Vigtigste > Verdensmesterskaber > Uci verdensmesterskabsvej - mulige løsninger

Uci verdensmesterskabsvej - mulige løsninger

Hvor kan jeg se UCI Road World Championships?

ANVENDELSERCyklingannonceret den 4. septemberth, 2020 de atleter, der vil repræsentere USA i Elite mænds og kvindes tidsprøve ogVejLøb i 2020UCI verdensmesterskaberder finder sted i Imola, Italien den 24. - 27. september 2020. Du kanholde øjealle væddeløb live på den olympiske kanal.

(dyb bas) - I denne artikel forklarer vi, hvad UCI-point er, hvordan de opnås, hvordan de vægtes i forskellige løb i Tour de France, en-dags klassikere og en-ugers etappeløb, og vigtigst af alt, hvorfor de er vigtige, og hvorfor du først forklarer, hvorfor ryttere ønsker at samle UCI-point. Når ryttere konkurrerer i et UCI-rangeret løb, er der mulighed for at akkumulere UCI-point, og disse point bidrager til placeringen af ​​individuelle ryttere, handelshold og også nationer. Nu betyder pointene, fordi chauffører og hold har brug for en bestemt kvote eller et antal af disse point for at kvalificere sig til de bedste løbspoint.

Nu vinder point ikke kun præmier, de er et virkelig nyttigt værktøj til at måle værdi og måle en chaufførs værdi, og det kommer godt med, når man forhandler om valg til løb såvel som lønninger og kontrakter. For 2019 vil der være en række ændringer, og den første ting at bemærke er, at der vil være en særskilt rangering af point, der er scoret i en-dags løb, end dem, der er scoret i etapeløb. Det betyder, at en rytter som Chris Froome sandsynligvis vil have en meget høj etapeveddeløb og muligvis en lavere placering i en-dags løb, hvor en som Peter Sagan, ja, man forventer at have en rigtig høj daglig placering og et lavere etapeløb - Rangering har.

Og en som Alejandro Valverde, ja, han bliver sandsynligvis kun meget høj på dem begge. Og det er nyt for 2019, tidligere er point på en dag og etapeløb blevet kombineret. (Hip-hop musik) holdrangeringer beregnes ved at tilføje UCI-point, der er scoret af ryttere, der er vigtige, fordi hold skal optjene et bestemt antal UCI-point for at beholde en UCI World Tour-licens eller i nogle tilfælde kvalificere sig til en, og for 2019-sæsonen er der kun 18 slots tilgængelige for UCI World Tour-hold, i henhold til UCI-regler, tildeles World Tour-licenser på basis af følgende kriterier: Sportslige, etiske, økonomiske, administrative og organisatoriske kriterier.For at modtage en World Tour-licens skal hvert af disse kriterier være opfyldt. Med sportslig henvisning til UCI-point. I henhold til Hvis flere licensansøgere end det maksimale antal tilgængelige licenser opfylder de etiske, økonomiske, administrative og organisatoriske kriterier, beslutter licenskommissionen imellem dem ud fra antallet af UCI-point, de har optjent.

For at undgå at miste en World Tour-licens skal hold akkumulere point, og dette bringer os til den næste vigtige ændring for 2019, som du skal være opmærksom på, UCI vil gerne øge antallet af World Tour-hold fra 18 i 2019 som det er i øjeblikket, at reducere. til 16 for 2020. Og det betyder, at de to hold, der får færrest UCI-point denne sæson, rykker ned til 2020.

Touren, tidligere kendt som Pro Continental, har mulighed for at deltage i UCI-begivenheder som Tour de France og en-dags klassikere. Det har også et nyt navn, det var tidligere Pro Continental, men i 2019 vil det blive kaldt UCI Pro Series Division. (langsom musik) Så UCI-placeringer efter nation, nu er disse vigtige, fordi de bestemmer, hvor mange ryttere en nation kan stille op i visse begivenheder som verdensmesterskabet eller OL.Nu fortæller de os også, hvilken nation der er bedst (griner), og lige nu er det Storbritannien. Det er Spanien. (mumler) - Åh min Gud - Rangeringen beregnes ved at kombinere de otte bedste førere af denne nation ved startlinjen med otte førere, nationer i position 11 til 20 kan starte med seks førere, nationer i position 20 til 30 kan have fire chauffører og nationer på steder 31 til 50 kan registrere en chauffør i top 50, men hvis en individuel chauffør har en top 200 placering, kan denne person også starte. (Hip-hop musik) Point tildeles ved at opnå høje placeringer i UCI løb og jo mere prestigefyldt løbet jo flere point tilbydes, dette afspejles i et løb som Tour de France og samlet sejr i Touren er den største enkeltstående score en rytter kan få.

