Vigtigste > Zwift > Ud og tilbage igen zwift - praktiske løsninger

Ud og tilbage igen zwift - praktiske løsninger

Hvor lang tid er ude og tilbage igen på Zwift?

42,4 milesDagens artikel handler om indstillingen af ​​trænerens vanskeligheder i Zwift. Den mest efterspurgte og mindst forståelige indstilling i Zwift Det handler om mere end bare at gå op ad skråningen Før jeg kommer ind i detaljerne i denne artikel, skal du sørge for at klikke på Tilmeld på denne kanal, det hjælper virkelig og hjælper mig med at fortsætte med at producere indhold som dette. Okay, detaljerne og trænerens vanskeligheder med skyderen eller indstillingen i Zwift.

Hvad du har brug for at vide er, at trænerens vanskelighedsskyder eller vanskelighedsindstilling ikke har nogen effekt her i spillet, det er bare hvad der sendes til din smartcykel eller smart træner angående gradienten 10%, så sender Zwift til min smarte cykel eller smart træner. Det simulerer en hældning på 10%. Hvis jeg skulle indstille skyderen til halv nu, f.eks.

B. 50%, trænerens sværhedsgrad ændrer sig slet ikke i spillet. men når vi har sendt til træneren eller Smartbike er halveret, føler jeg kun en 3% gradient.Men der er mere ved det, og nedstigningen er lidt anderledes. Som standard sender Zwift kun halvdelen af ​​den negative gradient til den smarte cykel eller træner, og det er her skyderen er maksimalt. Så når jeg går ned ad en 10% hældning, sender Zwift kun -5% til den smarte cykel eller træner.

Hvis min trænerbesværsindstilling var 50% eller halvdelen, bliver tingene lidt sværere, Zwift halverer først denne værdi, så -10% til -5% sendes til træneren, så halveres denne værdi igen baseret på mine brugerindstillinger, så hvad der sker, er der en gradient på -10% med en glider på 50% betyder, at jeg kun føler mig negativ med 2,5% her på den smarte cykel eller den smarte træner. Men husk at avataren i spillet ikke ved noget andet.

Han flyver stadig -10%. Okay, så det er teorien om, hvordan træningsvanskelighedsindstillingen fungerer lidt anderledes både op ad bakke og ned ad bakke. Lad os omsætte det til praksis.Hvad jeg har her er Kickr-cyklen med hældning, jeg har den virtuelle hældning på skærmen og under den fysiske hældning, som Zwift-cyklen sender tæt på. Så en for en op ad bakke med trænerens vanskeligheder med at indstille til maksimum eller 100%, dvs. ni.

Ja, det falder lidt meget tæt ned, tingene bliver stejlere rundt om hjørnet 11%. Lad os gå, og du kan se den næsten en med den virtuelle virkelighed og den virkelige virkelighed her på Kickr-cyklen. Så ved afgang skulle vi se halvdelen af ​​det, vi simulerede der på skærmen, lad os tjekke det Okay, -7%.

Cykel -3,5% Der går vi bekræftelsen på, at Zwift halverer den negative hældning, når den maksimale trailervanskelighed er tændt. Der går vi -3,5%, -3,6% og ned til niveauet, så der er vi bekræfter teorien, og hvordan ting fungerer med Maxium Trainer-sværhedsgraden aktiveret.Lad os skære det i halve og se, hvordan det går op og ned OkaysettingsTrainer Vanskelighedsskyder Du ved, det er ikke en perfekt videnskab, men jeg synes, det er tæt nok. Okay, tilbage til turen Præcis den samme test som før med de samme oplysninger på skærmen Zwift-figuren er, og hvad avataren har at gøre med (det ændrer sig ikke), og figuren nedenfor er Kickr-cyklen sendt til træner eller smart cykel. Nul Nul ser godt ud Okay, det fortsætter 6% Lidt mere end 3%, 7%, 3,5%.

Der er du. Det er halvdelen af ​​det tal, der er sat til træneren. Husk, at avataren endnu ikke har klatret denne stejle hældning.

Dette ændrer ikke noget 10% 5,5%. Jep, og den drejning, der husker Zwift, skærer skråningen som standard i halvdelen og skærer den derefter i halve baseret på mine præferencer. Så jeg vender mig om, og den simulerede nedstigning sendes til træneren Fik en fjerdedel af nedstigningssimuleringen sat til halv med en træner skyderen Så der er titlen på artiklen, der angav, at trænerens vanskelighedsskyder var.

