Vigtigste > Zwift > Zwift Inc. - hvordan man beslutter

Zwift Inc. - hvordan man beslutter

Hvilket firma ejer Zwift?

Zwift Inc.Du har ikke brug for meget udstyr for at komme i gang med Zwift. Bortset fra dit abonnement på selve Zwift, er alt hvad du behøver, en simpel turbo-træner, hastighedssensor og derefter bare din smartphone til at begynde at bruge Zwift - men du kan dog investere i fantastisk udstyr for at forbedre din oplevelse. Wahoo gav os venligt deres fulde Kickr-tøjler, så vi har en interaktiv smart træner, fan og klatring, der ændrer sig som om du er udenfor. - Ja.

Spørgsmålet er dog, hvad der faktisk er forskellen i erfaring mellem disse to opsætninger? Vi troede, det var på tide, at vi foretog de to hoved-til-hoved beregninger for at finde ud af det. (optimistisk hiphop-musik) Vi starter med vores setup på startniveau. Vi fik os en simpel modstandstræner på hjul.

Det har faktisk en magnetisk modstandsenhed, der kan justeres manuelt ved hjælp af dette håndtag. Enhver, der har cyklet i lang tid, vil være bekendt med denne type turbotræner, for ærligt talt er det sådan, som alle turbotrænere plejede at være. Og på grund af dette kan du få dem nu relativt billigt.Så en fantastisk introduktion til en verden af ​​indendørs træning, jeg nævnte i starten, at du har brug for en hastighedssensor. Det, der er vigtigt, er dog, at det er en hastighedssensor, der opretter forbindelse til den enhed, som du vil bruge den til. Hvis du har en hastighedssensor, der sender til ANT +, er chancerne for, at jeg har brug for en adapter til at hente signalet fra din computer eller bærbare computer eller hvad som helst.

I dette tilfælde transmitterer det også via bluetooth, hvilket betyder, at jeg kan hente det direkte fra min smartphone, som jeg vil bruge i dette tilfælde. Husk at fastgøre denne hastighedssensor til dit baghjul, for det er selvfølgelig det eneste, der drejer. Du parrer den derefter med din enhed, hvor den kan fortælle Zwift, hvor hurtigt baghjulet drejer.

Det smarte er, hvis du også fortæller Zwift, hvilken træner du bruger, fordi de har beregnet, hvor meget træk hver træner opretter. Dette betyder, at hvis han ved, hvor hurtigt baghjulet drejer, kan han beregne, hvor meget kraft du bruger til det. (Joy Techno Music) - Så her har vi Wahoo Kickr, Kickr Climb og Kickr modvind.

fordelene ved avocadoolieWahoo Kickr er deres øverste smarte turbo-træner, og den åbenlyse forskel fra denne og den, som Si har brugt før, er, at min cykel ikke har et baghjul direkte drevet turbo, der leveres komplet med sin egen kassette. Når det er sagt, bruger du ikke længere dit eget baghjul, og du ender ikke med de sorte mærker over hele væggen. Men indeni er den reelle forskel.

Turbo har en variabel modstandsenhed og en effektmåler, hvilket betyder, at den både nøjagtigt beregner min effekt og justerer den modstand, jeg føler i pedalerne, afhængigt af hvor jeg kører på Zwift. Det betyder, at opadbakke faktisk vil have lyst til at gå op ad bakke, og du bliver nødt til at skifte gear i overensstemmelse hermed. Først og fremmest, og hvad vi har her er Wahoo Kickr Climb.

Dette simulerer automatisk hældningen og efterligner, hvad der sker på Zwift. Op til 20% hældning og 10% hældning. Og endelig har vi Kickr modvind, og dette er en fan, der forbinder din turbo-træner eller pulsmåler og justerer køling baseret på intensiteten af ​​din ridning.Du kan selvfølgelig tilsidesætte dette og bare skrue det op til max. - Chris, skal vi Zwift? - Lad os gøre det. - Inden vi begynder, undskyld, ven, for at have fået dig til at gå ind på indgangsniveauet.

Det sker bare så, at vi ikke har de nødvendige adaptere til denne træner, så jeg kan montere min forskellige cykel på den. Så du skal bare fortælle mig alt, kammerat - jeg er ikke sikker på, om det var den mest oprigtige undskyldning, men lad os gå videre. - Okay, lad os gå. (blød technomusik) - Den første ting, du vil bemærke, når du kører en grundlæggende opsætning, er at der ikke er nogen direkte feedback gennem pedalerne.

