Vigtigste > Zwift > Zwift roning - en løsning på

Zwift roning - en løsning på

Er der en Zwift til roning?

Hvis du starterroning, vil du se din wattforbrug på iOS-enheden. På dinZwiftenhed, skal du oprette forbindelse til din PainSled / RowedBiker iOS-enhed som din effektmåler. Du kan også parre andre sensorer på dinZwiftenhed (såsom din HR-skærm). Få Zwifting!30. 2021.I dag er et kig på en af ​​mine yndlingsapps, husk ikke denne tomme skærm, der sker faktisk noget her. Ærligt talt er dette mit første blik, fordi jeg vil have dig til at opleve det som jeg ville opleve det for dig, at opleve det for dig første gang. Måske var det unødvendigt og unødvendigt.

Lige meget. (Hip-Hop-musik) Så for dem af jer, der ikke ved, hedder jeg Shane Farmer, dette er Dark Horse Rowing, og her lærer vi dig alt hvad du behøver at vide om både roning og indendørs specifikt rodmaskineunderretning, så du kan præstere bedre og / eller træne bedre på denne maskine. I dag ser vi på en app, som jeg har downloadet før, men jeg kan ikke sige, at jeg ved meget om den.

Dette er LiveRowing. LiveRowing har eksisteret i et stykke tid. Jeg ved, du har arbejdet med mange i den indendørs roning.Vi starter fra bunden, og vi ser hvad der sker. Så først skal jeg bare gå til appbutikken, og jeg vil downloade LiveRowing en s. Når du kommer, vil du bede om at logge ind, gå videre og gør det.

Når du er indeni, bliver du omdannet til et instrumentbræt, hvordan det ser ud. Nu min første gang her, hvad er jeg? Jeg mener, jeg mener, sidste gang jeg brugte det for tre år siden? Så jeg antager, at dette stadig indeholder mine data fra for længe siden. Men næste har vi, okay, så der er en rullebjælke øverst, hvor vi fremhævede træning, delt træning, træning delt med mig, dvs. venner kan dele en træning med mig? Jeg ved ikke, hvad det er min vane, så jeg kan, jeg tror, ​​det er her, du kan programmere brugerdefinerede træningsprogrammer.

Og udfordrer min vane? Jeg ved heller ikke, hvad det er. Accepterede udfordringer, præsenteret træning, tilbage til starten. Okay, så har jeg udfordringer, så vær med i en udfordring.Så alt er stort set som rækker, og så har hver række en lille aftørringsfunktion. Og så har jeg en hurtig start, så jeg bare, åh det er interessant, fint så jeg kan bare skrive her, og det vil tilføje antallet af meter. Jeg tror, ​​jeg kan ro, så hvis jeg stryger den anden side, kan jeg komme i gang hurtigt.

planke bjergbestiger

Så kan jeg bare trykke på række også, og det starter stort set bare med at tage det, jeg har samlet indtil videre. Jeg går ind i træning i samfundet, alle slags fællesskabstræningsprogrammer er indlæst her, jeg er bare klar til mig? Så det er sejt. Jeg kan bare klikke på en, jeg formoder, at den derefter sender den til min skærm, og det skete LiveRowing, da det skete, da det overtager skærmen og sender en træning til din skærm, det er programmeret til dig, og det er en god funktion . når jeg går ind i menuen, på min venstre side har jeg dashboard, profil, deltager i en udfordring, anbefalede træningsprogrammer, fællesskabstræningsprogrammer, mine træningsprogrammer, brugerdefineret oprettelse, historie, deltager i medlemskab, metrics, wow, der er mere her end jeg kender hvad man skal vælge imellem.

Hvad vi skal gøre er at teste dette, som er vores sædvanlige test, 1.000 meter på maskinen, og derefter teste vi det på SkiErg og se om det også er tilsluttet der og se om det fungerer der. Jeg mener, jeg ved, at det hedder LiveRowing, ikke Live Skiing, så de er den samme skærm. Måske arbejder de, måske ikke.Vi skal teste det, vi får se, om vi kan knække det. Jeg tror, ​​at hvis jeg mener Når jeg kigger gennem målinger og placeringer, viser det, at jeg er rangeret 1.874 for alle mine træningsprogrammer, jeg har udført her. Mindre imponerende end forventet.

Det viser mig, hvor mange meter der er rodet. Ooh, jeg er 3.024 Jeg er 3.024 ud af alle de mennesker, der tilmeldte sig LiveRowing. Og jeg har kun 16.000 meter, som jeg har logget på. 17.000 meter, som jeg loggede.

Jeg tænker tilbage på den dag, de først startede, jeg oprettede en konto, og jeg lavede et par, som måske 10 km og derefter to andre træningsprogrammer. Nej, nej, tilsyneladende gjorde jeg 13 træningsprogrammer i alt, fortæller det mig. Jeg har rodet denne app i alt en time og syv minutter.

Og jeg er 3.501. (ler), 3.501. Person, 3.000 Jeg ved ikke, om du kan se det, 3.501.

Tilsyneladende har jeg en konkurrencerekord. Jeg kørte mod nogen og tabte. Jeg går op på leaderboardet, jeg har mit leaderboard her.

Dette er alle fra FM, der ror til loggen, Concept2, åh Conor McGregor, jeg kunne køre med Conor McGregor, jeg spekulerer på, hvordan jeg ville gøre det, lad os gøre dette Prøv denne ting, se hvad der sker, og vi kommer tilbage for at prøve. Når jeg parrer appen med enheden her for første gang, bemærker jeg, at telefonen i appen har en betydelig forsinkelse, når den opretter forbindelse. Jeg bemærker, at der er ca. 30 sekunders pauser, som det kun tager et stykke tid, før appen virkelig giver mig en slags feedback. Det er næsten som en usynlig dødsmølle.