Nu skal du stadig vide noget om nedstigningerne, dette blev bekræftet med Zwift, og vi bekræftede det der med det, vi går igennem Kickr-cyklen, og det er det samme for enhver anden smart træner. Jeg tror, ​​at denne beslutning blev taget tidligt i Zwift-udviklingsprocessen for at skære de negative gradienter i halve. Det er fordi det er en stor, lang nedstigning.

gratis mountainbike

Der er ikke noget at kæmpe imod, og din avatars vindhastighed handler om at generere mange. Der er også mange forskelle mellem den måde, trænerne håndterer nul modstand, der sendes til dem. Nogle vil helt give slip på modstanden, andre vil stadig anvende lidt modstand.

Så det udjævner de konkurrencemæssige forhold der. Kunne dette implementeres bedre på Zwift til afgange? Måske. Jeg tror, ​​at komme af og på i en gruppe kunne være mere baseret på din positionering, måske en cykelhåndtering, hvis vi havde lidt styring.

Hvis det er baseret på watt, har vi brug for noget at skubbe mod for at bestemme, hvem der kører hurtigt, og hvis du ikke kører så hurtigt en i dag. Forhåbentlig var dette informativt og interessant. Hvis det er tilfældet, skal du huske at give ham tommelfingre og klikke på Abonner for at godkende denne kanal.

Tak fordi du så med

Hvad er den fladeste bane på Zwift?

Ud og tilbage igenPræstation fuldført

Efter yderligere 1,5 miles konkurrerer ruten endelig på 26,4 miles.

Indendørs træning bliver bare bedre. Det bliver mere fordybende, realistisk og sjovt. I denne artikel viser vi dig en app kaldet Rouvy, der giver dig mulighed for næsten at køre, løbe eller træne på reelle steder på steder som Stelvio Pass, udendørs og mange flere.

(Luft-Wusch) (Metalskrig) Der er nogle indendørs træningsprogrammer derude. Nogle af dem bruger virtuelle verdener og virtual reality, og andre bruger interaktive artikler.

Rouvy er anderledes, fordi den bruger augmented reality. Hvad er augmented reality, kan jeg høre dig spørge? Det tager den virkelige verden og projekterer virtuelle billeder på gaderne, der virkelig eksisterer. Så der er masser af muligheder at vælge imellem som Rouvy-appen.

Så du kan gå op på Stilfser Joch eller Paso Ciao eller Ironman Coeur-kurset, hvis de tre af jer er nysgerrige, men valget er absolut stort. Jeg mener, der er endda et partnerskab med Tour de Suisse, hvilket betyder, at du også kan køre etaper i den smukke Tour de Suisse, hvilket er ret spændende. Rouvy har over 7.000 kilometer ruter, inklusive 70 ikoniske placeringer og over 3.000 underlige film.

Alle artikler leverer effektivt grundlæggende augmented reality-lag, så du kan køre dem virtuelt og tjekke din statistik, men der er et udvalg af special augmented reality-artikler, der tilføjer et højere niveau af augmented reality med avatarer, viste trafikskilte og andre funktioner. Det gode ved det er, at hvis du træner til en bestemt begivenhed eller begivenhed, skal du til et bestemt sted, og du vil træne og forberede dig på en bestemt stigning, der er i den begivenhed eller måske endda hele selve ruten, kan du ofte . Så hvis du f.eks. Laver Maratona Dolomitterne, er der Paso Ciao og Valparola og et par andre.

Så du kan øve disse stigninger fra dit eget hjem. Når du snakker med en træner, uanset hvad du træner for, vil de sige, at en af ​​de vigtigste ting, der skal medtages i din træning, er specificitet, og du kan ikke få noget mere specifikt end træning til de specifikke stigninger, du er træning På dit valgte arrangement er det virkelig seje Valparola, og Passo Valparola er en opstigning, som jeg faktisk klatrede sidste år. Så det er en meget speciel for mig, og jeg er meget fortrolig, da jeg kørte den op og ned 12 gange om dagen. (griner) Så jeg klikker på det og tænder det og kører det og ser, hvordan det går.

Så vi vælger Ascension, meget simpelt, og så har du mulighed for at vælge dine sanser og betale for dine sanser, hvis du ikke allerede har gjort det. Men det hele er meget intuitivt og meget let og ret hurtigt. Så lad os gå.

Det forbinder min turbo og mit pulsbælte. For at bruge Rouvy selv kan du kun bruge en standard ikke-smart træner, når du parrer den med en hastighedsføler, og det betyder, at du skal justere modstanden manuelt. Så når du kommer til et stejlere punkt, fortæller artiklen dig, og skru bare op modstanden og gør det lidt sværere, men for den bedste og mest intense oplevelse anbefaler jeg at bruge en smart træner som denne Elite Toretto X, og det er fordi det automatisk ændrer modstanden for dig, når du rammer en mindre stejl eller stejlere vejstrækning.

