Vigtigste > Zwift > Jungle circuit zwift - holdbare løsninger

Jungle circuit zwift - holdbare løsninger

Hvor lang er junglekredsløbet i Zwift?

500m

Så du vil ikke se min far, men du vil være i stand til at høre. Hvem ved, ved man aldrig.

Nogle gange vil jeg pludselig dreje kameraet, mens jeg tager billeder som denne og indlede en samtale. Lad os se lad os komme i gang.

Hvis du har set vores trænerartikler før, var min fars racercykel forbundet med træneren. Men som du kan se nu, ændrede vi det med min mountainbike. Vi kigger i øjeblikket.Vi bandt mountainbiken til træneren. Spørgsmålet kan opstå, hvorfor tilsluttede vi mountainbiken til træneren? Ja. Hvorfor dette? Hovedårsagen er, at min mor kan komme på træneren mere behageligt.

Vi foretog en sådan ændring, fordi min mor og jeg havde problemer med racercyklen, mens vi var på træner. Vi kunne ikke stå i en behagelig position. Vi besluttede begge at knytte min cykel til træneren, da vi begge elsker mountainbikes og er mere vant til det.

Men jeg vil gerne tale om et punkt. Som du kan se, skiftede vi baghjulet. Denne balance cykel var den samme på racercyklen og den samme på min cykel.Ja, emnet for dæk er vigtigt. Vi fastgør ikke et mountainbike-dæk til træneren, som vi gør her med undervisere. Selvfølgelig har undervisere også en række modeller, hvis du har en motordrevet træner ved at fastgøre rubler, bruger du alligevel ikke dæk, du forbinder en direkte rubelkæde, men med disse undervisere skal du bruge sådanne dæk, der er specielle træner dæk.

Vi bruger dem. Så vi skiftede baghjulet på mountainbike på denne måde. Så vi brugte faktisk racercykelfælg og -dæk.

Vi justerede rublen, det var ligesom efter at vi justerede kædeindstillingerne. Og færdig Vores mål er ikke at introducere træneren. Vi har tidligere præsenteret træneren i en anden artikel.Hvad laver vi i dag? I dag kører vi på en af ​​de smukkeste mountainbikeruter i Zwift. Vores mountainbike er klar. Nemlig.

Vi kører mountainbike på mountainbike-ruten. Det er en af ​​de smukkeste ruter. Jeg opdagede denne rute på Tour de Zwift.

Du kan se det her. Jeg er lige færdig med Tour de Zwift, som er fra 8. består af etaper.

Som jeg fortalte dig i den syvende fase, stod jeg for en så interessant situation for første gang. Det var en etape med mountainbike. Jeg tog min virtuelle racercykel som normalt.

styrketræning til mountainbiking

Jeg så på bakken, at alle mountainbikes passerer mig. Som det viser sig, er det nødvendigt at gå til Zwift på en mountainbike for at drage fordel af det på off-road mountainbike. Hos Zwift kan vi gå ind i forskellige verdener.

Men vi skal i Watopia i dag, du vælger Watopia derfra, hvad mere? Der er Richmond. Der er London. Der er London.

Jeg ved, det er en rute i Watopia. Det var noget, der hedder junglen. Lad os komme på vej.

Vi finder ham her nu. Det skal være øverst. Junglen

Jungle kredsløb. Hvor meget? Otte kilometer ca. og en hældning på 82 meter. Ikke en vanskelig rute.

Du kan gøre det. Det er faktisk for kort. Jo du gør.

Lad os sige okay. Ja, hvad gjorde vi nu? Bare sig, kør straks. Der plejede at være SPD-pedaler.

Nu har vi normale pedaler i stedet. Vi kan starte med sko med det samme. Dette er selvfølgelig en stor fordel for pigerne derhjemme med hensyn til hurtig brug af træner.

Vi har i øjeblikket en racercykel, Arda. Sådan kommer du ind i menuen. Du kalder det Menu.

Garage der. Jeg ved, at jeg har en mountainbike. Vi går ind i garagen.

Du går ind i rammen. Ja, i rammen. Jeg har en mountainbike.

Der er mange andre modeller. Zwift har en mountainbike. Er der andre? Ikke mere.

Okay, lad os vælge Zwift mountainbike. Se her nu. Der er funktioner som aero og vægt.

Hende. Arda, se du ved, at Zwift bemærker cyklen i spillet? Det har jeg lært.

For eksempel, hvis du virkelig bruger en cykel med god flyvevægt på vejen, har du det meget godt. For eksempel, hvis du tager en mountainbike og bruger den Zwift mountainbike på vejen, har du svært. Ligesom i det virkelige liv.

Ligesom i det virkelige liv. Det var virkelig rart, at de gjorde det. Derfor motiverer cyklerne, at du vinder, dig.

