Vigtigste > Zwift > Zwift skærmbillede - hvordan man løser det

Zwift skærmbillede - hvordan man løser det

Hvordan tager jeg et skærmbillede på Zwift?

Tiltage et skærmbilledefraZwiftMobile Link-applikation, tryk på 'Snapshotknappen i bunden af ​​knappenskærmat tage snapshots. Afhængigt af din mobilapplikationstilladelse, disseskærmbilledervil lande i dinFoto'Galleri' (tilAndroid) eller din kamerarulle (på iOS).Hvad så. 'Dette er Tariq her fra min SMARTBikeTrainers.com Zwift giver dig mulighed for at gøre alle mulige ting med et tastatur, så hvis du gør det på en pc eller en Mac, vil du gerne holde fast og se denne artikel.

Jeg vil lede dig gennem en række tastaturgenveje, der vil forbedre din Zwifting-oplevelse. Og hvis du finder denne artikel nyttig eller lærer mere om en ny tastaturgenvej eller to, ville jeg elske, hvis du trykker på lignende-knappen for at hjælpe med det, jeg laver, abonner, hvis du også vil have mere indhold, der vil se dette. Så jeg vil gå igennem funktionstasterne først og nogle af de handlinger, du kan udføre med dem, så går vi til kameravinkelgenvejen, og så går vi videre til menugenveje, og vi ' Afslut det med træningsspecifikke genveje.

Albue-svirp. Hvis du ikke ved, hvad albuen er, er dette et tegn at give, når du er i tempo og foran pakken, og du ikke vil trække mere. En albue-svirp advarer føreren bag dig om, at det er deres tur at trække.Du har sandsynligvis set ikonet for albue-svirp i handlingslinjemenuen eller i ledsagerappen. Men en hurtig måde at udløse albuen på er ved at trykke på F1-tasten på dit tastatur, og føreren bag dig ved, hvad albuebevægelsen betyder, eller de tror måske, at du løfter din underarm. F2-tasten er en genvej til at bølge til andre drivere.

Bare en dejlig lille gestus til andre chauffører, når du overhaler dem, tryk på F2-tasten F3 til F7 giver forskellige lyde som 'fortsæt med at køre' - fortsæt med at køre - ved at trykke på F3, F4-tasten i - Hammer-tid. - F5 er - Dejligt. - F6 er det. .. - Tag den med dig. - Og min favorit er F7. - Jeg skåler. - Når du trykker på F8, vil du høre en lille klokke. (Klokker ringer) Ja, selv TRON-cyklen har en ringetone.

F10 giver dig mulighed for at tage et skærmbillede og gemme det på din computer eller telefon, når du kører det med en ledsagende app. Du har også mulighed for at uploade den til din Strava, hvis du vil, skal du trykke på F10-tasten for et hurtigt skærmbillede. Gå til nummerknapperne.Nummerknapperne ændrer din visning, og hvad du ser på skærmen. Du kan bruge forskellige kameravinkler til at få et rigtig sejt skærmbillede eller kigge rundt og bare få et andet perspektiv på din avatar og driverne omkring dig. Nummer 1 er din standardvisning, som du ser, når du starter Zwift.

Nummeret 2 zoomer tættere på din avatar. Og nummerknappen 3 giver dig dit synspunkt, så ingen styr eller lignende. Nummer 4 giver dig et sidebillede af din avatar.

Og knap nummer 5 er en nul vinkel, flydende, lav vinkel tracking kamera visning. Nummer 6-knappen er en afbildning forfra for at se, hvem der er bag dig. Og tallet 7 er en side- eller sideflyvende kameravisning.Og tallet 8 er et perspektivbillede af helikopterjagten med helikopterlyden og alt, ligesom på tv. Nummer 9-knappen er ovenfra og ned, så du kan se alle handlingerne omkring dig. Knappen 0 er en drone-visning.

Dette er mit yndlings kamera, som de har. Du kan bruge piletasterne på dit tastatur til at flytte kameravinklen, flytte rundt omkring dig eller op og ned. Også plus- og minus-knapperne zoomer ind og ud.