Du modtager 1.000 point, og point tildeles op til 60. plads. Dette er også tilfældet med andre UCI-løb: for andenpladsen får du 800 point, for tredjepladsen 675 og for fjerdepladsen 575, og så fortsætter du, du har ideen. Hvis du vinder en af ​​de andre Grand Tours, siger Tour de Italia eller Vuelta a España, vinder du 850 point.

fordelene ved at drikke en liter vand om dagen

For at afspejle deres status i sporten er monumenterne også tungt vægtede, disse er de fem mest prestigefyldte en-dags løb. Så du har Paris Roubaix, Tour of Flanders, Milan San Remo, Liège Bastogne Liège og Il Lombardia. Hvis du vinder en af ​​dem, samler du 600 point, hvilket betyder i point.To monumenter om året er trods alt mere værd end den samlede værdi af turen. Verdensmesterskaberne og de olympiske landevejsløb er også øverst med 600 point, der tilbydes til begge løb. karriere-definerende, og de tilbudte point afspejler dette.

Andre endagsløb, der er store, men ikke helt så prestigefyldte som de lige nævnte, har færre point at tilbyde. Et godt eksempel ville være noget som Strade Bianche, hvor vinderen får 400 point. Ugentlige etapeløb som Paris Nice, Tirreno-Adriatico og Critérium du Dauphiné er 500 point værd for den samlede vinder, hvilket betyder, at de er lidt mindre værd end et mindesceneløb, der er mange andre måder at optjene point på, så min er udsagn at to monumenter er mere værd end Tour de France, fuldstændig vrøvl.

Et godt eksempel på dette er Tour Down Under, hvor det samme antal point tilbydes som for Paris Nice eller Tirreno-Adriatico. Årsagen til dette er nu god, og det er, at det tilskynder hold og chauffører til at deltage i et løb på den anden side af verden, der er relativt nyt og finder sted i begyndelsen af ​​sæsonen, da der er mange værdifulde punkter at opnås der, og også som UCI betyder det, at alle UCI-hold skal konkurrere. Mindre veletablerede løb giver vinderne 300 point, og det inkluderer ting som Ride London Surrey Classic, Tour of California og Omloop Het Nieuwsblad.

Som nævnt tidligere handler det ikke kun om GC-placering. I etapeløb er der masser af UCI-point til sejre og placeringer på de enkelte etaper, og disse har tendens til at gå tilbage til 5. pladsen. Med Sean Kellys ord tilbyder Tour de France den største bonus med 120 point, der kan tildeles for en etappesejr, at hvis du vinder fem etaper af turen, svarer det til point for et monument, på en eller anden måde en præstation, der Mark Cavendish fuldført.

At vinde et trin i Giro eller Vuelta er 100 point værd, mens andre etapeløb som Paris Nice tilbyder mindre, 60 point for en enkelt etape sejr. Men der er også point for at bære en ledertrøje. Det er dog ikke meget, så du får 25 point om dagen, hvis du har den gule trøje på turen, og du får kun 10 point for hver dag, du bærer okkertrøjen i turen nedenunder, og hvis du gør en af ​​de Hvis du vinder andre klassifikationer, såsom den grønne sprintertrøje eller bjergklassificeringen i turen, modtager du 120 point for den samlede klassifikation.

Håber du fandt denne artikel nyttig og interessant, og hvis så bedes give den tommelfingre og overveje at dele den med dine venner, da vi synes, det ville være rigtig cool for et bredere publikum at forstå, hvordan disse World Tour fungerer og får flere til at følge sport, ikke kun når Tour de France finder sted, men gennem hele løbets stafet. Og scoringssystemet er ret detaljeret, og jeg har ikke gået ind i hver eneste detalje for at risikere, at dette viser sig at være en ganske lang og kedelig artikel, men hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at fyre dem i kommentarfeltet. under. Hvis du undrer dig over, er Women's World Tour-scoringsystemet stort set det samme som mændenes, selvom tallene er forskellige.

rei trekcykler

Og her på GCN sender vi alle de store løb live og gratis, så hvis du vil se dem, skal du klikke her for et link til vores side, hvor de streames. Men indtil næste gang skal du give artiklen tommelfingre, så vi ses senere, farvel.

Hvordan fungerer UCI verdensmesterskaberne?

DetFIAVejVerdensmesterskaberElite Men's Road Race er en endagsbegivenhed for professionelle cyklister, der finder sted årligt. Arrangementet er et enkelt 'massestart'-vejløb, hvor vinderen er den første over linjen ved afslutningen af ​​hele løbet.

Hvordan kan jeg se verdensmesterskabet i cykling i 2020?

DetUCI verdensmesterskab 2020udsendes i USA på den olympiske kanal, som streamer via NBC Sports Gold.

Hvem er den nuværende UCI verdensmester?

