Vigtigste > Zwift > Zwift Companion-app - almindelige spørgsmål

Zwift Companion-app - almindelige spørgsmål

Hvad er Zwift Companion-appen?

DetZwift Companion Apper den perfekteledsagertilZwift. Par det med din computer over det samme Wifi-netværk, og brug det som enZwiftspilcontroller, når du kører. STARTSKÆRMEN. Se et overblik over de seneste aktiviteter i dit feed, detaljer om træningsplaner, kommende begivenheder og fremskridt med dine mål.(levende musik) Du har måske set artiklerne om os køre på Zwift Du har måske set artiklerne om os, der træner på Zwift, og du vil helt sikkert have set en artikel af Jens Voigt køre på Zwift. Ikke sikker på, hvordan du bruger det, så lad os gennemgå det. Her er svarene på nogle almindelige Zwift-spørgsmål og nogle af de vigtigste funktioner. (Populær musik) - For at ride Zwift har du brug for en konto for at konfigurere den, gå til zwift.com.

Nu kan du starte med en gratis prøveperiode. og derefter betaler du et månedligt abonnement, og for at faktisk kunne køre alt, hvad vi har brug for, er en indendørs træner og derefter en måde at lade Zwift vide, hvor hårdt du træder. Nu meget simpelt, det kunne bare være en hastighedsføler som denne Wahoo-sensor, der fortæller Zwift, hvor hurtigt dit baghjul drejer, enten gennem din computer eller din iPad eller endda din iPhone, uanset hvilken enhed du bruger det til, effektmåler vil Zwift kommunikere din styrke mere præcist, men hvis du vil tage det til et andet niveau, interagerer en såkaldt smart træner faktisk med Zwift.

Så det fortæller ikke kun Zwift, hvor hårdt du træder, det ændrer også mængden af ​​modstand, du føler pedalerne, afhængigt af hvad der foregår, Zwift, så hvis du går op eller ned ad en bakke, vil du vide om det, som du faktisk ved, hvornår du glider bag en anden driver. Glem ikke et håndklæde og masser af væsker, du vil være hydreret og faktisk prøve at justere dig selv til at parkere din cykel i et godt ventileret område eller med en ventilator for at holde dig kølig. Og endelig, før du går i gang, hvis du opretter forbindelse til Zwift ved hjælp af en bærbar computer eller din computer, er det en god idé at downloade Zwift-mobillinket fra App Store på din telefon, fordi det betyder, at du rent faktisk bruger denne dåse.Det er som en fjernbetjening. De styrer en hel masse små funktioner og funktioner, som vi kommer ind på senere. Det eneste du skal være opmærksom på er, at din telefon er tilsluttet det samme WiFi-netværk som din computer eller bærbare computer. (let musik) Nu er der tre forskellige verdener, du kan køre Zwift i, hver med en variation på forskellige ruter.

Dette er min første gang der. (ler) Der er Watopia, det sydlige Stillehavsparadis med otte forskellige nt-ruter med over 42 kilometer vej. Og så er der to virkelige virtuelle verdener, hvoraf den første er Richmond 2015 UCI World Road Race-banen med fire ruter og næsten 19 kilometer vej inklusive nogle asfalterede stigninger.

Den anden at vælge imellem er London og 2016 Prudential RideLondon kurser. Vælg mellem at flyve forbi ikoniske seværdigheder i London eller at køre ud på landet på 17 miles vej. Kalenderen, der viser, hvornår hvert kursus er tilgængeligt til kørsel, kan findes her. - Nu skal vi bare vælge vores rute og trykke på 'Kør'. (Cykelbrummen) - Selvom du kører en bestemt rute, kan du altid ændre retning ved det angivne kryds med din mobiltelefon, så jeg skiftede og gik til venstre, og nu går du lige og til alle også på ethvert tidspunkt du kan se en ven undervejs, for eksempel kan du lave en vending.Lad os gå. (let musik) Dette er hovedskærmen, du ser, mens du kører, så lad os se på, hvad du vil se på Zwift, øverst til venstre er du din læsning for strøm, slag pr. minut og omdrejninger pr. minut. Øverst i midten er den aktuelle hastighed, dette er den tilbagelagte afstand, dette er din aktuelle højde og tiden siden starten.

Øverst til højre har vi to profiler, hvoraf den første er en zoom-in på, hvor du er på ruten inklusive stigningen på stigningen, Simon kører i øjeblikket, og de små flydende pile er rytterne nye for dig og lige nedenunder det her er en større profil for hele ruten. Du kan bare se dig selv. Du er bare pilen der, og der er målstregen.

Og så er denne liste her, det er en liste over de chauffører, der er i nærheden af ​​dig, og i alt har vi yderligere 526 chauffører på ruten. Oplysningerne her viser, hvor langt føreren er fra dig, så hvor langt tilbage de andre chauffører er. Der er også et landeflag, den aktuelle watt pr. Kilogram, og hvor langt du er rejst. (let musik) - Kan du bare træde? Nå kan du Bu.Der er masser af andre seje ting, du også kan gøre. Faktisk kan du, før du selv begynder at køre, vælge, hvordan du vil se ud på Zwift. Du skal bare klikke på tilpasningsikonet der, og så er du fri til at vælge, hvad du vil have.

Faktisk er der endda de oplåsbare GCN daginstitutioner som en mulighed. Tilbage til ridning, så kan du selvfølgelig bare køre alene, der er absolut intet galt med det, men hvad med et spring i en gruppe ridning eller endda et løb? På forskellige tidspunkter rundt om i verden sker der masser af begivenheder for alle Færdighedsniveauer, fra regelmæssige gruppeture til fulde løb og alt imellem, for at deltage i en begivenhed skal du gøre alt hvad du kan for at gå til hovedmenuen. Du kan se listen over kommende begivenheder der til højre.

