Vigtigste > Træning > Vinter træningsprogrammer - hvordan man løser problemet

Vinter træningsprogrammer - hvordan man løser problemet

Hvilken øvelse er bedst om vinteren?

'Tag fem til ti minutter, og lav noget lavt niveau aerobtdyrke motionsom at løbe på plads eller springe ud, 'råder han. 'På den måde, når du træder ud, vil du allerede være varm.' At klæde sig ordentligt kan også hjælpe. Brug lag, så du kan fjerne dem, når din kropstemperatur stiger.16.01.2004♪ Bob og Brad ♪♪ De to mest berømte fysioterapeuter ♪♪ På internettet ♪ - Hej folkens, jeg er Bob Schrupp, fysioterapeut - Brad Heineck, fysioterapeut - Sammen er vi de mest berømte fysioterapeuter på internettet. - Efter vores mening selvfølgelig Bob. Jeg prøver bare at komme igennem mit træningsregime om morgenen. - Okay, og det er det, vi skal tale om i dag, fem vintertræningsmuligheder, som du kan gøre derhjemme.

Nogle af dem er cardio, nogle af dem er styrke, andre er begge. - Ja. - Og jeg er bange for at sige Brad, men vinteren kommer. - Nå, Bob, jeg har bemærket, at bladene falder, og jeg jagtede nogle af bladene, da de faldt i gården i går. - Det siger noget om dig.

Vi leverer artikler om, hvordan man forbliver sund, fit og smertefri, og vi uploader dem alle om dagen. Gå også til BobandBrad.com, vi giver altid noget væk.Denne uge er en sej ting, vi giver en massagepistol væk. Bob, tjek det her! - Dette er fantastisk, det er en Bob og Brad massagepistol - Det er, vores navn er på det - Du kan gå til konkurrenceafsnittet der eller gå til Facebook, konkurrencen vil blive fastgjort øverst på siden. Gå til Twitter, Instagram eller TikTok, hvis du gerne vil have en 60-sekunders version af vores program, skal du bare tjekke det ud på YouTube eller Facebook, du kan lige så godt tjekke Jordan.

Jordan er vores træningsguru - Højre, hun er god - Ja, og hun laver en masse løbende træningsprogrammer, og faktisk vil jeg have Marcus, vores artikelditor, bare slå et klip til, mens jeg taler, så måske kan du se lidt af hende. - Højre og ikke forveksle det med gangartiklen, det er indendørs gang og det kombinerer øvelser med at gå, det er på plads, og vi har et godt svar på det. - Ja, og du kan se det på din bærbare computer eller iPad eller på din telefon.

Det er ret rent at se r. - Absolut. - Hun har lavet en række øvelser, og hun tilføjer konstant flere. - Ja, vi er virkelig glade for at have hende om bord. - Ja, det er vi.Brad, jeg er ikke helt fortrolig med det, er tai chi. - Højre, rigtigt. - Men igen, TAI CHI, du kan se YouTube-artikler igen, vi tilbyder ikke nogen af ​​disse, men du får en fuld kropstræning. - Det kommer fra en kinesisk kampsport, og tingene gøres langsomt, de fokuserer virkelig på vejrtrækning, tingene kommer fra centrum, alt sker som en glat bevægelse.

Jeg synes det er en god øvelse. - dybest set holde ud, arbejde i udgøre og holde dem, ikke? - Det gør de, men der er meget bevægelse, fordi de laver kampsportbevægelser og går i slowmotion. Jeg blev introduceret til det gennem min kampsportstræning, men ikke i detaljer, men der er ingen tvivl om, at du vil lære at trække vejret, være afslappet, forbedre din balance og styrke.

Det er en fantastisk måde at træne på, især i dit hus - Ja, jeg havde en god ven, der ville gøre det, han var også en tredje graders sort bælte, og da han gjorde det mellem klasser, da vi gik i skole til fysioterapi, og han sved Jeg mener, han var i god form. Så du får en træning. Nummer tre, vi har en af ​​de ting, som du rent faktisk skal betale for.Dette er en liggende træner, den kommer fra Teeter. - Teeter, ja. - Og det er LT3, det er den dyrere.

Dette koster omkring $ 950. De har også en billigere - Sikker på - Det er cirka $ 750, fordi vi selvfølgelig først vil sammenligne det hele med det nye trin, ikke? - Sikker på - Og det nye trin koster fire, fem, seks, syv, $ 8.000, afhængigt af hvilken du får - Nå, vi har brugt et nyt trin i klinikken med patienter i årevis, fordi vi har brug for noget, der er af god kvalitet og holder, hvis du bruger det stille i timevis. Ja, det er hviskende stille og næsten kommerciel kvalitet, vil jeg sige - ja det er, det er meget stille, og det er god kvalitet til prisen, hvis du vil gøre noget, og du kan se tv uden en pause eller endda tale med familiemedlemmer - Højre, og du kan justere sædet op og ned, og du kan justere spændingen - Det er en komplet pakke - Og det er et skub og træk - Højre - Så det er hvad jeg kan lide ved det, du får begge sider.

Den næste vi gør, slutter vi med det. Den næste, jeg vil tale om, er vores FitGlide, Brad. - Åh ja. - Så det er en billig ting med hensyn til omkostninger.

Det er meget let, hvilket efter min mening gør det attraktivt. - Ja, jeg tror 4,9 pund Bob. - Ja, især hvis du er lidt ældre og vil lægge den foran din sofa eller lægge den foran din lænestol.

Vil du vise dem, hvordan det fungerer? - Ja - Okay. (Brad griner) - Jeg troede, jeg kunne gøre dette - jeg var ikke sikker - jeg skal faktisk gøre det. Det står med det samme med det samme, Brad. Så dette laver lidt støj, der er lidt støj, det er ikke meget stille, men du kan stadig se tv. - Åh ja, ja. - Og du kunne faktisk have det på dit kontor under et skrivebord.