Dette er min yndlingsknap, når jeg vil fange forskellige vinkler, og du har kontrol. Åh, og alle disse kameravinkler er også tilgængelige i blæservisningstilstand. Så hvis du spionerer på nogen eller din konkurrent og vil tage et godt skærmbillede af din avatar, der går forbi ham eller hende, kan du også gøre det i fanvisningstilstand. (Joy Music) Når vi går videre til lotteritasterne, og vi starter med brevet, gættede du det, bogstavet A.

Bogstavet A gør to ting. Det er en hurtig måde at komme til enhedens parringsskærm. Det forhindrer også din avatar i at bevæge sig.

Det er som at træde på bremserne i Zwift, og hvorfor skal du ramme bremserne? Dette er godt at vide, fordi Zwift ikke tillader dig at skifte cykel, hvis din avatar bevæger sig. Hvis du skifter cykel i spillet, siger du, at du er i et løb og vil have en gruscykel eller en lettere cykel. Skift cykler for at forberede dig på en lang stigning. Hvis du trykker på A-knappen, stopper din avatar inden for få sekunder, og du kommer til parringsskærmen, tryk på escape-knappen, og det bringer dig tilbage.

Og så kan du bare trykke på T-knappen på dit tastatur for at gå til skærmbilledet til valg af gearmenu, hvor du kan skifte cykler, cykler, tøj eller bruge dine svededråber til at købe en helt ny cykel eller hjul. M-tasten åbner chatmenuen, når du vil sende en kort gruppetekst. P-tasten kalder op på kampagnekodemenuen.

Her kan du låse op for bestemte brugerdefinerede gear, men du bliver nødt til at have en bestemt kode for at gøre det. Antag at du er blevet medlem af et hold, og de vil give dig deres tøj eller uniform. Du kan bare komme her og indtaste koden, de gav dig.

G-knappen er en forkortelse, der skal medbringes for at øge effekt- og pulsgrafen i sim-drevtilstand. Når du tænder, skal du trykke på mellemrumstasten, og det skal aktivere det. (glad musik) Gå videre til piletasterne.

Pil ned-tasten starter en U-drejning. Din avatar skal bevæge sig hurtigere end tre miles i timen, og ingen chauffører forhindrer dig i at dreje for at du skal kunne gøre en U-sving. Den højre knap vælger den rigtige rute, når du får vores menu til rutevalg.

Og venstre knap vælger den venstre rute, hvis du har en menu til valg af rute. (Glad musik) Okay, gå videre til træningsspecifikke tastaturgenveje. Hvis du er i træningstilstand, og du ikke ved, hvad træningstilstand er, eller hvordan du er i træningstilstand, når du logger ind på Zwift og parrer dine enheder, finder du denne træning i højre menu, hvis du klikker på den vil du føres til denne skærm til valg af træning, hvor du kan vælge en træning.

Hvis du vælger en af ​​disse træningsprogrammer, vil du være i træningstilstand, og du skal se dette intervalskærmbillede til venstre. Du kan også komme til skærmen til valg af træning ved at trykke på E-knappen på tastaturet, mens du kører, du bliver ført direkte til Skærmen til træningsvalg videresendes. Du mister ikke din tur, hvis du gør dette, og hvad jeg mener med det er, at du kørte i en time og derefter besluttede at lave en struktureret træning. Du kan trykke på E-tasten på tastaturet for at gå til menuen træningsvalg og vælge en træning.

Når du er færdig, gemmer Zwift hele din tur som en fil eller en tur i stedet for at opdele den i to forskellige forlystelser, du har disse intervaller, og du har en træningsintensitet. 100% betyder, at du træner som anvist i henhold til din FTP-score. Hvis du vil mindske eller øge intensiteten af ​​din træning, kan du dele denne værdi med op til 10%, og du kan gøre dette ved at trykke på siderne op eller ned på siden på tastaturet.

Og hvis du har en Mac, skal du holde funktionstasten nede og trykke på pil op eller pil ned. Hvis du har en smart cykeltræner, og du vil deaktivere ERG-tilstanden på cyklen, kan du gøre det ved at trykke på pil op for at åbne handlingslinjemenuen og derefter gå til ERG-knappen og trykke på enter-tasten på dit tastatur , nu er din ERG-tilstand deaktiveret. Hvis du nu vil øge eller mindske modstanden fra din smarte træner, skal du trykke på plus- eller minusknappen på dit tastatur, og du skal se den orange bjælke ovenfor.

