Vigtigste > Zwift > Cycleops powersync zwift - svar på problemerne

Cycleops powersync zwift - svar på problemerne

Kan du bruge en hvilken som helst træner med Zwift?

Hvilket udstyrgør jeghar brug for at spilleZwift? Dogdubehøver ikke at sprøjte ud på en dyr smart turbotrænerat være i stand tilbrug Zwift. På det mest basale niveaudu kan bruge enhvergammel turbotrænerkombineret med en ANT + eller Bluetooth-hastighedsføler (selvom systemet fungerer bedre med en effektmåler).Så i dag skal jeg konvertere et tomt mellemrum til min Zwift-session. Så jeg gennemgår alle de komponenter, som jeg vil bruge. Jeg tager budgetmuligheden, så hvis du leder efter den billigste måde at komme i gang, kommer det meget praktisk.

Så lad os gå. Cyklen er allerede sorteret, færdig. Dernæst har vi brug for den indendørs træner.

Jeg valgte Cycleops Fluid II i dag. Standard Fluid Trainer drevet af Zwift, ret simpel træner. Temmelig billig, to hundrede dollars online brugt.Måske lidt mere, hvis du køber nyt, men en god budgetmulighed til at starte med. Og vi lægger også en yogamåtte ned for at gå med den. OK, cyklen er klar til brug.

En lille ændring, jeg altid bruger, er at hæve forhjulet lidt indendørs. Jeg føler mig lidt mere komfortabel med det. Den bedste løsning, jeg har fundet, og den billigste løsning på de gule sider.

Derefter skal du forbinde hastighedsføleren til baghjulet, så det kan starte Zwift-sessionen i maj, så jeg fik en billig Garman, som jeg efterlod i huset, jeg hentede en til tredive dollars, måske meget billigere, jeg satte den på baghjulet, så det derefter kan overføre baghjulshastigheden via Ant plus. Hastighedsføleren er nu installeret på baghjulet. Det transmitterer Ant plus baghjulshastighed.Dernæst har vi brug for en computer, nu har jeg en bærbar computer, bare en Macbook Pro, som jeg skal lægge foran mig, tønderne der, vi er næsten der, så du kan se afstanden mellem computeren og myren plus hastighedssensor hernede Se. Ant plus kan være lidt forvirret i et støjende miljø med din mikrobølgeovn tændt. Hvis du har WiFi-signaler, har du andre enheder i 2.4-spektret.

Det bliver lidt teknisk, bare rolig. Det bedste råd, jeg kan give, er at få et USB-forlængerkabel, der bare bringer myrenøglen lidt nærmere. Så myrenøglen, meget lille, meget let at miste Slutningen af ​​et langt reb, så at sige, så at sige.

Når myrenøglen er installeret, lægger jeg den på computeren og kører den gennem ryggen. Vi er nu meget tæt på. Så vi har cyklen på træneren.Vi har hastighedsføleren på baghjulet. Vi satte computeren op her. Og myrestokken er så tæt som muligt på at sikre, at der er maksimal signalstyrke.

Et par bonusmuligheder her. Indendørs fans skal være kølige. Disse er de bedste, jeg har fundet.

Lille Sunair turbo. Turbo-fans med høj hastighed 12 tommer. De er meget stille for hvad de er.

Vi anbefaler. Lad os sætte det op foran mig. Et andet tip til installation af blæseren: Placer den ikke lige foran dig, hvor du er den mindste, bare læg den på siden, så den har meget mere kropsoverflade, hold dig dejlig og kølig.

cannondale bikes til salg

Køling er meget vigtig. Vi vil dække en helt anden artikel om køling. Så opsætningen er næsten færdig, den ekstra bonus.

Jeg bruger en quad lock cykelholder til min iPhone, og selvom jeg er Zwifting, kan jeg bruge telefonen, SMS, Facebook og vigtigst af alt Mobilelink til at tage et par forlystelser. Og til de rigtig lange Zwift-sessioner. Vi har brug for let læsning, så jeg har et par magasiner, jeg studerer på turen.