Hver gang du vinder eller køber, bliver du motiveret. Der er en skønhed i spillet. Så du køber det ikke kun for dets udseende.

Stjerner, hvad betyder de? Hvis det for eksempel er en aero -To stjerne cykel derude, betyder det bedre aerodynamik end en cykel med en stjerne nedenfor. Hvis sektionen, der siger aero, har tre stjerner og fire stjerner, er aerodynamikken stor. Det er det samme for vægten. En stjerne betyder tung vægt.

Tre stjerner betyder cykelens lette vægt med fire stjerner i gennemsnit. Jeg tror, ​​du kan tilpasse farven på din cykel her. Ja så lad os lave en grøn. Grøn.

Deres siger grønt. En pænere grøn cykel. OK, det er grønt.

Lad os sige tæt? Vi siger tæt. Vi har en grøn mountainbike. Klik tilbage

Nu er der en mountainbike. Det startede. Det skifter.

Selvfølgelig er det mere behageligt end en racercykel. Mountainbike gearforhold. Cykelens tophastighed er langsom, men det er mere behageligt.

I Zwift viser det også sin virkning. I mellemtiden får du et 'fortsæt'. Ooooo.

Vi svarer på venner, der siger: Fortsæt med Fortsæt. Er det ikke en japansk ven? Ja, jeg kalder ham Fortsæt. Hop, se på ham, Fortsæt kørsel kom.

Jeg klikker tilbage til mig. Med en hastighed på 7 km i timen

Åh, forresten, vi har nået mit mål om at cykle tre timer om ugen. Min fornøjelse. Tak, deres.

Jeg antager, at du har cirka to minutter til at komme derhen. Ja, jeg har nået min destination, hvis jeg kører yderligere to minutter. Tak til dig er det gjort.

Forresten, ja, du kan sætte dig selv sådanne mål. For eksempel er mit mål at cykle i alt 75 km hver uge og tre timer. Begge er separate mål.

Jeg opfylder mine mål hver for sig. Hvordan går det forresten? Godt. Jeg klatrer stadig.

Jeg klatrede 100 meter. Ja, i træneren er det lidt som om du normalt cykler. Ja.

Du klatrer lige nu. Hvilken skråning klatrer du op? Hældningen er steget. Det var 2%, nu er det 3%. 3% ikke? Hældningen vises øverst.

Det vises øverst til højre på kortet. De genererer i øjeblikket omkring 66-70 watt strøm. Ja deroppe til venstre.

Jeg tror, ​​at stigningen falder der, det er så ned ad bakke. I mellemtiden ser jeg nogen løbe. De tilføjede også løb til Zwift.

Triathlon er derfor mulig. Det er godt, at du passerede løberen, Deren. Ellers ville det være en skam.

Det ville være en skam. I øjeblikket 18 km. Jeg tror, ​​vi kommer mod grusveje.

Kom nu. Lad os se, om du drager fordel af mountainbiking på snavsede veje. Det var 0% og det nåede op på 3% på et øjeblik.

Det var 3% ja. Hældningen mærkes allerede i spillet, jeg droppede straks mit udstyr, jeg så tegnet, der sagde, at der er en 100 meter nedstigning. Hvordan har du det? Du har ikke været på cyklen i et stykke tid.

Ja, godt i øjeblikket. Gradienter var -3%. Det er mere behageligt, når skråningen falder.

Det tilpasser endda sin gangart i overensstemmelse hermed. Ja, ligesom i det virkelige liv. Når du har en smart træner, så lad Zwift klare det og have det sjovt.

Har du det sjovt eller har det smerter? Arda? Nu ser min søster ud til at have det sjovt. Der er en hældning på -3%. Tror du, at smerten snart begynder som om du har det sjovt nu? Udlændinge kalder det 'smertehulrum'.

Du skaber et hulrum af smerte. Og ja. Nu her, deres, se på støvet her, det er smukt.

Her skal du køre forbi racercykler. Se, racercykelvennerne foran og kan ikke gå så hurtigt som dig. Lad os gøre det til virkelighed.

Hvis du trykker lidt på pedalen

Deres kommer forbi løbere og racercykler. Dette er mountainbike-virkeligheden på Zwift. Når du er på farten, er du en fordel, hvis du bruger mountainbikes.

I øvrigt kan stærke racercykler stadig overhale dig. Men vi så fordelen. Da vejen blev bedre, faldt Deren naturligvis gearet lidt.

Hun begyndte at træde igen. Nu skal hun træde hårdere. Sveder vi lidt? Jeg sved.

Det er 2,7 km. Ja.

Hældningen er steget. Hældningen er steget, og den går op ad bakke. Du klatrer, klatrer, så falder skråningen pludselig til negativ, så har du chancen for at hvile.

Undskyld, jeg er meget svedig lige nu. Når du er i rummet, bliver du så svedig. Forresten, vi har det ikke lige nu, men jeg har en fan, jeg bruger det bestemt i mine træningsprogrammer, hvor jeg vil gøre en seriøs anstrengelse i en halv time eller en time.

