppen såsom skjoldbruskkirtlen og fordøjelseskanalen. Sidenskære mejeri, Jeg har bemærket forbedringer iminstofskifte og energiniveauer, som begge kan være forbundet med skjoldbruskkirtelens sundhed.

Betragtes æg som mejeriprodukter?

Æger ikke enmejeriprodukt

Definitionen afmejeriinkluderer fødevarer produceret af mælk fra pattedyr, såsom køer og geder (1). Dybest set henviser det til mælk og alle fødevareprodukter fremstillet af mælk, herunder ost, fløde, smør og yoghurt.

Hvad er de 5 fødevarer, der forbrænder mavefedt?

Fødevarerog ingredienser, der hjælperbrænde mavefedtinkluderer røde frugter, havregryn, planteprotein, magert kød, bladgrøntsager, fed fisk, æblecidereddike, resveratrol, cholin og andre. Forskning viser, at folk, der fulgte en lav-carbkosthavde en mindre taljeomkreds ifemår end dem, der ikke gjorde det.1. 2021.

Hvordan kan en mælkefri diæt hjælpe dig med at tabe sig?

5 grunde En mælkefri diæt kan hjælpe dit vægttab 1 Mejeri indeholder meget sukker. Lactose findes i alle mejeriprodukter, og det er en form for sukker. 2 Mejeri er IKKE så ernæringsmæssigt, som vi måske tror. 3 Mulig laktoseintolerance. Nogle af os følger fuldstændig uvidende 4 Kasein tarmirritation. Kasein er det vigtigste protein

Hvad sker der med din krop, når du fjerner mejeriprodukter?

3. Vægttab. Fjernelse af mejeriprodukter kan hjælpe med vægttab. Mælk, almindelig yoghurt og andre usødede mejeriprodukter indeholder lactose, et naturligt sukker, mens andre mejeriprodukter kan indeholde tilsat sukker. Hvis du prøver at tabe stædig mavefedt, kan det virkelig hjælpe at fjerne alt sukker.

Kan du tabe dig, hvis du er allergisk over for mejeriprodukter?

I mellemtiden, hvis du er laktoseintolerant eller allergisk over for mejeriprodukter (enten bevidst eller ubevidst), kan nixing af fødevaregruppen helt sikkert reducere oppustethed. Men husk, enhver vægttab der ville være fra vand, ikke fedt, siger hun.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

World Cycling League - varige løsninger

Er der en pro-cykelliga? Der er en fantastisk mulighed for at udnytte det sande underholdning og økonomiske potentiale ved mænds professionelle cykling og gøre det til en moderne sportsliga i det 21. århundrede. 2015.

Cykelsaltabletter - levedygtige løsninger

Er salt godt til cykling? Tilsætning af salt til sportsdrikke kan forbedre ydeevnen, antyder forskning. Forskere i Spanien har fundet ud af, at atleter, der supplerer deres elektrolytdrikke med ekstra salt, klarer sig bedre i udholdenhedsbegivenheder end dem, der er afhængige af drikkevarer alene til rehydrering. г.

Tips til cykeltræning - den ultimative guide

Hvor mange timer om ugen skal jeg cykle til træning? Pro-cyklister kører ofte 20-30 timer om ugen. Ryttere, der træner til ultramarathonbegivenheder, kan logge endnu mere. Fritidscyklister (kategori 3, 4, 5 og mestre) lægger normalt ca. 10 ugentimer, selvom nogle klarer sig på 5 eller 7 kvalitetstimer, hvis deres begivenheder er korte.

Cykel-verdensmesterskab - enkle svar på spørgsmål

Hvem er den nuværende verdensmester i cykling? Den nuværende mandlige mester er den italienske rytter Filippo Ganna, der vandt 2020-begivenheden.

Castelli cykeltrøje - almindelige svar

Er Castelli et godt cykelmærke? Hvis der er et tøjmærke i RCUK100, der ikke behøver nogen introduktion, er det sandsynligvis Castelli. De har lavet kvalitetscykelsæt i længere tid end næsten alle i spillet, og nogle af de stykker, de har bragt ud i løbet af de sidste par år, har banet vejen for helt nye kategorier af udstyr.

Box hill cycling - omfattende reference

Hvor svært er Box Hill at cykle? Det er en god bjergbestigning 2,5 km i gennemsnit 5%. Det klatrer kun 125 meter, men efter ni opstigninger er det meget testende. Box hill er også populær blandt en bred vifte af cyklister (jeg så en fyr køre sig op på en Brompton foldup). Den konstante gradient er ikke for alvorlig, og du kan tage det i dit eget tempo.