Vigtigste > Vægt > Vægttab bremser - besvare spørgsmålene

Vægttab bremser - besvare spørgsmålene

Hvordan bryder du et vægttabsplateau?

Her er 14 tip tilpausetilvægttab plateau.
  1. Skær ned på kulhydrater. Forskning har bekræftet, at diæt med lavt kulhydratindhold er yderst effektiv tilvægttab.
  2. Forøg træningsfrekvensen eller intensiteten.
  3. Spor alt, hvad du spiser.
  4. Skimp ikke på protein.
  5. Håndter stress.
  6. Prøv intermitterende faste.
  7. Undgå alkohol.
  8. Spis mere fiber.Det kan være svært at nå dit vægtmål. Når du først starter, kan vægten falde meget hurtigt, men på et tidspunkt har den en tendens til at stoppe. Denne manglende evne til at tabe sig mere er kendt som vægttabsplateauet og kan være utrolig frustrerende og skræmmende.

Der er dog flere strategier, der kan hjælpe dig med at bryde dette plateau, og i denne artikel vil jeg tjekke fem af de bedste. (Klokker ringer) nummer et, hold styr på alt, hvad du spiser. Nogle gange kan det virke som om du ikke spiser dette, det viser sig at vi for det meste bare har en tendens til at undervurdere, hvor meget vi spiser.

I en undersøgelse sagde overvægtige deltagere, at de indtog omkring 1200 kalorier om dagen, men en detaljeret analyse af deres 14-dages indtag viste, at de i gennemsnit næsten fordoblede det beløb. At registrere dine kalorier og makronæringsstoffer - protein, fedt og kulhydrater - kan hjælpe dig med at få specifikke oplysninger om, hvad du spiser, så du om nødvendigt kan ændre din diæt. Derudover viser undersøgelser, at bare registrering af dit madindtag kan forbedre din vægttabsindsats.Nummer to, undgå alkohol. Beklager, men alkohol kan sabotere dit vægttab. Selvom en almindelig alkoholholdig drink kun indeholder omkring 100 kalorier, giver den ikke næringsværdi.

Også mange mennesker drikker mere end en drink pr. Session. Et andet problem er, at alkohol frigiver hæmninger, hvilket kan føre til overspisning eller dårlige madvalg. Dette kan være særligt problematisk for dem, der forsøger at overvinde impulsiv madrelateret adfærd.

I denne undersøgelse af 283 voksne, der var på et adfærdsmæssigt vægttabsprogram, fandt de, at reduktion af alkoholforbrug førte til et fald i overspisning og større vægttab hos dem med høje niveauer af impulsivitet, og yderligere forskning har vist, at alkohol gør det, kan undertrykke fedt brændende og føre til øget ophobning af mavefedt. Undgå alkohol for enhver pris. Nummer tre, øg træningsfrekvensen eller bland den sammen.Mange mennesker vil ikke høre dette, men det betyder virkelig noget. Desværre, når du taber dig, går dit stofskifte ned. En undersøgelse af over 2.900 mennesker fandt, at for hvert halve pund i vægt, de tabte, forbrændte de i gennemsnit 6,8 færre kalorier.

Når vægten falder, kan det gradvise fald i stofskiftehastigheden gøre kontinuerligt vægttab ekstremt vanskeligt at modvirke. Modstandstræning hjælper med at opretholde muskelmasse, hvilket er en vigtig faktor i, hvor mange kalorier du forbrænder under aktivitet og i hvile. Faktisk ser modstandstræning ud til at være den mest effektive type vægttabsøvelse ugentligt, unge overvægtige kvinder, der fulgte en diæt med lavt kalorieindhold og løftede vægte i 20 minutter om dagen, oplevede et gennemsnitligt tab på 13 pund eller seks kilo og fem tommer . at aerob træning og højintensiv interval træning beskytter mod en afmatning i stofskiftet.

cykling varme op

Så at tilføje en blanding af disse træningsprogrammer eller øge intensiteten kan hjælpe med at få dit vægttabsindsats tilbage på sporet. Søvn er yderst vigtig for god mental, følelsesmæssig og fysisk sundhed. Det viser sig, at for lidt søvn kan være en faktor, der får vægttab til at gå i stå.En undersøgelse viste, at raske voksne sov fire timer om natten i fem på hinanden følgende nætter, et gennemsnitligt fald på 2,6% i hvilende stofskifte, der vendte tilbage til baseline-niveauer efter 12 timers søvn, og dette var kun en af ​​mange undersøgelser, der viste, at for lidt søvn kan føre til vægtøgning ved at påvirke metabolisk hastighed og hormoner, appetit og fedtopbevaring. For at hjælpe med vægttab og forblive sund generelt, sigte på syv til otte timers søvn hver nat.