Men lad os gå. Komplet opsætning fra nul til Zwift station. Alt i en.

Om sommeren har vi cyklen igen, vi har installeret baghjulsføler, Oncycleops II Fluid Trainer, dørmåtte, Ant plus stick med forlængerkablet, så den kan kommunikere med computeren, en blæser og Mac-computeren med Zwift. Let. Ta dig gennem et tomt rum til en Zwift-station, for et lille sidebord her.

Dette er en dirigentbænk. Afhentet for omkring halvtreds dollars. Hvert sidebord fungerer igen.

Grundlæggende indstilling. Z-Power. Lad os køre et par miles ind.

kanza betydning

Vi sidder fast i denne session. Jeg vil gå igennem nøjagtigt den konfiguration, jeg oprettede i Zwift for at få alt dette til at fungere med Z Power. OK, vi er nødt til at dreje baghjulet, vi bruger med Ant plus for at tilslutte vores sensorer i dag, vi har ikke en strømkilde, men vi har en klassisk hastighedsføler her, så jeg ramte søgning, som du kan se dette hus her man har et par myrer plus sensorer.

Den nederste er, hvad vi leder efter hastigheds- og kadenssensoren. Herfra vælger vi vores kompatible træner. Det ville være Cycleops Fluid II.

OK, jeg har ikke en kadenssensor i øjeblikket, så jeg afkobler den faktisk. Jeg har en pulsmåler med mig minut. Ingen kadence-sensor, ingen strømkilde.

Forbundet via Ant plus. Klik på OK. Få af mine venner er online.

Jeg kender min træning, lad os komme i gang med det samme. Så lad os gå. Træning udført for dagen med Z Power og en budgetopsætning til Zwift.

Kostede ikke meget, tog slet ikke lang tid. Så bærbar computer, flydende træner, myretud, lad os gå. Okay, tak for turen, vi ses næste gang.

Hvilke cykeltrænere arbejder med Zwift?

Den mest populæretrænerZwiftsiden 2018 ser Wahoo Kickr godt ud og føles godt. De nyeste versioner er nøjagtige til +/- en procent effekt og kan håndtere op til 2200 watt.

Du har ikke brug for meget udstyr for at komme i gang med Zwift. Bortset fra dit abonnement på selve Zwift, er alt hvad du behøver, en simpel turbo-træner, hastighedssensor og derefter bare din smartphone til at begynde at bruge Zwift - men du kan dog investere i fantastisk udstyr for at forbedre din oplevelse. Wahoo gav os venligt deres fulde Kickr-tøjler, så vi har en interaktiv smart træner, fan og klatring, der ændrer sig som at være udendørs. - Ja.

Spørgsmålet er dog, hvad der faktisk er forskellen i erfaring mellem disse to opsætninger? Vi troede, det var på tide at finde de to hoved-til-hoved løb for at finde ud af det. (glad hip-hop musik) Vi starter med vores start-niveau opsætning. Vi fik os en simpel modstandstræner på hjul.

Det har faktisk en magnetisk modstandsenhed, der kan justeres manuelt ved hjælp af dette håndtag. Enhver, der har cyklet i lang tid, vil være bekendt med denne type turbotræner, for ærligt talt er det sådan, som alle turbotrænere plejede at være. Og på grund af dette kan du få dem nu relativt billigt.

Så en god introduktion til en verden af ​​indendørs træning. For at forbinde det til Zwift, som jeg nævnte i starten, har du dog brug for en hastighedsføler. Det, der er vigtigt, er dog, at det er en hastighedssensor, der opretter forbindelse til den enhed, som du vil bruge den til.

Hvis du har en hastighedssensor, der sender til ANT +, er chancerne for, at jeg har brug for en adapter til at hente signalet fra din computer eller bærbare computer eller hvad som helst. I dette tilfælde transmitterer det også via bluetooth, hvilket betyder, at jeg kan hente det direkte fra min smartphone, som jeg vil bruge i dette tilfælde. Husk at fastgøre denne hastighedssensor til dit baghjul, for det er selvfølgelig det eneste, der drejer.