I mellemtiden er du gennemvædet af sved. Jeg er gennemblødt af sved. Jeg passerede mange mennesker.

Jeg ville vise det. Hvilket skete med racercykler. Du kommer let ned ad bakkerne.

Ved du forresten, hvor jeg ser fordelen? Jeg ser især vennerne foran. De producerer tre gange deres vægt i watt, men deres forhold er en. For mig, selvfølgelig, fordi jeg er karakteren af ​​spillet.

Så du overhaler dem ved at generere mindre strøm. Vi kan forstå fordelen derfra 4,4 km.

Jeg sluttede næsten halvdelen af ​​det. Hvor meget var det i alt? Jeg tror, ​​det var 7,8 7,9.

Der er lidt tilbage af deres. Ja. Du afslutter dit første løb.

Dette vil sandsynligvis være din første gang i Zwift. Jeg kan se, at du sveder. Arda bringer din søster et håndklæde indeni.

Jeg sveder, men jeg har det meget godt lige nu. Så jeg kører godt, du begyndte at køre uden at varme op, det er ikke godt. Du var nødt til at varme op og starte.

Forresten fik du ikke dit vand. Vi fik ikke vand eller håndklæder, fordi vi ville skyde artiklen. Fordi det er 8 kilometer.

Vi kører heller ikke på ventilatoren. Vi plager dem her. Ja, lad os bruge håndklædet sådan.

Tak skal du have. Håndklæder er et must. Mest af alt lægger jeg håndklædet op.

Ardas sadel derovre. Zwift er en sjov app. Hvis du vil cykle derhjemme, især i denne pandemi

Hvis du vil fortsætte din træning derhjemme om sommeren og vinteren, får du en smart træner, du opretter en opsætning, og du bruger den sammen med Zwift. Der er virkelig ingen anden måde. Vi kunne ikke finde nogen anden måde.

Andre mobiltelefonapplikationer, andre applikationer osv. Er ikke så gode. Miljøet i Zwift er mere vellykket.

Der er regelmæssige løb. Jeg afsluttede et løb, Zwift Academy. Derefter startede Tour de Zwift med 8 etaper.

Jeg er færdig med det. Og det driver dig, motiverer dig. Deren var motiveret nu.

Hun blev tørret med et håndklæde. Jeg elsker at ride uden at holde fast i styret. Det er ret behageligt.

Uden nogensinde et sæde at holde med mine hænder. Forresten er du lige færdig med et segment. Du har en gave.

Dreng, hvis du klikker på ikonet øverst til venstre. Aero boost. Så ja, du får sådanne bonusser, når du har segmenter i spillet går i stykker.

Det har en indvirkning på spillet. Du er kommet længe. Ja, det er 7.6.

Lukker 9/7. Selvfølgelig glemte jeg, at ruten slutter med klatring. Det var en overraskelse for dig.

Du gjorde en stor indsats. Vi går ikke ud af huset. Vi går ikke på skovstierne for at spore bjergene.

Her i det mindste gøre en lille indsats. Nu er pandemien forbi, forhåbentlig slutter den, og vores ture begynder igen. Lad os gøre os klar.

Selvfølgelig. Jungle kredsløb. Jeg har det meget godt. Det var bestemt bedre end beta-mountainbike-ruten.

Du ved, der var en mountainbike-rute, som du kørte ved at dreje styret. Ja, det er eksperimentelt, men stadig. I beta.

Det er helt eksperimentelt i øjeblikket, og de har heller ikke arbejdet hårdt på det. Måske fandt Zwift det heller ikke vellykket? Jeg fik ikke positiv feedback fra brugerne, så de gik ikke videre, forbedrede det ikke. Faktisk mente jeg det. ..

Hældningshastigheden i forhold til hældningshastigheden. Jeg kan lide det. Generelt har denne rute 3% 4% hældning.

Hvis du har 8% eller 9%, er det meget svært. Præcis, det er ret svært. For eksempel radiotårn. 15%.

Du godeste! Mit hjerte banker for at afslutte scenen. Svært! 7.9, er jeg færdig? Ja, det er gjort.

Det ender faktisk her. Du fortsætter, fordi du ikke behøver at stoppe, men det er ruten. Du går, og det vender sig faktisk igen.

Det er derfor, der står denne sektion jungle loop. Du slukker for denne rute og kommer tilbage der. Jeg antager, at du er lidt træt.

Lad mig slukke sveden. Jeg synes det var okay, hvis? Ja, jeg kan godt lide det. Jeg kunne godt lide skråningerne. Det var en ideel rute for mig.

Cirka 8 kilometer. Og der var en 48 meter klatrerute. Ja, en 48 meter klatresti.