Det er bare en god måde, --- vi skal sætte dem på - så her er vi med profilen, og du vil sandsynligvis have sko på, hvis du bruger det - du behøver ikke - du behøver ikke ' Det er ikke nødvendigt og ja. Du kan arbejde quadriceps lidt mere, hvis det er tilfældet - du kan gå fladt - du kan gå fladt.

Perfekt til rehabilitering før eller efter knæet - det er rigtigt, denne samlede knæudskiftning. Du kan vende det på denne måde. Du ved, dette er en af ​​de ting, at når du har slidgigt i knæet eller har svært ved at gå på grund af smerte, skal du flytte knæene uden at understøtte vægten, og det er derfor fantastisk til inden operationen, når du skal gennemgå en knæoperation. - Og jeg arbejder mere på hamstrings nu og bestemt, hvis du kan se forskellen mellem de to - Ja, hvis du arbejder på computeren hele dagen, sidder og ønsker at få dine ben i bevægelse til cirkulationen og holde dig vågen, det er en anden mulighed. - Nå, Brad, vi kunne ligge og gøre det, ikke? Jeg lægger mig, jeg er klar til at ofre min krop. - Selvfølgelig, Bob. - Det jeg prøver at vise er, at du kan gøre det i sengen. - Åh ja! Ja, vi lægger det ned for det, og dette er en rigtig god mulighed for dem, der er --- ældre og - ja, ikke rigtig mobile, men ønsker at bevæge sig rundt i sengen.

bmc roadmachine anmeldelse

Vi brugte det til sengen med mennesker efter operationen meget let at rengøre, du kan rengøre det meget let for at desinficere og se det - se på mig som om jeg ofrer min krop bare for - - Og hvis du havde en pude, Bob, kunne du gør det i den næste halve time. - Okay, du kunne lægge et håndklæde under min hæl for lidt trøst, men okay, vi går her til finalen nu, det er næsten mest genoprettende, ikke Brad? Og Kern? - Ret. - Okay.

Så har vi det, vi har, er vægankrene. Nu behøver du ikke have vægankre, du kan, åh, det er lige her Brad. - Åh, ja, det kan du, hvis du kan købe disse bånd, kommer de normalt altid med den ting, der går ind i en dør.

Du lukker døren, og det giver dig mulighed for at forbinde båndet på den måde, og du skubber det gennem døren. Vi finder vægankrene meget praktiske. Jeg ved ikke, om du kan fortælle, hvad de er, men jeg tilsluttede et par af båndene. Mange sæt leveres normalt med fem.

Vi har et bob og brad-sæt, fordi vi ønskede høj kvalitet og gode greb med manchetter, som du kan lægge rundt om anklen, så du kan fastgøre dem bærer du en eller hvad? - ja, vil du have, at du viser dem et par øvelser? - Visst, jeg skal bare vise dem.

Husk en, som vi altid vil have en svær kropsholdning, så jeg fortsætter, og du kan se, hvordan jeg klemmer mine skulderblade og holder min kropsholdning rigtig godt. Brad kan lide at lave sin spindende ting, ikke sandt? Hvor henvender du sig? - Nå, det er den gode ting ved at arbejde med båndene og vægankrene - Han går lige ind i sine fluer - Du behøver ikke at slukke for noget eller ændre noget - Triceps. - Nu sælger vi ankerne, og du kan få tre eller fire af dem i en pakke.

Hvis du søger på vores Bob og Brad-websted, får du fire. De fungerer godt. Jeg bruger dette til min træning, jeg har dette som mit sæt, vil vi vise dem? Her er det så let, jeg har strap-on, faktisk vil jeg vise, at i en anden artikel til en lyskestyrkende øvelse, musklerne, bortførermusklerne, og det er det, Bob talte om, hvor du arbejder, jeg træner min balance nu, og jeg har muligvis brug for noget at holde fast i, hvis balance er et problem, men der er en overflod af øvelser, som du kan gøre med ankelremmen. - Jeg mener også for de øvre ekstremiteter.

Du kan ramme enhver muskelgruppe, der er ingen tvivl om det, og du kan, så det fungerer helt sikkert rigtig godt. Nå, Brad, dette er nogle muligheder, øh. Du kender mennesker, desværre er vi stadig i COVID, så mange mennesker er lidt mistænksomme til at gå i fitnesscentrene, så vi har brug for nogle træningsmuligheder, og jeg håber, at alt hjælper vintertræningssæsonen.

Vi forbereder os på det. (glade lyde)

Er det bedre at træne i varmt eller koldt vejr?

Hvis du vil øge din muskelstyrke, skal du træne ikoldhjælper sandsynligvis ikke. Muskler fungerer bedst vedvarme temperaturer. Når musklerne bliverkold, aftager den kraft, de kan producere. Du er også mere tilbøjelige til at komme til skade ikold, men den ekstra risiko for skade reduceres, hvis duvarmkorrekt op.

Vi ved alle allerede, at du et øjeblik ligger i sengen komfortabelt indpakket i en kokon tæpper, behageligt varm og fredelig. Den næste går din alarm ud, og inden du ved af det, trækker du igennem en anden kold vintermorgen for at arbejde otte timer på et job, du hader at prøve ikke at tænke på at gentage den rutine i morgen og hver dag efter det. Indtil du dør.

Eller måske sidder du fast i hundedagene om sommeren midt i en anden rekord, der bryder varmebølgen, fordi global opvarmning bestemt ikke er reel, og trøster desperat for at stikke dig selv og finde lidt lettelse. Sandheden er, at de fleste mennesker hellere vil leve vores liv i en behagelig stuetemperaturverden på halvfjerds grader Fahrenheit, men vores virkelighed trodser rutinemæssigt de bitre elementer, ekstrem kulde eller ekstrem varme. Hvis du bor på et vanvittigt sted som Australien, får du begge dele - og ethvert dyr der kan dræbe dig, både i varmen og i kulden.