Du parrer den derefter med din enhed, hvor den kan fortælle Zwift, hvor hurtigt baghjulet drejer. Det smarte er, hvis du også fortæller Zwift, hvilken træner du bruger, fordi de har beregnet, hvor meget træk hver træner opretter. Dette betyder, at hvis han ved, hvor hurtigt baghjulet drejer, kan han beregne, hvor meget kraft du bruger til det. (Joy Techno Music) - Så her har vi Wahoo Kickr, Kickr Climb og Kickr modvind.

Wahoo Kickr er deres øverste smarte turbo-træner, og den åbenlyse forskel fra denne og den, som Si har brugt før, er, at min cykel ikke har et baghjul direkte drevet turbo, der leveres komplet med sin egen kassette. Når det er sagt, bruger du ikke længere dit eget baghjul, og du ender ikke med de sorte mærker over hele væggen. Men indeni er den reelle forskel.

Turbo har en variabel modstandsenhed og en effektmåler, hvilket betyder, at den både nøjagtigt beregner min effekt og justerer den modstand, jeg føler i pedalerne, afhængigt af hvor jeg kører på Zwift. Det betyder, at opadbakke faktisk vil have lyst til at gå op ad bakke, og du bliver nødt til at skifte gear i overensstemmelse hermed. Så lige foran, og hvad vi har her er Wahoo Kickr Climb.

Dette simulerer automatisk hældningen og efterligner, hvad der sker på Zwift. Op til 20% hældning og 10% hældning. Og endelig har vi Kickr modvind, og dette er en fan, der forbinder din turbo-træner eller pulsmåler og justerer køling baseret på intensiteten af ​​din ridning.

Du kan selvfølgelig tilsidesætte dette og bare skrue det op til max. - Chris, skal vi Zwift? - Lad os gøre det. - Inden vi begynder, undskyld, ven, for at have fået dig til at gå ind på indgangsniveauet.

Det sker bare så, at vi ikke har de nødvendige adaptere til denne træner, så jeg kan montere min forskellige cykel på den. Så du skal bare fortælle mig alt, kammerat - jeg er ikke sikker på, om det var den mest oprigtige undskyldning, men lad os gå videre. - Okay, lad os gå. (blød technomusik) - Den første ting, du vil bemærke, når du kører en grundlæggende opsætning, er at der ikke er nogen direkte feedback gennem pedalerne.

Ingen modstandsændring, når man kører op ad bakke eller ned ad bakke. Mens jeg virkelig savner det, tror jeg det sandsynligvis er rimeligt at sige, at hvis du ikke har kørt en smart træner, ved du ikke hvad du mangler alligevel, så fokuser på det, du ikke har, men på hvad hvad du gør. Du kan stadig bruge alle sociale aspekter af Zwift, logge ind og ændre din avatar, komme igennem alle niveauer, udforske verden og deltage i gruppeture, træningsfunktionaliteten er der stadig.

Du kan tilmelde dig og drage fordel af de mange træningsprogrammer, Zwift har, og køre med til dem. Glem ikke, at den indsats, jeg lægger, stadig er den samme, uanset hvilken træner. Ydelsesestimatet er også godt til træning, især når det kommer til at spore dine forbedringer. Hvis det fortæller dig, at du har en FTP på 200. fik watt, og du øgede det til 220, er dette reelle fitnessgevinster.

Ja, det er muligvis ikke så præcist, og fejlniveauet kan betyde, at du faktisk gik fra 240 watt til 270. Hvis vi fortsætter med at bruge den samme opsætning, skal resultaterne i det mindste være konsistente. (blød technomusik) - Og hvad så med vores dikkedarer? Hvad får vi godt, baseret på hvad Chris lige sagde om træningen og sagde, at effektmåleren på denne Kickris kun er 2% nøjagtighed, hvilket betyder, at vi kan bruge den til nøje at overvåge vores træning, og det betyder også, at vi faktisk bruger vores egne resultater sammenlignet med andres, da 2% nøjagtighed er noget som guldstandarden.