Julian Alaphilippe

UCI-verdensmesterskabet er årlige konkurrencer sponsoreret af Union Cycliste Internationale (UCI) for at bestemme verdensmestre i cykling. De afholdes hvert år i et andet land i forskellige racerstilarter. Mesterskabsvinderne bærer en hvid trøje med farvede striber rundt om brystet det følgende år.

Ligheden med farverne på en regnbue giver dem det sproglige navn 'regnbuejerseyen'. De første tre personer eller hold i hvert mesterskab vinder guld-, sølv- og bronzemedaljer. Tidligere verdensmestere har lov til at bære en kant på kraven og ærmerne i samme mønster som regnbuejerseyen.

Der er mesterskaber for mænd og kvinder i landevej, jernbane, cyklocross, mountainbike, BMX og indendørs cykling. Der er også mesterskaber for handicappede deltagere. = = Historie == De første anerkendte verdensmesterskaber blev sponsoreret af International Cycling Association, et organ oprettet i november 1892 af cykelforbund fra Storbritannien, Canada, F. rance, Holland, Italien, Tyskland og Belgien blev grundlagt.

ICA blev grundlagt på initiativ af National Cyclists 'Union i Storbritannien. Indtil da blev dets egne mesterskaber, åbne for ryttere fra alle lande, betragtet som de uofficielle mesterskaber, sportens verden havde brug for at være verdensmesterskaber uafhængig af en national organisation. Henry Sturmey fra The Cyclist magazine og senere grundlægger af Sturmey-Archer udstyrsfirma foreslog en International Cyclists Association i 1892.

Det første anerkendte verdensmesterskab fandt sted i Chicago i 1893 med baneløb i en kilometer, 10 kilometer og et 100 km løb, hvor rytterne blev kørt i tandems på op til seks ryttere. En amerikaner, Arthur Augustus Zimmerman, vandt milen og et 10k-løb, og en sydafrikaner, Mentjes, vandt 100 km mesterskabet i Antwerpen. Ligesom Chicago var de for amatører.

Lehr, en tysker, vandt milen, Jaap Eden fra Holland vandt 10 km og Henie fra Norge 100 km. Professionelle kørte i Köln fra 1895, da Jimmy Michael fra Storbritannien vandt 100 km. Definitionen af ​​amatører og professionelle var vigtig for International Cycling Association, som National Cyclists Union kun ville tillade nationale organisationer, der delte deres egen strenge definition af amatørisme.

Denne definition lukkede den franske hovedforening, Union Vélocipèdique, fra Française, som fik lov til at følge stifterforsamlingen, men fik ikke lov til at stemme. Fransk utilfredshed med denne udelukkelse og det faktum, at briterne insisterede på separate stemmer for England, Wales, Irland og dets kolonier, førte til, at Frankrig og andre lande kørte i løbet af 1900. Union Cycliste Internationale blev verdens paraplyorganisation og InternationalCycling Association forsvandt. . == Elite-verdensmesterskaber ===== Aktuelle mesterskaber === Begivenheder er organiseret i følgende discipliner UCI Lande-verdensmesterskaberUCI Bane-cykling-verdensmesterskaber UCI Mountainbike-verdensmesterskaberUCI Mountainbike-marathon Verdensmesterskaber UCI Urban-cykling-verdensmesterskaberUCI Cyclocross-verdensmesterskab UCI BMX VerdensmesterskaberUCI Indendørs cykling Verdensmesterskaber UCI Para-Cycling Road VerdensmesterskaberUCI Para-Cykling Bane-verdensmesterskaber === Nedlagte mesterskaber === UCI B Verdensmesterskaber == Junior-verdensmesterskaber ==== = Road cycling === 1975-2004 En del af UCI-verdensmesterskabet i landevej 2005-2009: En del af UCI-verdensmesterskabet i 2010: 2010 UCI junior-verdensmesterskabet i landevej 2011 - nuværende: En del af UCI-verdensmesterskabet i landevej === Bane-cykling == = 2005-2009: del af UCI Juniors verdensmesterskab 2010-nuværende: UCI Juniors spor-verdensmesterskab == Se også == UCI verdensmesterskab verdensmesterskab i orienteringsløbUCI Vej-verdensmesterskaber

Hvorfor er UCI Geo begrænset?

Hvorfor er det? Dette skyldes, atFIAhar et udsendelsespartnerskab med en tv-kanal eller Streaming / OTT-servicewebsted fra dit land. I sportsmedier er det almindelig praksis, at sådanne tv-selskaber er eksklusive partnere, hvilket betyder, at de har transmissionsrettighederne til live stream.

Hvordan kan jeg se CX Worlds?

- Seere i USA: Du kanholde øjeUCICyclocross verdensmesterskabElite Kvinder og Elite Mænd løb (og mange andre løb gennem hele sæsonen) i HD LIVE og On Demand via Fubo TV.

