Vigtigste > Zwift > Er zwift det værd - hvordan man adresserer

Er zwift det værd - hvordan man adresserer

Er Zwift pengene værd?

Du kan vælge en billig turbo og derefter købe sensorer, der giverZwiftmed din kraft og hastighed / kadence i appen, mendet erlangt sjovere med en smart træner, og jeg vil sigedet er værddet ekstra udlæg, hvis dit budget kan strække sig så langt.Du har ikke brug for meget udstyr for at komme i gang med Zwift. Bortset fra dit abonnement på selve Zwift, er alt hvad du behøver, en simpel turbo-træner, hastighedssensor og derefter bare din smartphone til at bruge Zwift på - du kan dog investere i fantastisk udstyr for at forbedre din oplevelse. Wahoo gav os venligt deres fulde Kickr-tøjler, så vi har en interaktiv smart træner, fan og klatring, der ændrer sig som om du er udenfor. - Ja.

Spørgsmålet er dog, hvad der faktisk er forskellen i erfaring mellem disse to opsætninger? Vi troede, det var på tide, at vi foretog de to hoved-til-hoved beregninger for at finde ud af det. (optimistisk hiphop-musik) Vi starter med vores setup på startniveau. Vi fik os en simpel modstandstræner på hjul.

Det har faktisk en magnetisk modstandsenhed, der kan justeres manuelt ved hjælp af dette håndtag. Enhver, der har cyklet i lang tid, vil være bekendt med denne type turbo, for ærligt talt er det sådan, som alle turbotrænere plejede at være. Og på grund af dette kan du få dem nu relativt billigt.Så en fantastisk introduktion til en verden af ​​indendørs træning, jeg nævnte i starten, at du har brug for en hastighedssensor. Det, der er vigtigt, er dog, at det er en hastighedssensor, der opretter forbindelse til den enhed, som du vil bruge den til. Hvis du har en hastighedssensor, der sender til ANT +, er chancerne for, at jeg har brug for en adapter til at hente signalet fra din computer eller bærbare computer eller hvad som helst.

I dette tilfælde transmitterer det også via bluetooth, hvilket betyder, at jeg kan hente det direkte fra min smartphone, som jeg vil bruge i dette tilfælde. Husk at fastgøre denne hastighedsføler til baghjulet, fordi det selvfølgelig er den eneste, der drejer. Du parrer den derefter med din enhed, hvor den kan fortælle Zwift, hvor hurtigt baghjulet drejer.

Det smarte er, hvis du også fortæller Zwift, hvilken træner du bruger, fordi de har beregnet, hvor meget træk hver træner opretter. Dette betyder, at hvis han ved, hvor hurtigt baghjulet drejer, kan han beregne, hvor meget kraft du bruger til det. (Joy Techno Music) - Så her har vi Wahoo Kickr, Kickr Climb og Kickr modvind.Wahoo Kickr er deres øverste smarte turbo-træner, og den åbenlyse forskel fra denne og den, som Si har brugt før, er, at min cykel ikke har et baghjul direkte drevet turbo, der leveres komplet med sin egen kassette. Når det er sagt, bruger du ikke længere dit eget baghjul, og du ender ikke med de sorte mærker over hele væggen. Men indeni er den reelle forskel.

Turbo har en variabel modstandsenhed og en effektmåler, hvilket betyder, at den både nøjagtigt beregner min effekt og justerer den modstand, jeg føler i pedalerne, afhængigt af hvor jeg kører på Zwift. Det betyder, at opadbakke faktisk vil have lyst til at gå op ad bakke, og du bliver nødt til at skifte gear i overensstemmelse hermed. Først og fremmest, og hvad vi har her er Wahoo Kickr Climb.

Dette simulerer automatisk hældningen og efterligner, hvad der sker på Zwift. Op til 20% hældning og 10% hældning. Og endelig har vi Kickr modvind, og dette er en fan, der forbinder din turbo-træner eller pulsmåler og justerer køling baseret på intensiteten af ​​din ridning.Du kan selvfølgelig tilsidesætte dette og bare skrue det op til max. - Chris, skal vi Zwift? - Lad os gøre det. - Inden vi begynder, undskyld, ven, for at have fået dig til at gå ind på indgangsniveauet.

Det sker bare så, at vi ikke har de nødvendige adaptere til denne træner, så jeg kan montere min forskellige cykel på den. Så du skal bare fortælle mig alt, kammerat - jeg er ikke sikker på, om det var den mest oprigtige undskyldning, men lad os gå videre. - Okay, lad os gå. (blød technomusik) - Den første ting, du vil bemærke, når du kører en grundlæggende opsætning, er at der ikke er nogen direkte feedback gennem pedalerne.

Ingen modstandsændring, når man kører op ad bakke eller ned ad bakke. Mens jeg virkelig savner det, tror jeg det sandsynligvis er rimeligt at sige, at hvis du ikke har kørt en smart træner, ved du ikke hvad du mangler alligevel, så fokuser på det, du ikke har, men på hvad hvad du gør. Du kan stadig bruge alle sociale aspekter af Zwift, logge ind og ændre din avatar, komme igennem alle niveauer, udforske verden og deltage i gruppeture, træningsfunktionaliteten er der stadig.