Bare klik og du vil deltage, og hvis du vil se, hvad der sker i fremtiden, har Zwift en hel liste. (Lys (musik) Uanset hvad du kører på Zwift, kan du sende en realtidsbesked til en gruppe eller en individuel tur r fra din Zwift-mobilapp eller direkte på tastaturet, hvis du vil. Jeg skriver bare 'Hej Der er en hel del få hilsener og signaler, ligesom dem du vil bruge i den virkelige verden som en bølge, endda en albue-klap og selvfølgelig den berømte Zwift Ride On Thumbs Up.

Og du kan herfra også ændre din opfattelse. (Populær musik) - Udover freestyle solo eller faktisk gruppeture eller løb er der også mulighed for at lave strukturerede træningsprogrammer i træningstilstand. Nu er hver enkelt designet til at forbedre et andet aspekt af din ridning, måske udholdenhed eller klatring samt individuelle træningsprogrammer.

De har også fulde træningsplaner, og hvis du begynder at kigge, finder du 32 GCN-træningsprogrammer. Det er rigtigt. Ent hverken forbedrer du din hastighed på flade veje, din klatring, din sprint, eller du forbereder dig på løbet.

Og hvis de af en eller anden grund ikke flyder din båd, kan du faktisk oprette din egen ved hjælp af tilpasningsindretningen eller faktisk importere work-outs fra andre steder. (let musik) - Når du er færdig med din tur med Zwift, kan du se en lang række oplysninger og data, herunder din tilbagelagte afstand, puls, effektkurver, højde og endda forbrændte kalorier og meget mere. Ja, hver aktivitet gemmes på din profil og også på enhver anden konto, du vil oprette forbindelse til, som TrainingPeaks eller Strava eller Today's Plan - Ja, forhåbentlig vil dette forbedre din oplevelse på Zwift og hjælpe dig med at låse op for nogle seje funktioner. - Ja absolut.

Hvis du vil have mere indhold lige nu, har vi først lidt mere information om træning, bare klik dernede for en eller for at se Zwift løb, let klik dernede. - Det er fint.

Glem ikke at lide og dele også.

Hvad betyder symbolerne på Zwift?

B: De småSymbol(A-E) står for præstationskategorierne (over FTP-tærskelydelsen i W / kg) for begivenhederne: Kategori A: FTP på 4 w / kg eller mere. Kategori B: 3,2 til 4 w / kg. Kategori C: 2,5 til 3,2 w / kg.

I dag skal det starte, i dag vil det være seriøst, for i dag ønsker vi at bruge Komoot til det, det faktisk var skabt til. Dette er navigationen ad bane, orienteringen i området og optagelsen. Først viser jeg dig, hvordan du navigerer på en tur, som vi selv har planlagt, eller som vi adskiller os fra andre.

Så vil jeg gerne vise dig, hvordan du kan spore normalt, hvis du bevæger dig et sted på en sti, som du allerede kender. For det tredje vil jeg vise dig, at vi får dig på en eksisterende rute, men hvem bevæger sig på en måde, som Komoot ikke ved, så hvordan? du tænker over det, du kan stadig orientere dig, og i slutningen vil jeg give dig et par nyttige tip. Jeg tror, ​​vi kan hjælpe her.

Vi kommer til del 1, navigationen efter en planlagt tur og den samtidige optagelse. Vi sørger for, at GPS-signalet eller modtageren er tændt og starter vores comoot-applikation. Det betyder ikke noget, om vi har internet, for vi har forberedt os.

Vi åbner profilen, ser derefter vores planlagte ture, går ind og kan allerede se vores planlagte turné her. Dette er allerede markeret og tilgængeligt offline. Det er netop derfor, vi ikke har brug for internettet.

Vi åbner derefter turen med et enkelt klik og får en forhåndsvisning. Her påpeges det igen, at turen er tilgængelig offline. Du skal gøre dette i WLAN, de belaster ikke din datatrafik.

Derefter kan du se alle oplysninger om forhåndsvisning af tourconsider, f.eks. overfladetyper, rutetyper osv., og start derefter navigationen via den grønne navigationsknap.

Komoot placerer os derefter, og vores positionsmarkør bliver derefter rød. Dette er hvad den optagede turné viser os. Hvis kompassnålen vises nederst til højre, roterer kortet altid i synsretningen. Du kan gå til kortet med et enkelt klik.

hvor mange miles kører den gennemsnitlige cyklist pr. år

Derefter kan denne GPS-markør ses. Derefter drejer kompasnålen på GPS-positionsindikatoren, og vi ser, at vi bevæger os, og synslinjen vises altid. Det er muligt at skifte skærmbilledet til liggende format.

Vip blot din mobiltelefon, så ser du Komoot tilbyder muligheden her, men kun for at skifte til liggende format i kortvisningen. Du kan vippe det hele baglæns igen. Du vil se forskellige skærme i den hvide bjælke.

Her den aktuelle hastighed, den gennemsnitlige hastighed på turen. Kan du stryge igennem (ændre) her, så kan du se, hvor mange meter der er ved det næste waypoint? Hvis du stryger igen, vises den tilbagelagte afstand og den resterende afstand. Det næste punkt er tiden i bevægelse og den estimerede resterende tid.

Dette afhænger derefter af din hastighed og højdeprofilen. Den aktuelle højde vises også der, men dette kan adskille sig fra kvaliteten på mobiltelefonens GPS-modtager. Så kan du se de næste waypoints i denne blålig del.