Det er ikke så svært, faktisk er det en meget god rute. Og det giver mountainbike-oplevelse ingen klager som landevejscyklen. Med hensyn til position.

Jeg tror, ​​vi gjorde dette job godt. Det føles som at efterlade mountainbike derhjemme på træneren. Racercyklen har også været Coach var sjovt. brug ikke træneren meget.

Lad os fortsætte sådan. Hvad sker der? I dag introducerede vi dig til Jungle Circuit, en mountainbike-rute, som vi elsker så meget i Zwift. Jeg håber, du nød at se, som vi gjorde.

Vi ses i vores næste artikel.

Hvilken cykel er bedst til jungle-kredsløb Zwift?

500mlang, for det meste flad.18. 2019.

Hvad er det fladeste kursus på Zwift?

Mød den nye konge afJungle: detZwiftbjergCykel
  • Resultaterne. Ved 300 watt konstant (4w / kg)Zwiftbjergcykelvendte om enJungle Circuittid 13:47.
  • Hvordan fungerer det på asfalt?
  • Tanker om snavsstrategi.
16. 2019.

Indendørs træning bliver bare bedre. Det bliver mere fordybende, realistisk og sjovt. I denne artikel viser vi dig en app kaldet Rouvy, der giver dig mulighed for næsten at køre, løbe eller træne rigtige steder på steder som Stelvio Pass, udendørs og mange flere.

(Luftwusch) (Metalskrig) Der er nogle indendørs træningsprogrammer derude. Nogle af dem bruger virtuelle verdener og virtual reality, og andre bruger interaktive artikler.

Rouvy er anderledes, fordi den bruger augmented reality. Hvad er augmented reality, kan jeg høre dig spørge? Det tager den virkelige verden og projekterer virtuelle billeder på de gader, der virkelig eksisterer. Så der er masser af muligheder at vælge imellem som Rouvy-appen.

Så du kan gå op på Stilfser Joch eller Paso Ciao eller Ironman Coeur-kurset, hvis de tre af jer er nysgerrige, men valget er absolut stort. Jeg mener, der er endda et partnerskab med Tour de Suisse, hvilket betyder, at du også kan køre etaper i den smukke Tour de Suisse, hvilket er ret spændende. Rouvy har over 7.000 kilometer ruter, inklusive 70 ikoniske placeringer og over 3.000 underlige film.

Alle artikler leverer effektivt grundlæggende augmented reality-lag, så du kan køre dem virtuelt og se din statistik, men der er et udvalg af special augmented reality-artikler, der tilbyder et højere niveau af augmented reality med avatarer, viste gadeskilte og andre funktioner. Det fantastiske ved det er hvis du træner til en bestemt begivenhed, eller hvis du skal til et bestemt sted, og du vil træne og forberede dig på en bestemt stigning, der er i den begivenhed eller måske endda hele ruten, kan du ofte. Så hvis du f.eks. Laver Maratona Dolomitterne, er der Paso Ciao og Valparola og et par andre. Så du kan øve dig på disse stigninger fra dit hjem.

Når du snakker med en træner, uanset hvad du træner for, vil de sige, at en af ​​de vigtigste ting, der skal medtages i din træning, er specificitet, og du kan ikke få noget mere specifikt end træning til de specifikke stigninger, du er træning Ved dit valgte arrangement er det virkelig seje Valparola, og Passo Valparola er en opstigning, som jeg faktisk klatrede sidste år. Så det er en meget speciel for mig, og jeg er meget fortrolig med det, efter at have kørt det op og ned 12 gange om dagen. (griner) Så jeg klikker på det og tænder det og kører det og ser, hvordan det går.

Så vi vælger Ascension, meget simpelt, og så har du mulighed for at vælge dine sanser og betale for dine sanser, hvis du ikke allerede har gjort det. Men det hele er meget intuitivt og meget let og ret hurtigt. Så lad os gå.

Det forbinder min turbo og mit pulsbælte. For at bruge Rouvy selv er alt, hvad du kan gøre, at bruge en almindelig ikke-smart træner, når du parrer den med en hastighedssensor, og det betyder, at du skal justere modstanden manuelt. Så når du kommer til et stejlere punkt, fortæller det dig i artiklen, og skru derefter bare op modstanden og gør det lidt sværere, men for den bedste og mest intense oplevelse anbefaler jeg at bruge en smart træner som denne Elite Toretto X, og det er fordi det automatisk ændrer modstanden for dig, når du rammer en mindre stejl eller stejlere vejstrækning.

Når du kører op ad en stejl vejstrækning, kan du mærke den vanvittige forskel, da den replikerer ændringerne i skråninger nøjagtigt hvad du får i det virkelige liv. Dette er en stigning, som jeg har lyst til på bagsiden af ​​min hånd efter at have kørt den 12 gange om dagen (griner), og jeg husker det. Jeg elsker denne bit, fordi den bit kun er 4%, eller det føltes meget fladere end jeg gjorde, og det er i spillet, men så er der de bits, jeg hader, når gradienten går op, og træneren svarer, og det bliver meget sværere.