Du kan tilmelde dig og drage fordel af de mange forskellige træningssessioner, som Zwift har, og køre til dem. Glem ikke, at den indsats, jeg lægger, stadig er den samme uanset hvilken træner. Ydelsesestimatet er også godt til træning, især når det kommer til at spore dine forbedringer. Hvis det fortæller dig, at du har en FTP på 200. fik watt, og du har øget det til 220, er dette reelle fitnessgevinster.

Ja, det er muligvis ikke så nøjagtigt, og fejlniveauet kan betyde, at du faktisk gik fra 240 watt til 270, men antag, at hvis vi fortsætter med at bruge den samme opsætning, skal resultaterne i det mindste være konsistente. (blød technomusik) - Hvad med vores opsætning af dikkedarer så? Hvad får vi godt, efter hvad Chris lige sagde om træning, er effektmåleren på denne Kickris kun 2% nøjagtig, hvilket betyder, at vi kan bruge den til nøje at overvåge vores træning, og det betyder også, at vi rent faktisk kan se vores egne resultater kan sammenlignes med andres, da 2% nøjagtighed er noget som guldstandarden. Nå kan du måske ikke lide at jiggle din FTP foran andre mennesker, men hvad det betyder på Zwiftis, at du er kvalificeret til at sende resultater i Zwift Races, fordi Zwift Races ved, at du bruger udstyr, der er tillid til, kan du kalde det erg-tilstand, og det er her, træneren vil skabe den nøjagtige modstand, der kræves for hvert interval.

Og det er baseret på de beregninger, Zwift foretog baseret på mine egne færdigheder. I praksis betyder det, at hvis for eksempel intervallet er 350 watt, så længe jeg drejer pedalerne, ville denne træner generere denne modstand. Det betyder, at jeg vil levere 350 watt, uanset hvor hurtigt eller langsomt jeg træder.

For mig er det sandsynligvis forbedringen i køreoplevelsen, der er mest bemærkelsesværdig. Den feedback, du får fra træneren, afhænger af, hvad der sker på skærmen. Så når jeg begynder at klatre, vil jeg mærke modstanden, hvilket betyder, at jeg skal skifte gear, og så med denne forreste Kickr-stigning ændres hældningen på min cykel, hvilket betyder, at min kropsposition også ændres.

Selvom jeg ikke bogstaveligt talt bekæmper tyngdekraften nu, føles det som om det modsatte er tilfældet, når jeg går ned ad bakke, modstanden aftager, og så går vi afsted. Nå, jeg synes det er rimeligt at sige, at brug af en smart træner helt sikkert kan forbedre din træning, ligesom hvis du havde en effektmåler på din cykel, fordi du virkelig kan grave dybt og sørge for, at træningen, du gør, er helt optimal. Og så den anden ting bortset fra træning, hvis du bare er en stor fan af at køre i Zwift, samfundet, vil det sociale element så have denne opsætning gøre oplevelsen bedre for dig.

Men den gode nyhed er, at det på en eller anden måde selvfølgelig ikke er strengt nødvendigt. Men hvad jeg ville gøre, hvis jeg ville forsøge at overføre fra dette til den grundlæggende opsætning, er først en slags afkøling af dig. Så du kører varmt inde, og så er enhver gammel fan bedre end ingenting.

Selvom jo bedre ventilatoren er, jo bedre bliver din køling selvfølgelig. Den anden ting er, at smartphonen, som Chris bruger, er utrolig praktisk, især hvis du rejser rundt, vil du opdage, at brug af en større skærm vil gøre dig mere forbundet. Så en tablet, eller i dette tilfælde, et Apple TV tilsluttet en enorm skærm, og jeg føler mig faktisk meget forbundet med min virtuelle verden.

Og det gode ved det er, at det efterlader din telefon fri til den ledsagende app. (upbeate techno music) - Det er længe siden, at jeg bruger Zwifton, en helt normal indendørs turbo-træner som denne, og det er lidt underligt at ikke mærke stigningen eller føle slipstream som andre? gå forbi mig, men hvis jeg aldrig havde oplevet, at jeg ikke ville vide, at jeg savnede noget - Nej, men da du er gået fra at være en normal træner til at være en intelligent træner, hvordan føltes det for dig, dette trin tæt på? - Nå, jeg nød virkelig det, fordi jeg ikke altid træner, så da jeg loggede ind, ville jeg bare tage en tur eller gå hårdt ind imellem, ligesom et spørgsmål om stil og føle, at stigningen mødes dig i stedet for at skulle skifte gear for at ændre intensiteten, jeg nød virkelig det ja, jeg tror det er sagen, med den ekstra investering fra disse interaktive trænere får du det element, der er mere realistisk for, og det bryder også en ellers ret lineær oplevelse af at skulle reagere, som du siger min cykel vinkler bare der, når hældningen begynder.