Du kan skifte dem igennem, og du kan se, at visningen på kortet ændres til det aktuelt valgte waypoint med sving-for-sving-vejledning osv. På destinationen giver Komoot dig information, når stemmens navigation er slået til. Ellers kan du se, at turen er afsluttet.

Tryk derefter på stopknappen, og hold den nede, indtil den næste menu vises. I stedet for at navigere, når du afslutter, skal du fortsætte og gemme, og Komoot skifter tilbage fra landskabsvisningen til standardvisningen. Der har du mulighed for at øve din sport for at tilpasse dig den tur, du har taget.

I mit tilfælde ville det være vandreture. Du vil så se den tilbagelagte afstand og den nødvendige tid til den. Klik på 'Ja'.

Her kan du uploade billeder, det fortæller jeg lidt mere om senere. Derfor får jeg det ud nu, der kommer et tip fra mig senere. Du kan markere deltagerne, i hvilket tilfælde jeg gik alene.

Her kan du tilføje højdepunkter. Vi vil også lade alt det være ude, synes tipet er nok igen. Det er stadig muligt at ændre navnet på turen her, og du har angivet alle detaljerne i turen igen, du kan nu indstille turen til 'Offentlig'.

Vi lader det være 'privat', som har mulighed for at dele dem. 'Slet' betyder: Alt er væk, du kan ikke få det tilbage på pc'en. Så vær forsigtig med det.

Åbn nu bare 'Udført', og du er færdig med sporing af turen og navigerer til slutningen. Komoot skifter tilbage til din profilmenu. Lad os nu se på den anden periode, den enkle optagelse af aTracks.

For at gøre dette starter vi appen. Jeg kan anbefale følgende til dig her: Du kan f.eks. Bruge det, hvis du er et sted i en fremmed by og vil finde vej tilbage til bilen, eller siden du begyndte at samle svampe, vil du være sikker på at du vender tilbage til bilen bagefter. Sørg derefter for, at den region, du er offline i, er indstillet.

Hvis ikke, gør det. Det sikreste sted at være et sted i W-Lan, og så behøver du ikke internetmodtagelse for at kunne orientere dig. Derfor kan vi bruge Internettet, blot slukke for det her, gå i offline-tilstand og stadig sørge for, at GPS-modtageren er tændt, fordi vi kan bestemme vores position for at sikre vores position og derefter klikke på optagefunktionen her.

Kortet vises efter start af sporet. Det, vi går igennem, kan nås med et enkelt tryk på en knap. Det tager derefter et øjeblik for vores GPS-modtager at placere os præcist, men det fungerer normalt meget hurtigt. Se nu, vi bruger kompassnålen igen i vores synsfelt, og skift derefter blot tilbage til landskabet.

Som sagt fungerer dette i kortvisningen. Nu kan vi bevæge os langsomt, så vises hastigheden. Ved at sende det op til hjørnet af skærmen med et enkelt klik eller klikke igen forsvinder de helt.

Sporet vises langsomt, når du bevæger dig rundt på kortet. Vi optager. Ved at berøre skærmen vil du derefter kalde skærmene op igen, og du vil så se i de øverste hjørner: din aktuelle hastighed, gennemsnitshastigheden, den tid du har været på vejen og den allerede tilbagelagte afstand.

Hvis du afslutter optagelsen, skal du trykke på stopknappen i lang tid, som i navigationen, eller i stopfeltet, stop og derefter gemme alt igen. Foretag indstillingerne, som vi selv gjorde under navigationen. Klik bare på 'Ja'.

I slutningen er der nogle flere tip. Klik derefter på 'Udført'. Jeg kan ændre navnet her igen, men vi ønsker ikke alt dette, vi vil bare gemme turen.

Nu har vi dem på vores liste over udførte ture. Vi kommer nu ind i del 3 af vores tutorials. Vi ønsker at orientere os her direkte på et eksisterende spor uden optagelse.

Dette kan f.eks. Være tilfældet, når vi bevæger os på stier, som Komoot ikke kender. Så er ingen ruting mulig der, dvs. vi kalder bare en tur og har derefter GPS-signalet tændt, og vi kan se os selv bevæge os på denne tur.

cykelhamstring

Vi skal derefter visuelt ændre vores positioner ved hver gang kontrol. Det hele er lidt mere komplekst, end hvis jeg bare sporer eller går med stemmnavigation. I dette tilfælde får jeg ingen oplysninger om jeg er på rette spor eller ej.

Kun jeg kan kontrollere det visuelt. Nu og da er jeg nødt til at tage smartphonen ud af bukserne eller jakkelommen og derefter gå tilbage til min position. Jeg er stadig på rette spor eller ej.

I dette tilfælde kan jeg heller ikke hente nogen reklame, her har jeg kun et begrænset kort, og placeringsmarkøren er ikke rød i dette tilfælde, den lyser kun rødt, når du optager. Bliv ikke forvirret af retningen af ​​kompassnålen, som altid peger, hvor toppen af ​​smartphonen peger. Så når jeg gør det, viser landskabsbilledet toppen et eller andet sted på venstre eller højre side.

Jeg gennemgår det lidt forrest, du vil se kompassnålens bevægelse, bliv ikke forvirret. I sidste ende vil der ikke være et fremragende spor. Jeg kan bruge den til at navigere når som helst, stoppe her og begynde at finde min destination på sporet.

Nu kommer vi til mine tip til brug af appen. For det første, hvis du indlejrer ture eller kort 'offline'. Dette beskytter dig mod ubehagelige overraskelser, måske et eller andet sted i skoven, hvor internetmodtagelsen pludselig går i stykker, og kortet ikke længere kan genindlæses.