Ingen modstandsændring, når man kører op ad bakke eller ned ad bakke. Mens jeg virkelig savner det, tror jeg det sandsynligvis er rimeligt at sige, at hvis du ikke har kørt en smart træner, ved du ikke hvad du mangler alligevel, så fokuser på det, du ikke har, men på hvad hvad du gør. Du kan stadig bruge alle sociale aspekter af Zwift, logge ind og ændre din avatar, komme igennem alle niveauer, udforske verden og deltage i gruppeture, træningsfunktionaliteten er der stadig.

Du kan tilmelde dig og drage fordel af de mange forskellige træningssessioner, som Zwift har, og køre til dem. Glem ikke, at den indsats, jeg lægger, stadig er den samme uanset hvilken træner. Ydelsesestimatet er også godt til træning, især når det kommer til at spore dine forbedringer. Hvis det fortæller dig, at du har en FTP på 200. fik watt, og du øgede det til 220, er dette reelle fitnessgevinster.

Ja, det er muligvis ikke så nøjagtigt, og fejlniveauet kan betyde, at du faktisk gik fra 240 watt til 270, men antag, at hvis vi fortsætter med at bruge den samme opsætning, skal resultaterne i det mindste være konsistente. (blød technomusik) - Hvad med vores opsætning af dikkedarer så? Hvad får vi godt, efter hvad Chris lige sagde om træning, er effektmåleren på denne Kickris kun 2% nøjagtig, hvilket betyder, at vi kan bruge den til nøje at overvåge vores træning, og det betyder også, at vi rent faktisk kan se vores egne resultater kan sammenlignes med andres, da 2% nøjagtighed er noget som guldstandarden. Nå kan du måske ikke lide at jiggle din FTP foran andre mennesker, men hvad det betyder på Zwiftis, at du er kvalificeret til at sende resultater i Zwift Races, fordi Zwift Races ved, at du bruger udstyr, der er tillid til, kan du kalde det erg-tilstand, og det er her, træneren vil skabe den nøjagtige modstand, der kræves for hvert interval.

Og det er baseret på de beregninger, Zwift foretog baseret på mine egne færdigheder. I praksis betyder det, at hvis for eksempel intervallet er 350 watt, så længe jeg drejer pedalerne, ville denne træner generere denne modstand. Det betyder, at jeg vil udføre 350 watt, uanset hvor hurtigt eller langsomt jeg træder.

For mig er det sandsynligvis forbedringen i køreoplevelsen, der er mest bemærkelsesværdig. Den feedback, du får fra træneren, afhænger af, hvad der sker på skærmen. Så når jeg begynder at klatre, vil jeg mærke modstanden, hvilket betyder, at jeg er nødt til at skifte gear, og derefter igen med denne forreste Kickr Climb, ændres hældningen på min cykel, hvilket betyder, at min kropsstilling også ændres.

Selvom jeg ikke bogstaveligt talt bekæmper tyngdekraften nu, føles det som om det modsatte er tilfældet, når jeg går ned ad bakke, modstanden aftager, og så går vi afsted. Nå, jeg synes det er rimeligt at sige, at brug af en smart træner helt sikkert kan forbedre din træning, ligesom hvis du havde en effektmåler på din cykel, fordi du virkelig kan grave dybt og sørge for, at træningen, du gør, er helt optimal. Og så den anden ting bortset fra træning, hvis du bare er en stor fan af at køre i Zwift, samfundet, vil det sociale element så have denne opsætning gøre oplevelsen bedre for dig.

pris på pelotoncykel

Men den gode nyhed er, at det på en eller anden måde selvfølgelig ikke er strengt nødvendigt. Men hvad jeg ville gøre, hvis jeg ville forsøge at overføre fra dette til den grundlæggende opsætning, er først en slags afkøling af dig. Så du kører varmt inde, og så er enhver gammel fan bedre end ingenting.

Selvom jo bedre ventilatoren er, jo bedre bliver din køling selvfølgelig. Den anden ting er, at smartphonen, som Chris bruger, er utrolig praktisk, især hvis du rejser rundt, vil du opdage, at brug af en større skærm vil gøre dig mere forbundet. Så en tablet, eller i dette tilfælde, et Apple TV tilsluttet en enorm skærm, og jeg føler mig faktisk meget forbundet med min virtuelle verden.

