Vigtigste > Zwift

Zwift

Zwift skærmbillede - hvordan man løser det

Hvordan tager jeg et skærmbillede på Zwift? For at tage et screenshot fra Zwift Mobile Link-applikationen skal du trykke på knappen 'Snapshot' i bunden af ​​knapskærmen for at tage snapshots. Afhængigt af din mobilapplikationstilladelse lander disse skærmbilleder i dit foto 'Galleri' (på Android) eller din kamerarulle (på iOS).

Zwift løb - holdbare løsninger

Hvad er Zwift løbskategorier? Zwift KategorierA: 4+ W / kg.B: 3.9-3.2 W / kg.C: 3.1-2.5 W / kg.D: 2.4-1 W / kg.E: Åben W / kg.16. 2020.

Zwift roning - en løsning på

Er der en Zwift til roning? Hvis du begynder at ro, vil du se din wattforbrug på iOS-enheden. Tilslut din PainSled / RowedBiker iOS-enhed som din effektmåler på din Zwift-enhed. Du kan også parre andre sensorer på din Zwift-enhed (såsom din HR-skærm). Få Zwifting! 30. 2021.

Ud og tilbage igen zwift - praktiske løsninger

Hvor lang tid er ude og tilbage igen på Zwift? 42,4 miles

Zwifts løbsresultater - handlingsorienterede løsninger

Viser Zwift løbsresultater? A: Fantastisk spørgsmål! ZwiftPower tager præstationsdata fra Zwift og sorterer løbsresultater fra en individuel begivenhed.

Alpe du zwift - hvordan man kan slå sig ned

Hvornår Alpe du Zwift? Lørdag 21.11.2020, kl. 7, 23.11.2020

Stages power meter zwift - enkle svar på spørgsmål

Er stage power meter kompatibel med Zwift? Zwifts power-matching-funktion lader den styre ERG-tilstand med dataene fra din effektmåler. Alt du skal gøre er at forbinde både din effektmåler og en kontrollerbar smart træner, der er kompatibel med Zwift.

Zwift New York-ruter - brugbare løsninger

Hvilke ruter kan du køre på Zwift? Zwift Worlds og cykelruter Makuri Islands.France.Paris.Watopia.Richmond.

Jungle circuit zwift - holdbare løsninger

Hvor lang er junglekredsløbet i Zwift? 500m

Zwift Companion-app - almindelige spørgsmål

Var ist die Zwift Companion App? Zwift Companion App er den perfekte ledsager til Zwift. Par det med din computer over det samme Wifi-netværk, og brug det som en Zwift-spilcontroller, når du kører. STARTSKÆRMEN. Se et overblik over de seneste aktiviteter i dit feed, detaljer om træningsplaner, kommende begivenheder og fremskridt med dine mål.

Ultimate zwift setup - varige løsninger

Hvad er den billigste måde at bruge Zwift på? Den billigste mulighed for at køre på Zwift bruger en standard turbotræner parret med en hastigheds- og kadenceføler, der forbinder til Zwift via ANT + eller bluetooth. Når du bruger en standard turbotræner, der ikke transmitterer data med en hastigheds- og kadenssensor, genereres din indsats i spillet af virtuelle watt kaldet zPower.

Zwift hvordan man skifter trøje - enkle svar på spørgsmål

Hvordan får du brugerdefinerede Zwift-trøjer? I øjeblikket er den eneste måde at få et tilpasset kit i spillet på at overbevise ZwiftHQ om at afsætte en kunstners tid til at få det til at ske. Ifølge Wes Salmon i denne uges Zwiftcast er det en omhyggelig proces at skabe kit-illustrationer.

Zwift vej til ruiner - hvordan man skal slå sig ned

Hvor lang er vejen til ruinerne Zwift? 4,5 miles // 4,5 km lang, -3% gennemsnitlig karakter. 1 2019.

Cycleops powersync zwift - svar på problemerne

Kan du bruge en hvilken som helst træner med Zwift? Hvilket udstyr har jeg brug for for at spille Zwift? Men du behøver ikke at sprøjte ud på en dyr smart turbotræner for at kunne bruge Zwift. På det mest basale niveau kan du bruge en hvilken som helst gammel turbo-træner kombineret med en ANT + eller Bluetooth-hastighedsføler (selvom systemet fungerer bedre med en effektmåler).

Zwift Inc. - hvordan man beslutter

Hvilket firma ejer Zwift? Zwift Inc.

Er zwift det værd - hvordan man adresserer

Er Zwift pengene værd? Du kan vælge en billig turbo og derefter købe sensorer, der giver Zwift din kraft og hastighed / kadence i appen, men det er langt sjovere med en smart træner, og jeg vil sige, at det er det ekstra udlæg værd, hvis dit budget kan strække sig så langt.

Zwift på tv - hvordan man tackler

Hvor meget koster Zwift pr. Måned? 15 euro

Billigste smart træner til zwift - omfattende reference

Hvad er den billigste smarte træner? Der er kun en virkelig billig smart træner på markedet, og det er Tacx Flow Smart. KICKR Snap har en stærkere byggekvalitet, et meget tungere svinghjul, der giver en mere realistisk kørefølelse og bedre inerti og mere nøjagtige målinger over hele linjen. 06.11.2020

Zwift-gruppeture - hvordan man opnår

Hvordan fungerer gruppeture på Zwift? Vælg et navn på rytterlisten og tryk på knappen Deltag. Vær klar til at begynde at træde, så snart din avatar vises! Zwift holder dig sammen med den anden rytter i et par sekunder, mens du kommer op i fart. Deltag i en organiseret begivenhed som en gruppetur, løb eller gruppetræning, og få også dine ven (e) til at deltage i den.4 2020.