Du er nødt til at reagere på, hvad der sker på vejen, så det bryder ting, du skifter gear, du skal hente din kadence, vænne dig til disse modstandsskift, og det føles meget som at køre udenfor. Jeg tror dog styrken ved den grundlæggende opsætning er, at du stadig har de fleste af elementerne i Zwift tilgængelige, så du har alle træningspasserne - ja - og du vil føle dig helt normal. De har fuld kontrol over dem, og du har også de sociale elementer, så vi kører lidt sammen, ikke? - Ja, og jeg-- - Selvom jeg tror, ​​jeg faldt dig - Uh, lidt på turbotrænerens skråning, så jeg ved, hvor hårdt jeg prøver. - Ja.

cykel booty

Er det rigtigt? - Ja, sandsynligvis. Det er faktisk ikke så langt væk - ja, lad os gå. (upbeate techno music) For at afslutte denne artikel skal vi først og fremmest nævne en ting, og det er, at vi har undervisere i den helt anden ende af spektret her.

Og det er ikke en enten-eller-situation, fordi der er dem i midten, er det? Så du kan få enklere interaktive undervisere, der ikke koster så mange penge, men det giver dig stadig den interaktive fornemmelse, du får fra Zwift. Så du har enheder med variabel modstand og også indbyggede effektmålere. - For at få mest muligt ud af din standard turbotræner skal du holde styr på dit dæktryk samt lufttryk og temperatur i det rum, du har bruger det i.

Dette hjælper dig med at få bedre og mere ensartede præstationsmålinger. - Ja, det er rigtigt, så hver gang du hopper på det, ved du, at det måler din indsats, selvom det ikke nødvendigvis er så nøjagtigt som en effektmåler eller en interaktiv smart træner. Og lad os indse det, selv uden disse interaktive elementer får du næsten alle fordelene ved Zwift.

Så du har alle de træningsprogrammer, som du nævnte tidligere. Du har alle de sociale elementer, du kan deltage i gruppeture, du kan køre gennem disse verdener specielt designet til cykling. Ret, sørg for at blive involveret i kommentarfeltet nedenfor.

Forhåbentlig fandt du denne artikel nyttig i forhold til det i første omgang, hvad du rent faktisk har brug for for at komme i gang med Zwifting eller faktisk tage de næste skridt, men også fortæl os, hvad du bruger. Det ville være rigtig interessant at læse disse i kommentarerne.

Er Zwift det værd uden en smart træner?

For den bedste oplevelse, asmart træneranbefales tilZwift. Men hvis du kun har en klassikertræner, så få en effektmåler eller en hastigheds- og kadenssensor til dincykelvil gøre det muligt for dig at nydeZwift.

Er Zwift bedre end peloton?

Hvis det er din ting at smadre det mod kørere fra hele verden i cykelløb, og data er alt,derefterplukkeZwift. Men hvis du har en holistisk vision om fitness og ønsker at øve yoga, skal du udvikle en regelmæssig strækningsrutine, og du vokser bedst fra menneskelig vejledning,Platoner det umiskendelige valg.

Jeg ledte efter en god løsning til at køre indendørs om vinteren, det er vigtigt, at løsningen er stille, da jeg bor i en japansk lejlighed; løsning, der var superstøjsvag, og jeg havde ikke alle pengene i alle disse nye gode smarte trænere, der er derude, og det er derfor, jeg fik ideen til at bruge en spinbike, fordi spinbikes er superstille og ikke bruger elektricitet, så der er to gode punkter lige der, men da jeg gik til første gang på udkig efter dette emne, var der ikke meget information om hjul, der drejede, og Swift, så jeg havde en slags svømmetur i ukendt område, men jeg er glad for meddele, at denne løsning var perfekt for mig, der arbejdede og måske også fungerer for dig Gå ind i, hvad der kræves, hvad vi skal gøre, få dette setup til at fungere, så det første, du har brug for, er selvfølgelig en aspincykel, og det betyder ikke noget hvad spin -Bike du har. De fleste af dem er ret ens og har mange af de samme dele, du kan have en low-end cykel kan have en medium ende, eller du kan have en high-end model.

Det betyder ikke noget, hvad jeg har, det har ingen elektronik, det har bare et simpelt svinghjul, men en fordel ved min Spinbike er, at den har unikke styr, så du har normale drop barer, du har triathlon styret, og jeg valgte disse på formål, fordi jeg ikke ville have nogen af ​​de ekstra enheder, jeg har ikke brug for et speedometer, fordi vi forbinder dette til Swift med en effektmåler, så når du tilslutter Swift, har du brug for en af ​​to ting, en effektmåler eller en hastighedsføler , hvor hastighedssensoren naturligvis er tilbagevenden, hvis du ikke har en effektmåler, er alt på Swift strømbaseret, så du virkelig ikke vil være hurtig med en hastighedsføler, så du ikke kan få et nøjagtigt billede af, hvordan du klarer dig i løbet, og så er det bedre at bruge en slags effektmåler, og så vidt jeg ved, er der i øjeblikket mellem forskellige typer effektmålere, kan du tilslutte en spinbike, jeg bruger en pedal- baseret effektmåler, så jeg har de fem aero-osteomepedaler, som jeg lavede en gennemgangsartikel til tidligere. Så hvis du er interesseret, så tjek disse fantastiske, du kan bruge dem i næsten en hel måned med den anstændige mængde forlystelser, og jeg behøver ikke rigtig at fylde dem op. Jeg kalibrerer dem bare nu og da, og du kan bare slukke dem og sætte dem på den anden cykel, så når jeg vil køre på min racercykel udenfor, nu er det vinter, så jeg skriver ikke min racercykel meget udenfor, det er primært mountainbike, så der er ingen problemer der, men at skifte til andre cykler er super let, intet besvær, så elsk de pedalbaserede effektmålerløsninger, den anden, der teoretisk kan fungere, men jeg kender ikke nogen, der har gjort det, er du crank toggle og Brug en krumtapbaseret drevløsning af dem, skal være kompatibel med nogle af krumtaparmløsningerne, men spar dig bare besværet og gå med den pedalbaserede løsning.