Simpelthen kort Indstil 'offline'. Du kan gøre dette senere, når du er færdig med dit spor. Skub kortet ud igen, men væddemål om, at du er 'offline'.

Det sparer dig ubehagelige overraskelser. Mit næste tip: pause navigationen. Det er muligt, du skal bare trykke længe på stopknappen, så vises menuen, og det er her, du kan se forskellen.

Du kan afslutte en gang og gemme. Hvis du trykker der, så er det overstået, så kan du ikke fortsætte med sporet, du bliver nødt til at starte en ny. Men tryk på 'Næste' tandspor, og navigationen fortsætter igen.

Du har endda muligheden for at springe ind i løbet af denne tid, når du stopper for at forlade stedet og se dig omkring, måske gå tilbage, hvis du har glemt noget. Det er ikke inkluderet. Men når du har en ren, vil du gerne spore nøjagtigt, hvor du slap.

Hvis du derefter klikker på 'Næste', fortsætter det pænt. Gør måske hundrede meter senere og et andet sted, så bliver din bevægelse ikke sporet, bare en lige linje vil blive trukket fra pausen til fortsættelsen, og så vil han se, at ruten ikke ser så flot ud. Det næste tip er at tage billeder fra Komoot-appen.

Du kan gøre det, Komoot bruger foto-appen, men Komoot vil derefter uploade billedet med det samme. Når det er sagt, hvis du skal være lidt forsigtig med din datavolumen, løber du ind i et problem, hvis han tager 10 eller 20 billeder. de uploades alle med det samme, du bliver ikke bedt om det.

Fortsæt som følger: Ikke fotograferet af Komoot-appen, men ændret fra din smartphone til din normale fotoapp. Husk at aktivere GPS-sporing. Vi fortæller dig, hvorfor dette er vigtigt i del 7 i vores tutorial-serie, selvom det handler om at holde dit spor rent.

Så skal du tage billedpladsen, så behøver du ikke gøre det manuelt. Hvis GPS-koden er optaget, er Komoots fotos meget rene, uanset hvor de blev taget. Så mit næste tip: Når du er færdig med turen, skal du ikke foretage ændringer, ikke mere, ikke uploade højdepunkter, ingen fotos osv.

Jeg nævnte lige, at der er en del 7 kaldet 'Pimp your Track'. Så du kan virkelig krydre dit tour hallik og derefter præsentere det rent. Dette er meget lettere på pc'en end i appen.

Et andet tip, det sidste, hvis du ved et uheld klikker på 'Del tur', det vil sige: du er udenfor, har afsluttet turen og klikket på 'Del', når du afslutter

Hvorfor fungerer ikke Zwift?

Tjek din internetforbindelsesfejl

Din internetforbindelse er nede.ZwiftkaningenOpret forbindelse til vores servere ved hjælp af din internetforbindelse. Din konto har en midlertidig adgangskode, der skal ændres. Vores servere mislykkedes (tjek systemstatus her)

Hvad sker der fyre, det er Tariq fra SMARTBikeTrainers.com. Apple TV er en meget enkel, billig og bekvem måde at køre Zwift på. og send det direkte til dit tv.

Personligt har jeg brugt det siden Zwift udgav Apple TV-appen, og jeg har virkelig aldrig haft et problem med det. Det fungerer simpelt og meget hurtigt at starte og let at komme i gang med. Apple TV-fjernbetjeningen er dog en meget enkel enhed med et lille antal knapper.

Uanset om du hader det eller elsker det, synes jeg det er en smuk lille fjernbetjening, og det fungerer bare godt. Måske ikke så meget i Zwift. Men du kan gøre meget med denne fjernbetjening, og jeg vil gennemgå nogle tricks og tip, og hvordan man bruger denne fjernbetjening med Zwiftor, endda andre Apple TV-apps og nogle genveje for at gøre tingene lidt lettere for dig.

Så i denne artikel vil jeg lede dig gennem nogle af de tip og tricks, jeg kender, og hvis du kender nogen, så lad mig det vide i kommentarfeltet, a Og hvis du finder denne artikel nyttig, skal du trykke på denne knap. Mit første tip er at få en beskyttelsesetui til denne fjernbetjening. Fjernbetjeningen i sig selv er meget glat og let at droppe, og denne sag gør det meget nemmere at holde. især hvis dine hænder er svedige.

Fjernbetjeningens overflade er også lavet af glas og knust glas. Fjernbetjeningen i sig selv er $ 59, så den er ikke billig at udskifte, jeg har allerede brudt en, og det er derfor, du ser, at jeg har en beskyttelsesetui på den, forresten, du kan bruge din telefon til at styre dit tv, fjernbetjeningsappen er tilgængelig i dit Kontrolcenter under Indstillinger, tilpas kontrollerne og inkluder bare Apple TV-fjernbetjeningen, og nu kan du nemt få adgang til det ved blot at gå til Kontrolcenter, trække fingeren fra øverste højre hjørne af skærmen, tilbage til sagen; Jeg købte denne sag fra Amazon for omkring $ 7, og den kommer i mange forskellige farver. Jeg efterlader et link i beskrivelsen, som du kan se på.

At navigere i Zwift-menuerne med Apple TV-fjernbetjeningen kan være lidt af en udfordring. At prøve at gøre alt med denne fjernbetjening kan være en udfordring, men det hjælper ikke, at Zwift UI heller ikke er optimalt til Apple TV. Du kan justere følsomheden på fjernbetjeningen ved at gå til indstillinger, fjernbetjening og enheder, her kan du indstille den til hurtig, medium eller langsom. Jeg har det personligt på medium.