Og da jeg er den nybegynder, som jeg er, holder jeg bare på at trykke på skærmene, og det hjælper bestemt ikke processen, fordi jeg troede, at telefonen var frossen lige nu, men det ser virkelig ud til at tage tid. Jeg formoder, at det har noget at gøre med det faktum, at det også fungerer som en tredjepart mellem min telefon og skærmen. Jeg tror, ​​det er sandsynligvis det problem, der sker her.

Så jeg skal ro 1.000 meter. Dette er vores standardafstand, som vi bruger til at teste apps, jeg bruger bare en hurtig start her og indstiller 1.000 meter selv. Nu vil jeg anbefale at få skummonteringen.

Det er noget, der er ret billigt og let at komme forbi. Jeg vil opfordre dig til at have dette til hver af dine apps med romaskinen, det gør bare din telefon meget lettere at se og bruge. Du sætter det lige på skærmen.

Det eneste problem, jeg finder er, at der er et problem med holderen, der holder låseknappen på telefonen, så den kan låse din telefon, når du prøver at se din app, så jeg fandt en løsning, der udligner telefonen lidt og frigiver det fra låseknappen. Jeg har hørt om låseknappen, der faktisk tager skærmbilleder eller selfies, mens du er ved maskinen, men jeg har aldrig set det ske, og det sker, jeg vælger indstillingen spring til slagfrekvensguiden. Jeg vil ikke indstille en tempobåd.

Jeg prøver bare at indstille denne 1000 yards. Jeg mødes næste gang, hvilket får mig til at gå videre med træningen. Og så fortæller det mig, at jeg skal være færdig.

Så jeg spænder op og gør mig klar til denne træning, og så går vi til de 1.000 meter. Så jeg er lige færdig med at træne. Det var 1.000 meter. (trækker vejret meget hårdt) Jeg ved ikke, hvad jeg tænkte.

Jeg kom hårdt ud og gjorde det bare. (Trækker vejret tungt) Det var ikke formålet eller hensigten. Det skete bare på den måde. (trækker vejret tungt) Så jeg var færdig med min træning, og så sagde appen, at den indlæste data, det ved jeg ikke, i 25 sekunder.

Nu spørger hun mig, om jeg vil anbefale denne træning til en ven. 1.000 meter for tiden, ikke super spændende. Nej, jeg vil give dig noget mere interessant.

Så nu giver det mig en oversigt over fordelingen. (trækker vejret tungt) Nå rodede jeg 1.000 meter. Min tid var 312.3..1 forskellig fra hvad jeg ser her på skærmen.

Et gennemsnit på 136,1 er det samme. Min gennemsnitlige beatrate var 24. (trak vejret tungt) Og jeg slog i alt 79 slag.

Nu havde jeg tilsyneladende 1.000, hvilket jeg til sidst gjorde ved 306,6, fordi det var mig imødekommende hele tiden. Og den tid var et tempo på 306,6, 133,3,31, jeg lavede i alt 98 slag sidste gang.

Så hvis jeg ruller fra side til side, giver det mig sandsynligvis fejl, 200 x 200, interessant. Kan vi bringe LiveRowing til live skiløb? Lad os finde ud af det. Okay, vi får se, om vi kan gøre den ting på SkiErg Hvem ved, om LiveRowing kan være live skiløb? Okay, tænd den, min skærm er tændt, flere muligheder, tænd trådløs.

Trådløs er nu tændt på min SkiErg. LiveRowing er nu aktiveret. Mig afbrudt min romaskine, jeg scanner efter Bluetooth-enheder.

Forbindelsen lykkedes, okay, så vi har en forbindelse. Jeg elsker jer, men det gør jeg ikke, okay, okay. Jeg klarer 1.000 meter, du overtalte mig til at gøre det 'er gode træningspartnere.

Så min skærm siger stadig 1 km række. Mand, hele denne træningsmulighed alene får mig til at føle mig virkelig dårlig. Ja, jeg træner alene.

Vis nej, jeg vil ikke se mit personlige rekord, og jeg sætter en valgfri tempobåd på 145, hvordan er det? Okay, lad os prøve næste. Der står stadig 1 km række, gør dig klar. (Maskinen skramler) Det ser ud til at det fungerede. (trækker vejret tungt) Så (trækker vejret tungt), hvis jeg har valgt (trækker vejret tungt) til automatisk at trykke på logbogen, bliver jeg nu efter træning (vejrtrækning tungt) omdirigeret til loginskærmen til Concept2logbook-bogen og (vejrtrækning) g vanskelig) nu skal jeg prøve at huske mine loginoplysninger.

Det jeg leder efter er at se, om det presses ind i Concept2-logbogen. Hvad jeg synes, jeg burde, men jeg kan ikke se med det samme. Jeg er bare ingen steder herinde, hvor jeg kunne oprette forbindelse til logbogen.

Det burde være en nem forbindelse, fordi ErgData gør det, og jeg er ret sikker på, at de bruger ErgData som en base Concept2 logbog. Måske tager jeg fejl, jeg vil ikke misforstå mig her, men jeg kan ikke se nogen logbogsfunktionalitet nogen steder. Oh, lad os gå, fandt det.

Upload det automatisk til Concept2-loggen i profilen, den er lidt skjult, men den er her. Okay, det er fint. Men jeg ved ikke, hvor det har mine logoplysninger fra.

Fordi jeg ikke har logget ind, men det betyder automatisk upload til Concept2 logbog. Jeg antager, at når jeg opretter det, bad det mig om mine logoplysninger, og måske er der noget i det. (trækker vejret tungt) Nå, jeg kan næsten ikke trække vejret, men sådan bliver du logget ind. (trækker vejret tungt) Jeg klarede det under 145, tak.

Jeg fik min træningsoversigt! Nu (trækker vejret tungt) i modsætning til ErgData, genkender det ikke, at jeg stod på ski, det læser stadig alt som en række. Og (trækker vejret tungt) Jeg kan forestille mig, at jeg ikke ved det. Lad mig prøve at logge ind på logbogen og se, hvad den gør for at flytte den til logbogen.