Men hvad nu hvis du kunne træne dig selv i at modstå virkningerne af ekstreme temperaturer? Vi har alle læst om nutidige supermænd, der kan modstå ekstrem varme eller ekstrem kulde og gøre ting, der ser ud til at være næsten alle andre i live Dræb mennesker. Hvad med dig, den gennemsnitlige Joe? Kunne du realistisk træne din krop til at overleve ekstrem kulde? Wim Hof ​​er en hollandsk statsborger kendt som en ekstremofil, der har fået tilnavnet 'Ismanden'. Faktisk har du sandsynligvis set ham i vores show The Teenager Hof udsætter sig regelmæssigt for ekstrem kulde, og han har lært ikke kun at elske det, men at trives i det.

Han har gennemført adskillige maratoner på polarcirklen helt barfodet, en gang svømmede i over en time i is og næsten hele Mount Everests højde kun iført shorts. Men Hof er bestemt ikke immun over for kulden, da han første gang forsøgte at oprette rekord i issvømning, måtte reddes af en dykker, efter at hornhinden begyndte at fryse. Ja, du hørte rigtigt, hornhinder ser ud til at fryse, og alt hvad det gjorde var at bremse gården.

Han slog rekorden den næste dag. Så hvordan gør han denne utrolige bedrift? Hof er kendt og bliver ofte kritiseret for markedsføring hvad? han kalder Wim Hof-metoden. Selvom anmeldelserne er blandede, er metoden ret enkel og består af regelmæssige meditation og udførlige åndedrætsøvelser.

Ifølge metoden starter du først med tredive vejrtrækningscyklusser designet til at udløse kontrolleret hyperventilation af lungerne fuldstændigt, hvilket betyder at du starter med ånde ned i maven og langsomt udvider dine lunger opad. Slip derefter din ånde, men uden faktisk at udånde - lad i stedet trykket i lungerne skubbe luft ud, inden du indånder igen. Cyklusser med kontrolleret hyperventilation fokuserer derefter på at kontrollere din krops reaktion på iltmangel.

Du gør dette ved at trække vejret dybt, holde pause et øjeblik og derefter fuldstændigt uddrive al luften fra lungerne. Derefter, med dine lunger tomme, modstå trangen til at indånde så længe som muligt. Du kan føle dig selv i panik over iltssult, men hvis du holder ud længe nok, vil du til sidst få et boost af ilt, da din lever frigiver iltet blod, som den holder til nødsituationer som denne.

Fritagere, der svømmer uden ilt, øver ofte på at nå dette punkt og advarer om, at den sværeste del bare er kølig og ikke freaking out. Det tredje trin er at arbejde på din åndedræt. Derefter gentager du, når du har mestret hele udåndingsøvelsen, og når din trang til at trække vejret bliver utrolig stærk, tag derefter en dyb indånding og hold den i 15-20 sekunder.

Samlet set skal en komplet træning omfatte tre på hinanden følgende runder i alle tre trin, og denne påstand fra Hof vil hjælpe dig med at mestre din evne til at modstå virkningerne af kulden. Men fungerer det? Nå, overraskende, ja. Forskere har opdaget, at det har mere at gøre med mental opfattelse og viljestyrke end biologiske ting.

Undersøgelser af mennesker, der har lært at modstå kulden, viser, at deres kropstemperatur forbliver stort set den samme som hos en normal person, det er bare, at deres opfattelse af kulden er forskellig. For dem er den samme kulde, der får dig til at løbe ned i en bunke tæpper, bare en brise. Naturligvis hjælper biologi, og forskere har også fundet ud af, at mennesker, der regelmæssigt udsætter sig for ekstrem kulde, faktisk udvikler fedtaflejringer kendt som brunt fedt.

Dette er den samme type fedt, som du havde som baby, og skyldes hovedsageligt dit buttede, søde udseende som en nyfødt. Babyer er ret forfærdelige til at opbevare kropsvarme, så kroppen er i stand til at forbrænde, at fedt er meget mere effektivt end almindeligt fedt og holder det varmt. Regelmæssig udsættelse for ekstrem kulde kan få din krop til at tro, at den har brug for at producere disse typer fedtaflejringer, og de hjælper igen med at holde dig varm.

Tricket er imidlertid selvfølgelig at gennemgå en akklimatiseringsproces, som ekstremofiler kalder, eller processen med gradvis opbygning af ekstrem kulde. Undskyld, men at spise en bunke donuts i sofaen giver dig ikke det dyrebare brune fedt, du har brug for til din undertøjstur til Nordpolen, bare almindeligt fedt. Så hvordan vænner man sig til ekstrem kulde? Start med din viljestyrke først, for hvis du ikke har meget af det, vil du aldrig vænne dig til kulden.

Du kan dog starte med regelmæssigt at fordybe dig i koldt vand. I Sydkorea er der et samfund af kvindelige fritagere, der regelmæssigt dykker efter perler i det iskolde kolde hav uden tøj mere end en bomuldsdragt. Kvinder i alle aldre er nedsænket i denne dykning, selv kvinder over 90 år.

Regelmæssig udsættelse for koldt vand har hærdet kvinder mod kuldenes indvirkning på deres kroppe, og den gode nyhed er, at du også kan gøres så hårdt som en koreansk bedstemor. Du kan begynde at brusebad hver morgen, hvornår du allerede skulle gøre det, men gør det lige nu med koldt vand, start ved at udsætte dig for et dejligt varmt brusebad i 30 sekunder i slutningen og derefter gradvist øge tiden, indtil du endelig får en ægte koldt brusebad. Du er godt på vej til at vandre Antarktis i din fødselsdagsdragt, og du sparer en formue på din vandregning - det er dobbelt fortjenesten At leve med sne et eller andet sted, så er det tid til at tage det et skridt videre.

