Vigtigste > Zwift > Zwift New York-ruter - brugbare løsninger

Zwift New York-ruter - brugbare løsninger

Hvilke ruter kan du køre på Zwift?

ZwiftVerdener og cyklingRuter
  • Makuri-øerne.
  • Frankrig.
  • Paris.
  • Watopia.
  • Richmond.(levende musik) Du har måske set artiklerne om os køre på Zwift Du har måske set artiklerne om os, der træner på Zwift, og du vil helt sikkert have set en artikel af Jens Voigt køre på Zwift. Ikke sikker på, hvordan du bruger det, så lad os gennemgå det. Her er svarene på nogle almindelige Zwift-spørgsmål og nogle af de vigtigste funktioner. (Populær musik) - For at ride Zwift har du brug for en konto for at konfigurere den, gå til zwift.com.

verdens hårdeste løb

Nu kan du starte med en gratis prøveperiode. og derefter betaler du et månedligt abonnement, og for at faktisk kunne køre alt, hvad vi har brug for, er en indendørs træner og derefter en måde at lade Zwift vide, hvor hårdt du træder. Nu meget simpelt, det kunne bare være en hastighedsføler som denne Wahoo-sensor, der fortæller Zwift, hvor hurtigt dit baghjul drejer, enten gennem din computer eller din iPad eller endda din iPhone, uanset hvilken enhed du bruger det til, effektmåler vil Zwift kommunikere din styrke mere præcist, men hvis du vil tage det til et andet niveau, interagerer en såkaldt smart træner faktisk med Zwift.

Så det fortæller ikke kun Zwift, hvor hårdt du træder, det ændrer også mængden af ​​modstand, du føler pedalerne, afhængigt af hvad der foregår, Zwift, så hvis du går op eller ned ad en bakke, vil du vide om det, som du faktisk ved, hvornår du glider bag en anden driver. Glem ikke et håndklæde og masser af væsker, du vil være hydreret og faktisk prøve at justere dig selv til at parkere din cykel i et godt ventileret område eller med en ventilator for at holde dig kølig. Og endelig, før du går i gang, hvis du opretter forbindelse til Zwift ved hjælp af en bærbar computer eller din computer, er det en god idé at downloade Zwift-mobillinket fra App Store på din telefon, fordi det betyder, at du rent faktisk bruger denne dåse.Det er som en fjernbetjening. De styrer en hel masse små funktioner og funktioner, som vi kommer ind på senere. Det eneste du skal være opmærksom på er, at din telefon er tilsluttet det samme WiFi-netværk som din computer eller bærbare computer. (let musik) Nu er der tre forskellige verdener, du kan køre Zwift i, hver med en variation på forskellige ruter.

Dette er min første gang der. (ler) Der er Watopia, det sydlige Stillehavsparadis med otte forskellige nt-ruter med over 42 kilometer vej. Og så er der to virkelige virtuelle verdener, hvoraf den første er Richmond 2015 UCI World Road Race-banen med fire ruter og næsten 19 kilometer vej inklusive nogle asfalterede stigninger.

Den anden at vælge imellem er London og 2016 Prudential RideLondon kurser. Vælg mellem at flyve forbi ikoniske seværdigheder i London eller at køre ud på landet på 17 miles vej. Kalenderen, der viser, hvornår hvert kursus er tilgængeligt til kørsel, kan findes her. - Nu skal vi bare vælge vores rute og trykke på 'Kør'. (Cykelbrummen) - Selvom du kører en bestemt rute, kan du altid ændre retning ved det angivne kryds med din mobiltelefon, så jeg skiftede og gik til venstre, og nu går du lige og til alle også på ethvert tidspunkt du kan se en ven undervejs, for eksempel kan du lave en vending.Lad os gå. (let musik) Dette er hovedskærmen, du ser, mens du kører, så lad os se på, hvad du vil se på Zwift, øverst til venstre er du din læsning for strøm, slag pr. minut og omdrejninger pr. minut. Øverst i midten er den aktuelle hastighed, dette er den tilbagelagte afstand, dette er din aktuelle højde og tiden siden starten.

Øverst til højre har vi to profiler, hvoraf den første er en zoom-in på, hvor du er på ruten inklusive stigningen på stigningen, Simon kører i øjeblikket, og de små flydende pile er rytterne nye for dig og lige nedenunder det her er en større profil for hele ruten. Du kan bare se dig selv. Du er bare pilen der, og der er målstregen.