Det bad om tilladelse til LiveRowing til at tage kontrol over min logbog, gav det tilladelse til at gå tilbage til LiveRowing, jeg gik tilbage til LiveRowing, og det ser ud til, at jeg tror, ​​at jeg brød matrixen. Jeg går frem og tilbage med en stående vindmølle, der siger en forfriskende log og får en logbruger. Bare flimre frem og tilbage.

Jeg formoder, det er min skyld, at jeg klikkede væk. Åh åh, ude af stand til at uploade resultater, øh åh, ude af stand til at indlæse resultater. Okay, det fik jeg tre gange.

Min træning dukker ikke op, ingen af ​​disse tusinder. De er ikke her. Forudsat at de arbejdede, men det gjorde jeg bare ikke, måske skruede jeg ordren op eller noget, ok, så hvad er min hovedvurdering på dette? Lad os ja, nummer et, det er et ret godt forherliget tempo - Bådeskærm.

Det gør bestemt en meget pænere grænseflade end ErgData, det er helt sikkert software, det skubbes på skærmen. Og for det vil jeg give ham store tommelfingre. Dette er en meget nyttig funktion for os som undervisere, det er en meget nyttig funktion.

Fordi det betyder, at jeg kan programmere en træning, behøver du ikke vide, hvordan du bruger skærmen, og det vil automatisk skubbe træningen på din skærm, holde styr på, hvad du har brug for. Det eneste, jeg vil tjekke ud her, er at jeg kan tilslutte Apple Health, Strava, pulsmonitorer for at gøre det pænere. Det er, hvor meget jeg tror, ​​de gør.

Køb LiveRowing Connect, LiveRowing Store. Huh, lad os se, hvad butikken gør. Så jeg kan købe en ledning, en vugge, købe t-shirts, købe roere, pulsmåler, ser ud som om det dybest set er en amazon, et par ting, du kan købe direkte fra dem.

Og det er alt, hvad jeg har om Li. fik veRowing for at sige, så jeg ved ikke, prøv det selv, gør en træning, se hvad du synes, lad mig det vide i kommentarerne nedenfor. (skridt væk) (skridt nærmere) sagde jeg, prøv det.

Hvorfor sidder du stadig her i min garage? Gå ud herfra.

Er 20 minutters roing nok?

Roningtræning rundt20 minutteri længden

Undersøgelser viser, at endorfiner, de neurokemikalier, der frigøres under træning og får dig til at føle dig godt, regelmæssigt sparker rundt omkringtyve-minutmærke. En træning rundt20 minutterkan give dig en helkropsforbrænding, der lader dig føle dig godt i timevis.

For at række kalorier skal vi endelig ordne dette spørgsmål en gang for alle. Hvad er den rigtige måde og teknik, når man ror efter kalorier? er kalorier, når man ror? Hvilken spjældindstilling bruger jeg for at få flest kalorier ud af roning? Så jeg vil svare på det om et øjeblik, men først kommer vi til den tekniske del, for det er faktisk også en meget kritisk diskussion. I sidste ende er vi nødt til at spørge os selv, hvad er den rigtige teknik, når kalorier er dagens måleenhed? Det vil sige for dem, der ikke er fortrolige med dagligdags sprog eller fransk.

Nå når det kommer til. går tech, folk snubler, fordi folkene omkring dem fortæller dem, at de skal få en kalorie pr. pust. Først og fremmest ved de af jer, der er her, at dette er helt upassende af en meget specifik grund, men for det andet bliver det også bedt dem om at gøre dette.

Du skal tage store slag eller store hits og til sidst måske tage store, lange slag og derefter hvile og slappe af. Disse er alle fejl, men lad os diskutere hvorfor, og så kan du forstå og tale med ham kyndigt. Okay, den vigtigste del er, lad os bare fjerne myten om, at en kalorie pr. Hit er, hvad alle skal sigte mod.

Hør, hvis nogen ikke kan lave 225 squats, vil vi ikke fortælle dem, at det er den ting, du skal stræbe efter, for det er bare en vilkårlig enhed, der ikke rigtig gavner personen. At prøve at få en kalorie pr. Slag er ikke det, du skal skyde på. Du skal skyde for at få så mange kontinuerlige kalorier i timen som muligt, fordi du på denne måde øger din effektivitet og dit tempo.

Kalorier er en anden måleenhed, ligesom tempo eller slagfrekvens eller meter, uanset hvad de er. Alt hvad du behøver at forstå er, at dette kun er endnu en måleenhed, der giver en kalorie pr. Hit, det er ikke måleenheden. Fordi bare fordi du ikke kan få kalorier pr. Hit, betyder det ikke, at du ikke gør det rigtigt, gør det? Det er dette vilkårlige nummer, som vi af en eller anden grund lægger på alles skuldre, når vi taler med dem om kalorironing.

flyver med en cykel

Det er en myte, der er intet eller ingen grund til det! Dit mål er at tælle dine kalorier i timen, da du maksimerer måleenheden konsekvent over tid, for det giver dig selvfølgelig det mest effektive resultat! For det andet er denne myte om at løbe, som vi har brug for at tale om, tage et stort slag og så bare sidde der og hænge ud. Men tænk på det på denne måde, du tillader svinghjulet at bremse helt ned. Det betyder, at du skal starte svinghjulet fra stoppunktet ved hvert slag, og det bliver ekstremt ineffektivt over tid.

Du ender med at spilde meget mere energi på denne måde i stedet for at holde den i bevægelse og flise svinghjulet og fortælle maskinen, at dit gennemsnit vil være højere end start, stop, start, stop. Så hold svinghjulet i bevægelse, intet af det starter og stopper. Og hvad er den teknik, vi skal? Det er bare en god teknik, intet, den sædvanlige teknik, vi altid ror med, det er den teknik, du vil bruge, når du kommer på maskinen for at få kalorier.