Når du kører op ad en stejl vej, føler du forskellen virkelig sindssyg, da den replikerer ændringerne i skråninger nøjagtigt hvad du får i det virkelige liv. Dette er en stigning, som jeg har lyst til med bagsiden af ​​min hånd efter at have kørt den 12 gange om dagen (griner), og jeg husker det. Jeg elsker denne bit, fordi denne bit kun er 4%, eller det føltes meget fladere end jeg gjorde, og det er i spillet, men så er der de bits, jeg hader, når gradienten går op, og træneren svarer, og det bliver meget sværere.

Jeg har også gode minder om dette sted til venstre, for det var her, vi husker, og jeg husker Emma Puli ventede på mig omkring halvvejs gennem min kørsel for at lave den største æblestrudel, jeg nogensinde har spist i hele mit liv (ler Gode tider. Ud over de artikler, der er indbygget i appen, er der også muligheden for at oprette dine egne artikler. Brugergenereret indhold understøttes, men de professionelt oprettede artikler på sådanne stigninger blev ofte filmet på motorcykler eller biler, hvilket betyder, at optagelserne er meget glat som jeg er klar til at se, og opløsningen er også pæn og klar.

Jeg nyder i øjeblikket fred og ro ved at køre op ad Valparola alene, men der er også mulighed for at køre med andre, lidt ned ad bakke, (ler), og du kan logge ind med en af ​​dine venner, arrangere at gøre det på samme tid tid, Du kunne gå op ad stigningen sammen, enten i et løb eller alene, hvilket er rart, og du kan også bruge bots. Så enhver, der har kørt appen, kan du vælge den som bot, du vil kæmpe mod, enten nogen at jage eller nogen til at jage dig, hvilket er ret sejt. Du kan se, at jeg faktisk har lagt en bot nedenunder, men de er (griner) bag mig for øjeblikket.

Det varer dog ikke længe med den hastighed, jeg kører i øjeblikket. (griner) Det er dog rart at have det sociale element, det er virkelig sejt, og ifølge Rouvy er der løb, du også kan gøre, og tilsyneladende gives der omkring $ 10.000 til løb på Rouvy årligt, hvis jeg nu gør mig tættere på topmøde i Valparola, kan du på en eller anden måde se udsigten, men det bringer meget stærke minder tilbage for mig. Jeg mener, jeg ville elske at bruge dette værktøj til at træne til denne stigning.

Jeg mener forberedelsen ville have været fremragende. Fordi det er meget repræsentativt for anstrengelsen, men der kan jeg se det store hotel øverst, og hver gang jeg kom op ad denne stigning på Everesting, så jeg det der, og jeg ville sige ja! Gudskelov. Det er altid en dejlig ting at se, og når du rejser dig her, er udsigten bare fantastisk.

Det er faktisk også placeringen af ​​en gammel WWI-slagmark. Men dette er et smukt sted. (udånder) Jeg er nu skiftet til en anden opstigning; dette, som mange af jer vil genkende, er Stelvio-passet, der kommer op fra Bormio-siden.

Det er en absolut episk klatring at gøre, før du dør. Uden tvivl, bestemt en top 10, og dette er den berømte sektion med 14 tornadoer halvvejs op, 14 hårnål draperet over et bjerg som spaghetti, men det er vanvittigt at bare være i stand til at gøre dette fra dit hjem, og hvis du skulle tage en tur en gang i livet for at ride på det, som mange mennesker gør og pilgrimsfærer, er det forbløffende, at du kan øve og forberede dig til hjemmet på en så specifik måde. Som en del af augmented reality Experience kan du se, at en chauffør er der foran mig, og der vises små skilte i siden af ​​vejen.

De dukker op og fortæller dig, hvad hældningen er%. Fantastisk, dette er min favoritkørsel, men jeg fanger denne fyr. Vi ses senere. (Ler) Jeg bliver konkurrencedygtig med bots.

Alligevel (ler) der er en anden deroppe. Så jeg tror også jeg vil prøve at fange ham (griner). Jeg viser dig, Bot.

Men godt, Stelvio er hård, men lige indtil videre har jeg kun vist dig mega-episke stigninger, men Rouvy er ikke kun stigninger. Du kan også lave fladture, jeg er ret lettet, og jeg er sikker på, at mange af jer også vil være det. Nu er der ud over de flade forlystelser og flade strækninger, der tilbydes her, også træning og træningsplaner.