Spil rundt med disse indstillinger og se, hvilken der fungerer bedst for dig. Ændringerne vil være meget subtile, så bare leg rundt med indstillingerne og se hvilke der gør navigationen lidt lettere for dig. Du skal muligvis tvinge til at lukke Zwift eller en hvilken som helst app på Apple TV fra tid til anden.

Du kan gøre dette ved at dobbeltklikke på ikonet eller knappen hjem, og bare sådan, hvis du er fortrolig med iOS, kan du skifte apps på iOS-enheden til. gå til den ønskede app ved at skubbe fingeren hen over berøringsfladen, og når du når den app, du vil lukke, skal du bare skubbe fingeren op sådan, så lukkes den. Brug nu også Siri.

Jeg ved, at det måske ikke er perfekt, men det er godt og kan gøre visse opgaver lidt lettere for dig. Du kan aktivere Siri ved at trykke på denne mikrofonknap, og du kan fortælle hende, hvad du vil gøre, for eksempel hej Siri, åbn Zwift. Og lad os gå.

Du kan også bede Siri om at afspille musik for dig, pause musikken eller springe til næste spor. Afspil f.eks. Musik. (glædelig new age-musik) Og det kan du gøre, mens du løfter eller cykler, og du kan bare spørge, spring dem over. (blød new age-musik) Og den sprang over til næste nummer.

Pause. Så ja, det er bare ret smart, så brug Siri og lad hende gøre denne slags ting for dig. Nogle gange har Zwift eller enhver anden app eller selve Apple TV problemer, og du skal muligvis genstarte Apple TV.

fuji transonic 2.8 anmeldelse

Du kan gøre dette ved at gå til Indstillinger, System og genstarte, eller en anden genvej er at holde Menu og Hjem-knappen nede og bare holde dem lidt nede, og cirka fire eller fem sekunder senere tvinger det en genstart. Og mens vi venter på, at den genstarter, lad os tale om startknappen. Som standard er knappen Hjem programmeret til at skifte til Apple TV-appen.

Apple TV-appen adskiller sig fra Apple TV-appen. Dette er Apple TV-appen, det er her, du kan se og se shows og film, når du trykker på den hjem-knap, du kommer der som standard, men du kan ændre det, og når du går til Indstillinger og igen Fjernbetjening og enheder og går Gå til Hjem-knap, kan du ændre den til at gå til startskærmen, og startskærmen er dybest set den skærm i stedet for at føre dig til Apple TV. Du kan også gøre dette ved at holde menuknappen nede i et par sekunder, og du kommer også tilbage til startskærmen, men jeg finder det lettere at bare programmere fjernbetjeningen, fordi jeg ærligt talt ikke bruger Apple TV-appen, så kun hvis Med tre eller fire apps nede eller menuer nede, du kan bare, og du vil gå tilbage til startskærmen, du kan bare trykke på den knap og du vil blive taget direkte til den.

Nu tændes pauseskærmen på Apple TV derefter, afhængigt af indstillingerne, måske et minut eller to, men du kan tvinge det til at starte, hvis du er på startskærmen, kan du bare trykke på menuknappen igen og i lige så lang tid så længe du kan være over, starter det pauseskærm. Eller du kan også tvinge det ved at trykke på og holde Home-knappen nede, så vil du se Sleep-knappen eller menuen øverst og bare tvinge appen til at gå i dvale. En anden sej funktion er, når du trykker og holder på afspilningsknappen for at afsløre Bluetooth-enhederne, og du kan vælge en anden Bluetooth.

Så hvis du har en AirPod og vil lytte til musik fra Apple TV eller en film, kan du bare skifte lydudgangsenhed herfra, men du skal være på startskærmen, du kan ikke gøre dette direkte fra Zwift for e. fra at lave xample, kan jeg også lide at organisere mine apps på en bestemt måde, og jeg kan godt lide at se dem, som du ser alt ovenfor. Så for eksempel er Zwift den første app, jeg har her, og så har jeg andre fitnessapps og derefter YouTube mod slutningen, så normalt når du downloader en ny app, slipper Apple TV det helt ned, så du kan flytte det, hvis du trykker og holder på berøringsskærmen, siger PBS, jeg vil flytte den, så du kan bare trykke og holde den nede, indtil den begynder at danse sådan, og så kan du bare trække og slippe den, hvor du vil.

Hvis du flytter appen over en anden app, oprettes en undermappe, og nu kan du f.eks. Organisere den samme type apps i en undermappe. Hvis du vil fjerne dem derfra, skal du bare flytte dem, så fjernes de fra denne undermappe. Zwift har udgivet opdateringer meget ofte.

Du kan aktivere automatisk opdatering i Indstillinger, så Apple TV opdaterer det automatisk for dig. Dette er normalt tændt som standard, men hvis ikke, kan du kontrollere, om det er ved at gå til Indstillinger og under Apps, og du kan slå appen til automatisk opdatering, så her er en Zwift-opdatering, som jeg stadig har installeret, så jeg Jeg kører bare opdateringen nu, så jeg behøver ikke vente på, at Apple TV opdaterer til mig. Jeg skal normalt gøre dette, når Zwift frigiver et nyt kursus natten over, og jeg vil prøve det og køre med det samme.

Hvis du kører i Zwift, og du vil få en opstart og bruge den, kan du bare trykke på afspilningsknappen, og den aktiveres for dig. Selv under kørsel vises målmenuen ved at trykke på afspilningsknappen, og du kan vælge det ønskede mål. Okay, det er alt, hvad jeg har.

