Vigtigste > Zwift > Ultimate zwift setup - varige løsninger

Ultimate zwift setup - varige løsninger

Hvad er den billigste måde at bruge Zwift på?

Detbilligstemulighed for at køre påZwifterved brug afen standard turbotræner parret med en hastigheds- og kadence-sensor, der opretter forbindelse tilZwiftvia ANT + eller bluetooth. Hvornårved brug afen standard turbotræner, der ikke transmitterer data med en hastigheds- og kadence-sensor, genereres din indsats i spillet af virtuelle watt kaldet zPower.

Så i dag vil jeg konvertere et tomt mellemrum til min Zwift-session. Så jeg gennemgår alle de komponenter, som jeg vil bruge. Jeg tager budgetmuligheden, så hvis du leder efter den billigste måde at komme i gang, kommer det meget praktisk.

Så lad os gå. Cyklen er allerede sorteret, færdig. Dernæst har vi brug for den indendørs træner.

Jeg valgte Cycleops Fluid II i dag. Standard Fluid Trainer drevet af Zwift, som er en ret grundlæggende træner. Temmelig billig, to hundrede dollars brugt online.Måske lidt mere, hvis du køber nyt, men en god budgetmulighed til at starte med. Og vi lægger også en yogamåtte ned for at gå med den. OK, cyklen er klar til brug.

En lille ændring, jeg altid bruger, er at hæve forhjulet lidt indendørs. Jeg føler mig lidt mere komfortabel med det. Den bedste løsning, jeg har fundet, og den billigste løsning, de gule sider.

Derefter skal du forbinde hastighedsføleren til baghjulet, så Zwift-sessionen starter i maj, så jeg fik en billig Garman, som jeg havde liggende rundt i huset. Opsamlede en til tredive dollars, måske meget billigere, jeg sagde det på baghjulet, så det derefter kan overføre baghjulshastigheden via Ant plus. Hastighedsføleren er nu installeret på baghjulet. Det transmitterer Ant plus baghjulshastighed.Dernæst har vi brug for en computer, nu har jeg en bærbar computer, bare en Macbook Pro, som jeg skal lægge foran mig, tønderne der, vi er næsten der, så du kan se afstanden mellem computeren og Ant plus hastighedssensor hernede. Ant plus kan være lidt forvirret i et støjende miljø med din mikrobølgeovn tændt. Hvis du har WiFi-signaler, har du andre enheder i 2.4-spektret.

Det bliver lidt teknisk, rolig. Det bedste råd, jeg kan give, er at få et USB-forlængerkabel, der bare bringer myrenøglen lidt nærmere. Så myrenøglen, meget lille, meget let at tabe.

Enden på et langt reb. Så at sige. Så at sige.

hvordan man installerer en dropper-postNår myrenøglen er installeret, sætter jeg den på computeren og kører den gennem ryggen. Disse ting er sat og glemt. Når de er på deres sted, behøver vi ikke bekymre os, vi er nu meget tæt på.

Så vi har cyklen på træneren. Vi har hastighedsføleren på baghjulet. Vi satte computeren op her.

Og myrestokken er så tæt som muligt på at sikre, at der er maksimal signalstyrke. Et par bonusmuligheder her. Indendørs fans skal være kølige.

Disse er de bedste, jeg har fundet. Lille Sunair turbo. Turbo-fans med høj hastighed 12 tommer.

De er meget stille for hvad de er. Vi anbefaler. Lad os sætte det op for mig.

Et andet tip til installation af blæseren: Placer den ikke lige foran dig, hvor du er den mindste, bare læg den på siden, så den har meget mere kropsoverflade, hold dig dejlig og kølig. Køling er meget vigtig. Vi vil dække en helt anden artikel om køling.

Så opsætningen er næsten færdig, den ekstra bonus. Jeg bruger en quad-lock-cykelholder til min iPhone, og selvom jeg er Zwifting, kan jeg bruge telefonen, SMS, Facebook og vigtigst af alt Mobilelink til at tage et par rides. Og for de rigtig lange Zwift-sessioner.