Jeg anbefaler Fabri Osteoma pedaler alligevel, dette er alt hvad du behøver for at få piskerne, så ja det er virkelig så simpelt, alt hvad du behøver er effektmåleren på cyklen, du tilslutter bare din computer som normalt, og for jeg har lige foretaget endnu et stort køb jeg ledte efter en slags stander eller bord, der gjorde det muligt for mig at lukke min computer foran mig, mens jeg kørte. Til sidst faldt 300, det er faktisk tre hundrede og halvtreds dollars her i Japan på Wahoo-højt skrivebord og det var ret dyrt, men jeg er så glad for, at jeg købte dette, jeg bruger denne ting til alt, hvad jeg bruger den til at stå og arbejde, når jeg ikke er på min cykel, og jeg kan hurtigt skifte til cyklen, når jeg har brug for det brug det der. Så elsker-elsker-elsker dette skrivebord Jeg ville ønske, at der var flere lidt billigere alternativer, men det ser ikke ud til, at der virkelig er meget på markedet i øjeblikket, så ja at gå ind på fordelene ved denne opsætning er en af ​​de De største fordele ved at bruge en spin-cykel med Swift betyder kun, at du har en speciel cykel til din indendørs ridning til alle, der har erfaring med en slags mekanisk stort set hver cyklist har oplevet det nej, det er ikke sjovt at håndtere, og hvis der sker noget til din cykel, bryder en kæde, selvom nogle dele i din gearpind ikke fungerer, og du muligvis ikke kan bruge det, før din cykelbutik får det ordnet til dig, så fordelen ved aspin cykel er, at disse ting aldrig går i stykker , det betyder ikke noget, om din hovedcykel går i stykker, du har altid denne cykel at stole på, så for mig er dette bare store punkter. De store ting, jeg er i I år prøver jeg at være motiveret, køre mere konsekvent og bare har færre undskyldninger, og hvis jeg ikke behøver at bekymre mig om mekanisk problemer, så er det bare en undskyldning mindre, og jeg kan være mere konsistent med min træning. En anden fordel, jeg nævnte tidligere, er selvfølgelig stilheden, disse ting er super stille, når du ikke ved, at spin-cykelopsætningen kun er et roterende svinghjul, og du lægger en slags blød fjerpude på den, så den næsten ikke kan lyde overhovedet er der ingen lyd fra drivkæden eller de indvendige dele så super stille lige fra fjederens kontakt til svinghjulet En anden fordel ved Spinbike er, at der stort set ikke er maksimal modstand, så nogle af disse smarte forhandlere har noget af de andre undervisere derude har maksimal modstand, som du kan afgive, der ikke betyder noget for de fleste, da de fleste ikke kan lægge mere end tusind eller 1500 watt, men hvis du kan, er et drejehjul ret godt, fordi du giver op før spin-cyklen giver op, hvis det giver mening, er en anden stor fordel ved spin-cyklen tilpasningsevnen, så jeg bor hos mig ner kone, min kone kan også lide at cykle, og hvis hun vil bruge cyklen, kan vi bare justere positionen det har vi bare at skrue den op for at bringe sadlen op eller ned.

Du kan ikke få 100 procent nøjagtigt i samme position som din hovedcykel, men du kan få det ret tæt, og det er behageligt nok for mig, men hvis du er rigtig præcis? Ting, der kan være skadelige for dig, da justeringspunkterne er adskilt, så du muligvis ikke kan komme til den nøjagtige placering, du leder efter. Dette er et godt punkt at gå ind på ulemperne, da vi allerede taler om, at den ene ulempe ved at have din egen cykel i dit hus eller hjem er, at det tager plads. Jeg bor i en lille lejlighed i Japan, og pladsen er temmelig begrænset, og jeg aner ikke, hvordan det lykkedes mig at overbevise min kone overbevise om at give mig det specielle sted i vores stue til det roterende hjul, men heldigvis kunne hun godt lide det selv, og hun så værdien i det, men ikke alle vil være i stand til at få sin kone eller partner til at have en egen cykel i sit livsrum, så dette fungerer muligvis ikke for alle og lokken ved at have en træner og sætte ham i skabet og bare trække det ud, når du har brug for det og trækker din cykel ud, når du har brug for det kan være bedre for dig. Den anden ulempe ved spincyklen er det virkelig? hårdt, så det er svært at flytte, forhåbentlig behøver du ikke flytte denne ting, jeg planlægger ikke rigtig at flytte denne ting, før vi flytter her måske fordi jeg ikke har noget andet sted, jeg kan placere det, så der ikke er et problem er, når du har fået det sat op. Når vi taler om opsætningen, var opsætningen ikke så dårlig, det tog os måske cirka 30 minutter.