Så du behøver ikke bare køre store stigninger. Du kan også lave strukturerede intervallenheder. Der er meget, du kan vælge imellem - disse blev oprettet af erfarne cykeltrænere, men du kan også indtaste din egen intervalsession fra noget som TrainingPeaks, og der er også en sessionskaber i appen.

Sådan kan du oprette din egen session. (stønner) Jeg bliver ret træt. (griner) Åh, mand.

Åh, se, 11%. (trækker vejret) Jeg er bare meget taknemmelig (ler) når jeg kommer deroppe. Jeg går ikke af dette i dag.

Det er ikke en let stigning, men hvis du overhovedet vil gøre det, kan du gøre det i dit eget hus. (griner) Det ville være vanvittigt. Åh så for at bruge Rouvy har du brug for et abonnement, og de tilbyder en 14-dages gratis prøveperiode uden et kreditkort, hvilket betyder, at hvis du glemmer at annullere dem, når de 14 dage er udløbet, bliver du ikke tvunget til at betale for noget er godt , men hvis du vil fortsætte efter de 14 dage, er det $ 10 om måneden derfra, og det understøttes på en række platforme.

Så du kan bruge iOS, Android, Windows og også Mac, som i øjeblikket er i beta-tilstand. (udånder) Rouvy tilbyder seerne til denne artikel en udvidet 30-dages gratis prøveperiode. For at få adgang til det skal du blot klikke på linket i beskrivelsen nedenfor.

Jeg håber, du nød dette første kig på Rouvy, og det var klart og informativt, og i så fald bedes du give det tommelfingre. Del det med dine venner. Nu kan du se en anden artikel om indendørstræning, du klikker her på min Direto X.

Kan du køre et hvilket som helst kursus på Zwift?

Velkommen tilfladeste rute på Zwift! 'Time Flies' er enfladog hurtigt ud og tilbage, hvilket giver dig 20 km ørkenvej perfekt til TT-racing eller enhver tur, hvor du vil have konstant magt.

(levende musik) Du har måske set artiklerne om os, der kører på Zwift. Du har måske set artiklerne om os, der træner på Zwift. Du vil helt sikkert have set en artikel af Jens Voigt, der kører på Zwift. Ikke sikker på, hvordan du bruger det, så lad os gå igennem det. Her er svarene på nogle almindelige Zwift-spørgsmål og nogle af de vigtigste funktioner. (Populær musik) - For at køre Zwift har du brug for en konto, for at konfigurere den skal du gå til zwift.com.

Nu kan du starte med en gratis prøveperiode. og derefter betaler du et månedligt abonnement, og for at faktisk kunne køre alt, hvad vi har brug for, er en indendørs træner og derefter en måde at lade Zwift vide, hvor hårdt du træder. Nu meget simpelt, det kunne bare være en hastighedssensor som denne Wahoo-sensor, der fortæller Zwift, hvor hurtigt dit baghjul drejer, enten gennem din computer eller din iPad eller endda din iPhone, uanset hvilken enhed du bruger det til, effektmåler vil Zwift kommunikere din styrke mere præcist, men hvis du vil tage det til et andet niveau, interagerer en såkaldt smart træner faktisk med Zwift.

Så det fortæller ikke kun Zwift, hvor hårdt du træder, det ændrer også mængden af ​​modstand, du føler pedalerne, afhængigt af hvad der foregår, Zwift, så hvis du går op eller ned ad en bakke, vil du vide om det, som du faktisk ved, hvornår du glider bag en anden driver. Glem ikke et håndklæde og masser af væsker, du vil være hydreret og faktisk prøve at justere dig selv til at parkere din cykel i et godt ventileret område eller med en ventilator for at holde dig kølig. Og endelig, før du går i gang, hvis du opretter forbindelse til Zwift ved hjælp af en bærbar computer eller din computer, er det en god idé at downloade Zwift-mobillinket fra App Store på din telefon, fordi det betyder, at du rent faktisk bruger denne dåse.

Det er som en fjernbetjening. De styrer en hel masse små funktioner og funktioner, som vi kommer ind på senere. Det eneste du skal være opmærksom på er, at din telefon er tilsluttet det samme WiFi-netværk som din computer eller laptop. (let musik) Nu er der tre forskellige verdener, du kan køre Zwift i, hver med en variation på forskellige ruter.