Vi har brug for let læsning, så jeg har et par magasiner, jeg studerer på turen. Men lad os gå. Komplet opsætning fra nul til Zwift station.

Alt i en. Om sommeren har vi cyklen igen, vi har installeret baghjulshastighedssensoren, Oncycleops II Fluid Trainer, dørmåtte, Ant plus stick med forlængerkablet, så den kan kommunikere med computeren, en blæser og Mac-computeren med Zwift. Let.

Ta dig gennem et tomt rum til en Zwift-station, her også et lille sidebord. Dette er en dirigentbænk. Afhentet for omkring halvtreds dollars.

Hvert sidebord fungerer igen. Vi sidder fast i denne session. Jeg vil gå igennem nøjagtigt den konfiguration, jeg oprettede i Zwift for at få alt dette til at fungere med Z Power.

OK, vi er nødt til at dreje baghjulet, vi bruger med Ant plus for at tilslutte vores sensorer i dag, vi har ikke en strømkilde, men vi har en klassisk hastighedsføler her, så jeg ramte søgning, som du kan se dette hus her man har et par myrer plus sensorer. Den nederste er, hvad vi leder efter hastigheds- og kadence-sensoren. Herfra vælger vi vores kompatible træner, det vil være Cycleops Fluid II.

OK, jeg har ikke en kadenceføler i øjeblikket, så jeg vil faktisk parre den. Jeg har en pulsmåler med minut. Ingen kadensføler, ingen strømkilde.

Forbundet via Ant plus. Klik på OK. Få af mine venner er online.

kona sutra anmeldelse

Jeg kender min træning, lad os komme i gang med det samme. Så lad os gå. Afsluttet træning for dagen med Z Power og en budgetopsætning til Zwift.

Kostede ikke meget, tog slet ikke lang tid. Så bærbar computer, flydende træner, myretab, lad os gå. Okay, tak for turen, vi ses næste gang.

Hvor meget koster Zwift at opsætte?

For $ 14,99 pr. Måned får Zwifters adgang til en virtuel cykelverden med flere baner, gruppeture og endda løb, hvilket kan gøre (undertiden ensformigt) indendørs ridning langt mere sjovt og interaktivt.

Gør Zwift dig til en bedre cyklist?

Når det er sagt, hvis det er et valg af enZwiftride eller gøre noget, så er det bestemtbedreend ikke at ride.Zwiftracing er megetgodtsjovt, og en lang udholdenhedstur er megetbedrehvisduhar en virtuel verden.

I morgen, Trainiacs, måske ikke tropisk endnu. Vi har sne, sne, sne, sne, sne, mere sne. Men det er bunden, og det betyder, at det næsten er udendørs ridesæson, og det betyder, at jeg skal tage en beslutning om, hvor ofte jeg cykler indendørs og holder fast ved min nyfundne femte kærlighed, Zwift.

Ingen triatlon Kim, Gracie, Peaty. Triatlon. Zwift, der går gennem mit hoved, mens jeg rammer (højt klink) og bestemmer hvor ofte jeg bliver inde.

Åh åh åh. Og i de næste to dage har vi muligheden for at vise dig noget om mit hus, som jeg aldrig har vist dig før. Lad os gøre dette efter en lille, lille pause i træningen, okay? Okay, på flugt, hvad vil Pat dræbe mig.

Dette skal være en 49 minutters træning. I stedet gjorde jeg Alp de Zwift i en time og 40 minutter. Det kommer til at sutte. (Bip) (glade trompetmusik) benene er skål. (Bip) Før jeg taler om Indo eller i modsætning til udendørs, lad mig stå op (bip).