Vi lavede en sjov artikel om, hvordan du installerer pakken. Hvis du vil tjekke det ud med mig og min kone, der installerer spin-cyklen, kan du tjekke ud En anden fordel, jeg nævnte tidligere, var at denne ting ikke bruger strøm. Så hvis du er bekymret for at have alle disse stikkontakter, skal du bekymre dig om at tilslutte din bærbare computer, tilslutte nogle andre teknologier, som du bruger til at tilslutte din blæser, måske løber tør for stikkontakter, den gode ting på den ting er, at den ikke har brug for elektricitet, og den genererer ikke ekstra varme.

Én ting ved at cykle og hurtigt om sommeren og vinteren overophedes du som en skør, hvis du cykler indendørs, så vi virkelig ikke vil tilføje mere varme til vores miljø, hvor vi genbruger. Det gode ved drejehjulet er, at disse ting ikke genererer nogen varme, det er bare svinghjulet og puden, så der er ingen problemer. Ulempen ved spin-cyklen er trækstil, da dette er et svinghjul, hvis træk er lav, hold fast ved det Dine ben bevæger sig, og de stopper ikke rigtig, så hvis du har skrevet et spor eller velodr før, før det er en temmelig lignende følelse, hvor dine pedaler er mere forbundet med selve cyklen, er det ikke 100% det samme, men det er ret ens. Så når du drejer med lidt modstand, føles det godt, og et godt pedalslag tvinger dig til at bevæge dig hurtigt.

Ulempen ved dette kommer, når du begynder at bruge høj modstand. Så når jeg begynder at skrue den ting ned mod slutningen af ​​en sprint i Arace og Swift, har jeg lyst til at frigøre pedalen lidt på kort tid, det stopper svinghjulet, og det gør virkelig ondt, det ser ikke ud til at føle sig helt det samme, som du har, når du er på farten, når du holder op med at køre på vejen, når du slipper et øjeblik, kan du bare begynde at træde i pedal igen, og det er ikke et problem, men når du har den bremsemodstand, når Du holder op med at træde i et sekund, det stopper, og du er nødt til at starte forfra med en fuldt elastisk pude på svinghjulet og lad mig fortælle dig, at efter det kommer du ikke tilbage med hensyn til sprint træning som denne, det er virkelig svært dig dig ' er bare en slags og færdig, når du er færdig med din sprint, er der ingen vej tilbage fra den, du skal være lidt hurtig til at reagere, og det er den anden ulempe ved at skifte n med landevejscyklen, du kan skifte gear med dit gearstang med de smarte trænere, de har den automatiske modstand til th Det terræn, du befinder dig på, og desværre med det roterende hjul, skal du gøre det manuelt, det er virkelig let, selvom det normalt kun er en lille drejeknap, så drej det bare til venstre eller højre afhængigt af hvor du skal hen. Normalt når jeg kører Swift når jeg ser mig selv klatre op ad en bakke, tilføj bare mere modstand, det tager kun et sekund, og du er færdig, når jeg går ned ad bakke, jeg reducerer bare modstanden der lidt selvfølgelig igen, der har fordele og ulemper, hvis du træner om til mere tidskursus-ting f eller lejligheder, og du vil have en ensartet præstationsprofil, du har ikke rigtig brug for den tilstand i disse smarte trænere og kan bare udføre en ensartet præstation uden at bekymre dig om disse virtuelle stigninger og dig selv Fokusere mere om at opnå din specifikke træning, når du har en måltræning, der prøver at opretholde 300 watt i 5 10 minutter, eller hvad det end er meget lettere med denne type opsætning, kan du få nøjagtigt den ydeevne, du ønsker. Du skal blokere det og ikke bekymre dig om disse bakker baseret på forskellige positioner, selvfølgelig, hvor du bruger forskellige muskler, så når du klatrer, ændres din position, belastningen på dine muskler ændres lidt, det er derfor disse nye som Wahoo såkaldte kicker boder foran er så populære, hvor du kan vinkle din cykelskift og bruge de forskellige muskler, der træner dig bedre til bjergbestigning, hvis det er dit mål, desværre er du begrænset, jeg gør det med det drejende hjul, medmindre du bare holder blokke foran af din cykel og bare kør hele turen som en opadgående position, men du kan ikke ændre den, mens du kører, så ja, dette er dog ret ny teknologi, så vi behøver virkelig ikke tænke på det, at du Jeg tænker ikke for meget på, at du gjorde det med min spinbike, jeg byttede nogle af delene ud, så jeg har taget min egen ridne sadel på her, så de fleste af disse dele er ret kompatible, hvis du kan skifte pedaler efter din smag kan du ændre sadlen til din smag, og du kan endda bytte styret på nogle opsætninger, men det afhænger af den samlede spinbike, du kommer ind i.