Antarktisk opdagelsesrejsende HR Bowers var kendt for at blive helt nøgen hver morgen og hælde spande koldt vand og slaps på sig selv. Du kan dog starte med en teknik, der ofte kaldes Wim Hof-teknikken 'sneudlægning', og du gættede det, det er meget let at lægge så lidt sne som muligt. Som med brusebad skal du regelmæssigt øge den tid, du udsættes for sneen.

Men hvis du ikke er dækket af sne et sted, kan du replikere dette med en. fyld karret fuld af is og skub ind i det. Jo længere du kan blive i det, jo tættere er du på at kalde dig selv en rigtig ismand.

Inden længe skåler du colaer med isbjørne, der kun bærer sandaler, selvom vi bør advare dig om, at pludselig udsættelse for ekstrem kulde medfører risiko for et hjerteanfald - så sørg for at du er ved et godt helbred, inden du går og prøver noget disse og konsulter en læge. Selv Coca-Cola løgne og isbjørne spiser dig 100%, selvom de heldigvis for dig alle snart vil være døde af den globale opvarmning. Vi er halvvejs over kloden nu og har intet andet end Duck Tales-boksershorts med tema og smilende - men hvad med varme? Til opvarmning henvender vi os til en af ​​vores egne ørkenoverlevelsesguruer, der har haft regelmæssig erfaring i ørkenmiljøer med temperaturer langt over 100 grader Fahrenheit - eller hvad som helst folk, der aldrig har landet på månen måler med.

Bare sjov, vi burde virkelig bruge et enkelt målesystem, og det er lidt dumt, som vi ikke gør. Varme er også et mentalt problem, men i modsætning til kulde kommer kroppen faktisk først. Ved ekstreme temperaturer prøver kroppen at afkøle sig ved at svede voldsomt, idet vandet fungerer som en strålende væske, der gør det lettere at overføre varme fra kroppen til den omgivende luft.

Dette lille trick gjorde forresten mennesker til de bedste arter på jorden - mens andre dyr dræbte bytte med skarpe kløer og hugtænder, kørte vi bare vores bytte ihjel, normalt på de varmeste tidspunkter af dagen, hvor dyr kan Vi sveder ikke eller sveder meget dårligt, og vi var mest modtagelige for døden på grund af overophedning. Hele tiden pumpede vores fantastiske svedkirtler væk og forhindrede os i at dø, da vi jagede vores bytte i miles. Men den virkelige grund til, at vores gamle forfædre gjorde det? Vend ikke dødt fra varmen, og så mange moderne forstæder Spartan Challenge-sonder gør, har at gøre med vand.

Vi har nøje undersøgt dette emne og fundet ud af, at topforskere har lært, at sved mest består af. er vand, så hvis du ikke er ordentligt hydreret, har din krop ikke meget fugt at arbejde med og sprede den dødbringende varme, der skabes i din krop. Selvfølgelig har din krop brug for vand til stort set alt, hvad den gør.

Det virkelige trick til at overleve ekstrem varme er at bare forblive hydreret. Utroligt, i et varmt miljø kan du miste op til en liter vand i timen under anstrengende aktivitet, og i betragtning af at de fleste læger anbefaler at drikke 1,5 til 2 liter vand om dagen under normal aktivitet, kan du hurtigt fortælle, hvor problemet er.

Tricket er at holde drikkevand i løbet af din tid i varmen. Vores ørkenguru anbefaler, at du drikker mindst otte liter om dagen under hele varmen. Du bør indtage dette vand i et moderat tempo, da ekstrem varme kan gøre maven meget følsom, og at drikke for meget vand ad gangen kan føre til opkastning, og hvis du ikke kan lide at spise opkast, mister du dyrebare liter vand fra det .

I stedet skal du bare drikke op og ned og tage hyppige slurke. Men hvis du er ude i ekstrem varme i lange perioder, er vand alene ikke længere nok, og du har brug for værdifulde mineraler som kalium. På grund af sukker og andre ingredienser, din krop ikke har brug for, medmindre under ekstrem stress, er sportsdrikke forfærdelige at drikke, hvis de bare sidder i sofaen hele dagen og ikke gør andet end at råbe til informative YouTube-shows i kommentarerne.

At tilføje sportsdrikke til din hydrering i ekstrem varme holder dig dog i topform, og så længe du beskytter din udsatte hud mod solen, er der virkelig ingen grænse for, hvor længe du kan udholde brændende temperaturer. Overhydrering kan dog også være dødelig, hvilket fører til en tilstand kendt som vandforgiftning. Bare rolig, dette er ret sjældent, og din krop vil advare dig om denne tilstand temmelig hurtigt - men hvis du virkelig er midt i rekordhvid varme, er der ringe risiko for, at dette sker.

Hvilke tip kan du give for at undgå ekstrem varme eller kulde Har du nogensinde været på et rigtig varmt eller rigtig koldt sted, så lad os vide det i kommentarerne! artikel Glem ikke at kunne lide, dele og abonnere på mere godt indhold!

Er det dårligt at løfte vægte i koldt vejr?

Din krop kan ikke lide forandring. Så når du træner i et ugunstigt miljø, skal kroppen arbejde meget hårdere for at komme tilbage til et behageligt niveau. Så hvis du træner ekstremtkold, din krop vil arbejde hårdere og hjælpe dig med at forbrænde lidt flere kalorier.

Spørgsmålet er ikke - løfter vi endda? Det skulle være - Løfter du nogensinde tungt? Hvis svaret på det er nej, vil jeg fra i dag prøve at give dig 5 grunde til, at du skal starte disse fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX. COM, det er tid til at løfte hårdt, eller i det mindste giver jeg dig 5 Giv grunde til, at du skal gøre det i dag. Folk, tunge løft skal defineres i første omgang.