Jeg har også gode minder om dette hotel til venstre, for det var der, vi var, og jeg husker Emma Puli ventede på mig omkring halvvejs gennem mit drev, den største æblestrudel, jeg nogensinde har spist i hele mit liv (ler gode tider. Derudover til de artikler, der er indbygget i appen, er der også muligheden for at oprette dine egne artikler. Brugergenereret indhold understøttes, men de professionelt oprettede artikler i sådanne stigninger blev ofte filmet på motorcykler eller biler, hvilket betyder, at optagelserne er meget glatte som jeg kan se det tydeligt, og opløsningen er også pæn og klar.

Jeg nyder i øjeblikket freden og roen ved at køre op ad Valparola alene, men der er også mulighed for at køre med andre, lidt ned ad bakke, (griner), og du kan logge ind med en af ​​dine venner, arrangere at gøre det på samme tid tid, du kunne gå op ad stigningen sammen, enten i et løb eller alene, hvilket er rart, og du kan også bruge bots. Så enhver, der har kørt appen, kan du vælge den som bot, du vil kæmpe mod, enten nogen at jage eller nogen til at jage dig, hvilket er ret sejt. Du kan se, at jeg faktisk lægger en bot nedenunder, men de er (griner) bag mig i øjeblikket.

Dette varer dog ikke længe med den hastighed, jeg kører i øjeblikket. (griner) Det er dog rart at have det sociale element, det er virkelig sejt, og ifølge Rouvy er der løb, du også kan gøre, og tilsyneladende gives der omkring $ 10.000 om året til løb på Rouvy, hvis jeg nu er tættere på topmøde af Valparola, kan du på en eller anden måde se udsigten, men det bringer meget stærke minder tilbage for mig. Jeg mener, jeg ville elske at bruge dette værktøj til at træne til denne stigning.

Jeg mener forberedelsen ville have været fremragende. Fordi det er meget repræsentativt for anstrengelsen, men der ser jeg det store hotel øverst i syne, og hver gang jeg kom op denne stigning på Everesting, så jeg det der, og jeg ville sige ja! Gudskelov. Det er altid en dejlig ting at se, og når man kommer op her, er udsigten bare fantastisk.

Det er faktisk også placeringen af ​​en gammel WWI-slagmark. Men dette er et smukt sted. (udånder) Jeg har nu skiftet til en anden opstigning, dette, som mange af jer vil genkende, er Stelvio Pass, der kommer op fra Bormio-siden.

Det er en absolut episk klatring at gøre, før du dør. Uden tvivl, bestemt en top 10, og dette er den berømte sektion med 14 tornadoer halvvejs op, 14 hårnåle draperet over et bjerg som spaghetti, men det er vanvittigt at bare være i stand til at gøre dette fra hjemmets komfort, og hvis du skulle tage en tur en gang i livet for at køre på den, som mange mennesker gør og pilgrimsvandrer, er det forbløffende, at du kan øve og forberede dig til hjemmet på en så specifik måde. Som en del af augmented reality Experience kan du se, at der er en chauffør foran mig, og små skilte vises i siden af ​​vejen.

De dukker op og fortæller dig, hvad hældningen er%. Fantastisk, dette er min favoritkørsel, men jeg fanger denne fyr. Vi ses senere. (Ler) Jeg bliver konkurrencedygtig med bots.

Alligevel (ler) der er en anden deroppe. Så jeg tror også jeg vil prøve at fange ham (griner). Jeg viser dig, Bot.

Men godt, Stelvio er hård, men lige indtil videre har jeg kun vist dig mega-episke stigninger, men Rouvy er ikke kun stigninger. Du kan også lave fladture, jeg er ret lettet, og jeg er sikker på, at mange af jer også vil være det. Ud over de flade forlystelser og flade strækninger, der tilbydes her, er der nu også træning og træningsplaner.

Så du behøver ikke bare køre store stigninger. Du kan også lave strukturerede intervalsessioner. Der er meget, du kan vælge imellem - disse blev oprettet af erfarne cykeltrænere, men du kan også indtaste din egen intervalsession fra noget som TrainingPeaks, og der er også en sessionskaber i appen.

Sådan kan du oprette din egen session. (stønner) Jeg bliver ret træt. (griner) Åh, mand.

Åh, se, 11%. (trækker vejret) Jeg er bare meget taknemmelig (griner) når jeg kommer deroppe. Jeg går ikke af dette i dag.