Og det gode ved det er, at din telefon er gratis til den ledsagende app. (upbeate techno music) - Det er længe siden, at jeg bruger Zwifton, en helt normal indendørs turbo-træner som denne, og det er lidt underligt at ikke mærke stigningen eller føle slipstream som andre? gå forbi mig, men hvis jeg aldrig havde oplevet dette, ville jeg ikke vide, at jeg savnede noget - Nej, men da du er gået fra at være en normal træner til at være en intelligent træner, hvordan føltes det for dig, dette trin tæt på? - Nå, jeg nød virkelig det, fordi jeg ikke altid træner, så når jeg loggede ind, ville jeg bare tage en tur eller gå hårdt nu og da, ligesom et spørgsmål om stil og har lyst til, at stigningen rammer du i stedet for at skulle skifte gear for at ændre intensiteten, jeg nød virkelig det ja, jeg tror, ​​det er sagen, med den ekstra investering fra disse interaktive trænere får du det element, som det er mere realistisk for, og det bryder også en ellers ret lineær oplevelse op for at skulle reagere, som du siger min cykel vinkler bare der, når skråningen begynder.

Du er nødt til at reagere på, hvad der sker på vejen, så det bryder ting, du skifter, du skal hente din kadence, vænne dig til disse modstandsskift, og det føles meget som at ride udenfor. Jeg tror dog styrken ved den grundlæggende opsætning er, at du stadig har de fleste af elementerne i Zwift tilgængelige, så du har alle træningspasserne - ja - og du vil føle dig helt normal. Du kan kontrollere dem fuldstændigt, og du har også de sociale elementer, så vi kører lidt sammen, ikke? - Ja, og jeg-- - Selvom jeg tror, ​​jeg faldt dig - Uh, lidt på turbotrænerens skråning, så jeg ved, hvor hårdt jeg prøver. - Ja.

Er det rigtigt? - Ja, sandsynligvis. Det er faktisk ikke så langt væk - ja, lad os gå. (upbeate techno music) For at afslutte denne artikel skal vi først og fremmest nævne en ting, og det er, at vi har undervisere i den helt anden ende af spektret her.

Og det er ikke en enten-eller-situation, fordi der er dem i midten, er det? Så du kan få enklere interaktive undervisere, der ikke koster så mange penge, men det giver dig stadig den interaktive fornemmelse, du får fra Zwift. Så du har variable modstandsenheder og også indbyggede effektmålere. - For at få mest muligt ud af din standard turbotræner vil du holde styr på dit dæktryk samt lufttryk og temperatur i det rum, du bruger det ind.

Dette hjælper dig med at få bedre og mere ensartede præstationsmålinger. - Ja, det er rigtigt, så hver gang du hopper på det, ved du, at det måler din indsats, selvom det ikke nødvendigvis er så nøjagtigt som en effektmåler eller en interaktiv smart træner. Og lad os indse det, selv uden disse interaktive elementer får du næsten alle fordelene ved Zwift.

Så du har alle de træningsprogrammer, som du nævnte tidligere. Du har alle de sociale elementer, du kan deltage i gruppeture, du kan køre gennem disse verdener specielt designet til cykling. Ret, sørg for at blive involveret i kommentarfeltet nedenfor.

Forhåbentlig fandt du denne artikel nyttig i forhold til det i første omgang, hvad du rent faktisk har brug for for at komme i gang med Zwifting eller faktisk tage de næste skridt, men også fortæl os, hvad du bruger. Det ville være rigtig interessant at læse disse i kommentarerne.

Hvor meget koster det at blive medlem af Zwift?

DetSelskabansvarlig forZwift,ZwiftInc. blev grundlagt af Jon Mayfield, Eric Min, Scott Barger og Alarik Myrin i Californien, USA, i 2014.

Hvor er virksomheden Zwift?

Lang strand

Velkommen til Tour de Zwift, den store tur til at se det hele! Tid til at tjekke ind. Vi er ved at gå på en verdensomspændende rejse åben for ryttere og løbere på alle niveauer fra hele verden. Tour de Zwift er den perfekte mulighed for at krydse de fleste af Zwifts must-see steder på din skovliste.

Otte stationer på næste niveau, hver med sit eget fokus og en række mål. Hop videre til en sightseeingtur som ingen anden. Det første stop på din Tour de Zwift i år vil være Fav Flats, og vi har forskellige destinationer, som alle giver dig den perfekte vej til hastighed og noget uventet landskab.

Så lad os udforske. Min favorit af alle flade forlystelser er en rute, der får dig til at blive brændt rundt om bunden af ​​en aktiv vulkan. Hvad er det ikke at elske? Lavafelter, italiensk arkitektur og endda en undersøisk tunnel !? Og du kan gå rundt her også.

