Vigtigste > Vægt > Vægtløftning for cyklist - hvordan man sætter sig

Vægtløftning for cyklist - hvordan man sætter sig

Bør cyklister løfte vægte?

Menvægt træningkan forbedre din cykelpræstation i høj grad. Pumpejern er heller ikke godt til bare at ride og køre.Løfter vægtehjælper med at bevare muskelvolumen, når du bliver ældre, så du kan køre hurtigt og stærkt gennem årene.8. 2017.

hvornår sælges cyklerAt cykle er ikke altid nøglen til at blive mere begejstret. Jeg ved, at chokerende ordentlig træning kan få dig i form for at blive hurtigere og stærkere. Mange professionelle tager i disse dage vægttræning for at forbedre deres flypræstationer, så kunne træning være noget, du savnede i denne artikel? Jeg finder ud af, om noget som dette virkelig skal gennem gymnastiksalen.

Styrketræning udføres traditionelt i vintermånederne, mens profferne træner med mindre intensitet og bygger den aerobe base, men for nylig har mange cyklister indarbejdet powerfoden eller deres mount, da det er på forskellige måder kan hjælpe og har mange fordele, som lyder som en lob, jo stærkere dine muskler er, jo mere styrke kan du bruge på at cykle med vægttræning, en af ​​de bedste måder at blive en stærkere samlet cyklist, så du går i gymnastiksalen og tager Hvis du træner lidt styrketræning ved at øge din maksimale ydeevne på cyklen, du vil ikke kun komme hurtigere, men også bidrage til det faktum, at du også lider skader som en banecyklist, jeg ved meget godt, at arbejde i gymnastiksalen virkelig hjælper med at sprinte, at banesprintere ofte bruger lige så meget tid på at træne i fitness Brug studiet som på en cykel. Så hvis du vil have en tidligere sprint, hjælper gymnastiksalen dig med at bruge vægttræning nogensinde som en del af din træning. Der er en cyklist, du ved, at jeg ikke gjorde, men min træner tilbragte de sidste par år af min karriere med at fortælle mig selv, at efterhånden som tiden og alderen voksede, blev det mere og mere uundgåeligt, at jeg måtte begynde at prøve og bevare det, jeg allerede havde, men også for faktisk at sikre, at min krop var skadefri.

De ved, at der helt sikkert er fordele ved at starte med det. Cykling er en aktivitet med lavt stressniveau, der er godt for dine led, men ikke hjælper meget med at støtte din knogletæthed, herunder nogle styrketræning kan hjælpe med at udfylde de huller, der findes forårsaget af ren cardio-træning ved at opbygge stærkere knogler, hvilket forbedrer koordination, forhindrer og forbedrer skader også. De mest almindelige skader, som cyklister oplever, inkluderer rygsmerter, nakke- og knæsmerter.Nogle af disse kan være uundgåelige, men de fleste er forårsaget af ubalancer i muskler. En kombination af vægttræning og rutinemæssig strækning kan hjælpe med at styrke dine muskler og forhindre disse skader, og de kan aktivere dine muskler, før du kører. Undersøgelser har vist, at mange professionelle cyklister har lav knogletæthed. Jeg er meget opmærksom på dette problem, da jeg brækkede mit bækken 3 gange i vægtbærende aktivitet, hvorfor det er så godt for folk med ortopædiske skader, men det betyder dog, at du skal gøre noget andet som vægttræning for at få sund knogletæthed og kompakte ting hvordan man får osteoporose Du bruger meget tid på en cykel uden kompressionskræfter på din ryg eller bækken, og selvom det nogle gange kan føles som om du træder hårdt.