Dette er min første gang der. (ler) Der er Watopia, det sydlige Stillehavsparadis med otte forskellige nt-ruter med over 42 kilometer vej. Og så er der to virkelige virtuelle verdener, hvoraf den første er Richmond 2015 UCI World Road Race-bane med fire ruter og næsten 19 kilometer vej inklusive nogle asfalterede stigninger.

Den anden at vælge imellem er London og Prudential RideLondon-kurserne i 2016. Vælg mellem at flyve forbi ikoniske seværdigheder i London eller at køre ud på landet på 17 miles vej. Kalenderen, der viser, hvornår hvert kursus er tilgængeligt til kørsel, kan findes her. - Nu skal vi bare vælge vores rute og trykke på 'Kør'. (Cykelbrummen) - Selvom du kører en bestemt rute, kan du altid ændre retning ved det angivne kryds med din mobiltelefon, så jeg skiftede og gik til venstre, og nu går du lige og til alle også på ethvert tidspunkt du kan se en ven undervejs, for eksempel kan du lave en vending.

Lad os gå. (let musik) Dette er hovedskærmen, du ser, mens du kører, så lad os se på, hvad du vil se på Zwift, øverst til venstre er du din læsning for strøm, slag pr. minut og omdrejninger pr. minut. Øverst i midten er den aktuelle hastighed, dette er den tilbagelagte afstand, dette er din aktuelle højde og tiden siden starten.

Øverst til højre har vi to profiler, hvoraf den første er en zoom-in på, hvor du er på ruten inklusive stigningen på stigningen Simon kører i øjeblikket, og de små flydende pile er rytterne nye for dig og lige nedenunder det her er en større profil for hele ruten. Du kan bare se dig selv. Du er bare pilen der, og der er målstregen.

Og så er denne liste her, det er en liste over de chauffører, der er i nærheden af ​​dig, og i alt har vi yderligere 526 chauffører på ruten. Oplysningerne her viser, hvor langt føreren er fra dig, hvor langt de øvrige chauffører er. Der er også et landeflag, den aktuelle watt pr. Kilogram, og hvor langt du er rejst. (let musik) - Kan du bare træde? Nå kan du Bu.

Der er masser af andre seje ting, du også kan gøre. Faktisk kan du, før du selv begynder at køre, vælge, hvordan du vil se ud på Zwift. Du skal bare klikke på tilpasningsikonet der, og så er du fri til at vælge, hvad du vil have.

Faktisk er der endda de oplåsbare GCN daginstitutioner som en mulighed. Tilbage til ridning, så kan du selvfølgelig bare ride alene, der er absolut intet galt med det, men hvad med et spring i en gruppe ridning eller endda et løb? På forskellige tidspunkter rundt om i verden sker der masser af begivenheder for alle Færdighedsniveauer, fra regelmæssige gruppeture til fulde løb og alt imellem, for at deltage i et arrangement skal du gøre alt hvad du kan for at gå til hovedmenuen. Du kan se listen over kommende begivenheder der til højre.

Klik bare for at deltage, og hvis du vil se, hvad der sker i fremtiden, har Zwift en hel liste. (Lys (musik) Uanset hvad du kører på Zwift, kan du sende en realtidsbesked til en gruppe eller en individuel tur r fra din Zwift-mobilapp eller direkte på tastaturet, hvis du vil. Jeg skriver bare 'Hej Der er en hel del få hilsner og signaler, ligesom dem du ville bruge i den virkelige verden som en bølge, endda en albue-klap og selvfølgelig den berømte Zwift Ride On Thumbs Up.

Og du kan herfra også ændre dit syn. (Populær musik) - Udover freestyle-solo eller faktisk gruppeture eller løb er der også mulighed for at udføre strukturerede træningsprogrammer i træningstilstand. Nu er hver enkelt designet til at forbedre et andet aspekt af din ridning, måske udholdenhed eller klatring samt individuelle træningsprogrammer.

De har også fulde træningsplaner, og hvis du begynder at kigge, finder du 32 GCN-træningsprogrammer. Det er rigtigt. Ent hverken forbedrer du din hastighed på flade veje, din klatring, din sprint, eller du forbereder dig på løbet.

Og hvis de af en eller anden grund ikke flyder din båd, kan du faktisk oprette din egen ved hjælp af tilpasningen eller faktisk importere work-outs fra andre steder. (let musik) - Når du er færdig med din tur med Zwift, kan du se en lang række oplysninger og data, herunder din tilbagelagte afstand, puls, effektkurver, højde og endda forbrændte kalorier og meget mere. Ja, hver aktivitet gemmes på din profil og også på enhver anden konto, du vil oprette forbindelse til som TrainingPeaks eller Strava eller Today's Plan - Ja, forhåbentlig vil dette forbedre din oplevelse på Zwift og hjælpe dig med at låse op for nogle seje funktioner. - Ja absolut.