Hvis du kender andre tricks eller tip, som du kender, så lad mig det vide i kommentarfeltet. Håber du kunne lide denne artikel næste artikel.

Har Zwift problemer?

Hvis du er i fortiden medZwiftvar i stand til at oprette forbindelse, og intet har ændret sig i din forbindelseHar, kunne gøre detProblemstadig relateret til dit netværk. Det kan også være vores servere eller din konto. Prøv disse trin: Genstart routeren.

hvordan man laver cardio derhjemme

Vi skal nu undersøge et problem, der er ret vanskeligt at tackle på direkte brutal kraft, men som bliver håndterbart, hvis vi nedbryder det i enklere dele ved hjælp af nogle af de tricks, vi hidtil har lært. Og dette problem vil også være en god mulighed for at gennemgå nogle af de tricks og teknikker, vi har udviklet. Problemet er som følger.

Der er n mennesker. Og lad os sige som illustration, at vi har 3 personer, mennesker 1, 2 og 3. Og hver person har en hat.

De smider deres hatte i en kasse. Og så tager hver person tilfældigt en hat ud af den kasse. Her er de tre dele.

Og et muligt resultat af dette eksperiment er, at person 1 slutter med hat nummer 2, person 2 slutter med hat nummer 1, person 3 har hat nummer 3. Vi kunne indikere de hatte, hver person fik ved at notere de numre, der er tildelt til hver person, hatnumrene. Og bemærk, at denne rækkefølge af tal, som beskriver resultatet af eksperimentet, kun er en mutation af numrene 1, 2, 3 af hattene.

Så vi tillader numrene på hatten, så vi kan placere dem ved siden af ​​den person, der modtog hver hat. Især har vi n faktuelle mulige resultater. Dette er antallet af mulige permutationer.

Hvad betyder det at vælge hatte tilfældigt? En fortolkning er, at hver permutation er lige sandsynlig. Og da vi har n faktorielle permutationer, vil hver permutation have en sandsynlighed på 1 over n fakulteter. Men der er en anden måde at beskrive vores model på som følger.

Person 1 modtager tilfældigt en hat fra de tre tilgængelige. Derefter modtager person 2 tilfældigt en hat fra de resterende hatte. Derefter modtager person 3 den resterende hat.

Hver gang der er et valg, vælges hver af de tilgængelige hatte med samme sandsynlighed som enhver anden hat. Lad os beregne sandsynligheden for, at denne særlige permutation bliver til. Sandsynligheden for, at person 1 får hat nummer 2 er 1/3.

Så har vi to hatte. Person 2 har 2 hatte at vælge imellem. Sandsynligheden for, at denne særlige hat bliver valgt, er 1/2.

Endelig har person 3 kun 1 hat til rådighed, så der er sandsynlighed for, at 1 vælger ham. Så sandsynligheden for denne særlige permutation er en over 3 faktor. Men du kan gentage dette argument og overveje enhver anden permutation, og du får altid det samme svar.

Enhver given permutation har samme sandsynlighed, en over 3 faktor. Det samme argument gælder for tilfældet med generel n, npeople og n hat. Og vi finder ud af, at hver permutation har den samme sandsynlighed, 1 / n faktor.

Derfor er processen med at plukke hatte ad gangen sandsynligvis den samme som en model, hvor vi simpelthen siger, at alle permutationer er lige sandsynlige. Nu har vi vores model og vores. beskrevet proces og de tilknyttede sandsynligheder, overvejer vi det spørgsmål, vi vil besvare.

Lad X være antallet af mennesker, der får deres egen hat tilbage. For det resultat, vi har tegnet her, er den eneste person, der får sin egen hat tilbage, person 3. I dette tilfælde tager X værdien 1 tilfældigt.

Vi ønsker at beregne den forventede værdi af den tilfældige variabel X. Problemet er vanskeligt, fordi hvis du prøver at beregne PMF for den tilfældige variabel X og derefter bruger forventningsdefinitionen til at beregne denne sum, vil du løbe ind i store vanskeligheder. Det er vanskeligt at beregne denne mængde, PMF på X.

Og det er svært, fordi der ikke er en simpel sætning, der beskriver dem, at skulle gøre noget smartere, finde en anden måde at nærme sig problemet på. Det trick, vi skal bruge, er at bruge indikatorvariabler. Lad Xi være lig med en 1, hvis person jeg vælger sin egen hat, ellers er Xi 1, hvis en person har valgt sin egen hat.

Og ved at tilføje alle dem, vi kan få, får vi det samlede antal mennesker, der har valgt deres egne hatte. Dette gør tingene nemmere, for for at beregne den forventede værdi af X er det nok at c Beregne den forventede værdi for hver af disse termer og tilføje de forventede værdier, hvilken linearitet giver os mulighed for at gøre. Så lad os se på det typiske udtryk her.

Hvad er den forventede værdi af Xi? Hvis du overvejer den første beskrivelse eller vores model, er alle permutationer lige sandsynlige, denne beskrivelse er symmetrisk med hensyn til alle mennesker. Den forventede værdi af Xi skal derfor være lig med den forventede værdi af X1. For at beregne den forventede værdi af X1 overvejer vi den fortløbende beskrivelse af processen, hvor 1 er den første person, der vælger en hat.

Da X1 er en Bernoulli-tilfældig variabel, der tager værdierne 0 eller 1, er den forventede værdi af X1 bare sandsynligheden for, at X1 er lig med 1. Og hvis person 1 er den første, der vælger en hat, har den pågældende sandsynligheden 1 / n for at få den rigtige hat. Hver af disse tilfældige variabler har en forventet værdi på 1 / n.

