Vigtigste > Cykling > BMX-cykler - brugbare løsninger

BMX-cykler - brugbare løsninger

Hvad er det bedste mærke af BMX-cykler?

Dette årsBedste BMX-mærker
  • Østlige. Eastern er et husstandsnavn, når det kommer tilBMX.
  • Haro. Når du tænkerBMX, tror du Haro.
  • Knæk. En relativ nybegynder ibedste BMX-mærkerliste, men engodten.
  • Mongoose. Mongoose er barecykler,cykler,cykler.
  • Søndag.
  • EliteBMX.
  • StjåletBMX.
15. feb 2021

Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu et tirsdagstip, hvor jeg i denne artikel vil lære dig, hvordan du fortæller, om en BMX-cykel er et skrammel eller ej, før du køber det. Titlen på denne kan være lidt hård, men jeg ser så meget misinformation på internettet, og så mange mennesker stiller spørgsmål: er denne cykel prisen værd? Og de spørger om cykler fra folk, der forsøger at sælge deres komplette cykler for fem år siden til den pris, de betalte, da de gjorde, de blev åbenbart kørt, og så jeg ville gerne gøre denne artikel i håb om, at det forhindrer mindst en person i at bruger for meget eller bliver helt flået af at købe en BMX-cykel, og der er meget åbenlyse forskelle mellem en BMX-cykel som denne og for eksempel en cykel, som du kan finde på Walmart, der er en BMX-Bike. Dette er ikke en artikel, der taler om disse forskelle.

Forskellen er, at jeg vil tale om sådan, hvilket ikke er så indlysende ved første øjekast for en person, der lige er begyndt med BMX og bare ønsker at købe deres første Legit BMX-cykel nogen, der lige er begyndt, de to kan være meget ens, se i virkeligheden? To meget forskellige cykler holdes - to meget forskellige standarder, og det er virkelig vigtigt, når det kommer til sikkerhed. Til at begynde med vil vi tale om de absolut nemmeste måder at sige, at en cykel er i den nedre ende af spektret, og den mest åbenlyse og tydelige af dem er i bundbeslaget, som enhver moderne mærket BMX-cykel har lavet i de sidste par år, der inkluderer en amerikansk uforseglet bundbeslag eller et stykke krumtapopsætning, er utvivlsomt i den nederste ende af hele deres cykelspektrum, så jeg har allerede vist eksempler på amerikanske uforseglede bundbeslag med tredelt og et stykke krumtapopsætninger, og nu ser du et mellemstort bundbeslag på skærmen Med en tredelt krumtapopsætning er enhver cykel, du måske overvejer at have en midterste bundbeslag, en sikker måde at fortælle, at cyklen fungerer dårligt i den nederste af den nederste ende af spektret, mens bundbeslaget er den mest åbenlyse indikator for den kvalitet af en BMX-cykel, kan vi fortælle ch bevæge sig fremad for at se en lidt mindre indlysende indikator, men også noget, når du ved, hvad du skal kigge efter, kan du helt sikkert fortælle når ab ike er af lavere kvalitet, og det er typen af ​​headsetlejer og arrangementet af headsettet på cyklen, så i tilfælde af komplette cykler i det lavere prisklasse, som normalt leveres med press-fit kopper til uforseglet eller forseglet lejer, normalt i den nederste ende. Det er en uforseglet lejeopsætning, der er forskellen mellem dette og et integreret headset-opsætning som denne Cykel er, at med den indbyggede opsætning er pladsen til lejerne faktisk indbygget i hovedrøret og selvom dette måske lyder kompliceret for nogle af jer, er der en meget nem måde at fortælle, om en ramme, du ser på, er integreret eller har denne pressekop, og det er bare ved at se på dette område af yard mens, trykkopperne eller et uforseglet headset har et meget tydeligt brud i rammen, hvor noget er skubbet ind, mens en ramme med et integreret headset ikke har nogen tydelige brud, en indikation på, at denne ramme blev lavet for at få noget ind i hovedrøret og forhåbentlig billederne Jeg viser på skærmen har givet dig en bedre illustration af det for at forstå derfra kan vi gå tilbage til bundbeslagsområdet til cykeltandhjulet Et tandhjul på en cykel er en anden mulig kvalitetsindikator, da komplette cykler er i Den nederste ende af spektret er ofte udstyret med meget tynde tandhjul af stål.