Jeg laver omkring 3 til 8 gentagelser. Hvorfor det? Det fører os direkte til vores allerførste punkt. Vores hovedårsag til, at du skal begynde at løfte tunge vægte, er netop det.

Vi er nødt til at overbelaste, eller du vil med din Husk, der er ting, jeg fortsætter med at sige her. Enten træner du hårdt, eller du træner i lang tid, men du kan ikke gøre begge dele. Folk, det afhænger af intensiteten af ​​træningen.

Hvis du træner hårdt, kan du ikke træne i lang tid. Men du skal træne hårdt, hvis du vil se resultater. Lad mig give dig en ting mere.

Hvis du ikke udfordrer dig selv, ændrer du ikke. Du er nødt til at bringe intensiteten y, og det er her, jeg siger, at du skal begynde at træne i disse 3 til 8 rep-intervaller. Og når jeg siger dette, siger jeg det med den forståelse, at mange mennesker, der ser denne artikel, ikke forstår, hvad reel overbelastning er, og de begynder at blive trætte, så snart de begynder at føle sig for ubehagelige i deres muskler. Hvad laver du? De lægger håndvægten ned, de lægger håndvægtene væk, der ikke vil ændre dig, fordi det aldrig udfordrede dig.

Du er nødt til at begynde at tænke på dette interval på 3 til 8 reps, for hvad du vil, eller jeg får fra dig, er at du kommer ind i området 5 til 10, for når du føler dig færdig med 8, har du altid 2 gentagelser i dig . Du kan få det til 10. Hvis du har lyst til at være i 5 eller 6-intervallet, har du stadig 2 reps i dig.

Du kan sandsynligvis bringe det til 8-hovedmentaliteten: 'Jeg lægger det ikke ned, medmindre jeg kan gøre de næste 2 reps.' Eller nogen trækker i aftrækkeren. Jeg garanterer, at du lægger 2 mere deroppe.

Træn hårde fyre, du vil. Jeg begynder at se denne udfordring vil helt sikkert ændre dig. Nummer 2.

Du bør træne intenst, hvis du vil afdække dine ubalancer og kompensationer. Ligesom en bil, der ikke er korrekt justeret, kører du den ting med lave hastigheder, gæt hvad? Du vil næppe bemærke, at du har et problem. Men når du først er hurtigere, er det pludselig, når rattet vakler, og alt begynder at vise sine sande farver.

Det samme sker folk med dine muskler i din krop. Hvis du ikke sætter dig selv på prøve, ved du aldrig, hvordan du faktisk er, eller hvor du er imod dig selv, og det vil ske. Når du starter, lidt sværere at udøve, udsætter du disse ubalancer.

Du vil afdække denne bænkstang, som bevæger sig meget lettere på højre arm end den gør til venstre. Eller hvis du laver håndvægte, hvor den ene bare ikke kommer ud af brystet, og den anden kan du. Du vil begynde at se disse, jo hårdere du går.

Du begynder også at se dine kompensationer. Du begynder at se, hvorfor du bøjer dig fremad, når du laver squats, fordi du ikke har styrken i dine quads til at håndtere disse vægte. Jeg anbefaler ikke, at dette er en måde at skade dig selv på.

Jeg siger, at du altid gør alt under kontrol. Selv når vi taler om overbelastning, er det altid kontrolleret overbelastning. Du træner under kontrol.

Dette er hvad gymnastiksalen handler om, men i det miljø skal det være som et laboratorium for dig selv. Og du er emnet, fordi du vil begynde at finde nogle virkelig interessante ting om dig selv. Årsag nummer 3.

Lad os se på mobilniveauet og se på noget, der hedder MTOR. Vi ønsker at maksimere MTOR, fordi folk, dette er et enzym, der faktisk er en katalysator i proteinsyntese. Det betyder muskelvækst.

Dette vil katalysere eller forbedre det eller fremskynde det eller gøre det muligt. Og det er præcis, hvad vi vil have. Gæt hvad? MTOR maksimeres med den mængde kraft og stress, du lægger på en muskel.

Jo mere krævet produktion, jo mere MTOR producerer du i en given træning. Så hvordan gør vi det? Vi løfter tungt. Du skal være sikker på, når du skubber dig selv og udfordrer dig selv, som jeg sagde, at du holder øje med din intensitet.

Jo højere intensitet, jo højere kraftproduktion, jo mere får du. Og som sagt, jo mere proteinsyntese, det er muskelopbygning. Nummer 4.

Lad os begynde at udfylde de hurtige fibre. Vi ved, at der er to typer muskelfibre, der hovedsageligt findes i dine muskler. Langsom trækning er mindre muskelfibre og store, hurtige trækfibre.

lynskey cykel anmeldelse

Gæt hvad? De hurtige trækfibre aktiveres kun eller aktiveres for det meste, da stresset bliver tungere. De langsomme trækfibre er dem, der bruges under lettere stress, lettere belastninger kommer i spil tidligt. De er også, som jeg sagde, de mindste.

Disse fyre er de største. Ikke kun er de største, men hvad de gør er at have større glykogenlagringskapacitet. Med glykogen kommer vand.

Du får en cellevolumiserende effekt, når du begynder at fylde disse babyer. Så hvis du ikke kun begynder at øge din hurtige fiberprocent ved at rekruttere det gennem tungere træning, kan du også begynde at fylde og genopfylde det bare på grund af kulhydraternes art og hvordan de opbevares i vores kroppe og dermed øge muskelmassen. Så det er her, du vil være, men du kommer kun derhen, hvis du begynder at træne ordentligt.

Endelig, grund nummer 5. Lad os sige, at du sidder fast på et bestemt vægtplateau. Du kan bare ikke øge dine vægte, uanset hvor hårdt du prøver, eller hvor ofte du prøver at lave bænkpressen eller en anden øvelse, som du kæmpede med.