Det er ikke en let stigning, men hvis du overhovedet vil gøre det, kan du gøre det i dit eget hjem. (griner) Det ville være vanvittigt. Åh, for at bruge Rouvy har du brug for et abonnement, og de tilbyder en 14-dages gratis prøveperiode uden kreditkort, hvilket betyder, at hvis du glemmer at opsige dem, når de 14 dage er udløbet, bliver du ikke tvunget til at betale, hvilket er rart er, men hvis du vil fortsætte efter de 14 dage, er det $ 10 om måneden og derefter understøttes det på en række platforme.

Så du kan bruge iOS, Android, Windows og også Mac, som i øjeblikket er i beta-tilstand. (udånder) Rouvy tilbyder seerne til denne artikel en udvidet 30-dages gratis prøveperiode. For at få adgang til det skal du blot klikke på linket i beskrivelsen nedenfor.

Jeg håber, du nød dette første kig på Rouvy, og det var klart og informativt, og i så fald bedes du give det tommelfingre. Del det med dine venner. Nu for at se en anden indendørs træningsartikel kan du klikke her på min Direto X.

Hvad er den længste rute på Zwift?

Velkommen tilfladeste rute på Zwift! 'Time Flies' er enfladog hurtigt ud og tilbage, hvilket giver dig 20 km ørkenvej perfekt til TT-racing eller enhver tur, hvor du vil have konstant magt.

(levende musik) Du har måske set artiklerne om os, der kører på Zwift. Du har måske set artiklerne om os, der træner på Zwift. Du vil helt sikkert have set en artikel om os, der kører Jens Voigt på Zwift. Ikke sikker på, hvordan du bruger det, så lad os gennemgå det. Her er svarene på nogle almindelige Zwift-spørgsmål og nogle af de vigtigste funktioner. (Populær musik) - For at ride Zwift har du brug for en konto for at konfigurere den, gå til zwift.com.

Nu kan du starte med en gratis prøveperiode. og derefter betaler du et månedligt abonnement, og for at faktisk kunne køre, er alt, hvad vi har brug for, en indendørs træner og derefter en måde at lade Zwift vide, hvor hårdt du træder. Nu meget simpelt, det kunne bare være en hastighedsføler som denne Wahoo-sensor, der fortæller Zwift, hvor hurtigt dit baghjul drejer, enten gennem din computer eller din iPad eller endda din iPhone, uanset hvilken enhed du bruger det til, effektmåler vil Zwift kommunikere din styrke mere præcist, men hvis du vil tage det til et andet niveau, interagerer en såkaldt smart træner faktisk med Zwift.

Så det fortæller ikke kun Zwift, hvor hårdt du træder, det ændrer også mængden af ​​modstand, du føler pedalerne, afhængigt af hvad der foregår, Zwift, så hvis du går op eller ned ad en bakke, vil du vide om det, som du faktisk ved, hvornår du glider bag en anden driver. Glem ikke et håndklæde og masser af væsker, du vil være hydreret og faktisk prøve at justere dig selv til at parkere din cykel i et godt ventileret område eller med en ventilator for at holde dig kølig. Og endelig, før du går i gang, hvis du opretter forbindelse til Zwift ved hjælp af en bærbar computer eller din computer, så er det en god idé at downloade Zwift-mobillinket fra App Store på din telefon, fordi det betyder, at du rent faktisk bruger denne dåse.

Det er som en fjernbetjening. De styrer en hel masse små funktioner og funktioner, som vi kommer ind på senere. Den eneste ting at være opmærksom på er, at din telefon er tilsluttet det samme WiFi-netværk som din computer eller laptop. (let musik) Nu er der tre forskellige verdener, du kan køre Zwift i, hver med en variation på forskellige ruter.

Dette er min første gang der. (ler) Der er Watopia, det sydlige Stillehavsparadis med otte forskellige nt-ruter med over 42 kilometer vej. Og så er der to virkelige virtuelle verdener, hvoraf den første er Richmond 2015 UCI World Road Race-banen med fire ruter og næsten 19 kilometer vej inklusive nogle asfalterede stigninger.

Den anden at vælge imellem er London og 2016 Prudential RideLondon kurser. Vælg mellem at flyve forbi ikoniske seværdigheder i London eller at køre ud på landet på 17 miles vej. Kalenderen, der viser, hvornår hvert kursus er tilgængeligt til kørsel, kan findes her. - Nu skal vi bare vælge vores rute og trykke på 'Kør'. (Cykelbrummen) - Selvom du kører en bestemt rute, kan du altid ændre retning ved det angivne kryds med din mobiltelefon, så jeg skiftede og gik til venstre, og nu går du lige og til alle også kl. ethvert punkt, du kan se en ven undervejs, for eksempel kan du lave en vending.

Lad os gå. (let musik) Dette er hovedskærmen, du ser, mens du kører, så lad os se på, hvad du vil se på Zwift, øverst til venstre er du din læsning for strøm, slag pr. minut og omdrejninger pr. minut. Øverst i midten er den aktuelle hastighed, det vil sige den tilbagelagte afstand, det er din aktuelle højde og tiden siden starten.

