Vigtigste > Cykling > Cykling solbriller - finde løsninger

Cykling solbriller - finde løsninger

Hvad er de bedste solbriller til cykling?

Detbedste cykelsolbrilleri rækkefølge efter præference
  1. Rapha Pro Team fuld rammeBriller. Stil møder substans.
  2. Oakley Flight Jacket Prizm Road.
  3. SunGod Velans FF.
  4. FansBrillerAlliant Gunmetal Fototec Light Night Lens.
  5. Oakley Custom Holbrook.
  6. Koo Open Cube.
  7. Oakley JawbreakerSolbriller.
  8. POC Do BladeCykelbriller.Velkommen til endnu en fantastisk GCN TECH unboxing, og denne uge har vi en latterligt god pris til jer. En jeg gerne vil vinde selv, men tilsyneladende har jeg ikke lov til at deltage. Under alle omstændigheder vinder ikke en, ikke to, men tre meget glade seere to par, ja, to par helt nye Oakley-solbriller og en erstatningslinse fra Low Light Prizm.

Temmelig godt, he. Højre endnu ikke, og klik på det lille klokkeikon, da du modtager en meddelelse hver gang vi uploader en artikel. Så du går ikke glip af en chance for at vinde store præmier som denne. (Flick-logo) Ret dem ud af æskerne.

Så mange på Oakley. Selv de kasser, de kommer i, er pæne. De har en slags tofarvet farve.

laktat tærskel træningSå har vi de bløde sikre dæksler indeni. Disse er virkelig nyttige til at holde tasker og ting sikkert under rejsen. Hold dem pæne og beskyttede.

Så her har vi Oakley Jawbreakers.Special Edition. Vi har også Oakley Sutros og en udskiftningsobjektiv til Low Light Prizm til Jawbreakers. Så du kan køre hele året rundt, Prizm-objektivet i svagt lys er især nyttigt om vinteren, fik jeg at vide.

Og bare for at være klar, vil hver af vinderne modtage et par jawbreakers, sutros og briller. Efter min beregning er Oakleys blevet båret af flere Tour De France-mestre end noget andet mærke af solbriller, og de har været et velkendt syn i mange år. Først op har vi Jawbreakers.De har eksisteret i et par år og er et velkendt syn på Chris Froome, Mark Cavendish, Greg Van Avermaet og Alejandro Valverde. For blot at nævne nogle få. Men disse er ingen almindelige jawbreakers.

De er Tour De France Special Editions for at fejre 100-årsdagen for Maillot Jaune. Så du har en rigtig flot mat sort ramme med masser af gule detaljer for at fejre Maillot Jaune eller Yellow Jersey. Herunder de dejlige gule Oakley-logoer på siden.

Min yndlings lille detalje er Tour De France-logoet hernede. Dette er indgraveret på Prizm Road-objektivet. Prizm er Oakleys linseteknologi, der er designet til at forbedre kontrasten i et bestemt miljø, så du kan se flere detaljer.Nu er Prizm Road til vejen, og målet er at definere vejoverfladerne bedre, så du bedre kan se ting som huller eller vejmarkeringer. De lavede også Prizm-linser til andre miljøer. Prizm Snow er derfor beregnet til brug i sneen.

Som du sandsynligvis har gættet, og Prizm Golf er designet til at hjælpe dig med at få øje på hvide kugler i grønne marker. Der er også mange flotte små funktionelle detaljer indbygget i brillerne. Så du har ventilationshuller på forruden, så den ikke tåger op.

Unobtainium næsestykke og Unobtainium på armene også. Nå, dette er ikke det fiktive superhøjkvalitetselement, der udvindes på månen af ​​Pandora, det centrale element i handlingen i James Camerons kæmpe avatar. Det er præcis, hvad Oak Ley kalder for den beskyttede polymer, der holder brillerne i ansigtet, mens de forbliver behagelige.

