Vigtigste > Zwift > Zwift hvordan man skifter trøje - enkle svar på spørgsmål

Zwift hvordan man skifter trøje - enkle svar på spørgsmål

Hvordan får du brugerdefinerede Zwift-trøjer?

I øjeblikket er den eneste måde atet spilbrugerdefineredekit er at overbevise ZwiftHQ om at afsætte en kunstners tid tilgørdet sker. Ifølge Wes Salmon i denne uges Zwiftcast er det en omhyggelig proces at skabe kit-illustrationer.I morgen, Trainiac. Kæmpe træning i morges. 3 timer, 15 på cyklen efterfulgt af en løbetur på 30 minutter, og jeg er bange for det.

Så lad os tøve med at tale om at tilpasse din Zwift-rytter med den nye Zwift drop shop. Garagen! Det er spændende! (Klap i ansigtet) Vi kan nu faktisk sætte en Ventumon i vores Zwift Rider. Woo! Jeg vil gerne træne denne træning! (Fræk elektronisk musik spiller) Så tidligere var du altid i stand til at opdatere din Zwift Rider, tilpasse din Zwift Rider, men det var aldrig rigtig bundet til andet end dit niveau i Zwift.

Og det, de for nylig opdaterede, var en hybridniveaumodel i Zwift og Drop Points, og disse Drop Points er forbundet med dråber af sved. Nu samler du disse svededråber, disse Drop Points, som du derefter kan bruge til at købe genstande i den nye opdaterede Zwift-garage, Drop Shop, A: ved at køre, men der er to yderligere måder at få flere Drop Points-modtagelse på. For det første kan du køre på skråninger, og du kan klatre, og det får dig til at føle, at du vil ændre det, fordi du ikke tidligere har fået så meget erfaring, og du steg hurtigere, fordi du ikke var så hurtig i Zwift.Hvis du klatrer nu, har du et incitament til at gøre det, fordi du vil akkumulere disse Dr op-point i en højere sats. Du indsamler også Drop Points i 15 sekunder efter at have modtaget en tur med en højere hastighed. Så hun opfordrer dig til at udvikle en lille følelse af fællesskab, at have tilhængere, der er begejstrede, når du er på platformen.

For at sikre, at du har dette i appen, skal du opdatere Zwift. Så gå over til din App Store, og hvis det ikke siger, at du har en opdatering som denne, skal du bare trække den ned og opdatere den, og når du har gennemgået denne proces, er du tilbage til Zwift næste gang du besøg log ind på drop shop. Det betyder dog ikke, at alle starter fra bunden.

Næste gang du logger ind på Zwift, vil du bemærke, at de automatisk har beregnet, hvor mange Drop Points du har på platformen i løbet af din levetid. Så du logger ind som normalt, og du skal være med i spillet, så væk alt for at vise dig det. Kom nu, cadenzas! Så når du kommer ind i spillet, vil du bemærke, at det byder dig velkommen, hvis du har opdateret Zwift-appen med, hvor mange Drop Points du har.Du bliver bedt om at gå til Drop Shop, så du kan gå med det samme, men lad os vise dig, hvordan du kommer til det i spillet, hvis du ikke lader mig komme på det med det samme. Så du kan gå til 'Drive' og 'Menu', og nu kan du se dette lille ikon, som er nyt i garagen her. Så du kan gå derind og komme tilbage der.

Nå, de to primære ting, du kan tilpasse, er cykler og balancecykler, og Zwift Outsider skrev en fantastisk artikel, der beskriver hvilke cykler og hvilke balance cykler, der kommer med hvor mange niveauer og hvor mange dråber, så lad os gå ind og vise dig et par eksempler. Selvfølgelig vil vi gå til Ventum og se på hinanden lige der. Det vil koste mig 482.800 droppoint i sidste ende, men jeg er nødt til at gå til niveau 31.