Kræfterne er ikke fordelt på en sådan måde, at det lægger betydelig vægt på dine knogler, hvilket er nødvendigt for knoglevækst, en knogle skal opleve en tiendedel af den kraft, der er nødvendig for at bryde, for at generere den nødvendige stimulering ved at øge knoglemineraltætheden , biometrisk træning og spring kan tilføje yderligere stress, der hjælper med at benmineraltæthed Øvelser som knebøj og markløft er virkelig gode til at lægge stress på knogler. Når jeg løfter relativt tungt med den rigtige teknik som en trapcyclist, ville jeg være i gymnastiksalen mindst en eller to gange om ugen, men det ville være på dage, hvor jeg kørte på en let vej om morgenen og derefter lavede en gymnastiksal om eftermiddagen, men for en road rider en gang er en uge nok, vinteren er et godt tidspunkt at begynde at tilføje vægttræning til dit program for at begynde at gøre det er varmt og tørt i gymnastiksalen, hvilket du ikke gør på disse ka De mørke aftener, mest fagfolk behøver ikke være udenfor og forberede sig til nytår, det kunne være tanken om at tilbringe tid i gymnastiksalen, når du kunne være ude på en cykel, eller det kunne være smerten i katedralen den næste dag, jeg har hadede altid at vågne op efter en hardgym-session, da det kun ville gøre ondt, mens jeg løb, men når jeg kom på min cykel, så det ikke ud til at genere mig. Gymnastikarbejde mellem forskellige typer kørere vil variere meget, traditionelt set vil sprintere have færre reps af en tyngre vægt, klatrere eller flere udholdenhedsorienterede ryttere vælger lettere vægte med flere reps, uanset hvad det er, at du mestrer det grundlæggende først Så inden du bliver interessant, skal du sørge for at have den rigtige teknik og form.

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du give tommelfingeren op og fortælle os om din oplevelse i gymnastiksalen i kommentarerne nedenfor, og hvis du ved, at du vil have en grundlæggende fitnessøvelse, som du skal gøre, som den er, skal du klikke på skærmen nu

Hvilken vægttræning gør cyklister?Planker med variation: kernestyrkehjælper med at maksimere effektiviteten på cyklen. Lunges: affyr de vigtigste muskelbevægere icykling, inklusive dine glutes, quads, kalve og hamstrings. Benløft: Mål dine hoftebøjere og abdominale stabilisator muskler for en glattere pedal slagtilfælde. Burpees: kræver eksplosiv styrke i hele kroppen.

Hvordan løfter du vægte, mens du cykler?

Tips til at kombinere styrke ogCykeltræning
  1. Prioritercykeltræningved at gøre det før styrkeuddannelse.
  2. Hvis du kombinerer styrke ogcyklingsamme dag skal du adskille dem med mindst seks timer.
  3. Hold altid mindst en hviledag hver uge.
  4. Prøv at parre styrke træning med din nemmecyklingtræning.

Hjælper benvægte med at cykle?

Cykling. Teoretisk set iførtankelvægteunder en cykelturkan hjælpeøge fordelen ved øvelsen og forudsatvægtepåvirk ikke din mekanik negativt, duskulle gernevære i stand til at træne uden skade. Skift af gearkanogså tvinge din underkrop tilarbejdesværere under en cykeltur.Hvis du vil forbedre din styrke på cyklen, er det værd at overveje at supplere dit træningsprogram med målrettede styrkeøvelser. Phew, når alt kommer til alt, cykling handler ikke kun om aerob kondition, men også om gentagen kraftproduktion fra pedalerne. Især i tidsforsøget.

Phew I dag vil jeg guide dig gennem fire styrkeøvelser, der hjælper dig med at forbedre din styrke på cyklen. Og rolig, det bliver meget lettere med tiden. - Så Mark, skal vi tilføje noget vægt nu? - Ah, jeg tror, ​​vi har det godt i denne uge.

Måske i næste uge. Jeg ved hvad du tænker, Mark er ret smuk. Men jeg vil ikke blive for stor til triatlon.

Nå behøver du ikke bekymre dig, fordi vi ikke er det, vi kaster vanvittige vægte rundt i dag. Dette handler mere om at opbygge muskelmasse. For bedre at aktivere disse muskler og dermed forbedre vores styrke på cyklen.