Den forventede værdi af X gennem linearitet vil være summen af ​​de forventede værdier er n af den. Alle forventer, at ed-værdien er 1 / n. Så det endelige svar er 1.

Dette er forventningen om den tilfældige variabel X. Lad os gå længere og prøve at beregne en vanskeligere størrelse, nemlig variansen af ​​X. Hvordan går vi frem til det? Det ville være nemmest, hvis de tilfældige variabler Xi var uafhængige.

Fordi i dette tilfælde variansen af ​​X ville være summen af ​​afvigelserne fra Xis. Men er X'erne uafhængige? Lad os overveje et specielt tilfælde. Lad os sige, at vi kun har to personer, og at jeg fortæller dig, at den første person fik deres egen hat tilbage.

I dette tilfælde skal den anden person have fået sin egen hat tilbage og ikke sin egen hat tilbage. Fordi i dette scenarie får person 1 hat 2, og det betyder, at person 2 får hat 1. Så vi ser, at det at kende værdien af ​​den tilfældige variabel X1 fortæller os meget om værdien af ​​den tilfældige variabel X2.

Og det betyder, at de tilfældige variabler X1 og X2 er afhængige af at fortælle dig, at de første nminus 1 mennesker får deres egne hatte tilbage, så den sidste tilbageværende person har deres egen hat at vælge imellem. Det bliver den eneste tilgængelige hat. Og så får vi også hendes hat tilbage.

Så vi ser, at oplysningerne om nogle af X'erne giver oplysninger om de resterende Xn. Og det betyder igen, at de tilfældige variabler er afhængige. Da vi ikke har uafhængighed, kan vi ikke finde variansen ved blot at tilføje varianterne af de forskellige tilfældige variabler, men vi har meget mere at gøre i den retning.

Når vi har brug for at beregne afvigelser, er det normalt lettere at foretage beregningen ved hjælp af denne alternative form til at udføre variansen. Så lad os starte med at beregne den forventede værdi af X i kvadrat. Nu er den tilfældige variabel X kvadreret ved simpel algebra, dette udtryk gange sig selv.

Og ved at udvide produktet får vi alle mulige krydsbetingelser. Nogle af disse krydsudtryk er af typen X1 efter Xi eller X2 efter X2. Dette er udtryk for denne form, og der er n af dem.

Og så får vi krydstermer som X1 ved X2, X1 ved X3, X2 ved X1 og så videre. Hvor mange vilkår har vi her? Nå, hvis vi har n termer ganget med n andre termer, har vi n termer kvadreret i alt. n er allerede her, så de resterende termer, som er krydstermerne, er n kvadrat minus n.

Eller i enklere termer er det n gange n minus 1. Hvordan skal vi beregne den forventede værdi af X i kvadrat? Nå, vi skal bruge forventningernes linearitet. Så vi skal beregne den forventede værdi af Xi i kvadrat, og vi skal også beregne den forventede værdi for at beregne Xi Xj, hvis jeg er forskellig fra j.

Lad os starte med Xi på pladsen. For det første, hvis vi bruger den symmetriske beskrivelse af vores model, så er alle permutationer lige så sandsynlige, så spiller alle personer den samme rolle. Problemet har symmetri i kvadrat lige fordeling som X1.

Derefter er X1 en 0-1 tilfældig variabel, en Bernoulli tilfældig variabel. X1 kvadrerer altid den samme numeriske værdi som den tilfældige variabel X1. Dette er et meget specielt tilfælde, der kun opstår, fordi en tilfældig variabel får værdier i {0, 1}.

Og 0 kvadrat er lig med 0,1 kvadrat er lig med 1. Denne forventede værdi er noget, vi allerede har beregnet, og det er 1 / n.

Nu kommer vi til beregningen af ​​den forventede værdi af et typisk udtryk inden for summen. Så lad mig være forskellig fra j og overveje den forventede værdi af Xi Xj. Igen, på grund af symmetrien i den sandsynlige model, betyder det ikke noget, hvilken i og j vi ser på.

Så vi kan lige så let overveje produktet fra X1 og X2. Nu får X1 og X2 værdierne 0 og 1. Og produktet af de to tager også værdierne 0 og 1.

Så dette er en tilfældig Bernoulli-variabel, og derfor er forventningen til denne tilfældige variabel kun sandsynligheden for, at denne tilfældige variabel er lig med 1. Men for at produktet skal være lig med 1, kan dette kun ske, hvis disse to tilfældige variabler tilfældigvis være lig med 1. Lad os nu gå til den rækkefølge, der beskriver modellen.

Sandsynligheden for, at den første person får deres egen hat tilbage, og den anden person får deres egen hat tilbage, er sandsynligheden for, at den første person får deres egen hat tilbage, og derefter ganget med den betingede sandsynlighed for, at den anden person får deres egen hat tilbage, forudsat at den første person får sin egen hat tilbage Hvad er disse sandsynligheder? Sandsynligheden for, at en person får sin egen hat tilbage, er 1 / n. Når person 1 får sin egen hat tilbage, står person 2 over for en situation, hvor der er Nminus. giver 1 tilgængelige hatte.

Og en af ​​dem er denne persons hat. Så sandsynligheden for, at Person 2 også vælger deres egen hat er 1 over n minus 1. Nu er vi i stand til at beregne den forventede værdi af X i kvadrat.

Den forventede værdi af X i kvadrat er summen af ​​n forventede værdier, som hver er lig med 1 / n plus så mange forventede værdier, fordi vi har så mange udtryk, som hver efter denne beregning er 1 / n gange 1 over n minus 1. og vi ser, at vi går frafald her. og vi får 1 plus 1, der er lig med 2.