Et kædehjul, der ser ud til at være lavet af stål Forskellen mellem aluminium og stål er normalt visuelt genkendelig, og kædehjulets tyndhed er et dødt tegn, da aluminiumskædehjul normalt er 5 til 7 millimeter tykke, og derefter er et tandhjul af stål ca. 3 millimeter tykt og som jeg sagde er det bare meget indlysende. Og det er de tre mest åbenlyse kvalitetsegenskaber for Neck's cykel, men når det kommer til disse ting, kommer prisen på $ 100 eller derunder ned på det. Du behøver virkelig ikke bekymre dig om disse ting, for under $ 100 er det normalt det værd, medmindre cyklen er helt sunket ned i jorden og allerede ødelagt, men det er noget, jeg ikke behøver at fortælle dig om det, er ret klart og åbenlyst og ærligt talt ville jeg aldrig betale mere end $ 75 til $ 100 for en cykel med et uforseglet headset eller uforseglet amerikansk bundbeslag eller et hel krumtap og ståltandhjul, fordi det meste af tiden er der bedre tilbud derude til de samme eller bare lidt flere penge, så længe du ved, hvad du leder efter, når det kommer til hundrede dollar-prislappen, når vi går over det, og du har kryds af for alle felterne.Det har et integreret headset, det har en midterste bundbeslag. Det har et aluminiumtandhjul over $ 100. Der er et par flere ting, du kan kontrollere, vi går ikke i detaljer, men jeg har dem til dig nu.

Den første og sandsynligvis vigtigste af de ting, der bare ikke kom på den øverste liste, er, om cyklen har forseglede nav eller ikke på den, og hvis du er ny inden for marken, ved du muligvis ikke, hvordan tætningsnav ser ud på en BMX-cykel. Forhåbentlig kan disse billeder give dig lidt mere klarhed, og det er en anden ting, der kommer i spil med prisen, når du taler om hundrede dollars prismærke, og du taler om et uforseglet knudepunkt på denne cykel, du mister virkelig ikke for meget , fordi du ikke bruger en masse penge. Absolut under det hundrede dollars mark, men på den anden side, hvis du bruger omkring $ 100, og du får en cykel med forseglede nav foran og bag, ved du, at du får bedre værdi, og det er derfor, det er vigtigt at se på disse ting at se mindre ting at se på. ikke helt garanteret, fordi de er lette at udskifte, sadlen og dækkene er, når det kommer til sadlen til komplette cykler i det lavere prisklasse.

De bruges normalt med en sadel- og sadelpindskombination, der er forbundet uden justering af åbenlyse grunde, hvilket sparer omkostninger, og når det kommer til dæk: Billigere komplette cykler har dæk, der accepterer lavere dæktryk. Så når du ser på dækkene på en cykel, og der står omkring 35 til 50 psi der, leder du normalt efter et dæk af lavere kvalitet, som kan være en indikator for dele af dårlig kvalitet på cyklen, så hvis du ser dette, kan du bare kigger på at kaste andre aspekter af cyklen og igen i disse lavere prisklasser behøver du virkelig ikke være så kræsen og så nedad igen, når du ser dæk, der læser 110 psi på en cykel, som nogen kun 100 US for - dollars opkræves, du ved, at det har et dæk af bedre kvalitet, og det er bare bedre værdi, som du kan se på en BMX-cykel, men der er en anden ting, som vi endnu ikke har talt helt om. Og det er forskellen mellem eftermarkedet og mærkevarer på en cykel og de ringere mærkevarer på en cykel, ligesom de andre ting, jeg har talt om.Det er ikke rigtig sat i sten, fordi alle kan bytte en del på en BMX-cykel, og nogen kunne placere de absolut bedste krumtap på et uforseglet amerikansk bundbeslag med et uforseglet headset, og det betyder måske intet andet end når man ser på en cykel og gør Se store mærker overalt Delene på hjulene er faktisk stemplet i delen og ikke kun et mærkat på den. Så kan det være en indikator for, at mange af delene er eftermarkedet eller af højere kvalitet på den komplette cykel, der blev købt, og som kunne være en anden indikation for, at du får et bedre forhold mellem pris og ydelse F.eks. er avancerede komplette cykler undertiden udstyret med mærkevarer fra dette firma. Et godt eksempel på dette er, at der er nogle søndag komplette cykler, der kommer med Odyssey-Cl utch gratis rutsjebane på den, det er en $ 200 eller mere cykel, men de leveres med en komplet cykel, der koster omkring fire hundrede og fem hundrede og fem hundrede dollars, og med det ved du, at du får bedre værdi på denne cykel, fordi du kunne sælge det hub og tjene halvdelen af ​​pengene på cyklen. Det er som om jeg hænger på mig selv.