Jeg mener, det forbliver på plads. Det er ret godt. Sandsynligvis ikke kun til cykling.

Måske også ideel til moshing. (upbeate rockmusik) Alligevel. Brillerne er alle stødtestede og blokerer 100% af UV-lyset.

Direkte. Gå videre til det næste par. Sutroerne.

Du er cool. De har stadig alle de funktioner, du forventer af ydeevne solbriller. Fantastisk, du kender den perifere vision, men de er lidt lidt hip, mindre aggressivt stylet, mere retro-pakke.

Og lidt mere diskotek end Jawbreakers. (optimistisk discomusik) Det er netop derfor, de blev oprettet. Ikke til diskoteker, men der var en tendens, hvor flere og flere chauffører begyndte at give afkald på funktionalitet ved at vælge briller, der ikke så sportslige eller så seriøse ud som Jawbreaker.

Disse ikke-cykliske specifikke briller har ofte ikke brillerne optimeret til vejforholdene eller brillerne bærer den specielle unobtainium-polymer til at holde dem på plads eller ting som anti-fogging. Så Oakley satte sig for at udvikle briller, der var mindre aggressive og sporty end nuværende designs, men stadig havde funktionaliteten. Og resultatet er sutroen.

For mig er de som et moderne udtryk for Greg LeMonds ikoniske briller. En stor forskel mellem Sutros og Jawbreaker er, at de ikke er designet til at være udskiftelige, så linsen er fastgjort til brillerne. Jawbreakers bryder kæben bogstaveligt talt og giver dig mulighed for at bytte forskellige linser ud til forskellige miljøer, hvorfor vi også giver Prizm Low Light-objektivet væk.

Ifølge Oakley er det designet til at optimere detaljer i svagt lys og endda kunstigt lys uden at forårsage et farveskift i din vision. Jeg skulle have sagt, at der kun var to præmier, og så kunne jeg have holdt det tredje sæt for mig selv. Hvorfor tænkte jeg ikke på det tidligere? Idiot.

cykel knirkende

Uanset hvad. Nu til den del, som du alle har ventet på. Hvordan får jeg M Har du disse fantastiske Oakley solbriller i din hånd? Nå det er virkelig let.

Klik bare på linket i beskrivelsen nedenfor, så føres du til vores giveaway-side. Udfyld dine oplysninger, og du har en chance for at vinde disse fantastiske præmier. Og det er helt gratis.

Når du har gjort det, skal du stoppe ved GCN Shop. Vi har de mest fantastiske t-shirts til menneskeheden der, inklusive min nuværende favorit, som er det specielle Alpe d'Huez-tema, komplet med Dutch Corner, ret cool. Og hvis du vil se en artikel efter det, har Oakley en stor historie inden for cykling, så vi tjekkede de syv bedste designs, Oakley nogensinde har lavet, og det er en rigtig god artikel, så den er hernede.

Har jeg brug for specielle solbriller til cykling?

Solbrillerer den væsentlige del af dincyklingkit som jersey, bibshorts, handsker eller sko. Duskulle gernebære dem, selv når solen ikke skinner. Ved brugbriller, foruden storcyklingoutfit look, du ved, at dine øjne vil blive beskyttet. Ja, dine øjne kræver også beskyttelse, mens du er påcykel.7. juli 2018

Kan du bære cykelbriller over almindelige briller?

Noglebrillerkan bytteslinseri stedet, sådu kanvælg fra f.eks. klar, gul eller røg førdusætte ud.Hvisditbære briller med recept,du kanselvfølgeligcyklusi disse. De blokerer ikke vind eller stærkt lys så effektivt, da de har mindre indpakning og sandsynligvis ingen farvetone.25. juli 2012

Er cykelbriller det værd?

Brillerbeskytter dig mod 3 ting, når du er ude påcykel: Vinden, når du bevæger dig hurtigt. Den sidste ting, du har brug for, når du skyder ned ad en bakke, er at dine øjne strømmer og mister synlighed.28. august 2016

Hvorfor er cykelsolbriller så store?