Nå folkens, det er tid til at røre ved, så du kan begynde at sive ned. Hvad jeg mener med det er, at jeg viste dig konceptet tidligere her på ATHLEANX fra Touch Up Sets, vi bruger vægt på en bar, som du bare ikke er vant til at løfte, og det kan være 1 eller 2 eller endda 3 At lave gentagelser for dig. Og igen, sandsynligvis noget, du er utilpas med, især hvis du ikke allerede træner tungt, men hvad det normalt gør, er at få din krop til at føle sig tungere.

Hvad der er køligere er imidlertid, når du kommer tilbage til dine arbejdsvægte, de føles meget lettere. Så vi har denne Touch Up to Trickle Down. Så dybest set tager det al din styrke i den nederste ende, og det bringer det op.

Så hvis du har svært ved at løfte tungere, og det er unikt for dig, hvad er opskriften? Svært at løfte, fordi du begynder at se, at alle disse lavere sæt begynder, og med tiden vil dit samlede styrkeniveau blive bedre. Vente! Inden du går, har vi lige dækket 5 grunde til, at du skal løfte tungt, men jeg kan ikke lade denne artikel slutte uden at give dig en grund til, hvorfor du ikke skulle. Og hvis du vil løfte vægte, fordi du vil se ud som en badass, skal du løfte hårdt og tungt i gymnastiksalen, og du vil se ud som en badass, men du har ingen hensyn til formen eller udførelsen af ​​gentagelsen, alt hvad du holder af er at komme fra punkt A til punkt B, gæt hvad? Du vil ikke se ud som en dårlig røv, du vil se ud som en fjols.

Og sandsynligvis vil du komme til skade. Folk, du løfter kun tungt, du overbelaster bare under kontrol. Jeg nævnte det i begyndelsen af ​​artiklen.

Når du træner, gør du det med et mål. For mig betyder det hele ordet. Træning er træning med et mål.

Træning er bare at løfte vægte. Her på ATHLEANX træner vi ikke bare. Vi træner.

Faktisk træner vi som atleter. Som jeg sagde, hvis du vil ligne en atlet, skal du træne som en. Folk, jeg kan hjælpe dig med at komme i gang.

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du gå til ATHLEANX. KOM nu. Få 90-dages træningsprogram, så jeg systematisk kan guide dig trin for trin fra dag 1 til dag 90 p. Jeg kan fortælle dig, hvornår vi skal accelerere og løfte tungere, og når vi faktisk har brug for at forbedre os selv, skal tage et lille skridt tilbage.

Det er lige så vigtigt, som vi træder på gasen, og det hele kommer sammen, når du gør det på en progressiv måde. Folkens, dette er forbi hos ATHLEANX. COM, dette er det træningsprogram, jeg oprettede.

I mellemtiden, hvis du fandt denne artikel hjælpsom, og du fandt disse 5 grunde, og måske denne 6. grund nyttige, skal du sørge for at efterlade dine kommentarer nedenfor og tommelfingre op. Og hvad du ellers gerne vil se mig dække, gør jeg det. Lad mig vide nedenfor, og vi dækker det i en fremtidig artikel.

Okay folk, håber du fandt dette nyttigt, vi kommer tilbage om et par dage.

Er det bedre at træne længere eller hårdere?

Hvis du ikke bruger timer i gymnastiksalen, skal du tage hjertet. Nylige undersøgelser rapporterer, at kortere træningsperioder ved en højere intensitet kan forbedresfitnessmere endtræneri et moderat tempo forlængereperioder.

Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com. I dag vil jeg prøve at hjælpe dig med at besvare det vigtigste spørgsmål, du kan stille dig selv, når det kommer til at se resultater fra din træning.

Kun du kan svare dem. træner du hårdt nok? Før jeg overhovedet går ind i det, vil jeg have dig til at gøre to ting. Nummer et, du skal få ørebeskyttelsen og sætte dem på børnene, fordi dette er en Jeff Rant-artikel som alt hvad du hører, eller hvordan det kommer ud af min mund, men jeg lover Youthis: det vil være sandheden, jeg laver her et par barbell krøller, og jeg vil have dig til at se, om du kan fortælle mig, hvilken jeg træner hårdt nok.

Disse er alle barbell krøller. Nogle virker hårdere end andre, i det mindste for mig det? Fortæl mig ikke nu, hvad jeg laver, eller hvad du synes, det er på dette tidspunkt. Vi gemmer det lidt senere.

Ideen er: det kunne jeg. Det har intet at gøre med, om jeg skriger i den ene eller ej. Det har intet at gøre med, om jeg lyttede til nogle rigtig dårlige melodier til at juble for mig i den ene, men jeg var ikke med i den anden; det har intet at gøre med, hvorvidt jeg sveder eller ej, og en pool bag mig for at afsky den næste person, der prøver at krølle sig op på samme sted som mig.

Det har intet at gøre med kun én ting. Det er anstrengelse. Hvad var min bedste anstrengelse? Hvilken skubbede jeg hårdere end nogensinde før for at gøre en ting? Opnå et mål.

Det får mere ud af min krop, end han var villig til at give mig. Tænk over det. Din krop er behagelig og giver dig et bestemt niveau.

Ud over det kan det ikke lide det, men din udfordring er at acceptere det. Det handler om at finde ud af, hvordan man får mere ud af det, hvad det krop er klar til at give. Det er hvad hård træning handler om.

Det er intensitet. Det er det, der giver resultater. Det er her, mange af os snubler over, at du tror, ​​at ideen til denne artikel kom fra? Jeg fangede mig selv halvvejs gennem en halv træning en nat, faktisk kun denne uge.