Det hænger bestemt hen imod mig. Jeg har det ikke stramt nok. Okay, jeg var nødt til at ordne det, og jeg bemærkede, at mikrofonen var fuld.

Så hvis der var en lydændring, er jeg ked af, det er fint nu, men som sagt er det ikke sat i sten, men det er bestemt noget at huske på, når og hvornår du vil købe en fuld BMX-cykel Når det kommer til at købe en hel BMX-cykel, du vil normalt ikke bruge det beløb, som nogen har betalt for en cykel, medmindre det er helt nyt, og du skal absolut have det, fordi værdien falder, når nogen får noget, og der er normalt meget bedre tilbud derude, hvor du kan få en specialcykel, der for det meste har dele til eftermarkedet eller alle eftermarkedsdele til en meget god pris for den person, der ønsker at købe en komplet cykel, der kunne og kunne bruges. Jeg ved ikke nøjagtigt, hvad jeg skal se efter endnu. Så forhåbentlig hjalp det dig. Lad mig vide i kommentarerne nedenfor.Håber jeg har reddet mindst en person fra at bruge for mange penge eller blive flået af nogen på internettet, lad os vide, hvad du har købt, og hvor meget du har betalt for det, det virker som en god måde at være der I kommentarerne nedenfor at starte en samtale hver tirsdag såvel som BMX og nyhedsartikler på fredag ​​og andre typer kørselsartikler og streams i løbet af ugen. Jeg vil gerne takke jer for at være her og se, og jeg håber inderligt, at du nyder denne artikel i det mindste hjælper nogen fordi det var et mareridt at gøre det og med det. Tak igen for at se, og vi ses i morgen for en anden artikel. Farvel dig

Hvad står BMX for i cykler?

Cykel Moto Cross

Hvilken alder er en 26 tommer BMX-cykel til?

En af de mest populære børnscykelkategorier erBMX, hvilkenståtilCykelMoto Cross.

Fra balance-cykler til ordentlige mini-supercykler er børnenes cykler kommet langt. Så mange muligheder er derude, vi vil prøve at hjælpe dig med at navigere i dette minefelt, så i sidste ende har du den rigtige cykel til din lille person) Børnes cykler er så gode i disse dage, at jeg syder af jalousi i min dag kører du på en tung BMX, dine bremser fungerede ikke, og det var det, men det er uden tvivl vigtigere end at få den rigtige børnecykel end at få den rigtige til en voksen. Cykelens pasform, komfort og brugervenlighed vil gøre en stor forskel i, hvordan cyklen fungerer på rigtigt terræn, men det vil også gøre en stor forskel i, hvor meget sjov børnene faktisk kører på den.

Hvis du ser på dette, kommer du sandsynligvis ind i at cykle selv, så du vil have børnene til at ride på det, elske det og blive afhængige. Til denne artikel samarbejdede vi med Commencal for at forklare de særlige funktioner ved at købe en mountainbike til dig. hvad du kan få, og hvad du skal passe på. (optimistisk musik) Før vi går ind i dimensionering, funktioner og meget mere, er den første ting at huske, at cykling skal være sjovt; selvfølgelig det samme for børnene.

Cyklerne skal ikke være svære at køre. De bør ikke være tunge, dårligt monterede, for høje, have komponenter i voksenstørrelse eller endda have tunge gear. I så fald kan det betyde, at dine børn ikke får det så sjovt som de ellers ville.

Så lad os komme i gang. (Glad musik) I modsætning til hvad mange mennesker tror, ​​bestemmer alderen ikke størrelsen på cyklen, den bestemmer kropsstørrelsen. Ligesom din, og det betyder, at de fleste børns cykelmærker hjælper dig med at navigere i deres rækkevidde baseret på størrelse og ikke alder.