Og så er denne liste her, det er en liste over de chauffører, der er i nærheden af ​​dig, og i alt har vi yderligere 526 chauffører på ruten. Oplysningerne her viser, hvor langt føreren er fra dig, så hvor langt tilbage de andre chauffører er. Der er også et landeflag, den aktuelle watt pr. Kilogram, og hvor langt du er rejst. (let musik) - Kan du bare træde? Nå kan du Bu.Der er masser af andre seje ting, du også kan gøre. Faktisk kan du, før du selv begynder at køre, vælge, hvordan du vil se ud på Zwift. Du skal bare klikke på tilpasningsikonet der, og så er du fri til at vælge, hvad du vil have.

Faktisk er der endda de oplåsbare GCN daginstitutioner som en mulighed. Tilbage til ridning, så kan du selvfølgelig bare køre alene, der er absolut intet galt med det, men hvad med et spring i en gruppe ridning eller endda et løb? På forskellige tidspunkter rundt om i verden sker der masser af begivenheder for alle Færdighedsniveauer, fra regelmæssige gruppeture til fulde løb og alt imellem, for at deltage i en begivenhed skal du gøre alt hvad du kan for at gå til hovedmenuen. Du kan se listen over kommende begivenheder der til højre.

Bare klik og du vil deltage, og hvis du vil se, hvad der sker i fremtiden, har Zwift en hel liste. (Lys (musik) Uanset hvad du kører på Zwift, kan du sende en realtidsbesked til en gruppe eller en individuel tur r fra din Zwift-mobilapp eller direkte på tastaturet, hvis du vil. Jeg skriver bare 'Hej Der er en hel del få hilsener og signaler, ligesom dem du vil bruge i den virkelige verden som en bølge, endda en albue-klap og selvfølgelig den berømte Zwift Ride On Thumbs Up.

Og du kan herfra også ændre din opfattelse. (Populær musik) - Udover freestyle solo eller faktisk gruppeture eller løb er der også mulighed for at lave strukturerede træningsprogrammer i træningstilstand. Nu er hver enkelt designet til at forbedre et andet aspekt af din ridning, måske udholdenhed eller klatring samt individuelle træningsprogrammer.

De har også fulde træningsplaner, og hvis du begynder at kigge, finder du 32 GCN-træningsprogrammer. Det er rigtigt. Ent hverken forbedrer du din hastighed på flade veje, din klatring, din sprint, eller du forbereder dig på løbet.

Og hvis de af en eller anden grund ikke flyder din båd, kan du faktisk oprette din egen ved hjælp af tilpasningsindretningen eller faktisk importere work-outs fra andre steder. (let musik) - Når du er færdig med din tur med Zwift, kan du se en lang række oplysninger og data, herunder din tilbagelagte afstand, puls, effektkurver, højde og endda forbrændte kalorier og meget mere. Ja, hver aktivitet gemmes på din profil og også på enhver anden konto, du vil oprette forbindelse til, som TrainingPeaks eller Strava eller Today's Plan - Ja, forhåbentlig vil dette forbedre din oplevelse på Zwift og hjælpe dig med at låse op for nogle seje funktioner. - Ja absolut.

Hvis du vil have mere indhold lige nu, har vi først lidt mere information om træning, bare klik dernede for en eller for at se Zwift løb, let klik dernede. - Det er fint.

cykling vandflasker

Glem ikke at lide og dele også.

Hvordan får jeg flere ruter på Zwift?

Den månedlige tidsplan kan findes her.
  1. Mulighed 1: World Tag Hack.
  2. Mulighed 2: BrugZwift-Præferencer App fra ZwiftHacks (kun pc)
  3. Mulighed 3: Vælg en offentlig begivenhed på din ønskedeRute.
  4. Mulighed 4: Opret et møde på din ønskedeRute.
25. 2020.

(dramatisk musik) - Der var så mange fantastiske funktioner på Zwift, er du sikker på at du ved det bedste? - Ja, hvad enten du er ny i Zwift eller en erfaren veteran, her er 11 ting, du kunne ønske dig, ville have kendt hende om Zwift. (Glad musik) - Zwift kan virke som et ret stort sted. Så hvordan sørger du for, at du mødes med dine venner og kører på samme rute som dem? Med den ledsagende app, der er tilgængelig gratis i IOS- og Android-butikker, er den faktisk meget let at finde, du går bare til Zwifters, og derefter vælger du enten Zwifter, som du følger, klikker på den og lander derefter ved siden af ​​dem og kører den samme rute som dem. - Ja, og du kan også få en besked, hver gang din ven kommer på Zwift.