Hvis du vil have mere indhold lige nu, har vi først lidt mere information om træning, bare klik dernede for en eller for at se Zwift-løb, let klik dernede. - Det er fint.

Glem ikke at lide og dele også.

Hvor mange gange kan du sætte Zwift på pause?

I stedet for at annulleredu kan holde pausedine medlemsbetalinger i 2-8 uger. Undertiddit medlemskabpauseduvil ikke være i stand til at ride, mendu kanløber stadig indZwiftuden at blive opkrævet.hvis duvilpausedit medlemskab i mere end otte uger,duDu skal opsige dit abonnement.

(Dramatisk musik) - Der var så mange fantastiske funktioner på Zwift, er du sikker på at du ved det bedste? - Ja, hvad enten du er ny i Zwift eller en erfaren veteran, her er 11 ting, du kunne ønske dig, ville have kendt hende om Zwift. (Glad musik) - Zwift kan virke som et ret stort sted. Så hvordan sørger du for at mødes med dine venner og køre på samme rute som dem? Med den ledsagende app, der er tilgængelig gratis i IOS- og Android-butikker, er den faktisk meget let at finde, du går bare til Zwifters, og derefter vælger du enten Zwifter, som du følger, klikker på den og lander derefter ved siden af ​​dem og kører den samme rute som dem. - Ja, og du kan også få en besked, hver gang din ven kommer på Zwift.

Og så kan du ride med ham. - Det er korrekt, og selvfølgelig tilbyder ledsagerappen meget mere. Du kan effektivt styre spillet fra din telefon, som en fjernbetjening, begivenheder, der kommer og derefter indtaste dem før starten og faktisk måske på impo. (blød musik) Zwift er ikke kun en virtual reality-cykellegeplads, som du kan nyde, du kan også lave strukturerede træningsprogrammer der, da Zwift selv har indbygget mange forskellige strukturerede træningsprogrammer.

Du kan finde dem her ved at klikke på træningsknappen. Som du kan se, er der en hel del til venstre, og hvis du stadig ikke kan finde det, du absolut leder efter, kan du bare oprette det selv. Hvis du nu klikker på en og lander i spillet, ændres spiloplevelsen lidt.

For eksempel har du en lille holografisk displayenhed foran din avatar, så du bliver mindet om, at du er i et træningssession, og at alle andre ved, at du også er det. Du kan ikke ringe til andre mennesker, selvom de kan ringe til dig. Du kan ikke bruge power-ups, det vil sige forkortelser, i din træning, og det er også en meget god måde at øge din chaufførsscore på. (dramatisk musik) - Hvad er det nøjagtigt? Nå optjenes XP-point, når du kører Zwift.

Og jo flere miles du klikker, jo flere point får du med et maksimalt niveau på 25. Du får 20 XP-point for en kilometer og 30 XP-point for en mile. Og så snart milen er op, modtager du dine point.

Men du får dem først, efter at du har kørt til en træning, og du kan se dem i øverste højre hjørne af midterkonsollen. Jeg prøver at få et par point nu. (Bukser) (blød musik) - Hvilket godt eksemplar, (cykel knirker) nu prøver du tiere? - Ja, jeg skal bare ned ad bakke nu - Okay, XP peger til side, stort set alt hvad du laver på Zwift, afhænger af, hvor mange watt du producerer, mens du træder på pedalerne.

Så hvad er en watt? Nå, det er et mål for din præstation, dvs. den mængde energi, du lægger i pedalerne hvert sekund.

Nu hvor du ved hvad en watt er, skal du også kende din FTP, som er din funktionelle tærskelstyrke. Nu er det et teoretisk skøn over, hvor mange watt du kunne have i gennemsnit i en time. Heldigvis behøver du ikke køre længere.

Det er så svært som muligt at finde ud af, fordi Zwift foretager en beregning for dig og giver dig et nøjagtigt skøn over din FTP, og det er virkelig vigtigt, at det gør det - så ja, når du først får din FTP, vil dette justere den træningsintensitet, der passer dig bedst. Og når du har det, kan du derefter dividere FTP med din vægt, og det giver dig din styrke / vægt-forhold. Når du har det nummer, placeres du i en gruppe eller et løb i en gruppe, der passer bedst til dine færdigheder.