Dette er din modstandsbjælke. Og den sidste nøgle er flugtnøglen. Når du er færdig med at køre og vil komme ud, skal du bare trykke på Escape-tasten på dit tastatur og gå til Zwift Ride Save-skærmen, gemme din tur, og det er det.

5-årig dreng

Escape-tasten tager dig normalt også tilbage en skærm. Så lad os sige, at du er på træningsvalget eller parringsskærmen. Du kan trykke på Escape-tasten for at vende tilbage til din avatar.

Dette er alle de knapper, jeg kender. Hvis jeg savner en genvej, så lad mig det vide i kommentarsektionen. Ok, et sidste tip til dig, dette er ikke en tastaturgenvej, men en Zwift-ledsager-appgenvej, som jeg har i din ledsager.

Ønskede at nævne app under kørsel. På kortskærmen skal du se denne hvide cirkel omkring dig eller din position på kortet. Hvis du ikke ser det, betyder det, at du zoomet for meget ud, skal du trykke på plusknappen for at zoome ind, og denne hvide cirkel skal vises. Når du trykker på det, skal det fortsætte op til fem personer, eller fem er Zwifters omkring dig.

Når du har trykket på det, skal du vente et par sekunder, før denne cirkel kommer tilbage igen, og du kan trykke på den for at give flere muligheder for ridedeling. Okay, det er alt, hvad jeg har til dig i dag. Håber du finder denne artikel nyttig.

Åh en ting mere, denne t-shirt har alle de Zwift-tastaturgenveje, jeg har talt om, og jeg vil efterlade et link, hvor du kan få en til dig selv i beskrivelsen nedenfor, lige under lignende knap plus jeg ' Jeg linker til alle de genveje, jeg har talt om, hvor du endda kan downloade en PDF og et tastatur, grafisk billede til reference. Okay der har du det. Forhåbentlig vil denne guide være nyttig.

Tak for at se og se dig i næste artikel.

Hvor er Zwift skærmbilleder?

Play Butik tilAndroideller Apple Store til iOS. Find det. Tryk på kameraikonet for at tage billedet. Du kan findeskærmbillederi Game Save-skærmen. Her kan du tilføje dine fotos til dine aktivitetsoplysninger.

Hvordan tager jeg et screenshot på mit 2020?

Bare tryk på Windows + Shift + S-tasterne med det samme, så kan dutage et skærmbilledelige på din skærm. Det er meget bedremåde at gøredet, ligesom macOS. Derudover får du alle de funktioner som fri form udklip, kommentar og alt.

Jeg er Max Dalton, og i denne artikel viser jeg dig, hvordan du tager og finder et screenshot på Steam. For alt, hvad Steam-platformen gør rigtigt for spillere, har den sine mangler.

En ting, der er unødvendigt svært at finde ud af, hvordan man gør det i et Steam-spil, er at finde ud af, hvordan man tager et screenshot, og derefter er det endnu mere kompliceret at finde det screenshot på din computer. Steam har dog en screenshot-genvejstast, og du kan endda ændre den genvejstast for at gøre hvad du vil, plus du kan vælge hvilken mappe du vil gemme dine skærmbilleder i på Steam. Lad os nu gennemgå trinene for at finde et skærmbillede på Steam.

Trin 1. Start Steam-applikationen på din computer. Trin 2.

Klik på 'Damp' i rækken af ​​menupunkter, der vises i øverste venstre hjørne af Vises på skærmen. En rullemenu vises. Trin 3.

Fra listen over muligheder skal du klikke på 'Indstillinger' i rullemenuen. Vinduet Indstillinger vises. Trin 4.

Vælg 'In-Game' fra listen over indstillinger i venstre side af vinduet Indstillinger. Indstillingerne i spillet vises på højre side af vinduet. Trin 5.

Find skærmbilledet til genvejsknappernes skærmbillede på højre side af vinduet. Dette er den knap, du bruger, når du spiller Steam-spil for at tage et skærmbillede. Standard screenshot-knappen i Steam-spil er F12.

Klik i dette felt, og klik derefter på den knap, du bruger, når du spiller Steam-spil, bemærk at hvis du klikker i dette felt, vil du se en blinkende markør, som du normalt ville, når du klikker i et felt, og der er ingen visuel indikation af, at du er indtastning af feltet har valgt. Efter at have klikket på den nye knap, som du vil bruge til at tage et skærmbillede i Steam-spil, vises knappen, der vises i den, og feltet ændres. For eksempel ændrer jeg min skærmnøgle fra F12 til F3.