Og så kan du ride med ham. - Det er korrekt, og selvfølgelig tilbyder ledsagerappen meget mere. Du kan effektivt styre spillet fra din telefon, som en fjernbetjening, begivenheder, der kommer, og derefter indtaste dem før starten og faktisk måske på impo.

Vigtigst er det, at du kan give ride ons, det er rigtigt, ride på. (blød musik) Zwift er ikke kun en virtual reality-cykellegeplads, som du kan nyde, du kan også lave strukturerede træningsprogrammer der, da Zwift selv har indbygget mange forskellige strukturerede træningsprogrammer. Du kan finde dem her ved at klikke på træningsknappen.

Som du kan se, er der en hel del af dem til venstre, og hvis du stadig ikke kan finde det, du absolut leder efter, kan du bare oprette det selv. Hvis du nu klikker på en og lander i spillet, ændres spiloplevelsen lidt. For eksempel har du en lille holografisk displayenhed foran din avatar, så du bliver mindet om, at du er i et træningssession, og at alle andre ved, at du også er det.

bliver en spin instruktør

Du kan ikke ringe til andre, selvom de kan ringe til dig. Du kan ikke bruge power-ups, som er genveje, i din træning, og det er også en meget god måde at øge din chaufførscore. (dramatisk musik) - Hvad er det nøjagtigt? Nå optjenes XP-point, når du kører Zwift.

Og jo flere miles du klikker, jo flere point får du med et maksimalt niveau på 25. Du får 20 XP-point for en kilometer og 30 XP-point for en mile. Og så snart milen er op, modtager du dine point.

Men du får dem først, efter at du har kørt til en træning, og du kan se dem i øverste højre hjørne af midterkonsollen. Jeg prøver at få et par point nu. (Bukser) (blød musik) - Hvilket godt eksemplar, (cykel knirker) nu prøver du tiere? - Ja, jeg skal bare ned ad bakke nu - Okay, XP peger til side, stort set alt hvad der er, hvad du laver på Zwift, afhænger af hvor mange watt du producerer, mens du pedaler.

Så hvad er en watt? Nå, det er et mål for din præstation, dvs. den mængde energi, du lægger i pedalerne hvert sekund.

Nu hvor du ved hvad en watt er, skal du også kende din FTP, som er din funktionelle tærskelstyrke. Nu er det et teoretisk skøn over, hvor mange watt du kunne have i gennemsnit i en time. Heldigvis behøver du ikke køre længere.

Det er så svært som muligt at finde ud af, fordi Zwift foretager en beregning for dig og giver dig et nøjagtigt skøn over din FTP, og det er virkelig vigtigt, at det gør det - ja, så når du får din FTP, vil dette justere den træningsintensitet, der passer dig bedst. Og når du har det, kan du derefter dividere FTP med din vægt, og det giver dig din styrke / vægt-forhold. Når du har det nummer, placeres du i en gruppe eller løb i en gruppe, der passer bedst til dine færdigheder.

Åh, Simon. (blød musik) - Hvis du bruger en smart træner med James her, kan Zwift automatisk styre din træning, så du skal køre med den rigtige intensitet dikteret af din FTP. Det er en indstilling kaldet ERG-tilstand.

Dette betyder, at når du starter et interval, opretter din træner automatisk den rigtige modstand, så du kan anvende den nødvendige kraft, uanset hvilket gear du er i, eller hvor hurtigt du træder på. - Ja, en lille advarsel, Si, dette kan være rigtig hårdt, så forbered dig, måske øger du kadensen eller styrken inden anstrengelsen begynder Fordi den sidste ting du vil gøre er at sætte dig fast, hvilket jeg tror jeg vil gøre snart . - Ja, 720 watt James, det er smukt, - Ja. - Det er en ganske indsats.

Hvis det ikke er på Strava, skete det ikke, gjorde det? Det er utroligt nemt at linke din Zwift-konto til din Strava-konto. Gå bare til indstillingsmenuen og klik på enten Zwift.com eller Connections ved hjælp af vores venlige ledsagende app, og når du er færdig med din tur, uploades den automatisk - ja, og du kan også klikke på kameraikonet, der tager et billede, mens kører på Zwift og derefter kan du uploade det direkte til Strava.