Åh, Simon. (blød musik) - Hvis du bruger en smart træner med James her, kan Zwift automatisk styre din træning, så du er nødt til at køre med den rigtige intensitet dikteret af din FTP. Det er en indstilling kaldet ERG-tilstand.

Det betyder, at når du starter et interval, opretter din træner automatisk den rigtige modstand, så du kan anvende den nødvendige kraft, uanset hvilket gear du er i, eller hvor hurtigt du træder på. - Ja, en lille advarsel, Si, dette kan være rigtig hårdt, så forbered dig, måske øger du kadensen eller styrken inden anstrengelsen begynder Fordi den sidste ting du vil gøre er at sætte dig fast, hvilket jeg tror jeg vil gøre snart . - Ja, 720 watt James, det er smukt, - Ja. - Det er en ganske indsats.

Hvis det ikke er på Strava, skete det ikke, vel? Det er utroligt nemt at linke din Zwift-konto til din Strava-konto. Gå bare til indstillingsmenuen og klik på enten Zwift.com eller Connections ved hjælp af vores venlige ledsagende app, og når du er færdig med din tur, uploades den automatisk - ja, og du kan også klikke på kameraikonet, der tager et billede, mens kører på Zwift og derefter kan du uploade det direkte til Strava.

Nå, det er en sejr, er det ikke? Tag en selfie, mens du kører Zwift - Højre, kammerat, klar? - Ja - sig ost. - Ost! (Kamera klikker) Åh! - Dette bliver godt. (Joy Music) - Du har sikkert set andre Zwifters køre rundt på disse super seje, futuristiske motorcykler og spekulerede på, hvad de er.

Nå, de er Zwift Concept Z1 cyklen, og for at få den skal du tilmelde dig Everesting Challenge. - Det er rigtigt, klatre bare op på den tilsvarende højde af Mount Everest, dvs. 8.850 meter og derefter lidt mere, 41.150 meter mere, for at være præcis.

Så ja, 50.000 lodrette meters stigning. Så jeg mener, det er måske ikke let, men i det mindste er det let. Nu for at finde udfordringen skal du blot gå til din hovedmenuskærm og derefter vælge hvilken udfordring du vil tage på.

Du behøver ikke at have en smart træner for at nyde Zwift. Du vil gå glip af nogle af oplevelserne som at gå op ad forskellige stigninger eller endda køre bag chauffører. Men du skal have en hastighedssensor, der fortæller Zwift, hvor hurtigt du kører, hvilket betyder, at du kan nyde Zwift, uanset hvilken træner du har. (Glad musik) - Jeg synes, at et Zwift-løb er stort set det mest sjove, som en turbotræner kan have.

De er også helt gratis, og der er løb for alle evner at finde et løb at køre. Så du kan gøre dette gennem din ledsagers begivenhedskalender eller faktisk bruge Zwift-kalenderen online. Så skal du vælge det rigtige løb for din evne.

De er opdelt i A-, B-, C- og D-løb, og de beregnes på baggrund af dit forhold til vægtforhold, som du vil huske er din FTP divideret med din vægt. Klik derefter på den, du vil køre, og du får en underretning, når du skal stille op. Lad os gå, det er så simpelt, have det sjovt! (Glad musik) - Fantastisk tid. - Hvis du har kørt Zwift, ved du, at der er et par forskellige steder eller kurser at køre, inklusive det nye, der i New York.

Men hvad du måske ikke ved, der er fem forskellige verdener. Hvis du ikke vil rotere rundt om en kursuskalender og se, hvad der kommer næste gang, skal du gå til din apps startside for at finde ud af det. (Joy Music) - Endelig, her er en, som jeg tror, ​​mange mennesker ikke kender til: coach holdninger, okay? Så Zwift sætter det såkaldte trænervanskelighedsniveau til 50%, hvilket betyder, at de klatrer, det simulerer i spillet, er lidt lettere end udenfor, men på bagsiden er nedkørslerne lidt hårdere, og hvad du oplever på cyklen er en samlet lidt mere konstant træningsfølelse.

Men nu ved du om træningsvanskelighederne, hvorfor ikke lege med det? Hvorfor ikke til 75%, hvorfor ikke til 100% for ultimativ nøjagtighed og simulering, og skift derefter hurtigt tilbage - Ouch, lyder smertefuldt. - Ja - Så der har du det. Nu, hvis der er noget, du vil vide, som vi har overset, skal du sørge for at tilføje det i kommentarsektionen nedenfor og for mere grundlæggende vejledning, se vores tutorial Grundlæggende vejledningsvideo? - Du ser på dig selv, som om du var lidt, ville have svedet op, James.