Jeg elsker Volcano Flat. Hvis sightseeing er dine ting, så gå til Old London Town; Big Ben, Tower Bridge og The Mall venter alle på dig i Greater London-lejligheder. At løbe i Paris ved solopgang er noget, du aldrig vil glemme.

Og Champs Elysees kan også være en del af din favoritflade. Men for mig, hvis vulkanen ikke sker, er den næstbedste ting, jeg kan gøre, 6 Trainaround Newaround Central Park i York City, det er svært at afvise chancen for at udforske det mest optagede sted i verden. Hop ind, det er tid til at være som en verdensmester! En gang om året stopper hele cykelverdenen og fokuserer på verdensmesterskabet.

hvad gør isbade

Og ved dette stop på Tour de Zwift giver vi dig chancen for at køre og køre nogle af disse regnbue-stribekurser og se, hvordan de virkelig har det. Richmond med brostenene fra Libby Hill og 23rd Street og løberuterne i Fan Flats eller chokoladebyen og det alpine panorama over Innsbruck i Østrig. Begge tilbyder noget til verdensmesterturisten.

Men det er Yorkshire, som jeg elsker at udforske. Det victorianske sted i Perigordhome i Royal Pump Room, Zwift Draft House og UCI World Championships 2019. Det er en gade, hvor du kan løbe eller køre hele dagen og finde noget nyt hver gang du kigger.

Nogle gange får, nogle gange køer, nogle gange sol, undertiden regn, men altid 100 procent Yorkshire. Navnene på mestrene er indgraveret i asfalten på disse firkanter, så hvorfor ikke bruge dette til at inspirere dig og finde din indre mester ved dette stop på turen. ”For stop tre tager vi dit eventyr op i bjergene.

Hvorfor trækker vi ikke alle dybt ind? Det er dejlig, frisk bjergluft. Når bjergene kalder, er jeg altid klar. Og disse ting er et klatreparadis.

Med radiotårnet og EpicKOM på Watopia Mountain og en forsmag på, hvad vi skal opleve på den virtuelle Tour de France på LaReine, vil du blive forkælet. Hvis løb er din ting, finder du de lodrette meter på Mountain 8 og Park 2 Peak. Men for mig er den type klatring, som jeg elsker mest, den på Roadto Sky. Hvis du ruller gennem junglen i starten, det sted hvor tusinder af cyklister pilgrimerer, stiger bjerget foran dig.

De 21 drejninger fra Alpe du Zwift er klar til at blive afkrydset en efter en gennem Dutchcorner og derefter til topmødet, men tag et øjeblik, mens du klatrer og drikker disse udsigter. Og min yndlings ting ved at køre i disse bjerge er, at du, når du kommer til toppen, kan du superchuck helt ned, trække dine kameraer ud, det er tid til de naturskønne ruter! Nyd den naturskønne rute, så er du kommet til det rigtige sted. Hvilket bedre kursus end Casse Pattes? Det er utroligt! Gaderne i Virtual Tour deFrance er ikke kun for professionelle, men for alle! Og denne rute er fantastisk, hvis du vil udforske og se området; Pont du Gard, felter fulde af luftballoner, lystbådehavnen og Mont Saint-Michel.

Uanset om man kører eller løber, er der noget specielt rundt om hvert hjørne. Men hvis du vil tage en anden naturskøn rute i denne uge, er valget dit. Måske vil du gå vild i det historiske London? Eller hvis du virkelig vil ud i naturen, lande og udforske sand og sequoias.

Rul gennem skoven, og hvis du er uheldig, kan du endda få en chance for at se ørkenens majestætiske nattehimmel. Uanset hvad du leder efter ved dette stop på din Tour deZwift, vil vi udforske! Stop fem på din Tour de Zwift, eventyr starter på efterpartiets ruter! New York, New York så godt, de kaldte det to gange. Hvilken by er det? På denne station i din personlige Tour de Zwift drejer alt om efterpartiet.

Så disse ruter starter fladt indtil slutningen, hvor du når en stigning. Dette er efterfesten! Efter tre omgange i parken er opstigningen her i byen, der aldrig sover, en smuk glasgade i New Yorks KOM. Heroppe, mens de flyvende taxier suser, kan jeg ikke lade være med at stoppe et øjeblik.

Sikke en udsigt! Jeg forstår dog, at NYC natteliv ikke er for evigt. Så vi har ruter efter fest for alle. Hvis du kan lide det stødende, er de ikoniske brostensbelagte gader i Libby Hill i Richmond, Virginia stedet at gå i denne uge.