Trin 6. Klik nu på knappen Screenshot Folder, der vises under feltet Screenshot key. Dette åbner vinduet Vælg ekstern skærmbillede-mappe.

Trin 7. Klik på Vælg den mappe, hvor du gemmer Steam-skærmbilleder, og klik derefter på 'Vælg'. I dette eksempel vælger jeg en mappe, jeg oprettede, kaldet “Steam Screenshots”.

Vinduet “Vælg ekstern skærmbillede” lukkes, og du vender tilbage til indstillingsvinduet. Trin 8. Kontroller indstillingerne under Når der tages et skærmbillede, der ligger lige under knappen ScreenshotFolder.

Her kan du vælge at modtage en underretning eller afspille en lyd, når der tages et dampskærmbillede ukomprimeret kopi af dit foto i dette afsnit for at gemme skærmbilleder i mappen defineret ovenfor; Hvis du ikke aktiverer for at gemme en ukomprimeret kopi, gemmes skærmbilleder ikke i denne mappe. Trin 9. Klik på 'OK', når du er færdig i indstillingsvinduet for at gemme dine ændringer.

Nu næste gang du spiller et Steam-spil og vil tage et screenshot, skal du bare klikke på den valgte screenshot-knap, som som standard er F12, du har valgt at modtage underretninger, se eller høre slangemeddelelser, dit screenshot gemmes i den mappe, du definerede, så længe du markerede afkrydsningsfeltet for at gemme en ukomprimeret kopi af dit Steam-skærmbillede. Naviger til denne placering, når du er færdig med din gaming-session for at se dine gemte Steam-skærmbilleder, plus et skærmbillede til upload-vindue vises, når du afslutter dit spil. I denne visning kan du klikke på skærmbilleder, der vises, tilføje en billedtekst og derefter, hvis du ønsker det, uploade dem til din Steam-sky.

Hvis du klikker på 'Vis på disk', kommer du til mappen Steam Steam Temporary Pictures på din computer og ikke i din definerede mappe. Endelig kan du klikke på 'Vis onlinebibliotek' for at se alle de fotos, du har gemt på din Steam-sky. Når du er færdig, skal du lukke skærmuploader og finde et screenshot på Steam, tak for at du ser det.

Efterlad dine tanker og spørgsmål i kommentarerne nedenfor, og hvis du nød det, du så her, skal du klikke på artikellinket til højre på skærmen for at se en anden artikel eller klikke på logoet øverst til venstre på skærmen for at abonnere på denne kanal og se flere gode artikler som denne.

Hvordan tager jeg billeder med Zwift på Apple TV?

Tryk påZwiftskærm en gang tiltage medop ad handlingslinjen, og tryk derefter på kameraknappen for attag et billede. Du kan også bruge denne metode til attag et billedemedApple TV, men vi anbefaler at brugeZwiftLedsager, så du nemt kan gemme og finde skærmbilleder.

Kan tage skærmbillede på grund af sikkerhedspolitik?

DetAndroidOS forhindrer nuskærmbillederfra at blive taget i inkognitotilstand i Chrome-browseren. Der er i øjeblikket ingen måde at deaktivere denne funktion på.24. 2019.

Hvordan skærmbillede på min Samsung uden afbryderknappen?

Fra startskærmen tildin Galaxyenhed, navigereditmåde at aktivere indstillingen fra Indstillinger> Bevægelser og bevægelser> Håndfladestryg for at fange. Tryk på kontaktenkontakti øverste højre hjørne af skærmen for at aktivere Palm-strygning for at fange og gå tilbage til den skærm, du vil snap.9. 2016.

Er Apple TV godt med Zwift?

DetApple TVer en helt fantastisk måde at løbe påZwift. ogbedstaf alt forbinder det direkte til din store skærmtvmed bare et HDMI-kabel, og du fik dig en megetgod Zwiftoplevelse på din store skærmTVfor kun $ 179. Det kører dog i grundlæggende grafisk profil og i 1080p opløsning.1 2021.

dækhåndtag

Hvorfor kan jeg ikke screenshot på min bærbare computer?