Fordi dit mål er at skabe konsistens og effektivitet, samtidig med at du maksimerer din evne til at sætte strøm i maskinen på hvert enkelt slag, ikke kun et, ikke to, ikke tre, men alle slag, overhovedet slag, er dit mål at maksimere dem over den tid, du har til at arbejde, der sandsynligvis får folk mest til kalorier, og hvorfor det kan være lidt forvirrende, er fordi du for eksempel ser feedback på hvert enkelt slag på meter eller split, men med kalorier, fordi det skal være beregnet mens du bevæger dig, er du ikke jeg vil se input, hap du har brug for at forstå, at du over tid vil tilføje disse kalorier sammen, hvilket gør dem effektive. Så du er nødt til at forstå, at selvom du måske ikke kan se de kalorier, der akkumuleres på hvert eneste slag, bliver det beregnet hele tiden, og det er den vigtige del, og det er derfor at se på kalorierne i timen er vigtigere end at se på det. med antallet af kalorier. Okay, det betyder at fokusere på de vigtige dele af slagtilfælde i slutningen af ​​dagen.

En god fangst, god kørsel, god kropsholdning, god kropsholdning for eksempel og bare konstant over tid, jeg kan ikke sige det ofte nok ved at anvende konstant kraft på maskinen, og det giver dig det bedste slag for pengene. Nu spørgsmålet om spjældjustering, en kort oversigt over hvad spjældjustering er, og hvad der ikke er. Spjældjusteringen er simpelthen justeringen på siden af ​​svinghjulet, det er noget, du bevæger dig op eller ned, og alt hvad du skal gøre er at justere mængden af ​​luft, der går ind og ud af svinghjulshuset, det bestemmer heller ikke, om du er stærk eller svag; alt det gør er at svinghjulet føles tungt eller let; der hænger og ændres afhængigt af hvilken type atlet du er, og om du er hurtig eller langsom eller ej.

Den vigtige del er, at du bruger tid på at forstå den spjældindstilling, der passer til dig, snarere end at blive fortalt af en anden, at en 10 gør dig stærk og en gør dig svag. Faktisk er det ofte det modsatte af, hvad folk normalt ville forvente, at en lavere spjældindstilling kan være mere gavnlig for en hurtigkontraherende atlet, som måske er stærkere, og en høj spjældindstilling kan være mere fordelagtig for en udholdenhedsorienteret atlet, der kontraherer langsommere, og derfor kræver noget tungere spjæld justering eller svinghjul fornemmelse for at oprette forbindelse til maskinen. Wow, okay, (humrer), så det vigtige at bemærke er, at når du flytter maskinen, skal du bare bruge den trækfaktor, der er optimal for dig.

At gå uden for dette interval, for eksempel ved at bruge en 10, fordi du bliver fortalt, at du skal ro en 10 af kaloriske årsager, eller at du får flere kalorier, er helt forkert. Faktisk er det helt forkert at bevæge sig uden for det interval, som du normalt arbejder i på maskinen, hvilket faktisk er en skade for din præstation, da du ikke vil være i stand til at opretholde de samme kalorier i timen i en længere periode, når du opnår pacemaker-enheden der tæller over en længere periode! Hvad du virkelig gør ondt i sidste ende er, at du er midt i et stykke, der prøver at få mest muligt ud af maskinen, og fordi du befinder dig i den dæmperindstilling, der ikke er normal for dig og heller ikke for din ydeevne er bedst. I sidste ende lider du tidligt og hurtigt, og performance-stykket gør netop det, du begynder bare at tanke op, fordi du er udmattet.

Uanset om det er udmattet, fordi du når muskeltræthed meget hurtigere end det plejede at være, eller hvis din puls stiger meget hurtigere, og du trækker vejret hurtigere end vejrtrækning, at når du har det godt, er du et sted, hvor du kan ikke udføre, og alligevel har du stadig indtager alle disse kalorier. Nu er det vigtigt at bemærke, at den hårde del kan være, at jo langsommere dit samlede tempo er, jo flere meter skal du faktisk ro for at få det samme antal kalorier som en ved siden af ​​dig. For eksempel roer jeg med 1.500 kalorier i timen, og personen ved siden af ​​mig ror med 1.000 kalorier i timen.

Ikke kun skal du ro længere for at få det samme antal kalorier, men på en ikke helt eksponentiel, men bestemt skrånende kurve, skal du roe meget flere meter for at få det samme antal kalorier som mig. Så det er vigtigt at holde sig til det højest mulige gennemsnit for dig selv i stedet for at blive kastet ud af din normale komfortzone. Så svaret er, brug spjældindstillingen, der giver mest mening for dig.

Du bliver lykkeligere, maskinen vil være mere lydhør, og generelt ender du med en hurtigere og mere fordelagtig arbejdsdag. Og en sidste vigtig note, og det har at gøre med den skrånende kurve, som jeg fortalte dig om med hensyn til ydeevne, og om din præstation er så høj som muligt eller ej. Hvis du har et enkelt kalorieindhold, der er lavt nok, vil jeg sige 20 til 30 kalorier, måske 40 til 50 afhængigt af din udholdenhed og kapacitet, det er fordi maskinen belønner dig for højere samlede præstationer, når du rammer dig hårdt forud for en tempo, du kan stå, forstår du, fordi du ender med at ro færre meter, det vil lægge en belastning på dig med kalorier, og så du kan blive belønnet for at slå hårdt tidligt, ikke til trickformål, du gør ikke noget sjovt at maskinen, alt hvad du gør er at sætte bjælken kunstigt højt med noget lignende.