Jeg er kun på niveau 21 lige nu, jeg har omkring 79.000 oplevelsespoint, og niveau 31 kræver 180.000 ex-oplevelsespoint, så jeg ved, hvad jeg sparer til. Den dyreste cykel er Zwift Safety Bike, som (ler) ser rigtig sjov ud, du skal være på niveau 44, og du har brug for, skrev den ned her, 3,55 millioner droppoint, den cykel, der kræver det højeste niveau for at få den til opnå er Cervelo P5X, som kræver 1.065.000 oplevelsespoint og skal være på niveau 45.Med hensyn til de dyreste hjul er der ikke masser af rigtig super dyre hjul, men igen kræver Zwift Safety-hjul (chuckles), som er ret gammeldags, 710.000 droppoint, og du skal være niveau 44, så jeg kan gøre det nedenfor gør vælg ikke venstre. Og når du faktisk vil vælge en cykel, som Zwift-bloggen skitserer punkt for punkt, med skærmbilleder af, hvordan du rent faktisk gør det, og hvordan du gør det, lad os gå til en cykel, som jeg faktisk ville gå efter som Canyon Speed Maks. Du vælger det, og du vil bemærke, at der er en grøn b-lyd nederst til venstre på skærmen, som du kan vælge det.

Nu skal jeg ikke gøre dette, fordi jeg skal shoppe lidt i vinduerne. Men du vælger det, så bliver du bedt om at bekræfte dette køb og derefter uploade det til din Zwift Rider, du bliver nødt til at klikke på udstyr på den næste skærm. Så dette er den nye Zwift-garage og den nye drop-shop, bare lidt mere incitament til regelmæssigt at deltage i samfundet og tage flere ture.

farer ved glutenfri diæt

Det er tydeligvis, hvad Zwift vil gøre, så på den note, da jeg var i Zwifts hovedkvarter, fortalte Craig marketing fyren, en stor triatlet under ni timer i Kona, mig om denne kommende ting, og han sagde, '100% dette vil ikke være 'a' til salg '. på et eller andet tidspunkt 'i fremtiden'. De vil gøre det for samfundet, de ønsker ikke at købe flere droppoint, de sagde bare, 'Det føles ikke som om det er i ånden af, hvad' vi vil 'gøre med samfundet'.

Så det handler bare om at køre mere og (sukker). Undskyld folkens. Du skal lide at få erfaringspoint, før jeg virkelig kan køre

Nå, pfff! Jeg har en ventum! Jeg har ikke brug for

Ja, jeg har brug for en virtuel ventum. Jeg tøver nu, men hvis du endnu ikke abonnerer, skal du sørge for at trykke på abonnementsknappen nedenfor, da jeg er forpligtet til at sende mere regelmæssigt Zwift-indhold hver uge. Okay?

Hvordan redigerer jeg min Zwift-profil?

Tilopdateringdin brugerProfiludfør disse trin fra en browser:
  1. Log ind påzwift.med.
  2. Vælg dinProfilBillede i øverste højre hjørne.
  3. VælgMin profil.
  4. Opdateringdisse muligheder efter behov: Efter først at have indtastet din fødselsdato og dit køn, skal du kontakte os for at foretage opdateringer til disse felter.

Hvad betyder det at tage en trøje i Zwift?

Zwiftfejrer din præstation for alle at se ved at vise lederenstrøjepå din avatar. Din tid forbliver på leaderboardet i en time. Du beholdertrøjeindtil enten den time er ude, klokker en anden en hurtigere tid, eller du logger ud afZwift.08.01.2019

Opdaterer Zwift automatisk FTP?

Zwiftviljeautomatiskberegne dinFTPpå hver tur ved hjælp af den maksimale gennemsnitlige effekt på 20 minutter, du registrerer på hver tur, men vil kun give dig besked, hvis den registrerer en stigning i forhold til din nuværende score.

Morgen trainiacs. Det kan sne herude, men dagens prognose kræver smerte. (optimistisk musik) Nå, på listen i dag er en FTP-test, Functional Threshold Power Test.

Og funktionel tærskelstyrke er dybest set den maksimale effekt, du kan holde ud i en time. Jeg ved, jeg har talt meget om det. Du kan tjekke en artikel, jeg lavede (fløjte) lige deroppe om, hvordan du gør det.

