Vigtigste > Zwift > Zwift på tv - hvordan man tackler

Zwift på tv - hvordan man tackler

Hvor meget koster Zwift pr. Måned?

15 euro

stejle bakker klatrer

Hvad koster en Peloton-cykel?Platoner et firma grundlagt i 2012, der har specialiseret sig i fitnessCyklerkombineret med digitale spinning kurser. Du kan træne i live eller on-demand kurser på skærmen. Cirka 30 nye kurser tilføjes hver dag.prisafPlaton-Cykler: tilgængelig fra 2.145 euro.15. 2020.

Jeg har en dårlig nyhed til dig. Si er væk. Men på bagsiden har vi stadig nogle utrolige unboxing til dig.

Hvis der nogensinde var et mærke, der ville gøre hårdhårede cyklister til et savlende rod bare ved at nævne deres navn, er det let. Disse tyske ingeniøreksperter var kulstofpionerer, og selv i dag, 20 år senere, er de stadig førende inden for alle ting, der er lette. Nu kan du sandsynligvis gætte, hvad der er i denne boks, og utroligt har du chancen for at vinde denne boks og dens indhold, og jeg vil fortælle dig, hvordan du kan deltage lidt senere.Men lad os først kigge indeni. (Papskæring og skrabning) Let tilbehør. Og her er lette milepæle så karakteristiske, at du kan få øje på disse hvalpe med de brede carbon eger limet på både navet og fælgen.

Hvad er der i det? Nå, vi har en robust hjultaske til dine lette hjul, baghjulet. Nu kan man tro, at det i lyset af disse berømte Si er klart, at disse balancecykler ikke har bevæget sig med tiden. Men du ville tage fejl, fordi Lightweight siger, at der har været mange, mange ting ved disse cykler gennem årene.

De har en anden skumkerne, forskellige kulfibre og en anden egesammensætning. I 2016 gennemgik de en kosmetisk ansigtsløftning, der faktisk krævede en ekstra times kvalificeret arbejde. Men lever de op til deres navn? Det er tid til at komme på skalaen.Det er sandhedens øjeblik. Nul vægten, start med den forreste .484 gram.

Og så direkte på baghjulet. 642 gram. Det er virkelig utroligt.

Det betyder, at et par af disse carbon clincher-dæk kun vejer 1126 gram Leveringsomfanget for kassen inkluderer en sådan dejlig lille taske. I tasken er de vigtige plejeinstruktioner til dine hjul, nogle specielle SwissStop bremseklodser. Også alle vigtige hurtige udgivelser, lette som du kan forvente.Dejlig pakke her. Vi har ventilforlængere, specielle dækudskiftere og en pumpeadapter og fedt til dit frihjul. Og endelig noget specielt rengøringsmiddel til din kulstofbremseflade.

Der er ingen tvivl om, at disse hjul lever op til deres navn. Men tro det eller ej, de er ikke engang de letteste i deres sortiment. Åh nej, disse er tilsyneladende allroundhjul.

Så 20 eger herhen, 16 eger heroppe, en fælgdybde på 47,5 millimeter og tilsyneladende det bedste stivhed-til-vægt-forhold derude. Hvordan opnåede de alt dette? Det er en velbevaret hemmelighed.

Så måske skal vi tjekke dette. Se nærmere på virksomheden. Letvægt, som på det tidspunkt bestod af Heinz Obermayer og Rudolf Dierl, begyndte at fremstille skivehjul i 1990, og i 1996 begyndte de at fremstille deres første egerede kulhjul. Derfor var de nogle af de første dybe sektions carboncykler, der blev brugt i Pro Peloton, og en bestemt Johan Museeuw købte et par af disse og brugte dem til at vinde verdensmesterskabet i Lugano samme år '96.