Nå kan du ikke lide at vrikke din FTP rundt foran andre mennesker, men hvad det betyder på Zwiftis Du er kvalificeret til at sende resultater i Zwift Races, fordi Zwift Races ved, at du bruger udstyr, der er tillid til, kan. Det andet punkt at huske på træningen er, at ved at bruge en smart træner har du åbnet en mulighed, de kalder det Erg-tilstand, og det er her, træneren skaber den nøjagtige modstand, der kræves for hvert interval. Og det er baseret på de beregninger, Zwift foretog baseret på mine egne evner.

I praksis betyder det, at hvis for eksempel intervallet er 350 watt, så længe jeg drejer pedalerne, ville denne træner generere denne modstand. Det betyder, at jeg vil levere 350 watt, uanset hvor hurtigt eller langsomt jeg træder. For mig er det sandsynligvis forbedringen i køreoplevelsen, der er mest bemærkelsesværdig.

mærke cavendish cykler

Den feedback, du får fra træneren, afhænger af, hvad der sker på skærmen. Så når jeg begynder at klatre, vil jeg mærke modstanden, hvilket betyder, at jeg skal skifte gear, og så med denne forreste Kickr-stigning ændres hældningen på min cykel, hvilket betyder, at min kropsposition også ændres. Selvom jeg ikke bogstaveligt talt bekæmper tyngdekraften nu, føles det som om det modsatte er tilfældet, når jeg går ned ad bakke, modstanden aftager, og så går vi afsted.

Nå, jeg synes det er rimeligt at sige, at brug af en smart træner helt sikkert kan forbedre din træning, ligesom hvis du havde en effektmåler på din cykel, fordi du virkelig kan grave dybt og sørge for, at træningen, du gør, er helt optimal. Og så den anden ting bortset fra træning, hvis du bare er en stor fan af at køre i Zwift, samfundet, vil det sociale element så have denne opsætning gøre oplevelsen bedre for dig. Men den gode nyhed er, at det på en eller anden måde selvfølgelig ikke er strengt nødvendigt.

Men hvad jeg ville gøre, hvis jeg ville forsøge at overføre fra dette til den grundlæggende opsætning, er først en slags afkøling af dig. Så du kører varmt inde, og så er enhver gammel fan bedre end ingenting. Selvom jo bedre ventilatoren er, jo bedre bliver din køling selvfølgelig.

Den anden ting er, at smartphonen, som Chris bruger, er utrolig praktisk, især hvis du rejser rundt, vil du opdage, at brug af en større skærm vil gøre dig mere forbundet. Så en tablet, eller i dette tilfælde, et Apple TV tilsluttet en enorm skærm, og jeg føler mig faktisk meget forbundet med min virtuelle verden. Og det gode ved det er, at din telefon er gratis til den ledsagende app. (upbeate techno music) - Det er længe siden, at jeg bruger Zwifton, en helt normal indendørs turbo-træner som denne, og det er lidt underligt at ikke mærke stigningen eller føle slipstream som andre? gå forbi mig, men hvis jeg aldrig havde set dette før, ville jeg ikke vide, at jeg savnede noget - Nej, men da du er gået fra at være en normal træner til at være en intelligent træner, hvordan føltes det for dig, denne til gøre skridt? - Nå, jeg nød virkelig det, fordi jeg ikke altid træner, så når jeg loggede ind, ville jeg bare køre eller ride hårdt ind imellem, en slags slags ting, og har lyst at Rise rammer dig, i stedet for at skulle skifte gear for at ændre intensiteten, nød jeg det virkelig.Ja, jeg synes, det er sagen, med den ekstra investering fra disse interaktive trænere får du det element, der er mere realistisk på, og det bryder også op en ellers ret lineær oplevelse af, som du siger, at skulle reagere på det

Min cykel vinkler bare der, når skråningen starter. Du er nødt til at reagere på, hvad der sker på vejen, så det bryder ting, du skifter, du skal hente din kadence, vænne dig til disse modstandsskift, og det føles meget som at ride udenfor. Jeg tror dog styrken ved den grundlæggende opsætning er, at du stadig har de fleste af elementerne i Zwift tilgængelige, så du har alle træningspasserne - ja - og du vil føle dig helt normal.