Jeg er meget tilfreds med denne opsætning, jeg kan ikke bede om mere, det var super billigt, selve cyklen var omkring $ 400. Jeg havde effektmålerpedalen, så jeg behøvede ikke rigtig bruge noget ekstra på det og derefter min almindelige Swift Konto var sådan Meget billigere end at bruge på en af ​​disse nye smarte effektmålertrænere. Jeg er stadig meget begejstret for denne teknologi, men jeg vil vente lidt flere penge, og jeg vil vente lidt på, at teknologien bliver lidt mere avanceret, så lad os snurre uden modstand. Du kan se, om jeg prøver at stoppe mine ben stadig i bevægelse, det er på grund af det tunge svinghjul her, så lad os prøve at tilføje noget modstand lige nu, vi er på omkring 100 watt 90 o / min. Den anden gode ting ved disse pedalbaserede effektmålere er at de inkluderer en kadence-læser, så du ikke har brug for noget ekstra, vi varmer ikke op endnu, vi har 400 watt, og selvom jeg rejser mig og sprinter ingen reel forskel i lyd, men du kan se, så snart du holder op med at træde en gang at bremsen er tændt, det er virkelig svært at få det i gang igen, så du bliver nødt til at lægge det lidt modstand og få hastigheden op igen, så en af ​​ulemperne, når du laver en sprintindsats, men det er helt ok hvis du bare prøver at holde bestemte mål kører på det eller arbejder på improvisationer i dine ftp okay gutter vil det for dagens artikel, jeg bliver nødt til at fortsætte med dagens tur, dagens træning følger mig på Swift giver mig en pæn tommelfinger op eller endda på vers Jeg ser frem til et par kudos håber du fandt denne artikel nyttigt, vi vil lave flere artikler om Swift flere artikler om cykling og selvfølgelig at bo i Japan og selvfølgelig en stor tak til alle vores tilhængere på patreon, der hjalp med at gøre denne kanal mulig, hvis du er interesseret i at støtte denne kanal don 'take a se på nedenstående link til vores Patreon-side og se jer i den næste artikel

Gør Zwift dig til en bedre cyklist?

Når det er sagt, hvis det er et valg af enZwiftride eller gøre noget, så er det bestemtbedreend ikke at ride.Zwiftracing er megetgodtsjovt, og en lang udholdenhedstur er megetbedrehvisduhar en virtuel verden.

I morgen, Trainiacs, måske ikke tropisk endnu. Vi har sne, sne, sne, sne, sne, mere sne. Men det er bunden, og det betyder, at det næsten er udendørs ridesæson, og det betyder, at jeg er nødt til at tage en beslutning om, hvor ofte jeg cykler indendørs og holder fast i min nyfundne femte kærlighed, Zwift.

Ingen triatlon Kim, Gracie, Peaty. Triatlon. Zwift, der går gennem mit hoved, mens jeg rammer (højt klink) og beslutter, hvor ofte jeg bliver inde.

Åh åh åh. Og i de næste to dage har vi muligheden for at vise dig noget om mit hus, som jeg aldrig har vist dig før. Lad os gøre dette efter en lille, lille pause i træningen, okay? Okay, på flugt, hvad vil Pat dræbe mig.

Dette skal være en 49 minutters træning. I stedet gjorde jeg Alp de Zwift i en time og 40 minutter. Det suger. (Bip) (glad trompetmusik) benene er skål. (Bip) Før jeg taler om Indo eller i modsætning til udendørs, (bip) lad mig stå op.

Det var sværere end jeg havde tænkt mig. Okay, jeg er tilbage, og jeg er igen en rigtig (bang) dreng. Så lad os først tale om strømnumre.

Strøm Tallene, der kører udenfor, vil altid være højere end de strømnumre, der kører indeni. Det er fordi du griner og stønner meget mere udenfor, og du bevæger dig sidelæns, du har vind i dit ansigt, og den manglende luftbevægelse, der hæver din hudtemperatur, så du kan prøve dig meget hårdere, derfor KPI'erne i det fri højere end de indendørs COP'er. Så lad os tale om kvaliteten af ​​træningen.

Kvaliteten af ​​træningen indeni vil være bedre end kvaliteten af ​​træningen udenfor. Udenfor har du trafik, gadebelysning, flade dæk, ting som det at håndtere. På Zwift, på TrainerRoad, på indendørs cykling er alt klar til dig, og du kan indstille et interval på seks minutter, og det tager 360 sekunder.

Det er ikke, at du bliver stoppet tidligt eller har nogen ulemper undervejs, der ødelægger den nøjagtige hensigt med træningen. Derfor skal du sige til folk som Lionel Sanders: 'Ved du hvad, jeg træner kun indendørs.' Og han har mange andre grunde til det, men der er en rigtig stor gruppe triatleter derude, der siger: 'Ved du hvad, det er bare så meget mere' målrettet at ride indendørs ', så de vil alle gøre deres rides indendørs.

Nå, hvad angår bekvemmelighed, er indendørs cykling naturligvis vinderen her. Du kan have en opsætning uden at flytte cyklen. Du kan endda holde din diæt praktisk i flere dage.

Du behøver næppe at bære tøj mere. Du behøver ikke at klæde sig passende efter vejret, og jeg har aldrig set en vejchauffør skifte et fladt dæk på Zwift. Meget praktisk, tidsbesparende at køre indendørs.