Også i år brugte Bjarne Riis dette til at katapultere sig til Tour de Frances ære, ligesom hans holdkammerat Jan Ullrich i 1997. Og Lance Armstrong var også kendt for sin I 2003 blev Lightweight overtaget af Carbon Sport, som hører hjemme til en større gruppe af kulfiberspecialister, herunder de medicinske og luftfartsindustrielle. Denne interstellære forbindelse betyder, at letvægts har adgang til materialer, der normalt kun bruges i luftfartsindustrien - i disse virksomheder arbejder de faktisk med over 50 forskellige typer kulfibre.

Den nøjagtige formulering af kulfiber i disse cykler er en hemmelighed, som kun en håndfuld mennesker kender. Lidt som en meget, meget høj kvalitet Coca Cola, måske mindre velsmagende, men meget bedre at køre. Så hvorfor er disse hjul så rart at køre? Nå, Lightweight hævder, at det skyldtes den kombination af super let vægt og super høj stivhed.

Meget af dette skyldes hendes superhemmelige kulstofopbygningsteknikker, vi lige har talt om. Faktisk ved du hvad? Når du kommer lidt nærmere, fortæller jeg dig det. Jeg har absolut ingen idé.

Uanset hvor meget jeg spørger, ville hun ikke Fortæl mig deres hemmelighed, alt hvad de sagde er, at den V-formede profil er en integreret del her, at den utroligt effektive kraftoverførsel sker helt ned til den lige vinkel mellem navet og egerkanten. Denne del er fra DT Swiss. Med andre ord holdbarhed og pålidelighed.

Og i et pænt lille trin skjulte de faktisk en magnet indeni. Ideel til dem af jer, der foretrækker den ekstra nøjagtighed af en hastighedssensor frem for en GPS-enhed. Letvægt har også investeret meget tid i at udvikle bremsefladerne.

Så i 2012 havde vi generation 4, i 2014 havde vi et ekstra kulstoflag på i alt otte, og siden da har vi arbejdet på en særlig kulfibermatrix, der har forbedret varmeabsorptionen af ​​fælgbremsefladen med 100%. Hvert sæt letvægtscykelcykler kræver nu 20 timers håndværk i det sydlige Tyskland, og jeg fortæller dig nu, hvordan du kan få fat i disse balancecykler - et link i beskrivelsen nedenfor denne artikel. Klik på det, så vil du være på konkurrencens websted, og alt hvad jeg har tilbage er at ønske dig held og lykke, da jeg ved, at du alle sammen vil elske at få en hånd på dine hænder. Vi vil annoncere den heldige vinder af disse cykler på et fremtidigt GCN-show, så hold dig opdateret.

Du kan klikke på det nederste venstre hjørne for at gøre dette eller klikke på det nederste højre hjørne for at se den seneste GCN.

Hvor lang er Zwift gratis?

For PC / Mac får du en 7-dagesledigPrøveversion med ubegrænset fjernelse. Det er lidt anderledes for iOS / tvOS - du får 25 km (15,5 miles), når du begynder at cykle og derefter yderligere 7 dage med ubegrænset afstand, hvis du vælger Deltag nu.

Hvad koster Peloton pr. Måned?

I 39 / måned kan du få adgang til tusindvis af kurser live og on demand med flere individuelle profiler. Din månedligePlaton-Tilmeldingsgebyret faktureres dig for første gang, når du aktiverer din cykel. Du kan dinPlaton-Pause eller opsig dit medlemskab når som helst.