Nummer fem, stol ikke på dine skalaer alene. Hvis du forsøger at tabe dig, er det sandsynligvis en regelmæssig del af din rutine at hoppe på skalaen, men det er vigtigt at vide, at skalaerne muligvis ikke nøjagtigt afspejler dine fremskridt, såsom at gå omkring dig. B.

Ændringer i kropssammensætning. I stedet for vægttab er dit mål faktisk fedtreduktion. Hvis du træner regelmæssigt, kan du opbygge muskler, der er meget tættere end fedt og optager mindre plads i din krop.

Så når vægtens vægt ikke bevæger sig, kan du opbygge muskler og tabe fedt, men stadig bevare en stabil vægt. Du kan også tilbageholde vand af en række årsager, herunder dine spisevaner. De mest almindelige årsager er dog ændringer i hormonniveauer, der påvirker væskebalancen, især hos kvinder.

Fokuser udelukkende på tallene på skalaerne, vurder hvordan du har det og hvordan de matcher dit tøj. Det er også en god ide at måle dig selv med et målebånd hver måned for at motivere dig selv, hvis det ser ud til, at du taber dig, har ramt et plateau. Tak fordi du kiggede med.

sover med tv på

(optimistisk elektronisk musik)

Hvor meget sænker vægttabet?

Når du fortsættertaber vægtbegynder dit stofskiftesænk farten, så du skal enten spise færre kalorier eller forbrænde flere kalorier for at se fortsatvægttab. Et fald på 5 til 10 procent i kroppenvægtkan sænke din stofskifte med ca. 15 procent, siger Holly Lofton, MD, fedme medicin ekspert ved NYU Langone.14. 2020.

I hvilken alder sænker vægttabet?

1. Du opleverAlder-Relateret muskelTab.Detmængden af ​​magert muskel, vi har, begynder naturligvis at falde med 3 til 8 procent pr. årti efteralder30, en proces kaldet sarkopeni, rapporterer forskere i en artikel offentliggjort idettidsskrift Aktuel mening i klinisk ernæring og metabolisk pleje.27. 2019.

Vil et vægttabsplateau forsvinde af sig selv?

Reducerermeget længere resulterer typisk i at genvindevægt. Du har muligvis brug for færre kalorier eller mere fysisk aktivitet for at opretholdeditnederstevægt. Dette erdetmest sandsynlige årsag til envægt-tabsplateau. Yderligere,det ernæsten umuligt attabemegetvægtuden at træne.

Hvorfor min vægt sidder fast og ikke stiger?

Mennesker med hypertyreose har en overaktiv metabolisme og forbrænder ofte flere kalorier i løbet af dagen.Udenden rette medicin, kan hyperthyroidisme forårsage problemer med at vindevægt, selv når madindtagelse erøget.

Kan et snydemål bryde et plateau?

SnydeTit

En planlagtsnydedag kanundertiden chokere din krop ibrydegennembakkeog gå tilbage til vægttabstilstand. Detkanogså give dig en mentalpausefra at være så forsigtig med hvad du spiser.

Mærker man at tabe 5 kg?

Selvomtabereller kun få nogle fåkilohele året er normalt, men ifølge mange undersøgelser, hvis dutabemere end5procent af din kropsvægt på mindre end seks måneder uden ændring i din diæt og uden nogen fysisk aktivitet, er det tid til at se en læge.

Kan det tage en måned at begynde at tabe sig?

En UCLA-undersøgelse viste, at mens dieterskanForvent attabefem til ti procent af deresstartvægti de første seksmånederaf deres diætplan, en tredjedel til to tredjedele af disse slankekureviljegenvinde merevægtend defaret vildinden for fire til fem år.

Hvorfor mister jeg ikke fedt, når jeg træner og kost?