Den første øvelse, vi skal igennem i dag, er broens vægt, og den kan faktisk gøres derhjemme. Og det er faktisk en rigtig god opvarmning til nogle af de følgende øvelser, det får musklerne til at arbejde og aktivere ordentligt. For at gøre dette skal du ligge på ryggen på gulvet, bøje dine knæ og læg dine fødder fladt på etage. Bare tæt nok til at du kan børste dine hæle med fingerspidserne, når du strækker armene nedad sidelæns.

Dine fødder skal også være omkring hoftebredde fra hinanden. Bøj også dine albuer til halvfems grader, så kun din overarm er på gulvet. Kør derefter gennem dine hæle og øvre ryg for at løfte dine glutes fra gulvet.

Kør dine hofter så højt du kan, og klem dine gluter tæt. Hold din navle trukket ind, så du ikke bøjer dig selv Nu skal du virkelig fokusere på at gå lige op og sørge for, at dine knæ ikke kollapser. Så du skal føle denne øvelse gennem dine glutes og hamstrings, og ikke gennem din lænd, hold den med den og derefter op, så du virkelig føler, at dine glutes aktiveres.

Og gør 15 reps tre gange, og det skal gøre tricket. Men for at gøre en god progression ud af det kan du gøre den enbenede glutealbro øverst på samme måde som du gjorde for glutealbroen og derefter løfte et ben fra gulvet. Du kan bøje det hævede ben halvfems grader eller pege tåen op mod loftet.

Bare pas på ikke at svinge de hævede ben, som du løfter, bare gå gennem din hæl og øvre ryg og løft dine hofter så højt som muligt. Nu til markløft, og dette kan gøres med håndvægte eller en barbell som denne. Det fokuserer stærkt på quads, hamstrings, knæ og hofter, da det øger fleksibilitet og bevægelse, og i dag vil jeg demonstrere med vægtstangen, men hvis du bruger håndvægte, er det den samme bevægelse.

Men du holder simpelthen håndvægtene ved din side med dine håndflader vendt tilbage og ned. Lad os nu gå igennem dig med vægtstangen. Så dine fødder skal være hoftebredde fra hinanden med dit greb lige uden for dine ben.

Der er kun få grebvariationer, men jeg følger de standardhåndgreb, som jeg viser her. Det er vigtigt, at du holder ryggen flad med rygsøjlen neutral fra start til slut gennem denne bevægelse. Dine skuldre skal holdes tilbage og stærke med øjnene fremad og brystet hævet.

sauna før eller efter træning

Når du går omkring liften, skal stangen forblive mere eller mindre i kontakt med dine ben i hele bevægelsesområdet. Dine hofter og knæ skal bevæge sig sammen for at bringe stangen fra gulvet i den låste lårposition. For at bringe vægten tilbage på gulvet, hænges den på dine hofter og sænkes næsten parallelt med gulvet.

Start derefter igen, når vægten rammer gulvstøtten. Det er virkelig vigtigt, at du ikke udfører denne øvelse Start med to tunge vægte. Hvis du lige er begyndt, hvis du løfter dødløft, eller hvis du ikke har gjort det på et stykke tid.

Så er det værd at starte med bare vægtstangen uden vægte i slutningen. Så over tid kan du bare tilføje fem til ti pund til hver ende ad gangen. Og vi sigter mod at udføre 12 reps tre gange.

Din vægt i begge ender skal afspejle denne varighed. Okay så dette er en af ​​mine favoritter, den bulgarske split squat, vigtigst af alt, den fokuserer på at lave et ben ad gangen. Alt hvad du behøver til dette er et trin, en bænk eller en anden enhed, som du kan sætte dit bagben eller foden af ​​dit øre på, som, ligesom denne bænk, skal være knæhøj, og så går jeg med en lidt vægt i begge hænder udfører den bulgarske split squat.

Så kom i en fremadrettet lungeposition med din torso lige, kerne stram og hofter vinkelret på din krop. Med din bageste fod på bænken. Nu, indtil dit forreste lår er næsten vandret, skal du sænke knæet i en linje med din fod.