Så kun for at bruge noget, hvis du f.eks. Laver en bar med 20 kalorier en gang. Hvis du skal gøre det igen og igen, fungerer denne metode ikke, fordi du træt dig selv, så i det ene stykke bliver det ubrugeligt, og du (fløjter) det væk. Men hvis det er et enkelt stykke, ved du, at du i det væsentlige kan fortælle skærmen, hej, jeg vil arbejde rigtig hårdt og højt for dig, og det vil belønne dig med masser af kalorier tidligt foran, hvilket derefter giver dig et kunstigt løft for din præstation giver.

Okay, det skal bestemt svare på spørgsmålet om, hvordan man kan ro på kalorier. Teknikken er den samme, spjældindstillingen er den samme, strategien kan være lidt anderledes, men det er det, det er bare en strategisk forskel, intet andet, intet væsentligt. Hvis jeg savnede noget, så lad mig et spørgsmål i kommentarerne nedenfor, fordi jeg meget gerne vil svare på det, og jeg vil gøre mit bedste for at prøve at besvare dig i kommentarerne og give dig de fulde svar, som jeg måske overser, men jeg håber jeg håber dette lægger bare alle de 10 og store trækninger og indlæg til hvile - jeg ved det ikke, jeg vågnede bare op af en lille lur, det er lidt mørkt, men-- (motoren tændes) sender det bare! s) - Det er derude.

Tak fordi du kom igen. Dette er Dark Horse, hvor du er helten i din egen historie, og vi er guiden, der hjælper dig med at komme derhen. Alt dette giver mening for dig, og du ser dig selv som Dark Horse, den person, der vil få succes uanset hvad de vil uanset din baggrund, uanset hvad andre tror du kan eller bør gøre, du er en mørk hest, det er dig, tryk på abonnementsknappen og klokken ved siden af ​​den, så du får besked, når vi har en ny. Udsend artikel og som altid Jeg elsker dig af hele mit hjerte. Tak for at være en del af dette utrolige samfund, og vi ses på den anden side! (optimistisk musik) Hej, tak fordi du så artiklen.

Hvis du kunne lide dette, og du leder efter mere og ønsker træning, kontinuerlig coaching fra mig og mine andre undervisere på vores private Facebook-samfund, er det vores månedlige træningsprogram, det koster $ 39 pr. Måned Gå ikke til darkhorserowing.com/ atlet at tilmelde dig nu.

Kan du tabe mavefedt på en romaskine?

Roninger en effektiv mådeat brændekalorier samt opbygge stærke og definerede muskler - men er det noktilHjælpdukaste stædigmave fedt, sammenlignettilandre former for cardio som løb? Det korte svar er ja. i stedetduJeg har brug for dettilarbejdetilhæve din puls, hvilkenviljeHjælpduskurfedover hele.

(energisk musik) - Folkens, dette er Dark Horse Rowing, og i dag taler vi om noget, som jeg virkelig holder af, fordi det er baggrunden, jeg kommer fra, men det handler om vægttab og roning, og det er sådan tale om det store billede. Der er mere snak her end bare at ro, og det er en virkelig vigtig diskussion, især for folk, der tænker på at tabe sig, eller som er et sted, hvor de vil tabe sig for at være vægttabsekspert. Det er ikke min ekspertise, men jeg har arbejdet med mange klienter gennem vægttab, og personligt elsker jeg at hjælpe folk med at gøre det.

Så jeg følte, at det var et virkelig vigtigt emne, at vi endda taler om begrebet roning, når det kommer til vægttab, en af ​​de vigtigste ting, du virkelig kan gøre for dig selv, når du er på dette sted, som du føler behov for tabe sig, hvad enten det er fordi en læge fortalte dig det, eller hvis det bare er en personlig beslutning, og du har lyst til at være på det sted, du er nødt til at forstå, at en af ​​de største Den mentale komponent, der følger med det, er forhindringerne for komme igennem en periode med vægttab. Der er mange interne kampe, som vi står over for dagligt, som vi måske ikke engang forstår, at vi gennemgår. Og jeg har arbejdet med så mange mennesker og holdt hænder med masser af mennesker, der ikke engang var klar over, at der skete noget indeni dem, som de havde at gøre med i denne proces, det er virkelig vigtigt at have folk omkring dig, der støtter det, du gør det og støtter også mennesker, der ikke bare siger 'ja' til dig.

Det er virkelig vigtigt, at der er mennesker derude, der vil stille dig hårde spørgsmål, og som får dig til at tale med dem og verbalisere de ting, der udfordrer dig selv, fordi vi er blevet så gode til dem at pakke t Har dækket det mentale aspekt og åbent op til nogen. For Guds skyld skal du åbne for nogen. Du skal have nogen ved din side.

Du skal have en partner, der gennemgår det. Nummer to er ernæring, og jeg ville ønske, jeg kunne sige, at fitness var det største stykke i puslespillet, men ernæring kommer virkelig næste, og det dækker mange faser af vægttab. Du skal sørge for, at du får god ernæring i din krop ved at købe økologisk og købe dyre fødevarer.

Det betyder bare, at det stof, du indtager, skal være af positiv kvalitet. Så når vi taler om det, behøver du ikke købe de bedste dagligvarer i verden fra Whole Foods. Det betyder bare at lære om ernæring, og hvis det betyder at finde en ernæringsekspert, så er det fantastisk at finde en ernæringsekspert.

Men forstår, at diæt virkelig er et af de større brikker i puslespillet, og endelig, når vi kommer til rokomponenten, er roning en fantastisk vægttabsøvelse af flere grunde. Men nummer et, maskinen kan klare op til 500 pund, hvilket er mere end indlysende for de fleste mennesker. For det andet reducerer det stød, da der er ringe eller ingen indvirkning på leddene på leddene.

Så hvis en person med meget vægt at tabe beslutter at løbe, varer det ikke længe, ​​før deres led smerter fra alle de rystelser, de lægger på overfladen, hvilket oversættes til en vandret og lodret kraft på maskinen, der omdanner og reducerer stød gør det meget lettere for din krop. Nu hvor vi har fastslået dette, forstår vi, hvorfor det er godt for os, hvad kan vi gøre for at bruge det? vægttabsmaskinen. Nå vil vi altid sørge for, at vi starter på et dejligt simpelt grundlag.