Hvordan kvalificerer du dig til UCI verdensmesterskab?

KvalifikationgennemFIAKontinentale mænd under 23 nationer rangordnet den 17. august 2021 - De første 5 nationer i mænd under 23 rangeret efter nationer iFIAAfrica Tour: nationen rangeret som 1. kan deltage i 5 ryttere til start; nationen rangeret som 2. kan deltage i 4 ryttere til start; nationerne rangeret 3. til 5. kan komme ind i 3Fire. 2021.

Hvordan kvalificerer du dig til UCI Gran Fondo?

Ryttere, der deltager iUCI Gran FondoVerdensmesterskaber skal indeholde en gyldig licens udstedt af deres respektive nationale forbund (daglicenser er ekskluderet), skal have enFIAID og skal være tilstrækkeligt forsikret mod ulykker og civilretligt ansvar i det land, hvorUCI Gran FondoVerdensmesterskaber

Hvordan kan jeg se UCI XCO World Championship 2020?

Du kanholde øjeracing live på den olympiske kanal eller med dit NBC Sports Cycling Gold Pass og også på Red Bull TV. Den eneste racing med en live udsendelse vil være Elite mænd og kvinderXCOog Downhill konkurrencer. Følg @USACyclingLIVE på Twitter for live opdateringer i løbet af ugen sammen med @UCI_cycling.04.10.2020

Hvordan ser jeg UCI World 2020?

BBC sender direkte dækning af2020 UCIVejVerdensmesterskaber. Du kanholde øjepå et tv eller online ved hjælp af BBC Sport eller BBC iPlayer-webstedet for at indhente gentagelser og højdepunkter på BBC Two. Det hele er helt gratis, forudsat at du har en tv-licens.27.09.2020

Hvor ofte finder UCI verdensmesterskaberne sted?

UCI Road World Championships - Road race til mænd. UCI Road World Championships Elite Men's Road Race er en dagsbegivenhed for professionelle cyklister, der finder sted årligt.

pendlercykel

Hvem vinder UCI-racerløbet for mænd?

Elite-mænds løb er normalt vundet af ryttere på UCI World Tour eller dets forgængere. Tidligere var der imidlertid separate begivenheder for amatørkørere, hovedsageligt fra østbloklande.

Hvad er ruten til verdensmesterskabet på vejen?

Tidsforsøget på 31,7 km vil blive taget af både mænd og kvinder, ligesom ved Europamesterskabet tidligere på året. En relativt flad bane med kun 200 m højdeforøgelse, men med nogle små stigninger, der muligvis åbner den for en blanding af ryttere, der kan vinde.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Ugentlig krisealder - hvordan løser vi det?

Har Weekly Chris en kæreste? Chris og Datrie har været tæt i et stykke tid nu, de har været på ferie, hængt meget sammen og arbejdet sammen om at skabe indhold. Der er rygter om, at parret dater, men de har ikke bekræftet et forhold.

Chris Horner Doping - Handlingsorienterede løsninger

Brugte Chris Horner peds? Horner har aldrig testet positivt, og han har benægtet nogensinde at have brugt præstationsfremmende stoffer, senest efter hans sejr i de tre uger, Vuelta rejste mistanke. Før denne Vuelta havde han aldrig været en favorit til at vinde en Grand Tour.

Hvor gammel er chris froome - hvordan man håndterer

Hvor meget er Chris Froome værd? Chris Froome nettoværdi: Chris Froome er en britisk cykelrytter, der har en nettoværdi på 12 millioner dollars.

Hvor er Chris froome fra - almindelige spørgsmål

Hvor voksede Chris Froome op? Froome blev født i Nairobi af britiske forældre, der senere blev skilt, da hans far indgav konkurs. Han og hans mor, der opmuntrede hans ridning, flyttede til Sydafrika, hvor han blev uddannet og begyndte at træne i en alder af 12 år med den kenyanske cyklist David Kinjah. 16.05.2021

Hvor høj er chris froome - enkle svar på spørgsmål

Hvor høj er den gennemsnitlige cyklist? En undersøgelse fra 2017 af Pro Cycling Stats viste, at den gennemsnitlige højde af en WorldTour-cyklist var 5'9. Undersøgelsen viste også, at klatrere i gennemsnit var mere end en halv tomme kortere end sprintere, og at den gennemsnitlige højde af tidsspecialister var en halv tomme mere end andre WorldTour-cyklister.

Chris froome cykelspecifikationer - en løsning på

Hvilken type cykel bruger Chris Froome? Froome kører på Factor's nye OSTRO VAM-ramme i en størrelse 56cm. OSTRO VAM er en af ​​mange gør-det-alle lette, men alligevel aero-cykler, designet til at herske på tværs af alle racerscenarier. 20.01.2021