Lad ikke dit forreste knæ vandre forbi tæerne der. Bring din forreste hæl tilbage til startpositionen. Nulstil og start igen.

trek madone pris

Nu bliver du nødt til at eksperimentere lidt for at finde den rigtige afstand til guiden dit ben i forhold til dit bagben og banken. Hovedfokus er dog at sikre, at dit knæ er over din fod, ikke over din fod, når du er i bunden af ​​bevægelsen. Så skal du udføre 12 gentagelser på begge ben.

Denne næste øvelse er fantastisk for dem, der ofte overses kerner og skråstillinger. Det er det russiske twist. Nu på cyklen bliver vi lidt dovne med vores kernemuskler ganske ofte.

Når vores kernemuskler faktisk spiller en meget vigtig rolle. De hjælper med at holde os bedre og forbedre vores kropsholdning, når vi er på cyklen. Og så lindre ryggen.

Og hjælper også med at forbedre vores styrke på cyklen, så for Du starter denne øvelse med at sidde på gulvet med knæene bøjet og fødderne flade på gulvet. Læn dig derefter tilbage, så din torso er i en vinkel på ca. 45 grader fra gulvet. Sørg for at holde ryggen lige i denne vinkel under hele øvelsen, da det er fristende at bøje skuldrene fremad.

Forbind derefter dine hænder sammen foran brystet, træk din kerne sammen, og løft dine ben fra gulvet. Drej nu armene helt til siden, og gør det samme i den anden retning. Tæl dette som en rep, og sig derefter mod i alt 20.

Gentag derefter tre gange med en lille pause imellem. Selvfølgelig, hvis de russiske vendinger viser sig at være for vanskelige, så vil du ikke være i stand til at få dine fødder fra jorden. Så hold dem bare stående på gulvet under hele øvelsen.

Eller hvis du vil gøre det sværere for dig selv, hvorfor ikke have lidt vægt i dine hænder. Så du kan enten holde en håndvægt med begge hænder under hele øvelsen eller bruge noget som en medicinbold som den jeg har her. Som med alt nyt, skal du sørge for at forbedre disse øvelser over tid, det betyder, at vi bygger meget gradvist den vægt, vi bruger, og antallet af gentagelser, vi bruger.

Og mens denne artikel har været fokuseret på at forbedre vores styrke på cyklen. Alle disse øvelser vil faktisk hjælpe os med at styrke vores muskler. De vil støtte bevægelsen, vores bevægelsesområde og hvordan vi opretholder vores kropsholdning.

Og i sidste ende vil de alle hjælpe vores forebyggelse af skader. Hvis du kunne lide denne artikel, skal du trykke på knappen Thumbs up, og hvis du vil se flere artikler fra GTN, skal du bare klikke på kloden og abonnere. Og med hensyn til at forbedre vores ydeevne på cyklen og prøve at gå hurtigere, hvad med at prøve vores cyklus hurtigere til en gratis artikel med tidsforsøgsspecialist Mathew Bottrill ved blot at klikke her for at se vores styrketræning på At se cyklen med professionel triatlet Will Clark, bare klik her.

Hvorfor har cyklister tynde arme?

Cyklister har håndvåbenfordi de flestecyklingdiscipliner kræver ikke stærke biceps og triceps og tilskynder atleterne til at holde deres vægt lav for optimal præstation.

Er cykling dårligt for muskelgevinst?

Fire.Cyklingbyggermuskel. Modstandselementet icyklingbetyder, at det ikke bare forbrænder fedt: det bygger også opmuskel- især omkring gluten, hamstrings, quads og kalve.Muskeler slankere end fedt, og folk med en højere procentdel afmuskelforbrænde flere kalorier, selv når du er stillesiddende.

Hvor ofte skal en cyklist løfte vægte?

Du har brug for dage, hvor du er frisk og stærk på cyklen, for jo meretitdu kan træne på et højt niveau af output, jo flere gevinster icykling-specifik styrke, du vil skabe. To eller tre dage om ugen er ideel til styrketræning, og afstand dem med fridage imellem.