Det var sværere end jeg havde tænkt mig. Okay, jeg er tilbage og mig er jeg en rigtig (bang) dreng igen. Så lad os først tale om strømnumre.

vintercykelhætte

Effekt Tallene, der kører udenfor, vil altid være højere end de strømnumre, der kører inde. Det er fordi du griner og stønner meget mere udenfor, og du bevæger dig sidelæns, du har vind i ansigtet, og den manglende luftbevægelse, der hæver din hudtemperatur, så du kan prøve dig meget hårdere, derfor KPI'erne i det fri højere end de indendørs COP'er. Så lad os tale om kvaliteten af ​​træningen.

Kvaliteten af ​​træningen indeni vil være bedre end kvaliteten af ​​træningen udenfor. Udenfor har du trafik, gadebelysning, flade dæk, ting som det at håndtere. På Zwift, på TrainerRoad, på indendørs cykling er alt klar til dig, og du kan indstille et interval på seks minutter, og det tager 360 sekunder.

Det er ikke, at du bliver stoppet tidligt eller har nogen ulemper undervejs, der ødelægger den nøjagtige hensigt med træningen. Derfor skal du sige til folk som Lionel Sanders: 'Ved du hvad, jeg træner kun indendørs.' Og han har mange andre grunde til det, men der er en rigtig stor gruppe af triatleter derude, der siger, 'Ved du hvad, det er bare så meget mere' målrettet at ride indendørs ', så de vil alle gøre deres forlystelser indendørs.

Så vidt bekvemmelighed går, er indendørs cykling naturligvis vinderen her. Du kan have en opsætning uden at flytte cyklen. Du kan endda holde din diæt praktisk i flere dage.

Du behøver næppe at bære noget tøj mere. Du behøver ikke at klæde dig passende efter vejret, og jeg har aldrig set en vejchauffør skifte et fladt dæk på Zwift. Meget praktisk, tidsbesparende at køre indendørs.

Hvad angår racersimulering, hvis du er på vej til et kursus, vil det være vanskeligt at træne, hvor du er, at vide banens højde, uanset hvor du er, indendørs ridning kan gøre det op. Nå, for eksempel, hvis jeg havde en Wahoo Kickrback, da jeg trænede for Austen, kunne jeg have uploadet Austenrace-kurset til træneren, og pludselig var alt det bump på banen, som alle fandt udfordrende, noget, som jeg ville have været forberedt. Kombiner det med Wahoo Climb, som forhåbentlig en dag kommer ud, og min krop vil tilpasse sig den racerbane nøjagtigt.

Det samme kan ikke siges for at ride ud i Manitobas prairier, hvor det bare er pandekage fladt. Nå, der mangler indendørs ridning her sammenlignet med udendørs ridning. Din krop er nødt til at tilpasse sig bumpene på vejen, de små mikrovibrationer, de små mikroændringer, du går igennem, når vinden skifter retning.

Alle disse ting kræver meget arbejde i kernen, meget arbejde i stabilisatorens muskler. Din krop har brug for at udvikle evnen til at absorbere de små bevægelser og vendinger, der kommer op gennem hjulene og rammen på din cykel. Jeg vil ikke være forberedt på det.

Lionel Sanders selv sagde faktisk, at når han løber, sørger han specifikt for, at han kommer ud og løber udenfor, så hans krop er stærk nok til at håndtere denne raceroplevelse, fordi den gik igennem den i træning, jeg spekulerer på, hvorfor han gjorde det Rider ikke en cykel? Interessant. Lionel, hvis du ser, skal du nævne det nedenfor. Så jeg tror, ​​det er fire ud af fem sejre i indendørs ridning.

Betyder det? Jeg skal køre ind og sige, 'Hej gutter, den udendørs drevgruppe vil ikke finde sted.' Nej, ikke meget. En del af min motivation for at træne rigtig hårdt om sommeren er at være udenfor og at omgås mennesker er et stort kryds for udendørs ridning, der ikke kan tilfredsstille her i smertehulen, plus den intensitet du får udenfor hjælper med at opnå, meget på race dag.

Så dette er sandsynligvis ikke min første gang at være hundrede procent udenfor. Jeg vil stadig træne nogle træningsprogrammer, der virkelig skal målrettes indendørs på Zwift, men de fleste af mine forlystelser vil være udendørs. Lad os bruge dette tidsvindue til at vise dig noget indeni, som jeg aldrig har vist dig før.