Jeg har nok erfaring til at fortælle, hvornår det er der, men det faktum, at det er der, dræber os alle. Er du en person, der skriver ned alle dine træningssessioner? Og din dagbog sagde, at du skulle lave 10 gentagelser af noget, men hvis du var 10, kunne du sandsynligvis have gjort 12. Hvad har du gjort? ”Du stoppede, fordi din dagbog bad dig om det.

Det er ikke trænet hårdt nok. Måske er du den type, der vælger dine yndlingsøvelser oftere. Jeg kan fortælle dig, at hvis dette er dine yndlingsøvelser, er det sandsynligvis ikke dem, du skulle lave.

Du går kun til dem, du finder behageligt. Dette giver dig ikke de ønskede resultater. Dette får dig ikke til at træne så hårdt som du burde være for at få resultater. for nogle går præstationen i gymnastiksalen.

Dette er noget lort! Det kan ikke være standarden for ekspertise. Vi er der i gymnastiksalen. Alt starter her.

Det er her, du skal begynde at gøre noget, og ikke bare noget, når du er der, men noget, du aldrig har gjort før. Så ved du, at du træner det hårdt nok. Ser du, du kan gå tilbage til de øvelser, jeg lavede der i starten, og du kunne prøve at gætte, hvilken som helst jeg prøver bedst at gøre.

Men jeg siger dig dette: ved det aldrig. Den eneste person, der ved, hvad den bedste indsats var mig. Kun jeg ved, om jeg virkelig gav alt i et af disse sæt.

Kun du ved, om du giver alt i de ting, du giver, men jeg fortæller dig én ting - dette er en god balance, når det kommer til anstrengelse og intensitet. Selvom vi måske ikke er i stand til at fortælle, hvordan det ser ud, kan jeg garantere dig, hvordan det skal føles, og det bliver virkelig skidt akavet. Hvis du gør dette rigtigt, bliver det ubehageligt.

Det bliver ikke let. Som jeg sagde, intet i livet er værd at have kommer til at komme let. Hvis det var let, ved du hvor mange af os der ville gå rundt og ligne Frank Zanes efterkommere? Vi har alle den perfekte krop.

Det er ikke nemt. Det er svært; det kræver indsats det adskiller mændene fra drengene. Pludselig er det ikke den nemmeste ting for os at etablere os selv som en livsstil, men det skal du, hvis du vil se de ønskede resultater.

Bundlinjen er - jeg har sagt det før - hvis du vil have resultater, må du hellere vænne dig til at føle dig ubehagelig. Det endelige resultat. Der er dog en anden side af denne ligning, som folk har tendens til at udelade.

Og jeg vil ikke gøre det, fordi det sandsynligvis er lige så vigtigt for hele dit aspekt af din træning. Når det er sagt, må du hellere starte med at gøre det smart. Hvis du strengt manipulerer høj indsats og høje intensiteter i din træning gennem alle forskellige slags mål - uanset om du træner for magt, hastighed eller udholdenhed eller størrelse eller styrke - så ville du være bedre stillet ved at have en plan, som giver dig mulighed for at opnå de bedste aspekter af disse mål uden at bryde din krop til det punkt, hvor du enten skader dig selv eller simpelthen ikke kan komme dig.

Så det handler ikke kun om at træne hårdt om, hvor smart du kan træne hårdt. Lort er lavet her. Det vil sige at kombinere formål med intensitet.

Dette er den hellige gral. De er ikke uafhængige af hinanden. De skal trænes og tænkes sammen, fordi du kunne træne som et dyr - og måske gør mange af os, når vi er yngre - du træner som et dyr, du skubber lort rundt i gymnastiksalen som du aldrig har gjort før har gjort .

I sidste ende, hvis du ikke har en plan, vil du bryde sammen. Jeg har set det så mange gange. Din krop vil forråde dig.

På den anden side af mønten er jeg ligeglad med, hvor smart du er. Jeg er ligeglad med, om du kender til Golgi-senorganet, eller hvis du er fortrolig med sarkoplasmatisk hypertrofi og alt derimellem. Hvis du ikke kan skabe en indsats og omsætte den i praksis, er det ikke det værd, og du får ikke resultaterne, hvis du bare kender disse smarte udtryk bruges.

Det handler om at blande dem sammen. Se, her er det eneste, jeg vil have fra dig: næste gang du træner, det være sig med ATHLEANX eller et andet ringere program; Faktum er, gutter, vær venlig at gøre mig en tjeneste. Eksisterer ikke bare i din træning.

Dyrke motion. Skubbe. Forbedre.

Tryk på noget, som du sagde, som du aldrig har gjort før. Gør noget, som du aldrig har gjort før, i dag og i morgen, gør noget igen, som du aldrig har gjort før. Skub altid for at forbedre.

I de 30, 45, 60 minutter, du er i gymnastiksalen, skal du ikke tænke på det argument, du havde med din kæreste, eller hvor du skal spise, prøve at gøre op, eller hvilken film du skal til holder øje med, eller retter din ødelagte bil, eller få batterierne og mælken fra CVS. Uanset hvad fanden du ikke behøver at gøre, skal du ikke tænke på noget af det. Tag alt det lort og læg det til side, og tænk bare på en ting.

Det tager - tager aktivt - hvad din krop ikke er klar til at tage. Giv dig selv. Du vil vinde denne kamp, ​​og jeg lover, at du vil træne hårdt nok.

Okay fyre. Rant over, høreværn fra artiklen hjælpsom. Ja, det begejstrede mig, men det er en så vigtig del af træningen og de resultater, som du vil se, for hvis du får denne del forkert - som jeg sagde tidligere - betyder det ikke noget, du ved.

Det betyder ikke noget. Det hele afhænger af din anstrengelse. Anstrengelse er alt, og det tæller.

Hvis du leder efter et træningsprogram, der hjælper dig med den del - den smarte del - og prøver at lære dig, hvad du skal gøre, og hvornår du skal gøre det; Det gør jeg med glæde for dig. Det er slut på ATHLEANX.com.