Nå, det er en sejr, er det ikke? Tag en selfie, mens du kører Zwift - Højre, kammerat, klar? - Ja - sig ost. - Ost! (Kamera klikker) Åh! - Dette bliver godt. (Joy Music) - Du har sikkert set andre Zwifters køre rundt på disse super seje, futuristiske motorcykler og spekulerede på, hvad de er.

hvor mange miles kører den gennemsnitlige cyklist pr. år

Nå, de er Zwift Concept Z1 cyklen, og for at få den skal du tilmelde dig Everesting Challenge. - Det er rigtigt, klatre bare op på den tilsvarende højde af Mount Everest, dvs. 8.850 meter og derefter lidt mere, 41.150 meter mere, for at være præcis.

Så ja, 50.000 lodrette meters stigning. Så jeg mener, det er måske ikke let, men i det mindste er det let. Nu for at finde udfordringen skal du blot gå til din hovedmenuskærm og derefter vælge hvilken udfordring du vil tage på.

Du behøver ikke at have en smart træner for at nyde Zwift. Du vil gå glip af nogle af oplevelserne som at gå op ad forskellige stigninger eller endda køre bag chauffører. Men du skal have en hastighedssensor, der fortæller Zwift, hvor hurtigt du kører, hvilket betyder, at du kan nyde Zwift, uanset hvilken træner du har. (Glad musik) - Jeg synes, at et Zwift-løb er stort set det mest sjove, som en turbotræner kan have.

De er også helt gratis, og der er løb for alle evner at finde et løb at køre. Så du kan gøre dette gennem din ledsagers begivenhedskalender eller faktisk bruge Zwift-kalenderen online. Så skal du vælge det rigtige løb for din evne.

De er opdelt i A-, B-, C- og D-løb, og de beregnes ud fra dit forhold mellem vægt og styrke, som du vil huske, er din FTP divideret med din vægt. Klik derefter på den, du vil køre, så får du besked, når du skal stille op. Lad os gå, det er så simpelt, have det sjovt! (Glad musik) - Fantastisk tid. - Hvis du har kørt Zwift, ved du, at der er et par forskellige steder eller kurser at køre, inklusive det nye, der i New York.

Men hvad du måske ikke ved, der er fem forskellige verdener, hvis du ikke vil rotere rundt om en kursuskalender og se, hvad der kommer næste gang, skal du gå over til din apps startside for at finde ud af det. (Joy Music) - Endelig, her er en, som jeg tror, ​​mange mennesker ikke kender til: coach holdninger, okay? Så Zwift sætter det såkaldte Trainer Difficulty Level til 50%, hvilket betyder, at de klatrer, det simulerer i spillet, er lidt nemmere end udenfor, men på bagsiden er nedkørslerne lidt sværere, og hvad du oplever på cyklen er en samlet lidt mere konstant træningsfølelse. Men nu ved du noget om træningsvanskelighederne, hvorfor ikke lege med det? Hvorfor ikke 75%, hvorfor ikke 100% for ultimativ nøjagtighed og simulering? Og skift derefter hurtigt tilbage. - Ouch, lyder smertefuldt. - Ja - Så der har du det.

Nu, hvis der er noget, du vil vide, som vi har overset, skal du sørge for at tilføje det i kommentarsektionen nedenfor og for mere grundlæggende vejledning, se vores tutorial Grundlæggende vejledningsvideo? - Du ser på dig selv, som om du var lidt, ville have svedet op, James. Skal vi have nummer 12, have en stor fan foran din træner, så du ikke- Ja. - Det bliver så varmt. - Ja.

Hvor lang tid tager Zwift-ruter?

8-12 min.

Kan jeg køre hvor som helst på Zwift?

Du er fri til at tage forskellige sving eller endda vende rundt under dinride. Men det bliver du nødt tilgørmere for at ændre en forudbestemt rute. Hvis du løberZwiftpå en iOS- eller Android-enhed, digkanskift din verden eller standardrute uden at afslutte appen. Der, digkanvælg en anden rute eller en helt ny verden.03.04.2020

Hvilket niveau låser Alpe du Zwift op?