Du ønsker ikke at hoppe ind i 60 minutters træning den første dag af forskellige årsager. Det bliver mentalt trættende, og du bliver sandsynligvis meget hurtigt rodet af det, fordi det vil være overvældende for dig. Nummer to er, at du vil opbygge den tolerance, du vil have din krop til at vokse og lære og være komfortabel igen, efter at vi har levet en stillesiddende livsstil.

Så når det kommer til roning, vil du starte med et lavt volumen. Højre, brug bare lidt tid på maskinen og kom dig ud og se på træningen for dagen. Ret, Rom blev ikke bygget på en dag, ligesom vundet vægt sker ikke alt på en dag, og ligesom at tabe sig, vil ikke alt ske på en dag.

Så vi vil sikre dig, at du starter med lav lydstyrke. Tilsæt langsomt volumen. Jeg vil ikke sige mere end fem dage om ugen, så sørg for at tage hviledage hvert par dage, så din krop kan komme sig fuldt ud.

Så langsomt tilføje lydstyrken. sammen med hvile i det, så du har måske 20 minutters pause, 20 minutters træning, nu kan vi tilføje lidt intensitet. Når du starter, kan du måske ro fem minutter, og så er du ude i fem minutter.

Derefter på den anden træning kunne du ro fem minutter, fem minutter fri, fem minutter igen, og alt sammen i et let tempo, bare start bevægelsen igen. Så snart vi er færdige med det, dag tre, dag fire, lad os starte med 20 minutter, 25 minutter og bygge videre på det. Når vi når 20-minutsmærket, bliver vi måske lidt mere aggressive; vi kan skære ned til fem minutter, men nu lægger vi lidt mere kræfter i de slag, vi tager i de fem minutter.

Så spil dette spil langsomt, tilføj lydstyrke, tilføj intensitet, tilføj lidt mere lydstyrke, og tilføj derefter lidt mere intensitet, gå frem og tilbage, når din krop tilpasser sig den nye bevægelse, du starter. Og som altid vil du sikre dig, at du tilføjer en række variationer, og det er derfor, vi taler om dette volumen og intensitet frem og tilbage. Du vil være sikker på, at du ikke bliver udbrændt af det, du laver, og bliver udbrændt på romaskinen.

Du vil se det som et værktøj til dine mål. Det er ikke slutningen, det er et værktøj, der hjælper dig med at komme dit, hvor du vil hen. Så hold variation i dine træningsprogrammer, find træningsprogrammer, der fortsat interesserer dig, og kom altid tilbage til disse tre søjler: motion, tankegang og diæt.

Hvis du beslutter at gå denne rute og gå igennem dette liv med vægttab, ved du, at jeg er her for at støtte dig og for at vide, at der er mange mennesker derude, der hjælper dig med at holde hånden og guide dig gennem denne proces Jeg er bare nødt til at spørge ok fyre, det er mørkt Horse Rowing, der logger ud. Sørg for at tilmelde dig Dark Horse Crew, som giver dig træning og coaching to gange om ugen samt Dark Horse-nyhedsbrevet 'The Hustler's Guide to Rowing', hvor du kan få din seneste artikel og blogartikel, At holde dig opdateret om alt er at vide om roning. Se jer på den anden side. (energisk musik)

Kan du forbinde Concept 2 med Zwift?

Vælg knappen Slå trådløs til.Hvisved hjælp af Bluetooth, søg efter din træner.Hvisved hjælp af ANT +, vælgOpret forbindelsemed ANT + -knappen. IZwift, under Power-menuen, skal du søge efter din PM5 for at parre den med alle sensorerduvil have.

(dramatisk musik) - Der var så mange fantastiske funktioner på Zwift, er du sikker på at du ved det bedste? - Ja, hvad enten du er ny i Zwift eller en erfaren veteran, her er 11 ting, du kunne ønske dig, ville have kendt hende om Zwift. (Glad musik) - Zwift kan virke som et ret stort sted. Så hvordan sørger du for at mødes med dine venner og køre på samme rute som dem? Med den ledsagende app, der er tilgængelig gratis i IOS- og Android-butikker, er det faktisk meget let at finde, du går bare til Zwifters, og derefter vælger du enten Zwifter, som du følger, klikker på den og lander derefter ved siden af ​​dem og kører den samme rute som dem. - Ja, og du kan også få en besked, hver gang din ven kommer på Zwift.

Og så kan du ride med ham. - Det er rigtigt, og selvfølgelig gør ledsagerappen meget mere. Du kan effektivt styre spillet fra din telefon, som en fjernbetjening, begivenheder, der dukker op og derefter indtaste dem før starten og faktisk måske på impo.

Mest af alt kan du give ride ons, det er rigtigt, ride på. (blød musik) Zwift er ikke kun en virtual reality-cykellegeplads, som du kan nyde, du kan også lave strukturerede træningsprogrammer der, da Zwift selv har indbygget mange forskellige strukturerede træningsprogrammer. Du kan finde dem her ved at klikke på træningsknappen.

Som du kan se, er der en hel del til venstre, og hvis du stadig ikke kan finde det, du absolut leder efter, kan du bare oprette det selv. Hvis du nu klikker på en og lander i spillet, ændres spiloplevelsen lidt. For eksempel har du en lille holografisk displayenhed foran din avatar, så du bliver mindet om det.

elektrisk cykel

Du er i en træningssession, og alle andre ved, at du også er det. Du kan ikke ringe til andre mennesker, selvom de kan ringe til dig. Du kan ikke bruge power-ups, hvilket betyder, at du ikke kan bruge genveje i din træningssession, og det er også en meget god måde at øge din chaufførscore. (dramatisk musik) - Hvad er det nøjagtigt? Nå optjenes XP-point, når du kører Zwift.