Og hvis løb er dine ting, har vi den perfekte finish til dig i London Town øverst på Box Hill. Endelig kan du slukke din brændende lidenskab for en efterfest, der varer ved at tage den til toppen af ​​den anikoniske aktive vulkan. Jeg får ikke den chance andre steder.

kvinder cykler

Men for nu bliver jeg her i Big Apple, hvor jeg planlægger at lave nogle af disse flyvende taxier for deres penge. Næste på din verdensturné, RollingRoutes, er det let for mig, og da det er det sjette stop på Tour de Zwift, har jeg besluttet at tage denne uges hårdeste udfordring op og tackle Innsbrook Ring's bølgende bakker. Innsbrook er en lille by midt i Alperne, og dens kombination af størrelse og historie gør historien til et glimrende sted at udforske på to fødder eller på to hjul.

Så følg mig, så viser jeg dig seværdighederne. Rullende kurser er, hvad dette stop handler om, og hvis Watopia er det landskab, der kalder dit navn, så tjek Watopia Flat. Eller for noget med lidt gælisk flair, hvorfor ikke gå til RGV og bruge lidt tid på at drømme om den gule trøje i Frankrig, mens du tager en storslået tur gennem ikoniske franske vinmarker? Hvis alt dette ikke er det, du ledte efter på dette stop, så har jeg en sidste godbid i vente.

En park kaldet FlatIrons i New York City. Uanset hvilken vej du ruller, har dette stop noget for enhver smag. Spænd op, du vil blive informeret om vores næste stop for en ujævn tur.

Hold syv, og det er tid til at ramme snavs. Velkommen til junglen! Hvis du kan lide at blande det lidt sammen, er dette noget for dig. Du kan få fat i gruscyklen eller din mountainbike, men på en eller anden måde vil du få de fede dæk ud til junglekredsen.

Det er et varieret og varieret landskab her med tre ruter at køre og to til at løbe, hvis du vil ridse stien, bare sørg for at vifte ved dovendyret, mens du ruller forbi. Farlige hængebroer, uendelige vandfald og grusveje at dø for. Men jeg siger bare, glem ikke myggemidlet.

Vi vil bringe min indre opdagelsesrejsende ud og fare vild dybt i junglen. Ønsk mig held og lykke! Lad os afrunde dit Tour de Zwift-eventyr med en storbyferie. Det er det sidste stop på din Tour deZwift, og jeg har gemt nogle af de bedste til sidst.

Klassisk by bryder til verdens tre største byer London, Paris og New York. Uanset om du vil løbe eller ride denne uge, er der noget for enhver smag. I Big Apple bringer vi dig de 6 tog til løbere og Park Perimeter for chauffører.

Derefter kan du i lysbyen følge i fodsporene fra Tour de France-chauffører gennem tiderne, mens du ruller rundt Triumfbuen, Place de la Concorde og de brostensbelagte gader i Champs-Élysées. Men du kan finde mig her i min hjemby London nogle af de mest berømte gader i verden. Et hurtigt kursus kaldet LondonClassique fører dig forbi TrafalgarSquare og Buckingham Palace, så hvorfor ikke nyde trafikfrie sprints gennem hjertet af byen og se alle seværdighederne.

Og det er det . Otte stop og en verden af ​​muligheder alt sammen i din helt egen Tour de Zwift. Vi håber, at du nød din tur med os, og at du vil komme tilbage for at nyde denne fantastiske verden igen og igen.

Dette er Tour de Zwift.

Hvad er Zwift-appen?

ZwiftHQ erplaceretpå 19. sal i en stor kontorbygningplaceretpå 301 E. Ocean i Long Beach, CA.

Er Zwift et godt firma?

ZwiftsHR-team vurderer deres samlede fordele som B +, og de fleste tror, ​​at fordelene ergodt. 73% afZwiftmedarbejdere i HR siger, at de er tilfredse med deres fordele. De fleste medarbejdere i HR får også Ubegrænset betalt ferie.

Er Watopia et rigtigt sted?

Watopiaer et kursus iZwift. Mens geografi afWatopiaer løst baseret på et par øer i Stillehavet, mange af lokalitetens funktioner er stort set fiktive, hvilket gør det til det enesteZwiftkursus ikke modelleret efter enægte-verdenens placering. Placeringen inkluderer 9 individuelle ruter og 41,64 km vej.

Er Zwift pengene værd?