En af hovedårsagerne til, hvorforbrændendekalorier igennemdyrke motionkan stadigikkeresultat ivægttabskyldes overanstrengelse eller betændelse i din krop. hvis dudyrke motionfor hårdt på daglig basis, er der et overskud af betændelse i din krop. Al tilsat betændelse får dig til at få merevægtendtabe.femten. 2019.

Hvorfor vejer jeg mindre efter snydedagen?

Forskning viser deteftertilsnydemåltidøger kroppen sit stofskifte, hvilket får dig til at forbrænde kalorier hurtigere.Efterspiser en størremåltidend normalt øger din krop leptinproduktionen med så meget som 30 procent i op til 24 timer.

Hvad sker der, når dit vægttab aftager?

Nå plateauer. Hvis dit vægttab sænkes til det punkt, hvor du mister meget lidt eller ingen vægt hver uge, har du ramt et vægttabsplateau. Vægttabsplatåer opstår, fordi din krop tilpasser sig dit vægttabsprogram, eller fordi du brugte en ekstrem vægttabsstrategi.

Kan en diæt med lavt kalorieindhold bremse din stofskifte?

At gå på kalorier med begrænset diæt kan hjælpe dig med at tabe dig hurtigt. Men når dette gøres i lang tid, kan det få dig til at føle dig lav på energi og bremse din stofskifte. Dette kan igen gøre vægttab og vægtvedligeholdelse vanskeligere i det lange løb. Begræns aldrig dit kalorieindtag ud over et vist omfang.

Hvad kan jeg gøre for at fremskynde mit vægttab?

Overvej at øge varigheden eller intensiteten af ​​din træning for at sikre, at du forbrænder nok kalorier til at tabe sig. Jo mere intens din træning er, desto flere kalorier forbrænder du. Forøg dit intensitetsniveau ved at skifte mellem kraftig træning og moderat intensitet under hele din træning.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Racercykelulykke - finde løsninger

Hvad gør jeg, hvis jeg styrtede ned på min cykel? Hvis du befinder dig i en livstruende situation, skal du ringe til 911. Find et sikkert område. Gå ikke i panik. Tjek din krop. Tjek dit hoved. Cykel-køretøj nedbrud. Tjek din cykel. Når du er hjemme sikker. Tag dig tid til at helbrede.

Kvindernes cykelløb crash - hvordan man beslutter

Fandt de kvinden, der forårsagede Tour de France-styrtet? Efter at have appelleret til vidner er personen identificeret, fundet og er nu i politiets varetægt i Landerneau, ifølge RTL. Ifølge Reuters afgav hun sig. Den 30-årige franske kvinde er anklaget for ufrivilligt at have forvoldt skade og står over for en bøde på 1.500 euro. 30. 2021.

Geraint thomas crash - handlingsorienterede løsninger

Hvad fik Geraint Thomas til at gå ned? Geraint Thomas gik glip af sin første sejr i næsten tre år, da han gled og styrtede ned med mindre end 50 meter tilbage i 4. etape i Tour de Romandie. Thomas sagde, at det i sidste ende var at skifte gear midt i sprinten, der fik ham til at gå ned.2 2021.

Cykelbilulykke - handlingsorienterede løsninger

Hvad sker der, når en cykel rammer en bil? En ulykke med en cykel kan medføre intensiv beskadigelse af din bils lakering samt skader på kroppen ved buler i køretøjets krop. Ofte koster skaderne langt mere end den gennemsnitlige cyklist kan betale ud af lommen. En cyklists bilforsikring dækker ikke skaderne på dit køretøj.

Concorde Crash Ofers Photos - Sådan løses

Hvem døde ofre for Concorde-nedbrud? Dele af Concorde faldt direkte på den del af hotellet og dræbte de to polske studerende, Eva Lipinska og Paulina Sypko, og kammerpiger Kenza Rachid og Devranee Chundunsing.

Formel 1 alonso crash - hvordan løser du det?

Hvad skete der med Alonso-ulykken? Bare fire dage efter en cykelulykke på vej, der efterlod Alpine F1-chauffør Fernando Alonso på hospital, er spanieren udskrevet for at fortsætte sin bedring derhjemme, har hans hold afsløret. Det blev senere afsløret, at han blev opereret for en brud i kæben, hvorefter han forblev på hospitalet til observation.