Denne nøgle er funktionstasten (Fn), som normalt findes i nærheden af ​​din Windows-nøgle. Prøv at trykke på Fn og Print Screen tasterne samtidig for at se omet skærmbilledeer med succes taget med denne genvej. Du kan også prøve Fn + Windows-tasten + Print Screen kombination.

Hvordan skærmbillede på Samsung a51?

At fangeet skærmbillede, tryk samtidigt og slip derefter hurtigt tænd / sluk-knapperne og lydstyrke ned.

Hvordan aktiverer jeg udskrivningsskærm?

Hold kontrolknappen (Ctrl) nede og derefter påSkærmudskrift(Prnt Scrn) -knap. Dette vil bede din computer om at kopiereskærmoplysninger som et billede til dit udklipsholder.

Hvordan tager du et billede på Zwift?

Så her er det: din endelige guide til optagelse og deling af gode Zwift-skærmbilleder. Der er tre måder at tage et billede i Zwift: Dit computertastatur: tryk på F10 for at tage et skud. Zwift Companion-app: rul handlingsknapperne i bunden af ​​kortskærmen, indtil du ser kameraet (sidste knap til højre).

Hvordan snap og del dræber Zwift-fotos?

Der er tre måder at tage et billede i Zwift på: 1 Computertastaturet: tryk på F10 for at tage et billede. 2 Zwift Companion-app: rul handlingsknapperne i bunden af ​​kortskærmen, indtil du ser kameraet (sidste knap på 3 Handlingslinje i spillet: I iOS / Android skal du bare trykke på skærmen for at få denne pop op. Mere

Kan du tage et rent skud på Zwift?

Men du kan kun tage rene billeder, hvis du bruger en computer eller Zwift Companion! Billeder taget med iOS / Android-versionerne af Zwift inkluderer altid HUD. Hvis du bruger en computer til Zwift, men tager et billede ved hjælp af Zwift Companion, gemmes det på den computer, der faktisk kører spillet såvel som din mobile enhed.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

1800-tallet cykler - hvordan man håndterer det

Var der cykler i 1800? Men cyklen, som vi kender den i dag, udviklede sig i det 19. århundrede takket være arbejdet fra flere forskellige opfindere. Dette var de første maskiner, der blev kaldt cykler, men de var også kendt som bonehakers for deres hårde tur. To mænd kører på tidlige cykler kendt som Hobbyhesten og 'bonehaker'. 30. 2017.

Mødecykel - en løsning på

Hvad er et cykelmøde? En motorcykelrally er en samling af motorcykelentusiaster. Møder kan være store eller små og engangs eller tilbagevendende.

Hvordan man laver cykler hurtigere - hvordan man tackler

Hvordan kan jeg gøre min cykel hurtigere? Otte enkle måder at gøre din cykel hurtigere gratis Hold den ren. Smør kæden. Sænk frontenden. Sørg for, at din sadelhøjde er korrekt. Juster pedalens spænding. Kontroller dit dæktryk. Sørg for, at dine gear er korrekt justeret. Sørg for, at dine bremser er korrekt justeret.25. 2017.

Raleigh sporcykler - søg efter løsninger

Er Raleigh et godt cykelmærke? Så for at besvare dit spørgsmål er Raleigh lige så god kvalitet som enhver cykelbutik-cykel til en lignende pris. Hvis du sammenligner Raleigh med topklasse mærker som Trek eller Specialized eller Cannondale, vil du generelt opleve, at Raleigh vil have bedre komponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.

Google-cykler stjålet - enkle svar på spørgsmål

Har Google-cykler trackere? Google har tilføjet GPS-trackere til sine cykler i slutningen af ​​2017 og har testet smarte låse, som medarbejdere kan åbne med deres telefoner. Virksomheden fortæller Wall Street Journal, at omkring en tredjedel af sine cykler indtil videre har GPS-trackere, og de giver indsigt i, hvor langt tohjulede køretøjer vil gå.

Amerikansk fremstillede cykler - mulige løsninger

Er Trek-cykler lavet i USA? Trek Bicycles er det største amerikanske cykelfirma, der fremstiller alt fra barnemodeller til professionelle vej- og bjergstilarter. Og de er den eneste store producent, der stadig producerer tohjulede køretøjer i USA. Samlet set fremstiller Trek cirka halvdelen af ​​de cykler, der fremstilles her i USA.