Du bliver i det mindsteniveau6 for at få adgang til dette, så hvis du er ny påZwiftdu bliver nødt til at optjene nogle miles før du søger denne udfordring.

campy skivebremser

Kan jeg Zwift hver dag?

Dugørbehøver ikkedageaf cyklen, hvis du gør 30 minutters indsats. Det er så lidt tid. Jeg plejerzwift6dageen uge. Hvis du bemærker et fald i ydeevne, føler dig smertefuld eller bare generelt træt efter 4-6 uger, skal du bare have en let restitutionsuge, der kører 30 minutter fladt kredsløb minimal indsats.

Bruger du dit rigtige navn på Zwift?

Tiltræne medZwift,dullbehøverskabenkonto.Tilskabenkonto,vispørgedig tilgiveditførste og sidstenavn,ditemail adresse,ditland og oplysninger omdusåsomditdatofødsel, køn, højde og vægt, så detvinøjagtigt kan beregne oplysninger omdittræning.

Kan jeg bruge Zwift uden WiFi?

Spørgsmål:GørJeg har brug for enInternetForbindelse til at køre påZwift? A: Ja!Zwifter et online multiplayer-spil, så vi anbefaler båndbredde på 3 Mbps eller højere med en ping på under 50 ms.

Kan du køre Alpe d'Huez på Zwift?

Nej, underligt nok.AlpeafZwifter den virtuelle tvilling til de 21 hårnåledeklatrei hjertet af de franske alper (Alpe d'Huez).Dubliver nødt til at være mindst niveau 6 for at få adgang til dette, såhvis duer ny tilZwift digbliver nødt til at optjene nogle miles, før de søger denne udfordring.21.02.2021

Hvor hårdt er Alpe du Zwift?

Den accepterede visdom fraAlpe du Zwifter, at for at klatre op på under en time skal du have et gennemsnit på ca. 3,2 W / kg fra bunden til toppen. Bundlinjen er: det skal du være i stand tilhårdt, så længe.10.03.2021

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Sådan sættes en cykelkæde på igen - løsninger på problemerne

Hvordan sætter du en kæde tilbage på en cykel uden gear? Start med at lægge kæden rundt om det lille gear på cykelens bagaksel. Derefter placeres noget af kæden rundt om det store gear ved pedalerne på den side, der vender mod sædet. (Denne side skal vende nedad, da cyklen er på hovedet.) Hold den ene hånd på kæden for at styre den, og begynd langsomt at træde på cyklen.

Van rysel-cykler - anførte spørgsmål og svar

Hvilken gruscykel? Vi testede disse gruscyklerMærkeModelPrisMeridaSilex + 6000Testbogstav2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTestbogstav 2.999 Euro

Cykelulykke Las Vegas - typiske svar og spørgsmål

Hvem blev de 5 cyklister dræbt i Vegas? Fem døde på motorvejen, og flere andre blev såret, anklagere sagde. Cyklisterne, der blev dræbt, blev af myndighederne identificeret som Erin Michelle Ray, 39; Michael Murray, 57; Aksoy Ahmet, 48; Thomas Chamberlin Trauger, 57; og Gerrard Nieva, 41,9 år. 2021 г.

Cykleregistreringslove - søg efter løsninger

Er der en cykellov i Filippinerne? Cykling er en alternativ måde at træne på, som længe er blevet fremmet ikke kun i Filippinerne, men globalt. I henhold til dette lovforslag skal alle hovedveje og motorveje være forsynet med cykelstier eller cykelveje, der er identificeret af Local Bikeways Office (LBO).

Cykel velgørenhed - Komplet vejledning

Hvilken velgørenhed tager gamle cykler? Sådan donerer du en cykel i Los Angeles Los Angeles Bicycle Kitchen Donations. En fantastisk mulighed tager ødelagte cykler og gør dem hele igen. Donationer fra Burbank Bike Angels. Orange County Cykeltrædonationer. Californien Bike Match. Hold hjulene rundt med donationer og genbrug af cykler. Los Angeles Cykel lov.23. 2020.

Fordele ved elektriske cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvad er fordelene ved en elektrisk cykel? E-cykler bruger genopladelige batterier, der kan køre op til 25 til 45 km / t, meget hurtigere end de fleste mennesker ville cykle, hvilket får dig til din destination hurtigere og i bedre form. Kort sagt tilbyder de billige, energieffektive og emissionsfri transport, som også har fysiske og sundhedsmæssige fordele.