Skal vi have nummer 12, have en stor fan foran din træner, så du ikke- Yeah. - Det bliver så varmt. - Ja.

Kan jeg sætte min tur på Zwift på pause?

Dukan pauseen træning, der allerede er i gang ved hjælp afZwiftMobile Link (ZML) -applikation på din mobile enhed. Når du vilpause, stryg simpelthen over til siden Action-knapper i ZML og tryk på 'Pause'knap, du ser der tilpausedin træning.

Hvad er den fladeste rute?

Fladeste ruteer en gratis webapplikation. Det er et værktøj til at vise ændringer i hældning og højde langs enrute, så du kan se, hvor der er bakker, bjerge, fald og dale. Du kan vælge at undgå bakker og stejle skråninger, hvis du kører, går, løber eller cykler.

Hvad betyder den røde trøje i Zwift?

Polka dot bjergbestigertrøjer ergivet til rytterne med den hurtigste tid op ad banens store stigninger. Standard hvidtrøjemednetPolka prikkerergivet for de ældste stigninger i hver verden: for Watopia er det den kuperede klatring (begge retninger), mens London er det Box / Fox Hill og Richmond deterLibby Hill.

Er Zwift sværere end udendørs?

Kører videreZwiftkan føles sværere af 3 grunde: menneskekroppen bliver mindre effektiv til at afkøle sig selv, din motivation aftager på grund af ikke at have vinden i håret og vejen bevæger sig under dig, og at overvinde en træners modstand er meget anderledes sammenlignet med overvinde modstanden

Fungerer Zwift uden WiFi?

Spørgsmål:GørJeg har brug for enInternetForbindelse tilLøbZwift? A: Ja!Zwifter et online multiplayer-spil, så vi anbefaler båndbredde på 3 Mbps eller højere med en ping på under 50 ms.

Skal jeg stoppe eller annullere Zwift?

I den tid dit medlemskab erpausedu kan ikke køre, men du kan stadig løbe indZwiftuden at blive opkrævet. Hvis du vilpausedit medlemskab i mere end otte uger, skal duafbestilledit abonnement.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Sådan sættes en cykelkæde på igen - løsninger på problemerne

Hvordan sætter du en kæde tilbage på en cykel uden gear? Start med at lægge kæden rundt om det lille gear på cykelens bagaksel. Derefter placeres noget af kæden rundt om det store gear ved pedalerne på den side, der vender mod sædet. (Denne side skal vende nedad, da cyklen er på hovedet.) Hold den ene hånd på kæden for at styre den, og begynd langsomt at træde på cyklen.

Van rysel-cykler - anførte spørgsmål og svar

Hvilken gruscykel? Vi testede disse gruscyklerMærkeModelPrisMeridaSilex + 6000Testbogstav2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTestbogstav 2.999 Euro

Cykelulykke Las Vegas - typiske svar og spørgsmål

Hvem blev de 5 cyklister dræbt i Vegas? Fem døde på motorvejen, og flere andre blev såret, anklagere sagde. Cyklisterne, der blev dræbt, blev af myndighederne identificeret som Erin Michelle Ray, 39; Michael Murray, 57; Aksoy Ahmet, 48; Thomas Chamberlin Trauger, 57; og Gerrard Nieva, 41,9 år. 2021 г.

Cykleregistreringslove - søg efter løsninger

Er der en cykellov i Filippinerne? Cykling er en alternativ måde at træne på, som længe er blevet fremmet ikke kun i Filippinerne, men globalt. I henhold til dette lovforslag skal alle hovedveje og motorveje være forsynet med cykelstier eller cykelveje, der er identificeret af Local Bikeways Office (LBO).

Cykel velgørenhed - Komplet vejledning

Hvilken velgørenhed tager gamle cykler? Sådan donerer du en cykel i Los Angeles Los Angeles Bicycle Kitchen Donations. En fantastisk mulighed tager ødelagte cykler og gør dem hele igen. Donationer fra Burbank Bike Angels. Orange County Cykeltrædonationer. Californien Bike Match. Hold hjulene rundt med donationer og genbrug af cykler. Los Angeles Cykel lov.23. 2020.

Fordele ved elektriske cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvad er fordelene ved en elektrisk cykel? E-cykler bruger genopladelige batterier, der kan køre op til 25 til 45 km / t, meget hurtigere end de fleste mennesker ville cykle, hvilket får dig til din destination hurtigere og i bedre form. Kort sagt tilbyder de billige, energieffektive og emissionsfri transport, som også har fysiske og sundhedsmæssige fordele.