At finde den rigtige cykel til dit barn er meget vigtigt for dit barn at køre sikkert og komfortabelt. Det er vigtigt at kunne stå med begge fødder på gulvet, så børn hurtigt kan udvikle deres færdigheder og have det sjovt. (Glad musik) Sådan kan du måle det, få dit barn til at stå op ad væggen med ryggen lige i sokkerne, deres hæle på gulvet, læg en bog på hovedet, så de rører ved væggen, marker med en blyant, hvor bunden af ​​bogen rører ved væggen.

Mål fra mærket til gulvet, og juster derefter højden til dit websted ved hjælp af producentens anbefalede størrelser for at sikre, at de er sikre og komfortable. Nogle mærker bruger det også Inden på benlængden til at understøtte børnecyklen i korrekt størrelse igen, få dit barn til at stå op mod væggen i deres sokker med ryggen lige, læg en bog mellem benene, som om du sad på en sadel. Flyt dit barn væk fra væggen, og mål fra gulvet til toppen af ​​bogen.

Det kan være virkelig fristende at købe en cykel, der er for stor til, at dit barn kan vokse ind, men der er to reelle grunde til at prøve at undgå det. Den første grund er, at for stor en cykel er sværere at bruge håndtag, og selv at komme af og på bliver sværere. Den anden grund er, at mange cykelfabrikanter, herunder Commencal, har udviklet sortimentet af hjul i forskellige størrelser, så du kan springe et over.

Så de har en Ramones 14, 16 og en 20. Du kan gå direkte til 14, gå glip af midten og gå til de 20. Nogle cykelmærker designer endda cykler, der vokser med barnet.

Så bevæbnet med disse oplysninger, gå til producentens websted og se efter den rigtige cykel. (Glædemusik) Hvilket fører os til forskellige typer cykler. Du har balance cykler, nybegynder cykler, børns mountainbikes og junior mountainbikes.

sunde probiotika

Comcals sortiment er fuldt udstyret til off-road sektoren, 100% mountainbikes fra 12-tommer balance cykler dernede, op til 14, og så har du 14, 16, 20 og 24 starter mountainbikes på junior mountainbikes, ægte hardtails igen, 20, 24 og 27.5 og se derefter på disse eksplosioner, ægte fuld-suspension trailcykler, 20, 24 og 27.5 cykelmuligheder Amaury Pierron og Myriam Nicole udvikler deres cykler til voksne, og ligesom der er mange forældre inden for kommunkontoret.

De bruger deres børn til at udvikle disse cykler, og de siger, at de sætter meget fokus på cyklernes ergonomi og geometri for at sikre, at de er gode til off-road ridning - cykler, racercykler og alsidige cykler. (Joy Music) Uanset hvilken type cykel du vælger, er der nogle nøglefunktioner, der definerer denne cykel som noget andet end en cykelformet genstand og en ordentlig børns mountainbike. Letvægtsrammer og komponenter.

Lettere betyder en enkel, ubesværet tur og sjov. Aluminium er konge til børns cykler. Ergonomi til børn, så der er mange komponenter, der virkelig er skræddersyet til børn, ting som de mindre ned til styret, kontroller, at der er kortere bremsearme, så små hænder kan nå dem.

Kortere krumtap og en smal Q-faktor, så pedalerne er tættere på hinanden, resulterer i en cykel, der er designet til at børnene skal være mere lodrette, så de ikke bliver så strakte. Det er mere praktisk. Selv lave bundbeslag har et tyngdepunkt, der gør cyklen super stabil. (glad musik) Intet behov for pedaler, når du er så ung, børn på balance-cykler kan bare bruge deres fødder, fortsætte med at glide og virkelig vænne sig til at cykle og balancere.

Når de føler sig lidt bedre, kan de også begynde at sætte deres fødder på denne lille platform. Min treårige dreng er designet til to til tre årige og elsker stadig sin balancecykel, det synes jeg er lidt fra pedalerne. Der er også forskellige størrelser på hjul, hvis du vil have 12 eller 14. hjul gør en børnecykel med stabilisatorer faktisk overflødig.

Fordi børn vil lære at køre en balance-cykel, hvordan man læner sig i kurver og lignende. Så hvis de forhåbentlig også træder på, skal det være lidt lettere. Smalle stænger, lodret position, denne cykel har faktisk knudrede dæk, og hvis du virkelig har lyst til det, kan du sætte en skive-bh på ryggen.