Du kan kontrollere dem fuldstændigt, og du har også de sociale elementer, så vi kører lidt sammen, ikke? - Ja, og jeg-- - Selvom jeg tror, ​​jeg faldt dig - Uh, lidt på turbotrænerens skråning, så jeg ved, hvor hårdt jeg prøver. - Ja. Er det sandt? - Ja sandsynligvis.

Det er faktisk ikke så langt væk. - Ja lad os gå. (upbeate techno music) For at afslutte denne artikel skal vi først og fremmest nævne en ting, og det er, at vi har undervisere i en helt anden ende af spektret.

Og det er ikke en enten-eller-situation, fordi der er dem i midten, er det? Så du kan få enklere interaktive undervisere, der ikke koster så mange penge, men det giver dig stadig den interaktive fornemmelse, du får fra Zwift. Så du har variable modstandsenheder og også indbyggede effektmålere. - For at få mest muligt ud af din standard turbotræner vil du holde styr på dit dæktryk samt lufttryk og temperatur i det rum, du bruger det ind.

Dette hjælper dig med at få bedre og mere ensartede præstationsmålinger. - Ja, det er rigtigt, så hver gang du hopper på det, ved du, at det måler din anstrengelse, selvom det ikke nødvendigvis er så nøjagtigt som en effektmåler eller en interaktiv smart træner. Og lad os indse det, selv uden disse interaktive elementer får du næsten alle fordelene ved Zwift.

Så du har alle de træningsprogrammer, som du nævnte tidligere. Du har alle de sociale elementer, du kan deltage i gruppeture, du kan køre gennem disse verdener specielt designet til cykling. Ret, sørg for at blive involveret i kommentarfeltet nedenfor.

Forhåbentlig fandt du denne artikel nyttig i første omgang om, hvad du rent faktisk har brug for for at komme i gang med Zwifting eller faktisk tage de næste trin, men lad os også vide, hvad du bruger. Det ville være rigtig interessant at læse disse i kommentarerne.

Er Zwift det værd uden en smart træner?

For den bedste oplevelse, asmart træneranbefales tilZwift. Men hvis du kun har en klassikertræner, så få en effektmåler eller en hastigheds- og kadenssensor til dincykelvil gøre det muligt for dig at nydeZwift.

Er Zwift pengene værd?

Du kan vælge en billig turbo og derefter købe sensorer, der giverZwiftmed din kraft og hastighed / kadence i appen, mendet erlangt sjovere med en smart træner, og jeg vil sigedet er værddet ekstra udlæg, hvis dit budget kan strække sig så langt.

Justerer Zwift modstanden?

En realistisk oplevelse med en smart træner

DerefterZwiftjusterermodstandaf din turbotræner. Så automatisk bliver det tungere eller lettere afhængigt af terrænet, hvor du cykler. Du kan virkelig lide stigninger og nyde udsigten ned ad bakke.

Er Zwift godt for begyndere?

En træner på startniveau er engodtudgangspunkt for at se, om du kan lide 'Zwifting', inden du begår store penge. Når du først har købt dig en billig turbo-træner, skal du blot tilføje en Bluetooth- eller ANT + hastigheds- / kadence-sensor, og du ergodtat gå.

Kan du bruge Zwift med en ikke-smart træner?

Ja,du kan. Tilbrug Zwiftti aikke-smart træner digskal have en ANT + eller hastighedssensor med blå tand, helst med en kadenceføler på dincykel. En effektmåler fungerer også.Duhar også brug for en ANT + donglehvis duerved brug afen computer til at oprette forbindelse til din hastighedssensor.

Hvad er bedre Zwift eller Sufferfest?

Hvis søgen er at komme i form og nå dit præstationspotentiale,Sufferfester vejen at gå. AlternativtZwifthar titusinder af ryttere, der træder rundt i Watopia hver eneste dag. omvendtZwifttilbyder enstørreforskellige træningsprogrammer, ruter, løb og lokalt engagement endSufferfest.

Skal jeg indstille Zwift 100%?