Vores ATHLEANX træningssystem forklarer alt for dig trin for trin. Men du skal genere mig. Jeg vil gøre mit bedste for at få det ud af dig hver dag.

Jeg prøver at coache dig gennem hver træning, og jeg vil gøre mit bedste, men du skal give det til mig. Giv mig alt hvad du har, jeg fandt denne artikel nyttig. Jeg er tilbage her om et par dage med mere indhold.

Du fortæller mig, hvad du vil se, og jeg vil gøre mit bedste for at vise jer. Vi ses snart igen. Vi ses.

Er det bedre at træne på tom mave?

Mens der er noget forskning at støttetræner på tom mave, betyder det ikke nødvendigvis, at det er ideelt. Når du træner på entom mave, kan du forbrænde værdifulde energikilder og have mindre udholdenhed. Lavt blodsukker kan også give dig følelse af lyshår, kvalme eller rystende.

Er træning i koldt vejr dårlig?

Dyrke motioner sikkert for næsten alle, selv ikoldt vejr. Men hvis du har visse tilstande, såsom astma, hjerteproblemer eller Raynauds sygdom, skal du først kontakte din læge for at gennemgå eventuelle særlige forholdsregler, du har brug for, baseret på din tilstand eller din medicin.

Er det bedre at træne i kulde?

Ikold, kan din krop regulere temperaturen lidtbedre. Dette betyder, at du ofte kandyrke motionlængere eller længere derfor kan du potentielt forbrænde endnu flere kalorier ifølge AHA.Træningved ekstreme temperaturer, varme ellerkold, har vist evnen til at styrke udholdenhed og mental kant.

Er en træning om dagen nok?

Ifølge en undersøgelse offentliggjort i American Journal of Physiology, 30 minutter dagligtdyrke motioner lige så effektiv til at tabe sig som 60 minutter.

Er træningen 3 10 minutters effektiv?

At komme i det mindste10 minutterkontinuerlig moderat aktivitettregange om dagen kan give de samme sundhedsmæssige fordele som 30minutteraf nonstopdyrke motion.

Forbrænder det at være sulten fedt?

Kort sagt: Ja, at løbe på tom mave betyder, at din krop vil ty tilbrændendeditfedlagre. Dette omtales ofte som fastende cardio, siger Jonathan Jordan, en gruppeinstruktør hos Equinox. Hvis dit hovedmål er atforbrænde fedtog tabe sig, så overbeviser forskningen dig ret godt.17. 2019.

Hvad er den bedste træningsplan for vinteren?

Om vinteren har vi tendens til at lægge masse på. Så om foråret og sommeren ser vi ud til at skære op. Denne plan er opdelt i hurtige tri-sæt eller kredsløb for at øge stofskiftet, mens det stadig stimulerer muskelvækst. Bulk-up-planen er tælleren til Trim-up-planen. Om vinteren klipper vi, og om foråret skærer vi.

Hvordan forbereder man sig på vinterens store træning?

De første to uger af programmet udfører du tungere løft for omkring 6-8 reps ved 70-80% af din 1 rep max. Tilpas hviledage i hvor det ønskes. I den anden uge øges vægten mellem 1-5 kg. Denne fase fokuserer på volumen for at inducere hypertrofi. Sørg for at løfte en vægt, der efterlader dig træt i slutningen af ​​hvert sæt.

Hvordan får man muskler om 4 uger om vinteren?

Winter Bulk-Up Workout Plan for at få muskler på 4 uger. 1 bænkpres. Barbell. 4. 8. 90 sek. 2 Hæld håndvægtstryk. 3 Pushup. 4 Dumbbell Overhead Press. 5 Dumbbell Lateral Raise. Flere ting

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Michel le højde - hvordan beslutter du dig?

Hvorfor er Michel Le-stemmen så høj? Michel'le har en unik, knirkende stemme, fordi hun snakker over strubehovedet. Michel'le forklarede, at det er fordi hun taler over strubehovedet, og hendes sang kommer fra hendes mellemgulv. I et interview med The Breakfast Club i marts 2015 sagde Michel'le, at hendes stemme altid har været sådan.

Citi cykel drop off - praktiske løsninger

Hvordan returnerer jeg min Citi Bike? Hvordan returnerer jeg en cykel? Du kan returnere din cykel til en hvilken som helst station, når du er færdig med din tur, brug mobilappen eller Station Map for at finde tilgængelige dokker. Sæt din cykel godt i docken (men smæk den ikke!). Vent, indtil lyset på docken bliver grønt for at sikre, at den er låst.

Gå væk fra din mave - mulige løsninger

Kan du miste mavefedt ved at gå? Walking er en træning med moderat intensitet, der let kan integreres i dit daglige liv. Blot at gå oftere kan hjælpe dig med at tabe sig og mavefedt samt give andre fremragende sundhedsmæssige fordele, herunder en nedsat risiko for sygdom og forbedret humør.

Canyon landevejscykel USA - løsninger på problemerne

Sælges Canyon-cykler i USA? CARLSBAD, CA 16.8. 2017 Canyon, en af ​​verdens mest innovative cykelfirmaer, har officielt lanceret salg til forbrugere i USA. Prisbelønnede, tysk-konstruerede vej-, bjerg-, triatlon- og pendlercykler er nu tilgængelige direkte fra www.canyon.com med levering til alle 50 stater.

Oakley true bridge - søg efter løsninger

Hvad er Oakley True Bridge? Velkommen til Oakley Trubridge, et rammefittingsystem, der er super nemt at bruge og giver brugerne mulighed for at vælge en næsebro, der passer bedst til individets ansigt. Hvert Trubridge-par briller leveres komplet med fire udskiftelige næsepuder i forskellige størrelser.

Hvem vandt turen i dag - søg efter løsninger

Hvem vandt dagens etape af Touren? Mark Cavendish