Hvorfor er cykelsolbriller så store? Ekstra dækning for at hjælpe med at stoppe sten og småsten og grus i at smadre ind i dine øjne med hastighed, og rammerne blokerer ikke din vision. Jeg er enig med tidligere kommentarer, plus vil tilføje, at størrebrillerhjælp også med at blokere vinden fra dine øjne.28. maj 2020

Kan jeg bære solbriller, mens jeg cykler?

Solbrillerbeskyt dine øjne. Det er så simpelt som det bliver! Brug af høj kvalitetbrillerbeskytter dine øjne mod at få grene, blade, mudder eller små stykker snavs i øjnene, når du er på bjergetcyklingeller trail løb.Brug solbrillerer lige så vigtigti løbet afvinter som den eri løbet afsommer.20. juli 2016

asfalterede veje nær mig

Kan du få receptpligtige cykelbriller?

Det bedstecykelbrillermed enrecept

hvis duhave påreceptbriller,duvil måske undersøgefår receptlinser til dincykelbrillerogså. Nogle af de bedstecykelbrillermærker - for eksempel Oakley og Bollé -kanleverereceptversioner af de fleste linser.
8. marts 2021

Er polariseret eller fotokromisk bedre?

Polariseretlinser reducerer blænding, uanset hvor de kan: på lyse, vandrette overflader, såsom hvide sandstrande, sne og sollys, der reflekterer fra vand.Fotokromisklinser er derimod normalt klare, men bliver mørke i stærkt sollys. Så når du går tilbage et sted svagere, bliver de tydelige igen.

Hvorfor er cykelsolbriller ikke polariserede?

Polariserede linseranbefales til vandaktiviteter og kørsel, men erikkeideel til vejcyklingfordi der er situationer, hvor blænding faktisk kan være en fordel. For eksempel ville det være sværere at tage en olieplet eller et grydehul med enpolariseretlinse.18. maj 2021

Hvorfor bruger cyklister store briller?

Naturligvis enstørrelinsen beskytter ikke kun dine øjne mod UV mere effektivt, men det beskytter dem også mod flyvende snavs. Fotokromiske linser er gode til vinterencykel solbriller. Det kan være overskyet og dystert, når du starter, kun for at solen skal komme ud senere.7. september 2020

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tredje testikel - praktisk løsning

Hvorfor føler jeg en tredje testikel? En tilstand, der kan føles som kræft i testiklerne, er en spermatocele. Dette er en sædfyldt cyste i epididymis, der føles som en mindre tredje bold. Disse er ret almindelige og er normalt ikke et problem, medmindre de bliver store.

Emanuel Buchmann - hvordan man beslutter

Hvor blev Emanuel Buchmann født? Emanuel Buchmann / fødested

Oslo forbyder biler - pragmatiske løsninger

Er biler tilladt i Oslo? Oslo, Norges hovedstad, har dramatisk transformeret byens centrum ved at fjerne parkeringspladser. Oslos centrum er næsten udelukkende bilfrit efter at have fjernet parkeringspladser og forbudt biler på visse gader. Med intet sted at parkere i byens centrum er der stort set ingen biler i Oslo centrum.

Rio OL-tid - en løsning på

Hvor blev OL afholdt i Rio? Rio de Janeiro, Brasilien

Gryf rys jones - hvordan man tackler

Er Griff Rhys Jones beslægtet med Sophie Rhys Jones? Sophie - ingen relation til komikeren Griff Rhys Jones - driver et magasin til Duke of Edinburghs Award Scheme to dage om ugen. Hun håndterer også public relations for det eksklusive cateringfirma, Searcy's og Baby Lifeline, en velgørenhedsorganisation dedikeret til at tilbyde specielle babyplejeenheder i hele Storbritannien.

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.