Er cykling bedre end squats?

Du fårbedrepå den aktivitet, du laver, så ridning encykelerbedretræning tilcykler end huk. Når det er sagt, skal styrken bygges i en rækkefølge, der starter med vægte, der skrider frem gennem bjergbestigning med lav kadence / høj modstand og slutter med konventionel intervaltræning ved 90-110 omdr./min.

Kan jeg træne efter cykling?

Kør først, når du har et løb, der kommer op.

Hvornårcykeltræninger din prioritet, din andentræninghar brug for at støtte dincyklinggevinster, siger Hammond. Det betyder, at du gættede, at du skulle køre først, hvis du har brug for detgørdine cardio- og styrkesessioner samme dag.

Kan cykling erstatte bendagen?

Ja, ridning på en øvelsecykeleller at tage en spin-klasse en eller to gange om ugen vil faktisk hjælpe med at opbygge muskler iben. På grund af modstanden involveret i at køre encykelog nul påvirkning,benmuskler arbejdes på en måde, der efterligner det, som modstandstræning med vægte villegør.

Hvilken er den bedste styrketræning for cyklister?

1. Styrketræning for cyklister 2. Kropsvægtøvelser 3. Vægtede øvelser 4. Cykling af specifikke strækninger 'Cykling af natur er gentagen og kræver at være i en fast og ofte ret bøjet stilling i lange perioder', siger fysioterapeut og cykel -montør John Dennis (physiohaus.co.uk).

Hvilken slags vægttræning har jeg brug for til cykling?

I mange øvelser er din krop den eneste vægt, du har brug for. Tilføj en chinup bar, let barbell sæt, bænk og en robust platform til stepups, og du kan arbejde stort set enhver muskelgruppe. Gør det rigtigt: Løft efter lette ture, når du er opvarmet, men ikke træt.

er avocadomættet fedt

Hvordan kan jeg forbedre min styrke til cykling?

Programmet skal fokusere på at forbedre styrke og effekt, og bestå af øvelser med fri vægt og kropsvægt. Disse vil have mere atletisk overførsel til cykling end at bruge træningsmaskiner vil. Fokuser på multijoint-bevægelser og undgå isolationsøvelser.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fødevarer, der forhindrer lungekræft - hvordan man håndterer

Hvad er de bedste fødevarer til bekæmpelse af lungekræft? Vælg proteinrige fødevarer. Magert kød såsom kylling, fisk eller kalkun. Æg. Mejeriprodukter med lavt fedtindhold såsom mælk, yoghurt og ost eller mejeriprodukter, erstatninger. Nødder og nødder, bønner. Bønner. Sojamad.

Proteinpulver til piger - løsninger på problemerne

Hvad er godt proteinpulver til kvinder? 4 af de bedste proteinpulvere til kvinder ALOHA Organisk Proteinpulver. Dette plantebaserede proteinpulver er ideelt til kvinder med allergi, fordi det er fri for gluten, lactose og soja. Tone It Up Organisk plantebaseret proteinpulver. Vega Protein & Greens. Orgain Organic Protein & Superfoods Plantebaseret proteinpulver.

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Mad, der bremser dig - praktiske løsninger

Sænker æg? Æg. Æg er en fremragende kilde til magert protein, men mangler de kulhydrater, der er nødvendige for at skabe en intens svedesession. Og fordi protein tager længere tid for kroppen at fordøje, kan en omelet veje dig ned, hvis den indtages for tæt på din træning.

Er clif bars sunde - hvordan man beslutter

Er Clif Bars faktisk godt for dig? Højt i kalorier, de indeholder også 44 gram kulhydrat for at hjælpe med at brænde dine muskler eller genopfylde dine glykogenforretninger. Det er en god idé at tage en Clif Bar til en lang vandretur, men hvis du spiser dette mens du sidder i sofaen, er du bedre stillet med en mere nærende snack. 18 okt, 2019