100% vanskelighed: anbefales ikke, medmindre du har en avanceret træner, en forkærlighed for ofte at skifte og et behov for at straffe dig selv! En anden måde at se på det: Trænerbesvær bestemmer, hvor meget der skifter digviljebehøvergør.

Hvorfor har Zwift det så hårdt?

Løbeneerkort og særligt intens, forklarede han. Deter45-90 minutters løb i stedet for tre til seks timer. Konsekvensen for rytterneerdet dereringen mulighed for at spare energi, som de har i racerløb,de er nødt til at gøre langvarige, samlede forsøg, der skubber dem til deres fysiske grænse.13 2020.

cykelhåndsignaler

Hvordan fungerer cyclops virtuelle træner powersync?

PowerSync bruger trådløs kommunikation mellem en smart enhed eller computer via Bluetooth Smart eller ANT + betyder, at du bogstaveligt talt kan synkronisere træneren til CycleOps VirtualTraining-softwaren.

Hvad er forskellen mellem cyclops powersync og powerbeam?

Dette er en ny træner af CycleOps og replikerer den enormt imponerende PowerBeam Pro-træner, der i øjeblikket er CycleOps high-end indendørs turbotræner. PowerSync (eller Classic Virtual Trainer, som det også kaldes) adskiller sig fra PowerBeam, fordi den har den klassiske ramme i stedet for Pro-rammen.

Hvilken type trådløs frekvens bruger cyclops powersync?

CycleOps har to versioner af PowerSync: ANT + (den standard trådløse cykelfrekvens, der bruges af Garmin-computere, effektmålere, pulsbånd og så videre) og Bluetooth Smart (den trådløse frekvens, der bruges af smartphones og nyere tablets). Vores spørgsmål er, hvorfor ikke sælge en, der gør begge dele?

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Radcity cykel anmeldelse - varige løsninger

Er RadCity-cykler gode? RadCity 4 imponerede os med sin usædvanligt behagelige og glatte kørekvalitet. Denne cykel har forudsigelig håndtering og en pænt dæmpet følelse takket være sin forreste affjedring og omkredsede dæk. Den har også en afslappet geometri, rigeligt justeringsområde i sædepinden og stammen, plus en behagelig sadel og ergonomiske greb. 3 авг. 2020 г.

Cykling til skolen - hvordan man beslutter

Er det sikkert at cykle til skolen? På individuelt niveau kan gå og cykling øge elevernes sundhed, fysiske aktivitet og endda deres koncentration i skolen. Jo flere studerende, der går eller cykler, jo færre biler på vejen omkring skoler, hvilket kan minimere sikkerhedsrisici og mindske luftforurening.

Quick release-cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er en hurtig frigivelse på en cykel? Hurtig frigivelse eller gennem aksel? En hurtigudløsningsaksel har en 5 mm stang med en kamstang på den ene side og en møtrik på den anden, og dens funktion er at lade dig fjerne hjulet på din cykel uden brug af værktøj. En hurtigudløsningsaksel giver dig også mulighed for at fjerne hjulet uden at fjerne akslen.

Byg din egen cykel - holdbare løsninger

Er det billigere at bygge din egen cykel?

Bedste cykeltrøjer - søg efter løsninger

Hvad skal jeg se efter i en cykeltrøje? Se efter vandmodstand, vindblokering og åndbarhed afhængigt af hvornår og hvor du skal køre. Hvis du foretrækker naturlige fibre, skal du passe på cykeltrøjer lavet af merinould. Merinofår har tilpasset sig kolde vintre og varme somre, så deres uld er naturligt fugtgivende og forbliver varm, når den er våd.

Cykelposition - levedygtige løsninger

Er cykling dårlig for kropsholdning? Cykling og siddende er ikke det samme; cykling styrker dit kardiovaskulære og muskuloskeletale system, mens siddende ødelægger begge dele. Problemet er, at cykling og siddende forårsager lignende ubalancer i musklerne; en afrundet kropsholdning, en 'fast' og stiv øvre ryg og stramme hofter (især hoftebøjere) .24 авг. 2016 г.