Øverst til højre har vi to profiler, hvoraf den første er en zoom-in på, hvor du er på ruten inklusive stigningen på stigningen, Simon kører i øjeblikket, og de små flydende pile er de ryttere, du er ny på, og bare Herunder er her en større profil for hele ruten. Du kan bare se dig selv. Du er bare pilen der, og der er målstregen.

Og så er denne liste her, det er en liste over de chauffører, der er i nærheden af ​​dig, og i alt har vi yderligere 526 chauffører på ruten. Oplysningerne her viser, hvor langt føreren er fra dig, så hvor langt tilbage de andre chauffører er. Der er også et landeflag, den aktuelle watt pr. Kilogram, og hvor langt du er rejst. (let musik) - Kan du bare træde? Nå kan du Bu.

Der er masser af andre seje ting, du også kan gøre. Faktisk kan du, før du selv begynder at køre, vælge, hvordan du vil se ud på Zwift. Du skal bare klikke på tilpasningsikonet der, og så er du fri til at vælge, hvad du vil have.

Faktisk er der endda de oplåsbare GCN daginstitutioner som en mulighed. Tilbage til ridning, så kan du selvfølgelig bare ride alene, der er absolut intet galt med det, men hvad med at hoppe i en gruppe ridning eller endda et løb? Der er masser af begivenheder, der sker på forskellige tidspunkter rundt om i verden, for alle Færdighedsniveauer, fra regelmæssige gruppeture til fulde løb og alt imellem, for at deltage i en begivenhed skal du gøre alt hvad du kan for at gå til hovedmenuen. Du kan se listen over kommende begivenheder der til højre.

Bare klik og du vil deltage, og hvis du vil se, hvad der sker i fremtiden, har Zwift en hel liste. (Lys (musik) Uanset hvad du kører på Zwift, kan du sende en realtidsbesked til en gruppe eller en individuel tur r fra din Zwift-mobilapp eller direkte på tastaturet, hvis du vil. Jeg skriver bare 'Hej Der er en hel flok af hilsner og signaler ligesom dem, du vil bruge i den virkelige verden som en bølge, endda en albue-klap og selvfølgelig den berømte Zwift Ride On Thumbs Up.

Og du kan herfra også ændre din opfattelse. (Populær musik) - Udover freestyle-solo, eller faktisk gruppeture eller løb, er der også mulighed for at udføre strukturerede træningsprogrammer i træningstilstand. Nu er hver enkelt designet til at forbedre et andet aspekt af din ridning, måske udholdenhed eller klatring samt individuelle træningsprogrammer.

De har også fulde træningsplaner, og hvis du begynder at kigge, finder du 32 GCN-træningsprogrammer. Det er rigtigt. Ent hverken forbedrer du din hastighed på flade veje, din klatring, din sprint, eller du forbereder dig på løbet.

Og hvis de af en eller anden grund ikke svæver din båd, kan du faktisk oprette din egen ved hjælp af tilpasningsindretningen eller faktisk importere work-outs fra andre steder. (let musik) - Når du er færdig med din tur med Zwift, kan du se en lang række oplysninger og data, herunder din tilbagelagte afstand, puls, effektkurver, højde og endda forbrændte kalorier og meget mere. Ja, hver aktivitet gemmes på din profil og også på enhver anden konto, du vil oprette forbindelse til, som TrainingPeaks eller Strava eller Today's Plan - Ja, forhåbentlig vil dette forbedre din oplevelse på Zwift og hjælpe dig med at låse op for nogle seje funktioner. - Ja absolut.

Hvis du vil have mere indhold lige nu, har vi først lidt mere information om træning, bare klik dernede for en eller for at se Zwift løb, let klik dernede. - Det er fint.

Glem ikke at lide og dele også.

Er grus langsommere på Zwift?

De hurtigste landevejscykler klatrer Alpe i 48:39, menslangsommere(ZwiftStål med 32 mm kulhjul) færdiggør det i 49:57. Vi kender alleredegruscykler erlangsommerepå fladt fortov, så det er ikke overraskende.

Hvad betyder den røde trøje i Zwift?

Polka dot klatrertrøjer ergivet til rytterne med den hurtigste tid op ad banens store stigninger. Standard hvidtrøjemednetPolka prikkerergivet for de ældste stigninger i hver verden: for Watopia er det den kuperede klatring (begge retninger), mens London er det Box / Fox Hill og Richmond deterLibby Hill.

Hvad er den fladeste rute?

Fladeste ruteer en gratis webapplikation. Det er et værktøj til at vise ændringer i hældning og højde langs enrute, så du kan se, hvor der er bakker, bjerge, fald og dale. Du kan vælge at undgå bakker og stejle skråninger, hvis du kører, går, løber eller cykler.

Kan jeg køre hvor som helst på Zwift?