Du kan vælge en billig turbo og derefter købe sensorer, der giverZwiftmed din kraft og hastighed / kadence i appen, mendet erlangt sjovere med en smart træner, og jeg vil sigedet er værddet ekstra udlæg, hvis dit budget kan strække sig så langt.

Hvorfor er Zwift så hård?

Løbene er korte og særligt intense, forklarede han. Det er 45-90 minutters løb i stedet for tre til seks timer. Konsekvensen for rytterne er, at der ikke er nogen mulighed for at spare energi, som de har i racerløb,de er nødt til at gøre langvarige, samlede forsøg, der skubber dem til deres fysiske grænse.13 2020.

Hvor mange kurser er der på Zwift?

Der er femRutetilgængelig iZwift: Watopia. London. Richmond.

Er Zwift godt for begyndere?

En træner på startniveau er engodtudgangspunkt for at se, om du kan lide 'Zwifting', inden du begår store penge. Når du først har købt dig en billig turbo-træner, skal du blot tilføje en Bluetooth- eller ANT + hastigheds- / kadence-sensor, og du ergodtat gå.

Hvad har du brug for at vide om Zwift Inc?

Zwift, Inc. designer og udvikler software til sundhedspleje. Virksomheden tilbyder cykelruteinformation, løbeguide, gruppechat, træning, sporing og dataanalyseløsninger. Zwift betjener kunder i USA. INGEN. AF MEDARBEJDERE At købe en fitnesscykel til underholdning? BodyCraft foreslår: Sammenlign inden du køber.

fakturere alle rad

Hvem er grundlægger og administrerende direktør for Zwift?

Mens der er mulighed for opkøb, er Zwift, grundlagt af tidligere JPMorgan Chase & amp; Co.-investeringsbankmand Eric Min er primært fokuseret på at skabe flere brugeroplevelser, sagde Stephen Shanley, en direktør hos KKR, i et interview. 'Zwift har mulighed for at oprette et overbevisende offentligt markedsselskab,' sagde Shanley.

Hvad står Zwift for i spilkategorien?

Firmalogo. Zwift er et massivt multiplayer online cykling og kører videospil og fysisk træningsprogram, der giver brugerne mulighed for at interagere, træne og konkurrere i en virtuel verden.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Radcity cykel anmeldelse - varige løsninger

Er RadCity-cykler gode? RadCity 4 imponerede os med sin usædvanligt behagelige og glatte kørekvalitet. Denne cykel har forudsigelig håndtering og en pænt dæmpet følelse takket være sin forreste affjedring og omkredsede dæk. Den har også en afslappet geometri, rigeligt justeringsområde i sædepinden og stammen, plus en behagelig sadel og ergonomiske greb. 3 авг. 2020 г.

Cykling til skolen - hvordan man beslutter

Er det sikkert at cykle til skolen? På individuelt niveau kan gå og cykling øge elevernes sundhed, fysiske aktivitet og endda deres koncentration i skolen. Jo flere studerende, der går eller cykler, jo færre biler på vejen omkring skoler, hvilket kan minimere sikkerhedsrisici og mindske luftforurening.

Quick release-cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er en hurtig frigivelse på en cykel? Hurtig frigivelse eller gennem aksel? En hurtigudløsningsaksel har en 5 mm stang med en kamstang på den ene side og en møtrik på den anden, og dens funktion er at lade dig fjerne hjulet på din cykel uden brug af værktøj. En hurtigudløsningsaksel giver dig også mulighed for at fjerne hjulet uden at fjerne akslen.

Byg din egen cykel - holdbare løsninger

Er det billigere at bygge din egen cykel?

Bedste cykeltrøjer - søg efter løsninger

Hvad skal jeg se efter i en cykeltrøje? Se efter vandmodstand, vindblokering og åndbarhed afhængigt af hvornår og hvor du skal køre. Hvis du foretrækker naturlige fibre, skal du passe på cykeltrøjer lavet af merinould. Merinofår har tilpasset sig kolde vintre og varme somre, så deres uld er naturligt fugtgivende og forbliver varm, når den er våd.

Cykelposition - levedygtige løsninger

Er cykling dårlig for kropsholdning? Cykling og siddende er ikke det samme; cykling styrker dit kardiovaskulære og muskuloskeletale system, mens siddende ødelægger begge dele. Problemet er, at cykling og siddende forårsager lignende ubalancer i musklerne; en afrundet kropsholdning, en 'fast' og stiv øvre ryg og stramme hofter (især hoftebøjere) .24 авг. 2016 г.