Okay, du har set meget heroppe, men hvad du ikke har set meget er kælderen. Så her nede er dette en renovering, som jeg gjorde og startede dagen efter, at vi flyttede ind i 2014, og jeg byggede den, som du kan se, den har et fuldt udstyret køkken fuldt her, og her har vi et fuldt soveværelse, og vi lejer faktisk dette placere ud, så jeg kan købe flere cykeldele. Lad mig vise dig rundt, så vi er helt adskilt, og det eneste, vi deler, er vaskerummet. Når du kommer ind, har du et dejligt, stort, åbent område, som jeg fuldstændig rensede og forvandlede til dette, da jeg flyttede ind.

Så vi har en stue der, et dejligt Ikea-køkken her. Vi har lidt lagerplads. Vi har et tredelt badekar.

Toilet, håndvask, skab, stående brusebad. Når du går tilbage til soveværelset, er soveværelset enormt, da jeg byggede og indrammede det, så gik jeg og stod herinde og tænkte: 'Hellig røg, jeg byggede virkelig dette sted over.' Det var uventet.

Så efter at have lejet det ud til den samme person i tre år, som var fantastisk, flyttede hun ud for et par dage siden, flyttede tilbage til sine forældre, og vi har en ny lejer om cirka tre dage. Så vi er nødt til at rense det lidt og have penge nok til at købe flere cykeldele. Så det er lidt interessant, ikke sandt? Sjov historie herfra, mod toilettet.

strandcruiser-cykel

Vi er oversvømmet en gang. Blikkenslager kom op og sagde, 'Mm, det skulle virkelig ikke ske mere.' To uger senere, efter at jeg havde genopfyldt al beton, der var brudt op til brusebadet, blev det værre, og så måtte jeg grave omkring en tredjedel af kælderen med en hammer, og jeg ville grave fem meter dybt under huset for at lægge en kontraventil for at sikre, at den ikke oversvømmer igen.

Det var et lavt øjeblik i Triathlon Tarens liv. Meget lavt øjeblik, kunne ikke lide det i dag. Tak fordi du så med.

Hvis du er, skal du klikke på knappen 'Synes godt om', hvis du længes efter podcasts, se Triathlon Taren podcast. Det er den mest gennemgåede triathlon podcast i verden, og hvis du kan lide triathlon tips, så tjek Triathlon Training Ask Podcast, hvor vi har en mindre end 10 minutters podcast episode med spørgsmål og svar hver dag, idet vi taler om triatlon ting .

Tak senere.

Hvordan opretter jeg Zwift?

Skiltoptil enZwiftkonto

TilskabtilZwiftkonto på en computer, gå tilzwift.com / create_account. Når du har besvaret de krævede spørgsmål, føres du til din nye profil påmin.zwift.med.

(levende musik) Du har måske set artiklerne fra os køre på Zwift, du har måske set artiklerne om os, der træner på Zwift, og du vil helt sikkert have set en artikel om os, der kører Jens Voigt på Zwift, men hvis du ikke ved ikke nøjagtigt, hvordan du bruger det, så lad os gå igennem det. Her er svarene på nogle almindelige Zwift-spørgsmål og nogle af de vigtigste funktioner. (Populær musik) - For at køre Zwift har du brug for en konto, for at konfigurere den skal du gå til zwift.com.

Nu kan du starte med en gratis prøveperiode og derefter betale et månedligt abonnement, og for at faktisk kunne køre er alt, hvad vi har brug for, en indendørs træner og derefter en måde at lade Zwift vide, hvor hårdt du træder. Nu meget simpelt, det kan bare være en hastighedsføler som denne Wahoo-sensor, der fortæller Zwift, hvor hurtigt dit baghjul drejer, enten gennem din computer eller din iPad eller endda din iPhone, uanset hvilken enhed du bruger det til, effektmåleren vil Zwift Del din magt mere præcist, men hvis du vil tage det til et andet niveau, interagerer en såkaldt intelligent træner faktisk med Zwift. Så det fortæller ikke kun Zwift, hvor hårdt du træder, det ændrer også mængden af ​​modstand, du føler pedalerne, afhængigt af hvad der foregår, Zwift, så hvis du går op eller ned ad en bakke, vil du vide om det, som du faktisk ved, hvornår du glider bag en anden driver.