Du er fri til at tage forskellige sving eller endda vende rundt under dinride. Men det bliver du nødt tilgørmere for at ændre en forudbestemt rute. Hvis du løberZwiftpå en iOS- eller Android-enhed, digkanskift din verden eller standardrute uden at afslutte appen. Der, digkanvælg en anden rute eller en helt ny verden.03.04.2020

Hvad er den hurtigste gruscykel på Zwift?

Dethurtigstevejcyklerklatre Alpe i 48:39, mens den langsommere (ZwiftStål med 32 mm kulhjul) færdiggør det i 49:57. Vi kender alleredegruscyklerer langsommere på fladt fortov, så det er ikke overraskende.

Hvad betyder jerseyfarverne i Zwift?

LedigTrøjer

orangeJersey: bæres af lederen af ​​et skødesegment. Orange. GrønJersey: bæres af lederen af ​​et Sprint-segment. Grøn. KOMJersey: bæres af lederen af ​​et KOM-segment.

Hvor lang er Jungle Circuit på en Zwift mountainbike?

Ved 300 watt konstant (4w / kg) vendte Zwift Mountainbike i en Jungle Circuit-tid på 13:47. Tron-cyklen (og andre hurtige cykler) kommer lige omkring 15 minutter fladt på de samme effektniveauer. Ingen cykel / hjulsætkombination kommer tæt på Zwift Mountain-opsætningen, når du kører Jungle Circuit i det mindste ikke lige nu.

Er Jungle Circuit i Zwift snavs eller snavs?

Hele kredsløbet er snavs, og selvom dette kun var en visuel ændring, da Jungle først blev frigivet, ændrede Zwift snavsens rullemodstand i oktober 2019. Nu fungerer forskellige cykelhjul forskelligt i Jungle, hvilket gør dit hjulvalg særlig strategisk, når racing!

Er der en mountainbike som Zwift?

Ingen cykel / hjulsætkombination kommer tæt på Zwift Mountain-opsætningen, når du kører Jungle Circuit i det mindste ikke lige nu. Selvfølgelig frigiver Zwift flere hjul, der ruller bedre i virtuel snavs.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling vs løb - hvordan man håndterer

Hvor meget cykling svarer til løb? Den generelle tommelfingerregel er, at der er et forhold på 1: 3 løb-til-cykel, hvilket betyder en kilometer løb ved en moderat indsats svarer til tre miles cykling på det samme indsatsniveau. Cykling 12 miles svarer til at løbe fire miles, hvor begge anstrengelsesniveauer er de samme i en meget generel forstand for kardiovaskulær fitness.25 авг. 2014 г.

Apt cykelstativ - typiske svar og spørgsmål

Hvordan opbevarer jeg min cykel i min lejlighed? Her er 7 tip til opbevaring af din cykel i din lejlighed eller i dit lille hjem. Den enkleste løsning er at installere kroge fra loftet og hænge din cykel, når du ikke bruger den. Sæt det på væggen. Få en cykeldock. Brug en skærmhylde. Skub det ud af syne. Gå efter et cykelstativ. Skjul det under trappen. г.

Professionel cykelcykel - holdbare løsninger

Hvor meget koster en professionel cyklistcykel? Andres L. Douzoglou, en konsulent, der arbejder i cykelbranchen og med professionelle triatleter siger, at de fleste pro-kørere på turen kører på en cykel, der koster $ 10.000 og derover i detailværdi. 2013 .

Pro cykelhjelme - almindelige svar

Hvilke hjelme bruger pro-cyklist? Ekoi. Ekoi er den mest almindelige hjelmproducent i dette års Tour de France og understøtter ikke mindre end fire hold, der repræsenterer det franske mærke. AR14 er den, som de fleste kørere har valgt, med sit aerodynamiske design parret med små åbninger foran for åndbarhed. 4 дня назад

Hej cykling - hvordan man løser det

Forbrænder HIIT-cykling fedt? Intervalstræning med høj intensitet til cykling: Skal du prøve TimeZone RPM Opvarmning 3 minutter @ 80/85/90 o / min 2 minutter @ 85/90/95 o / min 1 minut 30 sekunder @ 90/95/100 o / min 1 minut 30 sekunder @ 95/100 / 105 o / min 1 minut @ 100/105/110 o / min 1 minut @ 80/85/90 o / min MAIN SET30 sekZ5110 - 1151 min ved opvarmningsmodstand Z185 - 90

Mountainbikesko - handlingsorienterede løsninger

Hvilken type sko er bedst til mountainbiking? Bedste flade MTB-sko Fem Ten Freerider Pro. En stilfuld, holdbar mountainbikesko med fremragende greb. Specialiseret 2FO Flat Roost. Giro Riddance. Pearl Izumi X-Alp Flow. Bontrager Flatline. Ride Concepts Livewire. Giro Code Techlace. Scott MTB Team Boa.