Juster sadelhøjden, så barnets fødder er flade på gulvet, stadig med en let bøjning i knæet. Der er endda et verdensmesterskab i balancecykler, som du skal prøve. Forvent at variere fra 80 til 200 pund til en helt ny balance cykel. (glad musik) balance cykler versus cykler med stabilisatorer eller træningshjul.

Mange mennesker går lige for at afbalancere cykler nu. De er gode til at få børn til at lære at køre fart med fødderne og balancere på en cykel, hvorimod stabilisatorer hjælper børnene med at komme hurtigere op og vænne sig til at træde og køre hurtigere, hvis du kan synes det er en god ting, men så har du det store trosspring, når du tager dine stabilisatorer af, og barnet skal gøre det hele for sig selv. Du vil sandsynligvis opdage, at de fleste mennesker er tilbøjelige til at træne cykler i disse dage.

Jeg synes, de er en fantastisk måde for børn at lære at falde i langsom hastighed. Du vil uundgåeligt være hurtig til at starte disse ting, så du kan tænke på at komme ud og derefter bremse. Mens jeg har hørt fra nogle forældre, at deres børn elsker deres balance-cykel så meget, at de er tilbageholdende med at træde, er hvert barn forskelligt. (glad musik) Nu til startcyklerne.

Dette er de første cykler, du finder med pedaler. De vil være singlehastighed for enkelhed, så børn ikke behøver at lære gear på samme tid og med en oprejst position, så børn ikke bliver klemt og ser, hvor du skal hen. Med sadelhøjden skal du lade barnet sidde med den ene fod på gulvet og pedalen ned på sadlen.

Sørg for, at knæet er let bøjet, men sørg for, at det virkelig kan røre jorden sikkert. De fleste af disse cykler har kædebeskyttere for at sikre, at alt er skjult væk fra interesserede fingre, hvor børn kan starte. Mange mærker har også en større version, så dette er Ramones 14 Commencal, vi har også Ramones 16. Så en større ramme, større hjul, samme enkelhed usic) kvalitetskomponenter.

Gå nu til din lokale hardwarebutik eller endda købmand, og du vil sandsynligvis se nogle meget lyse stick-it-up cykler med tegneserietema, eller i det mindste ligner de dem Cykler, men de er faktisk cykelformede genstande. Når du ser en ordentlig børnecykel fra en ordentlig producent, vil du se en enorm forskel. De har aluminiumsrammer og komponenter, der gør cyklen meget mere kraftfuld.

Brug af de rigtige komponenter til børn, der er specielt designet til ergonomi Det virkelige kendetegn for en ægte børns mountainbike. Commencal siger nu, at cockpittet er virkelig vigtigt at have flere hænder, ting som styr, deres størrelse, håndtag, greb og kredsløb, alt er designet til at være virkelig brugbart for børn. Styr og greb skal have den rigtige størrelse til små kroppe.

For stænger og håndtag betyder det en mindre diameter, så små hænder kan få fat. De bør ikke afkortes på usædvanligt store dele. Bremser skal være specielt designet til at være tættere på styret for en kortere rækkevidde.

Nogle har også en markant lettere handling, hvilket gør bremsning næsten ubesværet for små hænder. Krumtaplængden er også proportional med den korrekte sadelhøjde og for at få en lav cykel med meget krumtapafstand fra stien. Så det er padlehøjden, jo lavere jo bedre.

Jo smallere Q-faktor, den vandrette afstand mellem krumtapene, jo bedre. Dette betyder, at benene på mindre ryttere går op og ned effektivt, når de træder i stedet for at bøje udad. (glad musik) Børne mountainbikes, nu er de lidt større, men de er mere en mountainbike-form.

De fleste af disse cykler vil sandsynligvis være stive, selvom du kan få muligheder med affjedringsgafler, sandsynligvis en luftaffjedringsgaffel, så de er lettere og nemme at justere, når kørevægten ændres. Vi er også nu flyttet fra en korridor til mange, så det åbner terrænet for dig at køre. (Joy Music) Kommercielt har Ramones 20 og 24, begge syv-speed cykler.

Disse mountainbikes til børn starter på omkring 350 pund til omkring tusind. (Glædemusik) Dette er ordentlige mountainbikes designet til korrekt ridning. Et par af disse kan også være gode muligheder for mindre voksne, der ikke kan passe til en voksencykel.