Glem ikke et håndklæde og masser af væsker, du vil være hydreret og også prøve at sætte din cykel op i et godt ventileret rum eller med en ventilator for at holde dig kølig. Og før vi går i gang, hvis du opretter forbindelse til Zwift ved hjælp af en bærbar computer eller din computer, så er det en god idé at downloade Zwift-mobillinket fra App Store på din telefon, fordi det betyder, at du rent faktisk kan bruge dette. Det er som en fjernbetjening.

De styrer en hel masse små funktioner og funktioner, som vi kommer ind på senere. Den eneste ting at være opmærksom på er, at din telefon er tilsluttet det samme WiFi-netværk som din computer eller laptop. (let musik) Nu er der tre forskellige verdener, du kan køre Zwift i, hver med en variation på forskellige ruter.

Dette er min første gang der. (ler) Der er Watopia, det sydlige Stillehavsparadis med otte forskellige nt-ruter med over 42 kilometer vej. Og så er der to virkelige virtuelle verdener, hvoraf den første er Richmond 2015 UCI World Road Race-banen med fire ruter og næsten 19 kilometer vej inklusive nogle asfalterede stigninger.

Den anden at vælge imellem er London og Prudential RideLondon-kurserne i 2016. Vælg mellem at flyve forbi ikoniske seværdigheder i London eller at køre ud på landet på 17 miles vej. Kalenderen viser, hvornår hvert kursus er tilgængeligt til at køre på det. - Nu skal du bare vælge vores rute og trykke på 'Kør'. (Cykelbrummer) - Selvom du kører en bestemt rute, kan du altid ændre retning ved det angivne kryds med din telefon på din telefon, så jeg har ændret mig, og jeg går til venstre, og nu vil du vi går lige, og til alle også på ethvert tidspunkt kan du se en ven undervejs, for eksempel kan du lave en vending.

Lad os gå. (let musik) Dette er hovedskærmen, du ser, mens du kører, så lad os se på, hvad du vil se på Zwift, øverst til venstre er du din læsning for strøm, slag pr. minut og omdrejninger pr. minut. Øverst i midten er dette den aktuelle hastighed, dette er den tilbagelagte afstand, dette er din aktuelle højde og tiden siden starten.

Øverst til højre har vi to profiler, hvoraf den første er en zoom-in, hvor du er på ruten inklusive stigningen på stigningen, Simon kører i øjeblikket, og de små flydende pile er de ryttere, du er ny på og lige under det her er en større profil for hele ruten. Du kan bare se dig selv. Du er bare pilen der, og der er målstregen.

Og så er denne liste her, det er en liste over de chauffører, der er i nærheden af ​​dig, og i alt har vi yderligere 526 chauffører på ruten. Oplysningerne her viser, hvor langt føreren er fra dig, hvor langt de øvrige chauffører er. Der er også et landeflag, den aktuelle watt pr. Kilogram, og hvor langt du er rejst. (let musik) - Kan du bare træde? Nå kan du Bu.

Der er masser af andre seje ting, du også kan gøre. Faktisk kan du, før du selv begynder at køre, vælge, hvordan du vil se ud på Zwift. Du skal bare klikke på tilpasningsikonet der, og så er du fri til at vælge, hvad du vil have.

Faktisk er der endda de oplåsbare GCN daginstitutioner som en mulighed. Tilbage til ridning, så kan du selvfølgelig bare ride alene, der er absolut intet galt med det, men hvad med et spring med en gruppe ridning eller endda et løb? På forskellige tidspunkter rundt om i verden sker der masser af begivenheder for alle. Evneniveauer, fra regelmæssige gruppeture til fulde løb og alt imellem, for at deltage i en begivenhed skal du gøre alt hvad du kan for at gå til hovedmenuen. Du kan se listen over kommende begivenheder til højre der.