Hvad angår racersimulering, hvis du er på vej til et kursus, vil det være vanskeligt at træne overalt, hvor det er svært at træne, uanset hvor du er, indendørs ridning kan gøre det op. Nå, for eksempel, hvis jeg havde en Wahoo Kickrback, da jeg trænet for Austen, kunne jeg have uploadet Austenrace-kurset til træneren, og pludselig var alt det bump på banen, som alle fandt udfordrende, noget, som jeg ville have været forberedt. Kombiner det med Wahoo Climb, som forhåbentlig en dag kommer ud, og min krop vil tilpasse sig den racerbane nøjagtigt.

Det samme kan ikke siges om at ride ud i Manitobas prærier, hvor det bare er pandekage fladt. Der mangler nu indendørs ridning sammenlignet med udendørs ridning. Din krop er nødt til at tilpasse sig bumpene på vejen, de små mikrovibrationer, de små mikroændringer, du går igennem, når vinden skifter retning.

Alle disse ting kræver meget arbejde i kernen, meget arbejde i stabilisatorens muskler. Din krop har brug for at udvikle evnen til at absorbere de små bevægelser og vendinger, der kommer op gennem hjulene og rammen på din cykel. Jeg vil ikke være forberedt på det.

Lionel Sanders selv sagde faktisk, at når han løber, sørger han specifikt for, at han kommer ud og løber udenfor, så hans krop er stærk nok til at håndtere denne raceroplevelse, fordi den gik igennem den i træning, jeg spekulerer på, hvorfor han gjorde det Rider ikke en cykel? Interessant. Lionel, hvis du ser, skal du nævne det nedenfor. Så jeg tror, ​​det er fire ud af fem sejre i indendørs ridning.

Betyder det? Jeg skal køre ind og sige, 'Hej gutter, den udendørs kørselsgruppe vil ikke finde sted.' Nej, ikke meget. En del af min motivation for at træne virkelig hårdt om sommeren er at være udenfor og at omgås mennesker er et stort kryds for udendørs ridning, der ikke kan tilfredsstille her i smertehulen, plus den intensitet du får udenfor hjælper med at opnå, meget på race dag.

Så dette er sandsynligvis ikke min første gang at være hundrede procent udenfor. Jeg vil stadig træne nogle træningsprogrammer, der virkelig skal målrettes indendørs på Zwift, men de fleste af mine forlystelser vil være udendørs. Lad os bruge dette tidsvindue til at vise dig noget indeni, som jeg aldrig har vist dig før.

Okay, du har set meget heroppe, men hvad du ikke har set meget, er kælderen. Så her nede er dette en renovering, som jeg gjorde og startede dagen efter, at vi flyttede ind i 2014, og jeg byggede den, som du kan se, den har et fuldt udstyret køkken fuldt her, og her har vi et fuldt soveværelse, og vi lejer faktisk dette placere ud, så jeg kan købe flere cykeldele. Lad mig vise dig rundt, så vi er helt adskilt, og det eneste, vi deler, er vaskerummet. Når du kommer ind, har du et dejligt, stort, åbent område, som jeg fuldstændig rensede og forvandlede til dette, da jeg flyttede ind.

Så vi har en stue der, et dejligt Ikea-køkken her. Vi har lidt lagerplads. Vi har et tredelt badekar.

Toilet, håndvask, skab, stående brusebad. Når du går tilbage til soveværelset, er soveværelset enormt, da jeg byggede og indrammede det, så gik jeg og stod herinde og tænkte: 'Hellig røg, jeg byggede virkelig dette sted over.' Det var uventet.

Så efter at have lejet det ud til den samme person i tre år, der var fantastisk, flyttede hun ud for et par dage siden, flyttede tilbage til sine forældre, og vi har en ny lejer om cirka tre dage. Så vi er nødt til at rense det lidt op og have nok penge igen til at købe flere cykeldele. Så det er lidt interessant, ikke sandt? Sjov historie herfra, mod toilettet.

Vi er oversvømmet en gang. Blikkenslager kom op og sagde, 'Mm, det skulle virkelig ikke ske mere.' To uger senere, efter at have hældt al beton, der var brudt op til brusebadet, blev det værre, og så måtte jeg grave omkring en tredjedel af kælderen, og jeg ville grave fem meter under huset for at få en Installer kontraventil til Sørg for, at den ikke oversvømmer igen.

Det var et lavt øjeblik i Triathlon Tarens liv. Meget lavt øjeblik, kunne ikke lide det i dag. Tak fordi du så med.

Hvis du er, skal du klikke på knappen 'Synes godt om', hvis du længes efter podcasts, se Triathlon Taren podcast. Det er den mest gennemgåede triathlon-podcast i verden, og hvis du kan lide triathlon-tip, så tjek Triathlon Training Ask Podcast, hvor vi hver dag har en podcast-episode på mindre end 10 minutter med spørgsmål og svar, idet vi taler om triatlon-ting .

Tak senere.

Er Zwift godt for begyndere?

Ud over at være et levedygtigt og ret realistisk alternativ til at cykle udenfor brugt af både amatører og professionelle, er det nu noget, der er sjovt for perfekt til når vejret er dårligt, du er tidsbegrænset, eller du bare vil have en fokuseret træning session uden de variabler, der følger med ridning

Er der et gratis alternativ til Zwift?