Meta Junior er virkelig højkvalitetscykler med mærker, som du kan fortælle ved de mindre hjul, de har (murmurer) affjedringsgafler, der tilføjer rejse til juniorcyklen, dette er det 27,5 tommer Rock Shocks Recon Fork hjul derude. af disse cykler. (optimistisk musik) Meta-hardtails fås i 20, 24 og 27,5 inches, så et stort udvalg af højdeforskelle for rytterne.

På hvad der sandsynligvis er den sejeste cykel, jeg nogensinde har set, det er selvfølgelig Clash. Denne er for det meste en 20 tommer. Så jeg fik hjul fra Clash, det er en meget lille, stor hit-cykel. (optimistisk musik) Bortset fra junioren blev der absolut ikke kompromitteret her, 27,5-tommer cykel med hjul, 160 mil rejser foran og bag, du har store bremser, du har Sram Wächter, 200 mil front router, 180 ved bageste.

Denne cykel kunne gøre temmelig store, temmelig imponerende forlystelser. (Joy-musik) Selv suspensionen er designet til at give børn det bedste, nedskaleret til at passe dem. Som Commencal forklarede, er Kinematic designet til meget lette kørere.

Ved at bruge et meget højt udvekslingsforhold kan vi have et anstændigt lufttryk i spjældet og standardhydraulikken. Uden dette ville en cykel til børn være umulig. Forvent priser fra omkring £ 600 op til to og et halvt tusind.

Ja, det er mange penge, du finder ikke mange cykler i dit liv, der holder deres værdi så godt som en god børns cykel sandsynligvis vil vokse ind. Nå, skål for Billy og Louis red, det var helt fantastisk, ægte mini-Shredder. Forhåbentlig finder du disse oplysninger nyttige, når du køber en børnecykel.

Hvis du vil se en anden artikel med et stort barn, så er der en artikel med Blake. Giv os et skøn, hvis du elsker, og mini shredders klik på denne knap for at abonnere.

Hvilken alder er en 22 tommer BMX-cykel til?

Guide til børnes cykelstørrelse
CykelHjulBørnehøjde (tommer)Ca.Alder
16-tomme39-485-8
tyve-tomme42-526-10
24-tomme50-588-12
26-tomme56+10+

Er en 20 tommer BMX-cykel til voksne?

VoksenstørrelseBMX cyklerfor en rytter 160 cm + høj: Du finder20 tommerhjulBMX cyklermed toprør fra 20,5 'til 21,25'. I løbet af vores år med ridningBMX, vi har fundet ud af, at disse størrelsercyklerer det bedste valg for højere ryttere at udmærke sig ved.

Er BMX dårligt for knæene?

Forskning viser, at mere end 40 procent af rekreative ryttere opleverknæsmerter fra overforbrug på et eller andet tidspunkt. Så — er cyklingdårligttil dinknæ? Det korte svar er nej; cykling er fantastisk til dit generelle helbred og let på dinled.10. maj 2021

Bygger BMX muskler?

Bygger muskler

BMXcykling hjælper med at tone dinmuskler, især dem i den nederste halvdel af din krop. Personer med ledsygdomme og lidelser vil især sætte pris påBMXcykling. For at opleve en træning i hele kroppen, skal du bruge cykler fra prisværdigtBMXcykelmærker.
19. januar 2018

Er 24 tommer cykel til voksne?

En kvinde kan ride en24-tommer cykelnår hun overholder vægtgrænserne, og hendes højde er kompatibel medcykel. Hvis du har svært ved at få envoksen cykelog derefter vælge en24-tommebarnetscykelkan være et smuthul for dig.2. september 2020

Er 20 tommer cykler til voksne?

Gå ind i den vilde og skøre verden aftyve-tommer cyklerog gå ud med en vinder. I verden afcykler, der er intet som en20 tommer cykel. Mindrecyklerpasser pænt ind i kategorien af ​​børns cyklusser, mens større tohjulede køretøjer er designet til ældre børn, teenagere ogvoksne. Ikke så medtyve-inchers.11. januar 2021

Er 24 tommer BMX-cykel til voksne?