Klik bare for at deltage, og hvis du vil se, hvad der sker i fremtiden, har Zwift en hel liste. (Let musik) Uanset hvad du kører på Zwift, kan du sende en realtidsbesked til en gruppe eller en individuel tur fra din Zwift-mobilapp eller, hvis du vil, direkte fra tastaturet. Jeg skriver bare 'hej'.

Der er også en hel del hilsner og signaler der, ligesom dem du ville bruge i den virkelige verden som en bølge, endda en albue-klap og selvfølgelig den berømte Zwift Ride On Thumbs Up. Og du kan også ændre dit syn herfra. (Populær musik) - Udover freestyle solo eller faktisk gruppeture eller løb er der også en mulighed der for at lave strukturerede træningsprogrammer i træningstilstand.

Nu er hver designet til at forbedre et andet aspekt af din ridning, måske udholdenhed eller klatring, såvel som individuelle træningsprogrammer. Komplette træningsplaner er også inkluderet, og hvis du begynder at kigge, finder du 32 GCN-træningsprogrammer. Det er rigtigt.

Enten forbedrer du din hastighed på flade veje, din klatring, din sprint eller du forbereder dig på løbet. Og hvis de af en eller anden grund ikke flyder din båd, kan du faktisk oprette din egen ved hjælp af tilpasningsindretningen eller faktisk importere arbejdsopgaver fra andre steder. (let musik) - Når du er færdig med din tur med Zwift, kan du se en lang række oplysninger og data, inklusive din tilbagelagte afstand, puls, kraftkurver, højde og endda forbrændte kalorier og meget mere - Ja, enhver aktivitet er gemt i din profil og også på enhver anden konto, du vil oprette forbindelse til, som TrainingPeaks eller Strava eller Today's Plan - ja, forhåbentlig vil dette forbedre din oplevelse på Zwift og også hjælpe dig med at låse op for nogle seje funktioner. - Ja absolut.

Hvis du vil have mere indhold lige nu, har vi først lidt mere information om træning, bare klik dernede eller for at se Zwift-løb skal du bare klikke dernede. - Det er fint.

Glem ikke at lide og dele også.

Er Zwift det værd uden en smart træner?

For den bedste oplevelse, asmart træneranbefales tilZwift. Men hvis du kun har en klassikertræner, så få en effektmåler eller en hastigheds- og kadenceføler til dincykelvil gøre det muligt for dig at nydeZwift.

bliver en spin instruktør

Er Zwift godt for begyndere?

En træner på startniveau er engodtudgangspunkt for at se, om du kan lide 'Zwifting', før du begår store penge. Når du først har købt dig en billig turbo-træner, skal du blot tilføje en Bluetooth- eller ANT + hastigheds- / kadence-sensor, og du ergodtat gå.

Hvorfor virker Zwift sværere end udendørs?

Kører videreZwiftkan føles mere vanskeligt af 3 grunde: menneskekroppen bliver mindre effektiv til at afkøle sig selv, din motivation svinder på grund af ikke at have vinden i håret og vejen bevæger sig under dig, og at overvinde en træners modstand er meget forskelligt i forhold til overvinde modstanden

Er Zwift sværere end landevejscykling?

Det er detsværere endægte racing

Den første ting du bemærker, når flaget falder, erZwiftracing er så megetsværere enddit løb af møllencykelrace. Racere har chancen for at rev motorer på startlinjen, hvilket betyder, at de kan skubbe 500 watt, så snart løbet starter.

Er Zwift noget godt for begyndere?

Ud over at være et levedygtigt og ret realistisk alternativ til at cykle udenfor brugt af både amatører og professionelle, er det nu noget, der er sjovt for perfekt til når vejret erdårligt, du er tidsbegrænset, eller du vil bare have en fokuseret træning uden de variabler, der følger med ridning

Skifter du gear på Zwift?