Jeg er Marcus, din vært her på Apparel Training Video Series Training er afgørende for at nå dine generelle fitness- eller racingmål, uanset om du fører pelotonet, går på din første tur, vi har alle disse dage, når vi kæmper, får motivationen, især hvis vejret eller terrænet er tid, fungerer ikke godt sammen Lad mig introducere dig til en revolutionerende smart cykel, der giver dig mulighed for at træne, hvordan beklædningsgenstanden på den simulerede bakke opfører sig for at få den mest realistiske indendørstilbud, du kan have, og vejen føles arbejder med kontrolsoftware eller Swift-appen for at få træneren til at vibrere og simulere køreoplevelsen på forskellige vejoverflader som brosten og grus, når den er tilsluttet en ekstern strømkilde Get Gear Field efterligner også følelsen af ​​dit kædespring efter g i et andet gear og Da du er tilsluttet en ekstern strømkilde, simulerer simuleringen nøjagtigt en nedstigning. Neo-Bike har et integreret cockpit med intelligente fans, jo hurtigere din puls eller hastighed stiger, dine køredata, og hvis du er freeriding, kan du også se, hvilket udstyr du har på dig. En ting, du også vil elske, er at have en tablet, der er perfekt til at holde din Garmin Edge-telefon for nem adgang, og under cockpittet finder du to USB-opladningsporte til opladning af din tablet eller telefon under kørsel. En bekymring, vi tog vores kunder alvorligt, er lyd, som træneren får nogle til at synes, det er bare for højt. Vi ønsker, at du skal tjene penge, ikke støj, og med Neobike løser vi disse bekymringer ved at kombinere Neo Intelligent teknologi og det interne design af Neo Bike føre til en af ​​de mest støjsvage indendørs cykeltrænere på markedet l du trådte på cyklen, og det stopper ikke dig, du kan lave eksplosive sprints op til 2200 watt og realistisk simulerede stigninger op til 25% skråninger gør, lad mig fortælle dig en sidste funktion, der hjælper dig med at få mest muligt ud af neo-cyklen, neo-cyklen kommunikerer via ANT + FPC-protokollen og Bluetooth Smart-teknologien, så den fungerer sammen med en række populære træningsapps som taxa-træningsapp-trænervej og Swi ft.

Du kan endda tilpasse din træningsplan med kontroltræningssoftwaren med gratis premium- eller premium HD-abonnementsmuligheder. Fitnessniveau og arbejde på dine mål. Det gratis abonnement inkluderer funktioner som at skabe træningsprogrammer til gratis cykeldataanalyse dashboardstatistik dataeksport og følge venner til at opgradere til premium-abonnementsdataimporten af ​​3dGPS-træningsprogrammer og strukturerede træningsplaner, og med Premium m HD-abonnementet får du de samme fantastiske funktioner som Premium-planen plus artikler i høj opløsning. Både Premium- og Premium HD-abonnementerne er tilgængelige for enten et månedligt eller et årligt gebyr, der tilbydes. Så vælg den plan, der hjælper dig med at nå dine mål, og træne din neo-cykel giver dig en unik køreoplevelse nu kan du træne når som helst og hvor som helst, så begræns ikke dig selv på grund af vejret eller rejsetiden, omskol hårde rejser verden rundt og nyd din tur fra sadlen på dit tøj Axneo Bike Hey, tak fordi du tog dig tid til at lære mere om Garmin Tax Neo Bikesmart træner.

Jeg har dette er Marcus fra Garmin, jeg ønsker dig alt det bedste og i alt hvad du gør vil vi hjælpe dig med at slå dig

Kan jeg bruge Peloton Bike uden medlemskab?

Det fungerer med enPlatonAll-Access-medlemskabfor $ 39 (39? / 39) om måneden. Du behøver ikke gå efter detmedlemskabbetale eller endda tage lektionerne, hvis du ikke rigtig vil, men hvorfor såPeloton cykelat købe?

Kan du bruge Zwift gratis?

Ja du kanZwift gratistestning!02.11.2018

Hvordan får jeg et Zwift-abonnement?

For at opsige dit medlemskab skal du klikke på Indstillinger og derefter på fanen Fakturering øverst. Der kan du se din type medlemskab under Status. Du kan bare annullere dette her på denne side i slutningen af ​​måneden. Så der er ingen minimumsaftaleperiode som med andreAbonnementerofte er tilfældet.02.11.2018

Hvor dyrt er et peloton?

Platon-Medlemskab separat

Alle cykelsæt bruger etPlaton-Medlemskab fremad. I 39 / måned kan du få adgang til tusindvis af kurser live og on demand med flere individuelle profiler.