På den anden side har vi dette udtryk, som vi skal trække fra. Vi fandt tidligere, at forventningen til X er lig med 1. Så vi skal 1. trække.

Og det endelige svar på vores problem er, at variansen af ​​X også er 1. Så vi så med dette problem, at vi kan håndtere ret komplicerede modeller, men ved at opdele dem i mere håndterbare dele, nedbryder du først den tilfældige variabel X som summen af ​​flere tilfældige variabler, så kvadrerer du den og deler den op i en række forskellige vilkår. Når vi ser på et udtryk ad gangen, kan vi ofte få de løsninger eller svar på problemer, der ellers ville have været ret vanskelige .

Hvorfor kolliderer Zwift?

Det tilrådes derfor altid at tage følgende grundlæggende foranstaltninger for at undgå nedbrud: Seneste iOS ellerAndroidInstaller version.Zwiftafinstallere og geninstallere.

Hvad er ERG Mode Zwift?

DetMEGETMode er en indstilling, hvor en enhed styrer cyklens modstand baseret på et forudindstillet mål (f.eks. 150W). Denne tilstand kan bruges til at opretholde ensartet output, når du ændrer kadence.

Hvad er ERG-tilstand?

DetMEGETMode er en indstilling, hvor en enhed styrer cyklens modstand baseret på et forudindstillet mål (f.eks. 150W).

Hvilken Tacx rulletræner?

Det bedsteTacx rulletrænerifølge testere og kunder:

1. plads: Meget god (1.3)TacxNeo 2T Smart. 2. plads: Meget god (1.4)TacxAntares. 3. plads: Meget god (1.4)TacxVortex Smart. 4. plads: Meget god (1,5)TacxFlux 2 Smart.

Hvilken app til rulletrenere?

Zwift. Zwift er sandsynligvis en af ​​de mest berømteAppstil rolletræning. Afhængigt af ugedagen kan du køre på den fiktive ø Wattopia, i New Yorks Central Park eller endda på verdensmesterskabsruterne i Innsbruck, London, Richmond eller Yorkshire.

Hvilken cykel til rulletrenere?

MestRulletrænergiver mulighed for at bruge 26 eller 28 tommer cykeldæk. DetRadskubbes mellem holderne, og disse låses derefter. Det er vigtigt, atRadhvad enten det er en mountainbike eller en racercykel, den sidder godt fast

gedde abs

Hvad har du brug for at vide om Zwift-følgesvend?

Beskrivelsen af ​​Zwift Companion. Zwift Companion App er den perfekte ledsager til Zwift. Bliv forbundet, når du er på farten. Par det med din computer over det samme Wifi-netværk, og brug det som en Zwift-spilcontroller, når du kører. STARTSKÆRMEN.

Er der en app til Zwift-appen?

Brug af Zwift Companion-appen Zwift Companion (ZC) -appen gør din mobile enhed til en fjernbetjening til Zwift og gør Zwifting mere sjov og social. Wh Brug af Zwift Companion-appen

Hvordan kan jeg chatte med folk på Zwift?

Tryk på din ven for at sende en Ride On eller starte en chat. Når du har forbindelse til spillet, kan træningsskærmen se og kontrollere din træning. Chat med folk, der svæver rundt omkring dig, eller få en direkte samtale med nogen specielt. Hvis du deltager i et arrangement, kan du chatte med dem i din gruppe.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Radcity cykel anmeldelse - varige løsninger

Er RadCity-cykler gode? RadCity 4 imponerede os med sin usædvanligt behagelige og glatte kørekvalitet. Denne cykel har forudsigelig håndtering og en pænt dæmpet følelse takket være sin forreste affjedring og omkredsede dæk. Den har også en afslappet geometri, rigeligt justeringsområde i sædepinden og stammen, plus en behagelig sadel og ergonomiske greb. 3 авг. 2020 г.

Cykling til skolen - hvordan man beslutter

Er det sikkert at cykle til skolen? På individuelt niveau kan gå og cykling øge elevernes sundhed, fysiske aktivitet og endda deres koncentration i skolen. Jo flere studerende, der går eller cykler, jo færre biler på vejen omkring skoler, hvilket kan minimere sikkerhedsrisici og mindske luftforurening.

Quick release-cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er en hurtig frigivelse på en cykel? Hurtig frigivelse eller gennem aksel? En hurtigudløsningsaksel har en 5 mm stang med en kamstang på den ene side og en møtrik på den anden, og dens funktion er at lade dig fjerne hjulet på din cykel uden brug af værktøj. En hurtigudløsningsaksel giver dig også mulighed for at fjerne hjulet uden at fjerne akslen.

Byg din egen cykel - holdbare løsninger

Er det billigere at bygge din egen cykel?

Bedste cykeltrøjer - søg efter løsninger

Hvad skal jeg se efter i en cykeltrøje? Se efter vandmodstand, vindblokering og åndbarhed afhængigt af hvornår og hvor du skal køre. Hvis du foretrækker naturlige fibre, skal du passe på cykeltrøjer lavet af merinould. Merinofår har tilpasset sig kolde vintre og varme somre, så deres uld er naturligt fugtgivende og forbliver varm, når den er våd.

Cykelposition - levedygtige løsninger

Er cykling dårlig for kropsholdning? Cykling og siddende er ikke det samme; cykling styrker dit kardiovaskulære og muskuloskeletale system, mens siddende ødelægger begge dele. Problemet er, at cykling og siddende forårsager lignende ubalancer i musklerne; en afrundet kropsholdning, en 'fast' og stiv øvre ryg og stramme hofter (især hoftebøjere) .24 авг. 2016 г.