Og jo flere miles du klikker, jo flere point får du med et maksimalt niveau på 25. Du får 20 XP-point for en kilometer og 30 XP-point for en mile. Og så snart milen er op, modtager du dine point.

Men du får dem først, efter at du har kørt til en træning, og du kan se dem i øverste højre hjørne af midterkonsollen. Jeg prøver at få et par point nu. (Bukser) (blød musik) - Hvilket godt eksemplar, (cykel knirker) nu prøver du tiere? - Ja, jeg skal bare ned ad bakke nu - Okay, XP peger til side, stort set alt hvad du laver på Zwift, afhænger af, hvor mange watt du producerer, mens du træder på pedalerne.

Så hvad er en watt? Nå, det er et mål for din præstation, dvs. den mængde energi, du lægger i pedalerne hvert sekund.

Nu hvor du ved hvad en watt er, skal du også kende din FTP, som er din funktionelle tærskelstyrke. Nu er det et teoretisk skøn over, hvor mange watt du kunne have i gennemsnit i en time. Heldigvis behøver du ikke køre længere.

Det er så svært som muligt at finde ud af, fordi Zwift foretager en beregning for dig og giver dig et nøjagtigt skøn over din FTP, og det er virkelig vigtigt, at det gør det - ja, så når du får din FTP, vil dette justere træningsintensiteten, der passer dig bedst, og når du har det, kan du derefter dividere FTP med din vægt, og det vil give dig din styrke / vægt-forhold. Når du har det nummer, placeres du i en gruppe eller et løb i en gruppe, der passer bedst til dine færdigheder. Åh, Simon. (blød musik) - Hvis du bruger en smart træner, der er smart med James, der er her, kan Zwift automatisk styre din træning, så du er nødt til at køre med den rigtige intensitet dikteret af din FTP.

Det er en indstilling kaldet ERG-tilstand. Dette betyder, at når du starter et interval, opretter din træner automatisk den rigtige modstand, så du kan anvende den nødvendige kraft, uanset hvilket gear du er i, eller hvor hurtigt du træder på - ja, en lille advarsel, Si, det kan virkelig være hårdt så forbered dig, måske øg kadence eller styrke inden anstrengelsen begynder, fordi den sidste ting du vil gøre er at gå i stå, hvilket jeg tror jeg vil gøre inden længe. Ja, 720 watt James, det er ret en, - Ja, - det er en ganske indsats.

Hvis det ikke er på Strava, skete det ikke, vel? Det er utroligt nemt at linke din Zwift-konto til din Strava-konto. Gå bare til indstillingsmenuen og klik på enten Zwift.com eller Connections ved hjælp af vores venlige ledsagende app, og når du er færdig med din tur, uploades den automatisk - ja, og du kan også klikke på kameraikonet, der tager et billede, mens kører på Zwift og derefter kan du uploade det direkte til Strava.

Nå, det er en sejr, er det ikke? Tag en selfie, mens du kører Zwift - Højre, kammerat, klar? - Ja - sig ost. - Ost! (Kamera klikker) åh! - det vil være fint. (Glad musik) - du har sikkert set andre Zwifters køre rundt på de super seje futuristiske motorcykler og spekulerer på, hvad de er, ja de er Zwift Concept Z1 Bike og for at få det skal du tilmelde dig Everesting Challenge. - Det er rigtigt, klatre bare op på den tilsvarende højde af Mount Everest, dvs. 8.850 meter og derefter lidt mere, 41.150 meter mere, for at være præcis.

Så ja, 50.000 lodrette meters stigning. Så jeg mener, det er måske ikke let, men i det mindste er det let. Nu for at finde udfordringen skal du blot gå til din hovedmenuskærm og derefter vælge hvilken udfordring du vil tage på.

Du behøver ikke at have en smart træner for at nyde Zwift. Du vil gå glip af nogle af oplevelserne som at gå op ad forskellige stigninger eller endda køre bag chauffører. Men du skal have en hastighedssensor, der fortæller Zwift, hvor hurtigt du kører, hvilket betyder, at du kan nyde Zwift, uanset hvilken træner du har. (Glad musik) - Jeg synes, at et Zwift-løb er stort set det sjoveste, en turbotræner kan have.

De er også helt gratis, og der er løb for alle evner at finde et løb. Så du kan gøre dette gennem din ledsagers begivenhedskalender eller faktisk online via Zwift-kalenderen. Så skal du vælge det rigtige løb for din evne.

De er opdelt i A-, B-, C- og D-løb, og de beregnes på baggrund af dit forhold til vægtforhold, som du vil huske er din FTP divideret med din vægt. Klik derefter bare på den, du vil køre, så får du en underretning, når du skal stille op. Lad os gå, det er så simpelt, have det sjovt! (Glad musik) - Blast Time. - Hvis du har kørt Zwift nu, ved du, at der er et par forskellige steder eller baner at ride, inklusive de nye i New York.

Men hvad du måske ikke ved, der er fem forskellige verdener, hvis du ikke vil rotere rundt om en kursuskalender og se, hvad der kommer næste gang, skal du gå over til din apps startside for at finde ud af det. (optimistisk musik) - Endelig, her er en, som jeg tror, ​​mange mennesker ikke kender til: trænerindstillinger, okay? Så Zwift sætter den såkaldte trænervanskelighed til 50%, hvilket betyder, at de klatrer, det simulerer i spillet, er lidt lettere end udenfor, men på bagsiden er nedkørslerne lidt hårdere, og hvad du oplever er cyklen generelt lidt mere konstant træningsfølelse. Men nu ved du om træningsvanskelighederne, hvorfor ikke lege med det? Hvorfor ikke 75%, hvorfor ikke 100% for ultimativ nøjagtighed og simulering? Og skift derefter hurtigt tilbage. - Ouch, lyder smertefuldt. - Ja - Så der har du det.