Ingen grund tilskift gearher,Zwiftfortæller træneren, hvad modstanden erskulle gernevære til enhver tid,dubare skal holde disse pedaler i gang.

Hvilken er den bedste Zwift-opsætning for dig?

Uanset dit budget og ekspertiseniveau er der en Zwift-opsætning til dig, men jo mere du bruger, jo mere premium får du en løsning. Dette vil vise sig ved hjælp af en mere realistisk, engagerende og behagelig oplevelse samt betydeligt mere støjsvag drift.

Hvor meget koster det at opbygge en Zwift-pc?

Til nuværende britiske priser er det let at opbygge en fantastisk Zwift-pc til under £ 400. TL; DR - Nøglekomponenter, der skal købes for det bedste ydelses / værdi-forhold (februar 2020): Du har brug for en CPU med høj klokkehastighed og stærk single-thread-ydelse. Flere kerner er i det væsentlige irrelevante, så spild ikke dine penge.

Hvordan oprettes den perfekte Zwift-smertehule?

Sådan oprettes den perfekte Zwift-smertehule, fra grundlæggende opsætninger til firecifrede indendørscykler. Med Zwift, der tager stormen indendørs i øjeblikket, giver ryttere chancen for at fordybe sig i et virtuelt univers og træne mere effektivt end nogensinde. tænker du på at tage springet og investere i en dedikeret Zwift-opsætning?

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Krankarmslængde - levedygtige løsninger

Hvilken længde af krumtaparm skal jeg bruge? Fælles bevægelsesområder vil afhænge af lårbenet, skinnebenet og fodlængden, som varierer (normalt) i forhold til din højde. Så i enkle vendinger og forudsat at vi alle har lignende proportioner, kan vi bruge vores 172,5 mm krumtap og 1,778 m højde til at antyde, at krumtaplængder skal være 9,7% af vores højde.

Spiderman crunches - en løsning på

Hvad er en Spiderman-crunch? Kom i en høj plankeposition med dine skuldre direkte over dine håndled. Løft din venstre fod for at bøje dit bøjede knæ og bringe det mod din venstre albue. Bring din højre fod tilbage til startpositionen. Dette er en rep. Fortsæt med at skifte sider i otte til 12 reps.

Stumpjumper vs camber - omfattende håndbog

Hvad er forskellen mellem Specialized Camber og Stumpjumper? De væsentligste forskelle er, at en stock Camber har mindre vandring foran og bagpå (120 mm sammenlignet med 140 mm for en Stumpjumper FSR), og der er ingen carbonfiberramme eller hjernestødmuligheder i Camber-serien. г.

Spring over morgenmadstudie - handlingsorienterede løsninger

Hvad sker der, hvis vi springer morgenmaden over? Øget risiko for hjertesygdomme. Ved regelmæssigt at springe over morgenmåltider er du mere modtagelig for vægtøgning og med en øget risiko for åreforkalkning, hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, diabetes, fedme og højt kolesteroltal (10, 6, 11, 12).

Handcykelracing - handlingsorienterede løsninger

Hvor hurtigt kan en håndcykel gå? En liggende håndcykel, lånt fra cykelindustrien, kommer normalt i et valg mellem tre eller syv hastigheder, hvilket naturligvis begrænser hastigheden til mindre end 15 mph. De er lette at overføre ind og ud fra en kørestol og har et naturligt styresystem af gaffeltypen.

Hvor meget koster det at tage en cykel på et fly - hvordan man løser det

Kan jeg medbringe min cykel på et fly? Flyselskaber giver dig mulighed for at kontrollere din cykel og placere den i flyets lastrum under rejsen, selvom nogle kræver, at du placerer cyklen i en taske eller andet kabinet. Hvis din cykel ikke falder inden for luftfartsselskabets kontrollerede taskevægtskrav, vurderer flyselskabet ekstra gebyrer for den ekstra vægt.