I dag vil jeg give dig et par tip til, hvordan du forbereder dig, fordi jeg har talt meget om selve testen. Så hvordan forbereder jeg mig på det, og så har jeg aldrig gjort det før, men vi skal lave en Zwift FTP-test og se, hvordan den kan sammenlignes med den Raw FTP-test, jeg gjorde før. Og det vil gøre ondt, så husk at forberede dig på en FTP-test, der ligner det, du ville forberede dig på et rigtigt løb - du ønsker at give så meget ydeevne som muligt i løbet af denne test k fysiske begrænsninger.

Så du vil måske gøre det i slutningen af ​​en uges hvile. Du ønsker ikke at gøre, hvad jeg gør i dag, og gøre det dagen efter en stor vægt træning. I stedet for den lav-carb-drink, som jeg anbefaler til forbrænding af fedt om morgenen, skal du spise et højt kulhydratmåltid som før et løb.

Sørg for at du har sovet godt natten før. Sørg for, at du er godt opvarmet. Som jeg sagde, behandl dette som om du kører et løb, og du skal gøre det bedste du kan.

Og så et par flere ting om opsætning, der hjælper dig. Nummer et. Har en pulsmåler, så du eller din træner kan overvåge din puls i forhold til FTP-testen, og dette hjælper dig med at udvikle ikke kun kraftzoner, men også nogle pulszoner i forhold til disse kraftzoner, så du kan udvikle et løb hastighedsstrategi.

Hold en flaske meget let tilgængelig, da du vil fokusere på testen. rækker ikke efter mad. Få musik, der absolut krænger for at få dig pumpet op, fordi du vil vende dig selv udad, og for at gøre det skal du bære din hårdeste bagudvendte hat og gamle AC Slater brydningsudstyr.

hvordan man pakker styret

Så jeg ønskede at tage Zwift-versionen af ​​testen, og så vil jeg tjekke ind til dig som en meget mere træt, svedigere, modbydelig version af Teren for at fortælle dig, hvordan Zwift-testen klarer sig på FTP'er. Det kommer til at sutte. (dramatisk musik) (skrigende) (dramatisk musik) (anstrengt vejrtrækning) Åh, jeg er så rystet nu.

Okay, så hvordan er Zwift-træningen til den opvarmning, der sætter dig i ERG-tilstand. Og der er en FTP-test på 13 minutter, der tager cirka 42 minutter at varme op, og så kommer du ind i FTP-testen. Og der er en kortere FTP-test, der er omkring 45 minutter, hvor det tager 20 minutter at varme op, før du kommer til FTP-testen.

Og ERG-tilstand er en opsætning, hvor træner og Zwift kommunikerer med hinanden og leverer konstant ydeevne Forbered dig på din FTP-test. Han kommunikerer med din træner, så din træner kun læser modstanden, og uanset hvor hårdt eller hvor let du træder, er præstationstallet det samme, og dette vil gradvist hæve din puls. Jeg ville elske at fortælle dig, at dette var fejlfrit, men det var det ikke.

Da jeg først startede FTP-testen, ramte den en maksimal ydelse på 160 watt, og uanset hvor meget jeg forberedte eller ændrede min kadence, blev den bare på 160 watt. Jeg googlede det, og tilsyneladende er det sidst i august. Der var en fejl i Zwift i år, dette skete for mange mennesker, og jeg tror, ​​det er der stadig lejlighedsvis, så jeg blev virkelig sur. Fordi jeg varmet op for at gøre mig klar til denne FTP-test og pludselig falder min puls, jeg bevæger mig, googler den, jeg stiver.

Jeg er ikke sikker på, at jeg endda kan gøre dette, fordi jeg ikke var sikker på, hvordan jeg rent faktisk genstarte testen, og jeg regnede godt, jeg mener, jeg skal bare gøre det manuelt, og så suger det efter en artikel. Men til sidst fandt jeg et hack, så hvis det sker for dig? u, dybest set skal du bare afslutte træningen, gå tilbage til en FTP-test, og i stedet for at skulle gentage hele opvarmningstræningen, skal du trykke på en knap, der springer over sektioner af træningen. Så jeg gik i den kortere.