Nu, hvis der er noget, du vil vide, som vi har overset, skal du sørge for at tilføje det i kommentarsektionen nedenfor og for mere grundlæggende vejledning, se vores tutorial Grundlæggende vejledningsvideo? - Du ser ud som om du ser arbejde sved op, James. Skal vi have nummer 12, have en stor fan foran din træner, så du ikke- Yeah. - Det bliver så varmt. - Ja.

Skal du ro hver dag?

Svaret er ja, mendu burdestart langsomt og lyt til din krop.Du burdeogså overvejeroningvarighed. Hvisduudfører kun 10-15 minutters moderatroningsessioner, så er det mere sandsynligtduer ok ved hjælp af enroningmaskinehver dag.

Hvor lang tid skal en nybegynder række på en romaskine?

Rækkei mindst 5 minutter og maksimalt 20 minutter ved start. Hold log over, hvad du laver hver uge, det hjælper med at overvåge fremskridt og motivation. Inkluder andre former for øvelser såsom gåture, jogging, tennis, svømning, vægttræning osv.

Toner Roning dine arme?

Detroninghandling giver en grundig træning for muskler idine arme, bryst, skuldre og øvre ryg. De fleste maskiner har et skydesæde, som også giver dig mulighed for at arbejdeditben (quads og hamstrings) og nedre ryg.8. 2003.

Kan roning få dig flået?

Dullen træning i hele kroppen

måskedutænkeroning=flåetarme. Men ifølge American Fitness Professionals Association,roninger 65 til 75 procent ben og 25 til 35 procent øvre bod. Det makulerer din øvre ryg, pecs, arme, mavemuskler og obliques. Det styrker også disse quads, kalve og glutes.

Hvordan får du Tron-cyklen på Zwift?

Låser op forZwiftConcept ZI (Tron)Cykel

Everest inkluderer en bonusudfordring med en større præmie til dem, der fortsætter, når de først er nået op på bjergtoppen. Klatre i alt 50.000 meter, så låser du det eftertragtede opZwiftKoncept Z1cykel, kærligt kendt iZwiftsamfund somTron cykel.

Kan du blive flået af roning?

Detroningmaskinen engagerer alle dine store muskelgrupper under hvert slag, hvilket gør det til en yderst effektiv måde at få muskelmasse på. Ud over,roningkommer med nogle ret usædvanlige fordele som at binde både kardiovaskulær træning og styrketræning ieneffektiv og effektiv kalorieforbrændingstræning.02/18/2020

Er der nogen virtuelle roere på Zwift?

Mens roere har haft 'Zwift-lignende' software i årevis, ville det medbringe roning i Zwift helt sikkert tage virtuel roning til et nyt niveau. ZwiftHQ har leget med roning siden de tidlige dage, men valgte (klogt) at koncentrere sig om cyklister og løbere først.

Hvordan forbinder jeg min Concept2-roer til Zwift?

Installer PainSled-appen på din iOS-enhed, og aktiver derefter ZWIFT-indstillingen på siden PainSled-logindstillinger. (Klik på logikonet og derefter på 'Indstillinger' i øverste venstre hjørne af skærmen.) Tilslut PainSled til din Concept2's PM5. For at gøre dette skal du klikke på Flere indstillinger & gt; Slå trådløs til på din PM5.

Er WaterRower indendørs erg en god romaskine?

Jeg har roet med WaterRower indendørs erg i et stykke tid, en hjemme-roer af god kvalitet generelt, men notorisk kendt for sin fuldstændige mangel på softwaresupport. Det er svært at få data ud af det, det er svært at gøre det interface til noget, og det er mentalt udmattende. Lidt som indendørs cykling med en turbotræner var før Zwift.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Radcity cykel anmeldelse - varige løsninger

Er RadCity-cykler gode? RadCity 4 imponerede os med sin usædvanligt behagelige og glatte kørekvalitet. Denne cykel har forudsigelig håndtering og en pænt dæmpet følelse takket være sin forreste affjedring og omkredsede dæk. Den har også en afslappet geometri, rigeligt justeringsområde i sædepinden og stammen, plus en behagelig sadel og ergonomiske greb. 3 авг. 2020 г.

Cykling til skolen - hvordan man beslutter

Er det sikkert at cykle til skolen? På individuelt niveau kan gå og cykling øge elevernes sundhed, fysiske aktivitet og endda deres koncentration i skolen. Jo flere studerende, der går eller cykler, jo færre biler på vejen omkring skoler, hvilket kan minimere sikkerhedsrisici og mindske luftforurening.

Quick release-cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er en hurtig frigivelse på en cykel? Hurtig frigivelse eller gennem aksel? En hurtigudløsningsaksel har en 5 mm stang med en kamstang på den ene side og en møtrik på den anden, og dens funktion er at lade dig fjerne hjulet på din cykel uden brug af værktøj. En hurtigudløsningsaksel giver dig også mulighed for at fjerne hjulet uden at fjerne akslen.

Byg din egen cykel - holdbare løsninger

Er det billigere at bygge din egen cykel?

Bedste cykeltrøjer - søg efter løsninger

Hvad skal jeg se efter i en cykeltrøje? Se efter vandmodstand, vindblokering og åndbarhed afhængigt af hvornår og hvor du skal køre. Hvis du foretrækker naturlige fibre, skal du passe på cykeltrøjer lavet af merinould. Merinofår har tilpasset sig kolde vintre og varme somre, så deres uld er naturligt fugtgivende og forbliver varm, når den er våd.

Cykelposition - levedygtige løsninger

Er cykling dårlig for kropsholdning? Cykling og siddende er ikke det samme; cykling styrker dit kardiovaskulære og muskuloskeletale system, mens siddende ødelægger begge dele. Problemet er, at cykling og siddende forårsager lignende ubalancer i musklerne; en afrundet kropsholdning, en 'fast' og stiv øvre ryg og stramme hofter (især hoftebøjere) .24 авг. 2016 г.