Hvor dyr er Peloton-appen?

PlatonDigitalt medlemskab til dig og din træning

Få adgang til tusindvis af kurser og træne med eller uden udstyr på din smartphone, tablet, tv eller i webbrowseren medPlatonDigitalt medlemskab for kun 12,99 / måned / bruger.

Hvad koster Peloton-appen?

Medlemskab klPlatonDigitalomkostningerEUR 12,99 pr. Måned plus skat.

Kan du bruge Zwift på et storskærms-tv?

MOBIL ENHED TIL STOR SKÆRM TV. Zwift er i øjeblikket kun tilgængelig til iPhone og iPad. En Andoird-version forventes frigivet i 2018. Du har brug for følgende for at køre Zwift på din iPhone eller iPad og udsende det på dit tv: Bluetooth-kompatibel Smart Bike Trainer.

Hvordan kan jeg forbinde min Zwift til mit Apple TV?

Med Apple TV har du tre forbindelsesmuligheder. Den ene er via fjernbetjeningen, mens den anden er via en kadenssensor, en pulsmåler eller en smart træner / effektmåler. For at afhjælpe dette problem anbefaler vi at bruge Zwift companion-appen og parre dem via Bluetooth.

Kan du streame Zwift-træning på din Android?

For at streame din Zwift-hjemmetræning behøver du ikke have en Apple-enhed, du kan gøre det fra din Android uden problemer. Nedenfor er de trin, du skal følge. Sørg for, at du har samme WiFi-netværk som tv'et. Vent, indtil telefonen finder tv'et, og vælg det derefter.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

1800-tallet cykler - hvordan man håndterer det

Var der cykler i 1800? Men cyklen, som vi kender den i dag, udviklede sig i det 19. århundrede takket være arbejdet fra flere forskellige opfindere. Dette var de første maskiner, der blev kaldt cykler, men de var også kendt som bonehakers for deres hårde tur. To mænd kører på tidlige cykler kendt som Hobbyhesten og 'bonehaker'. 30. 2017.

Mødecykel - en løsning på

Hvad er et cykelmøde? En motorcykelrally er en samling af motorcykelentusiaster. Møder kan være store eller små og engangs eller tilbagevendende.

Hvordan man laver cykler hurtigere - hvordan man tackler

Hvordan kan jeg gøre min cykel hurtigere? Otte enkle måder at gøre din cykel hurtigere gratis Hold den ren. Smør kæden. Sænk frontenden. Sørg for, at din sadelhøjde er korrekt. Juster pedalens spænding. Kontroller dit dæktryk. Sørg for, at dine gear er korrekt justeret. Sørg for, at dine bremser er korrekt justeret.25. 2017.

Raleigh sporcykler - søg efter løsninger

Er Raleigh et godt cykelmærke? Så for at besvare dit spørgsmål er Raleigh lige så god kvalitet som enhver cykelbutik-cykel til en lignende pris. Hvis du sammenligner Raleigh med topklasse mærker som Trek eller Specialized eller Cannondale, vil du generelt opleve, at Raleigh vil have bedre komponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.

Google-cykler stjålet - enkle svar på spørgsmål

Har Google-cykler trackere? Google har tilføjet GPS-trackere til sine cykler i slutningen af ​​2017 og har testet smarte låse, som medarbejdere kan åbne med deres telefoner. Virksomheden fortæller Wall Street Journal, at omkring en tredjedel af sine cykler indtil videre har GPS-trackere, og de giver indsigt i, hvor langt tohjulede køretøjer vil gå.

Amerikansk fremstillede cykler - mulige løsninger

Er Trek-cykler lavet i USA? Trek Bicycles er det største amerikanske cykelfirma, der fremstiller alt fra barnemodeller til professionelle vej- og bjergstilarter. Og de er den eneste store producent, der stadig producerer tohjulede køretøjer i USA. Samlet set fremstiller Trek cirka halvdelen af ​​de cykler, der fremstilles her i USA.