Jeg sprang frem, lavede cirka tre minutter af sektionen lige før FTP-testen, sprang frem og boomede. Udførte FTP-testen igen. Og så, når du er på FTP-test, fortæller Zwift dig, hvor langt du er kommet.

De er ikke gode. Det er ikke som om det tager dig gennem opbygningen af ​​en FTP-test, hvor den fortæller dig at tage det let med dig selv, og det føles, hvor godt du slår ud fra din puls eller noget lignende. Dybest set er alt, hvad du kan gøre, at køre en FTP-test manuelt, og den vil bede dig om at have fem minutter, ti minutter og 15 minutter.

Der er tre minutter, to minutter tilbage, skru det op. Indrømmet, jeg kunne ikke skrue op for det. Nu var sagen, at jeg ikke kunne skrue den op, så det er ikke som om det er en træner, der vil genkende, hvordan du har det, og give dig den opmuntring, du har brug for, til at kvæle dig tilbage til hvad du har brug for.

Nå kan jeg lide det? Nå, hvad angår FTP-test, ja det er fin tv-skærm eller en tom væg, og når du ser på din cykelcomputer er det nat og dag. Meget mere spændende end det. Og forskellen mellem at køre FTP-testen, der er forprogrammeret til Zwift, eller bare at køre Zwift og lave en manuel FTP-test, er at du bliver holdt på en så konstant ydeevne som muligt og de niveauforskelle, der kommer ind Selvom de forekommer, de påvirker ikke rigtig, hvordan din cykel føles.

Så det er mere konsekvent, og det er en mere reel test, vil jeg sige. Åh, og resultaterne fra FTP-testen for mig var et gennemsnit på 267 watt i løbet af de 20 minutter. Det er ikke så intenst.

Jeg er mere en cyklist med 10 til 20 sekunder, ikke en udholdenhedscyklist. Det er godt, at jeg laver triatlon. Dette er dog den tredje højeste FTP-test, jeg nogensinde har taget, og i betragtning af at jeg har lavet en brutal stress.

Træning i går og 30 minutters fysisk rehabilitering, og jeg var syg i ti dage i den sidste måned og rejste to gange, så jeg er faktisk meget tilfreds med det. Sandsynligvis en af ​​mine bedre resultater relativt set. Kommenter nedenfor med dit FTP-nummer.

Nå, sæt nogle genopretningsstøvler på og spis en kæmpe morgenmad.

Kan du ændre din avatar på Zwift?

At komme tildetTilpasningsskærm

Når man kører indZwift, klik / tryk hvor som helst for at få vistdetmenuknap.En afret,duJeg ser fire ikoner. Klik / tryk pådetTILPAS ikonet,den enemedenbilledeaf ensæt og cykel.

Kan du snyde på Zwift?

Bevidst eller ejat snydepå denZwiftvirtuel cykelplatform er mulig.Viudsættedunogle af de mest anvendte tricks og andre, der er lovlige.

Hvad betyder jerseyfarverne i Zwift?

LedigTrøjer

orangeJersey: bæres af lederen af ​​et skødesegment. Orange. GrønJersey: bæres af lederen af ​​et Sprint-segment. Grøn. KOMJersey: bæres af lederen af ​​et KOM-segment.

Hvad er en god FTP for en cyklist?

Overton siger, at den gennemsnitlige nyere rytter med noget fitness vil svæve i 2.0-serien, mens den er øverstcyklisteri verden svæver omkring 7.0. Dette tal påvirker slet ikke din træning, men det er engodtmåde at se, hvordan du sammenligner med andre kørere.9. 2021.

Hvad er en god Zwift FTP?

Her er de kategorier, som de anbefaler, at du kører på baggrund af dinFTPdata og watt pr. kg. DetZwiftC-kategori (næste nedenfra) siger, at du skal kunne køre i niveauet 2,5 til 3,1 w / kg. Hvis du vil lykkes i A-kategorien, skal du være i stand til at ramme 4,0 w / kg eller bedre.