24 tommer BMX-cyklerer gode for dem, der ønsker at finde det glade medium mellem en 'lille børn' 20tommer BMX cykelog en 'voksen''cykel.24 tommer BMX-cyklergiver dig mulighed for at krydse rundt, køre på ramper, springe nogle kantsten og lave nogle tricks, men alligevel give dig lidt mere plads end de typiske 20tommer BMX cykel.

Kan en voksen køre en 24 tommer BMX-cykel?

En kvindekan køre en 24-tommer cykelnår hun overholder vægtgrænserne, og hendes højde er kompatibel medcykel. Hvis du har svært ved at få envoksen cykelog derefter vælge en24-tommebarnetscykel kanvære et smuthul for dig.2. september 2020

Hvilken kørestil har en BMX-cykel?

Inspireret af motocross ridestil og snavs hoppespor. Fra tricks og flips til cruising rundt i byen handler disse BMX-cykler om handling. Vores samling af BMX-cykler er lavet med lette, men alligevel robuste rammer, klar til at rive, hvad enten det er gaden, snavs eller parken.

Hvor kan jeg købe en BMX-cykel online?

Køb BMX-cykler online på SourceBMX.com - Kilde BMX Hos SourceBMX har vi det største udvalg af BMX-cykler til alle niveauer fra begyndere til Pro. Både freestyle- og racercykler på lager fra topmærker som Cult, Fit, Jet BMX, WeThePeople, Subrosa, Kink og mere. Har du brug for nogle råd, når du køber en BMX-cykel?

Hvor stor en BMX-cykel har du brug for?

Shop BMX-cykler i størrelsen fra 20 'BMX-cykler til 29' BMX-cykler, perfekt til snavs og freestyle BMX street tricks, racing eller hverdagsbrug. Krydstogt gennem gaderne i en stor retro BMX-cykel, eller slå den lokale skatepark, og kast nogle tricks ud på en 20-tommer BMX-cykel.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Genopbygning af madpyramiden - brugbare løsninger

Hvorfor er madpyramiden forkert? Efter 1992 viste mere og mere forskning, at USDA-pyramiden var groft mangelfuld. Ved at fremme forbruget af alle komplekse kulhydrater og undgå alt fedt og olier gav pyramiden vildledende vejledning. Kort sagt, ikke alle fedtstoffer er dårlige for dig, og på ingen måde er alle komplekse kulhydrater gode for dig.

Sådan stopper du hurtigt med at svede - enkle svar på spørgsmål

Hvordan kan jeg berolige min sved? Hvad kan du gøre ved det? Brug lag og absorberende naturfibertøj. Forsøg stærkere antiperspiranter. Brug engangsunderarmsbeklædningsskærme til at absorbere sved. Gå ned i vægt, hvis du er overvægtig for at reducere sved. Få masser af motion for at reducere stress.

Vandflaskebur - hvordan man opnår

Hvad er det bedste vandflaskebur? Vores valg af de bedste flaskeburTriban 100. DAGENS BEDSTE TILBUD. Elite Custom Race Plus. DAGENS BEDSTE AFTALE. Lezyne Flow Cage. Årsager til at købe. Tacx Deva. DAGENS BEDSTE AFTALE. Silca Sicuro Titanium. DAGENS BEDSTE AFTALE. Stof Cageless flaskesystem. Årsager til at købe. Blackburn Outpost Cage. B'Twin Universal Bottle Cage Mount.12 2020.

Vegansk lavt blodtryk - hvordan løser du det?

Kan en vegansk diæt forårsage lavt blodtryk? Vegetarisk og vegansk kost med fuldstændigt fravær af animalske produkter vides allerede at sænke blodtrykket sammenlignet med altædende kostvaner. 24.07.2020

Bolle øjenslitage - hvordan man håndterer

Er Bolle et godt brand? 5,0 ud af 5 stjerner Fantastisk komfort, kvalitet og værdi Bolle er mit yndlingsmærke til solbriller. Jeg har brugt Bolle-solbriller i de sidste tyve år. De er de mest komfortable solbriller af højeste kvalitet til en pris af under $ 100,00.

Zwift-ruter - innovative løsninger

Hvad er de bedste Zwift-ruter? Vores 5 foretrukne klatrer på ZwiftFox Hill. Surrey Hills bane. Innsbruck KOM (fremad), Innsbruck bane. Leith Hill, Surrey Hills bane. Alpe du Zwift, Watopia bane. Ven-Top, Frankrig Bane. г.