En sådan mulighed er RGT Cycling, som er enZwift-lignende platform. RGT erledigmen de har også et betalt abonnement, der tilbyder flere funktioner. RGT lignerZwifti detderer en skærmapp til ridning og en mobilapp til stort set alt andet. Åbn begge og aktivér skærmappen fra mobilappen.

Kan du se Netflix på peloton?

Så meget somvielsker binge-ser påKontoret er desværre ikke en måde at forbindePlatonCykel til andre apps såsomNetflix.Det gør vihåber at bringe denne funktion tilPlatonCykel i fremtiden.

cykelfotografering

Bruger rigtige cyklister peloton?

Mere til det punkt, du kører påPlaton2-3 gange oftere, end du nogensinde ville gå i en spin-klasse. Dette erægtegrund til vejcyklisterat deltagePlaton. Den eneste ulempe er, at der kun er et par powerzone-instruktører påPlaton, så musik- og opmuntringsmulighederne er lidt begrænsede.

Hvor stor forskel gør cykler på Zwift?

Detforskelmellem lageropsætningen (ZwiftCarbon og 32 mm carbon hjul) og den hurtigste race-juridiske opsætning (Troncykel) over en times ridning er cirka 60 sekunder.

Hvorfor er Zwift så populær?

Del social-medieplatform, del personlig træner, del computerspil,Zwifter elsket af rekreative ryttere, der udråber dets bekvemmelighed, sikkerhed og samfundsmæssige aspekter samt fordele, der har høstet store fordele ved hjælp af platformen til hård træning og rehabilitering af skader.19. 2019.

Hvor meget koster en måned med Zwift?

Lige nu koster Zwift $ 14,99 (£ 12,99) pr. Måned. Det er dog lidt mere komplekst end det. Hvad får du præcis til det? Hvor ofte hæver Zwift sin pris, og er der nogen bedre værdiindstillinger derude? Dette indlæg vil svare på dette. Så koster Zwift $ 12,99 pr. Måned.

Synes du Zwift er en god idé?

Du vil se fyre på deres cykler, i deres garager, med en bærbar computer på et bord og en butikstræner under baghjulet, og de vil fortælle dig, at det er en fantastisk oplevelse. Fuld offentliggørelse her: Min mening er naturligvis forudindtaget mod en person, der har råd til at bruge Zwift-platformen fuldt ud.

Er den gratis version af Zwift stadig gratis?

Zwift var gratis, da den blev lanceret, inden han flyttede til et abonnement. Derefter hævede den i 2018 sin pris med 50% til det nuværende niveau. Hvor meget koster Zwift at opsætte? Det er klart, at du har brug for mere for at køre Zwift end bare et abonnement. Der er en række komponenter, du har brug for (udover en cykel).

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Radcity cykel anmeldelse - varige løsninger

Er RadCity-cykler gode? RadCity 4 imponerede os med sin usædvanligt behagelige og glatte kørekvalitet. Denne cykel har forudsigelig håndtering og en pænt dæmpet følelse takket være sin forreste affjedring og omkredsede dæk. Den har også en afslappet geometri, rigeligt justeringsområde i sædepinden og stammen, plus en behagelig sadel og ergonomiske greb. 3 авг. 2020 г.

Cykling til skolen - hvordan man beslutter

Er det sikkert at cykle til skolen? På individuelt niveau kan gå og cykling øge elevernes sundhed, fysiske aktivitet og endda deres koncentration i skolen. Jo flere studerende, der går eller cykler, jo færre biler på vejen omkring skoler, hvilket kan minimere sikkerhedsrisici og mindske luftforurening.

Quick release-cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er en hurtig frigivelse på en cykel? Hurtig frigivelse eller gennem aksel? En hurtigudløsningsaksel har en 5 mm stang med en kamstang på den ene side og en møtrik på den anden, og dens funktion er at lade dig fjerne hjulet på din cykel uden brug af værktøj. En hurtigudløsningsaksel giver dig også mulighed for at fjerne hjulet uden at fjerne akslen.

Byg din egen cykel - holdbare løsninger

Er det billigere at bygge din egen cykel?

Bedste cykeltrøjer - søg efter løsninger

Hvad skal jeg se efter i en cykeltrøje? Se efter vandmodstand, vindblokering og åndbarhed afhængigt af hvornår og hvor du skal køre. Hvis du foretrækker naturlige fibre, skal du passe på cykeltrøjer lavet af merinould. Merinofår har tilpasset sig kolde vintre og varme somre, så deres uld er naturligt fugtgivende og forbliver varm, når den er våd.

Cykelposition - levedygtige løsninger

Er cykling dårlig for kropsholdning? Cykling og siddende er ikke det samme; cykling styrker dit kardiovaskulære og muskuloskeletale system, mens siddende ødelægger begge dele. Problemet er, at cykling og siddende forårsager lignende ubalancer i musklerne; en afrundet kropsholdning, en 'fast' og stiv øvre ryg og stramme hofter (især hoftebøjere) .24 авг. 2016 г.