Hvordan redigerer jeg FTP i Zwift?

Det første sted, du kan justere dinFTPer under din profil. For at komme dertil skal du klikke på Menu mens du er i spillet og derefter klikke påredigereikon ved siden af ​​din profilinformation øverst til højre. Juster dinFTP, og klik derefter for at gemme. Det andet sted dinFTPkan justeres, er fra træningsvælgeren.

Hvordan får du en Jersey på Zwift?

Nogle trøjer kan kun låses op med promokoder, mens andre skal optjenes. Ikke alle trøjer er permanente - der er mange trøjer, der belønnes til ryttere og løbere afhængigt af banen og deres placering i forhold til andre på et løb. Låst op efter afslutningen af ​​et metrisk århundrede (100 km / 62.137 miles) Kode: Goalienware-kode: GOTACX

Kan du tilpasse din avatar i Zwift garage?

Avatar-tilpasning Inden for Zwift & amp; mdash; har du evnen til at tilpasse din avatar. Garagen giver dig adgang til trøjer, cykler, hjul og andre Avatar-tilpasning

hjerte modtager møder donor familie

Hvordan låser du op et sæt på Zwift?

For at låse op for et sæt skal du bare trykke på “P” i spillet og indtaste oplåsningskoden. En stor tak til Morten Tillquist Nielsen for at skabe grafikken. Tak også til James Gill, hvis liste over oplåsningskoder i den uofficielle brugervejledning til Zwift hjalp os med at få denne liste i gang.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

1800-tallet cykler - hvordan man håndterer det

Var der cykler i 1800? Men cyklen, som vi kender den i dag, udviklede sig i det 19. århundrede takket være arbejdet fra flere forskellige opfindere. Dette var de første maskiner, der blev kaldt cykler, men de var også kendt som bonehakers for deres hårde tur. To mænd kører på tidlige cykler kendt som Hobbyhesten og 'bonehaker'. 30. 2017.

Mødecykel - en løsning på

Hvad er et cykelmøde? En motorcykelrally er en samling af motorcykelentusiaster. Møder kan være store eller små og engangs eller tilbagevendende.

Hvordan man laver cykler hurtigere - hvordan man tackler

Hvordan kan jeg gøre min cykel hurtigere? Otte enkle måder at gøre din cykel hurtigere gratis Hold den ren. Smør kæden. Sænk frontenden. Sørg for, at din sadelhøjde er korrekt. Juster pedalens spænding. Kontroller dit dæktryk. Sørg for, at dine gear er korrekt justeret. Sørg for, at dine bremser er korrekt justeret.25. 2017.

Raleigh sporcykler - søg efter løsninger

Er Raleigh et godt cykelmærke? Så for at besvare dit spørgsmål er Raleigh lige så god kvalitet som enhver cykelbutik-cykel til en lignende pris. Hvis du sammenligner Raleigh med topklasse mærker som Trek eller Specialized eller Cannondale, vil du generelt opleve, at Raleigh vil have bedre komponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.

Google-cykler stjålet - enkle svar på spørgsmål

Har Google-cykler trackere? Google har tilføjet GPS-trackere til sine cykler i slutningen af ​​2017 og har testet smarte låse, som medarbejdere kan åbne med deres telefoner. Virksomheden fortæller Wall Street Journal, at omkring en tredjedel af sine cykler indtil videre har GPS-trackere, og de giver indsigt i, hvor langt tohjulede køretøjer vil gå.

Amerikansk fremstillede cykler - mulige løsninger

Er Trek-cykler lavet i USA? Trek Bicycles er det største amerikanske cykelfirma, der fremstiller alt fra barnemodeller til professionelle vej- og bjergstilarter. Og de er den eneste store producent, der stadig producerer tohjulede køretøjer i USA. Samlet set fremstiller Trek cirka halvdelen af ​​de cykler, der fremstilles her i USA.